2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben bir tane kücük cekcek bavula her ikimizinleri de koymayı düsünüyorum,benimki bi tarafa onunki bi tarafa.karısır mı ki? Hiç öyle düsünmedim :/
Valla canım kizimda doğum olduktan sonra bebeği benim kucağıma verdiler önce emzirmek için sonra çıkardılar ben doğum hanede kaldım bir süre daha dikisler için çıkınca eşimden bebeğin eşyalarını istemişler biz ayrı ayrı haizrlamistik ozaman eşim vermiş giydirip getirdiler odaya şimdi aynı çantaya koysam esimin açıp onları vermesi gerekicek daha zor olur gibi geldi bebeğe ayrı küçük bir çanta yapmayi düşünüyordum ben yine

kızlar bi de hamile dış çekimi düşünüyor musunuz kendi imkanlarınızla da olsa süslenip kırda bahçede
düşünmeyenlerin aklına sokayım dedim

kızlar bi de hamile dış çekimi düşünüyor musunuz kendi imkanlarınızla da olsa süslenip kırda bahçede
düşünmeyenlerin aklına sokayım dedim
45 kiloyla hamile kalıp sadece 5 kilo alsaydın top gibi bir karnım olsaydı dusunebilirdimbu halde imkansız kocaman bir göbeğim var zaten kilolu hamile kalmıştım saka bir yana hamilelikle ilgili dış çekim bayb shower tarzı seyleri sevmiyorum hamileliğin çocuğa anı olduğunu düşünmüyorum hamilelik benim için bir anı hatırlanması gereken bir olay..

ben günlük tutmadm mesela hiç aklıma gelmedi kusmaktan
ama keşke tutsa mıydım diyorum
bu konuda rahatlatmana ihtiyacım var
baby shower ı bende sevmiyorum doğmamış çocuğa don biçmek gibi bir şey bi doğsun da Allah'ın izniyle :)

Kızım için doğduğundan beri bir defter tutuyorum günlük gibi değilde daha çok ani defteri gibi ilklerini yaşadığımız önemli olayları hep yazdım onun için hala arada yazarım ya evlenirken yada bebeği olduğunda vermeyi düşünüyorum :))

baby shower ı ben de istemiyorum ama cekim olabilir. dogumdan sonra da cekim yaptirabilirim. dugun cekimim cok guzeldi. acip acip bakariz. o yuzden bebisimizle de yapabiliriz.

tüh ya ben yazmadm işte ilk tekmesi vs vs gibi şeyleri

tüh ya ben yazmadm işte ilk tekmesi vs vs gibi şeyleri
Hamilelik te bende yazmadım canım doğumdan sonra başladım bence geç kalmış sayilmazsin hemen güzel bir defter edin kendine birde kutu hatıra kutusu ilk hastanede giydiği ilk bayramda giydiği dogum gününde giydiği aşı karnesi emziği ilk ayakkabıları daha bir sürü şey koydum içine arada açar bakarım hatta :)

Saglikli gunlerde kullanin cnm yoruldun ama neyse buyuk isleri bitirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…