2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
ha iyi bari canım
evet işte aynı mantık doğmamış çocuğa ...
Allah'ım o günlere eriştirsinde
hukuken bile çocuk nefes aldığı andan itibaren hukuki haklarını kazanıyor
ama hamile fotosu çekcez kendi aramızda telefondan falan öyle özel fotoğrafçı tutmam zaten
 
Göğüs ucu kremine başladınız mı kızlar?7.ayda başlamayı öneriyorlar . Hangisini kullanacaksınz fikri olan var mı
Canım ben Lansinoh aldım, silmeye de gerek yokmuş. Doktorum 37. haftadan itibaren kullanmamı önerdi, kullanırken meme ucunu uyarma riskine karşılık.
 
Kızlar kendi eşyalarınızla bebeginkini aynı bavula mı koyuyorsunuz zor olmazmi öyle karisicak gibi geliyor bana herşey ayrı ayrı olsa daha rahat olmazmi
Ben tek bir bavul yapıp kategorilere ayırmayı düşünüyorum. Mesela yarısı ben ve eşme özel şeyler, diğer yarısı bebeğimize olacak. Orta boy tülden keseler dikip içine malzemeleri yerleştirmeyi düşünüyorum. Bir kesede benım geceliklerim, diğerinde çamaşırlarım, diğerinde bebeğin ilk giyecekleri, diğerinde çıkarken giyecekleri, birinde banyo malzemeleri diş fırçası şampuan vs.. gibi gibi.. :) Böylelikle ben değil de bir başkası bavulu açarsa kolaylıkla istediğim şeyi bulabilir, hem de hiçbir şey karışmaz.
 
Ben bir süre şurup kullandım sonra da hapa geçtim. Hemen hemen hergün kullanıyorum. Antiasit türevi oldukları için bir zararı yok zaten. Doktoruna danışarak kullanabilirsin. Şurup değil de hap daha kullanışlı oluyor, yanında da taşıyabiliyorsun.

Uçak seyahatini ben de 32. haftada yapacağım. Doktordan uçakla seyahat edebilir diye rapor alman gerekiyor. Bu rapor 1 hafta geçerli. 36. haftadan sonra ise uçaklar kabul etmiyor ve zaten basınçtan dolayı suyun patlama riski oluyor.
 
Esim grip oldu ben şimdi ona nasıl bakmam ya kendi kendine iyileş denmez ki mecbur ben bakcam ona bana yaklaşma diyo ama kiyamiyorum ki çok üzülüyorum onu öyle görünce gözümün gördüğü bi kocişim var bide oğlumu görmeden ölcem galiba dedi oturdum ağladım off yaaa
 
Evt ama devletimiz multeci kampinda tutsaydi ne diye 4 bir yere sacilmalarina izin verdi? Bence bu politika cok yanliş. Ben bu durumdan hic memnun degilim 5 milyon suriyeli cirit atiyor ortalikta
O konuda haklısın.. ama kaçıyorlar oradan da. Benim tek korkum yakında birileri gibi rahata alışıp TC bize bakmiyör diye huzursuzluk çıkarmaları. İnşaAllah biran önce savaş biter de dönerler ülkelerine.
 
Ölüyorum demekle ölümüyor bunu sana panikatak hastası bir insan olarak taahhüt ediyorum :)) geçmiş olsun umarım bir an önce toparlar eşin. Hormonlara bağlıyorum bu duygusallığını. Üzülme hiç. Erkek adam 2 güne toparlar Rabbim başka hastalık vermesin.
 
ben de cok seviyorum canim. valla bir yere gidince metrosunu bile ozluyorum
simdi istanbulda misin?

ay cok fenaydi. bir anda oldu.
Kocaeli'deyim ben şu an. İstanbul gibi büyük şehir ama o mahalle havası bozulmamış diyorum ben hep. İstanbul u da çok severim ama kalabalığı bozuyo beni. Bursa ideal :)
 
Savaş bitse de dönmez onlar ülkelerine alistilar bikere nasıl olsa Türkler bize öyle de böyle de bakiyo diyolar dua edelim de bizim Vatandasligimizi almasınlar!!!
 
kızlar 30 lu haftaları geçenler artık kontrollerinz 2 haftaya bir düştü mü
Tam 30 da gittim. Yine bir ay sonra görüşürüz dedi. Peki dedim ama 32 ye randevu aldım. Çalışabilir almam lazım tabi bunu bile bile denk getirmiş de olabilirim bilemiyorum
 
ben de ayri bir posete bebisinkileri koyup bavula oyle yerlestiririm,istediklerinde hemen poseti veririm diye dusundum.
Hurç veya bir battaniyeye De sarabilirsin ilk giyeceklerini istediklerinde hazır olsun. Ben oğlumun hastane çıkışını vericem İnşaAllah. Onu hazırladım. Diğer yedekleri ayrı koydum çantaya
 
Amin canım çok saol hormonlar tavan zaten herseye agliyorum
 
Günaydın kızlar gece ben pek rahat yatamadım karnım Semsert oldu çok rahatsız oldum yatamadım neden acaba
 
Kızlar kendi eşyalarınızla bebeginkini aynı bavula mı koyuyorsunuz zor olmazmi öyle karisicak gibi geliyor bana herşey ayrı ayrı olsa daha rahat olmazmi
İki ayrı çanta aldım. Bebeğin eşyalarını ayrı koyacağım.

Doktor Gaviscon verdi, bir zararı yok içebilirsin dedi. Uçak yolculuğu igmhtimali olursa gel benden rapor al yoksa bindirmezler dedi. Bayram için bir yere uçaksız da olsa gideceksen yine de gel kontrole göre izin verebilirim dedi.

kızlar 30 lu haftaları geçenler artık kontrollerinz 2 haftaya bir düştü mü
30. haftada gittim, 34'e çağırdı. Galiba ondan sonra 2'ye düşecek.

kızlar bi de hamile dış çekimi düşünüyor musunuz kendi imkanlarınızla da olsa süslenip kırda bahçede
düşünmeyenlerin aklına sokayım dedim
Hamile halimden hatıra olsun diye güzel arka planı olan bir yerde birkaç fotoğraf çekeceğiz ama fotoğrafçı tutmam. Muhtemelen beyaz elbise falan da almam, ya renkli elbise ya salopetle çekilirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…