Kızlar günaydın,
İyi haftalar :)
Haftasonu baya yoğun geçti. Anne yanı beşiğini ve dolabını aldık, 19 Haziran'a teslimat için gün verdiler. Ama gelgelelim istediğim gibi bir 0-3 yaş arası beşik bulamadım. Hepsi sallanabilir beşik, benim istediğim son derece sade, beyaz, sabit, sağlam bir beşik. Masko'yu dolaştık bulamadık, en güvendiğim yer Çilek'ti ordaki beşik de sallanabilir beşik. Benim düşündüğüm gibi bir beşik satan yer biliyorsunuz paylaşabilir misiniz kızlar :) Çok fazla gezmek istemiyorum bundan sonra.
Sonra mobilya faslını bitirip e-bebek'e gittik, baya bir alışveriş yaptık. Allah'tan alacağım markaları tavsiyelerinizle falan belirlemiştim. Ona rağmen 2 saate yakın kaldık.
Banyo eşyaları, detarjanı, biberon, emzik, pişik kremi, şampuanı falan ıvırı zıvırı hazır gibi. Tabi eve geldikten sonra bir sürü eksik aklıma geldi yine. Onları da artık bir dahaki alışverişe inşallah.
Dün AVM'de hastane için baya güzel bir lohusa gecelik, sabahlık takımı gördüm ama o kadar yorgundum ki deneyemedim o içimde kaldı. Bir dahaki gidişte inşallah. Bu alışveriş işleri zor kızlar.
Hepinize iyi haftalar.