2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hanımlar küvet işini böyle çözdük bu arada.. içerdeki mothercare'in daha önce konuştuğumuz aparatı, delikli ve suyu akıtıyor, 3 kademeli duruş pozisyonu yapmışlar. Dış küveti de ebebekten aldık, baby jem marka ve fiyatı epey uygundu. bizim banyolara saolsunlar anca 90-60-90 bedeninde bir annenin bebek yıkayabileceği büyüklükte duşakabin koydukları için ayrıca küvet de almak zorunda kaldık tabi ama banyosunda küvet olanlar için aparat tek başına yeterli. Hatta eve gelince farkettim ki lavaboda bile kullanabilirmişim aslında... kısacası annenin bebeği kimseye ihtiyaç duymadan yıkayabilmesi için ideal. İlkindeki kötü tecrübelerimden dolayı en çok bu banyo işine titizleniyorum malesef diğerleri zaten tırnak makası sünger emzik vs belli şeyler ama bunu aklımdayken paylaşayım dedim :)

Eklentiler

• IMG_3859.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 89
Ne güzel bişeymiş bu aparat. Hayırlı olsun alışverşiniz canm güzel günlerde kullanın. Bize de aman ihmal etmeyn şunu da alın diyeceğin bişe olursa söyle bari. Acemiler çok :)

Kızlar kendi eşyalarınızla bebeginkini aynı bavula mı koyuyorsunuz zor olmazmi öyle karisicak gibi geliyor bana herşey ayrı ayrı olsa daha rahat olmazmi

Kızlar kendi eşyalarınızla bebeginkini aynı bavula mı koyuyorsunuz zor olmazmi öyle karisicak gibi geliyor bana herşey ayrı ayrı olsa daha rahat olmazmi
Ben bir tane kücük cekcek bavula her ikimizinleri de koymayı düsünüyorum,benimki bi tarafa onunki bi tarafa.karısır mı ki? Hiç öyle düsünmedim :/

anladım canım sağol bende de sık sık oluyor

merhaba kızlar
acı su için şurup kullanan var mı çok direndim içmemek için ama salı doktora gidiyorum soracağım artık acı su da boğulacağım.
bir de uçak seyahati hakkında bilgileriniz var mı 31. haftada

güle güle kullan canım sünger ne için anlamadm diğer gereçlerden.
bir de ben oturma odasında yıkayacağım çocuğu arkadaşım öyle yapıyor banyo hemen soğuyabilir dedi

canim benim ev kuvetli,sadece icindekini alsam yeterli yani?
gule gule yikansin minnoş,misss gibi koksun

ufak ufak kıskanmalar olabilir:)
neyseki hallettin bitti,cantani da hazirladin mi tamamdir,kafan rahat olur:)

bi baslasak gerisi gelecek insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…