2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Hee,tecrubelisin sen tabii... Ben hiç ayrı hazırlarım diye düşünmemiştim.

ilk defa gördüm böyle kademelisini,kullanıslıya benziyor... Bnde bundan alırım herhalde.
Valla paylasın paylasın aldıklarınızı,güzel fikir oluyor :)
Güle güle kullanın

Günaydin 29.haftaya girmiş bulunuyoruz gece aklıma kanguru takıldı ilk aylar nasıl olur diye kraftin domino diye bir kangurusu var hrm yazın sıcağında hemde 2 aydan önce sakıncalı ve zor olur gibi geldi havalar serinleyince kullanırım dedim slinglere baktım anam.senksenkere dola dola sonra içine bebeği yerleştir fenalık basar bana sonra tek omuz takılan çanta gibi bebeği yan yatış yerleştirilen sling gördüm o daha kolay ve gorunumude güzel geldi ondan alsam ilk ay için nasıl olur acaba sıcakta çocuk patlarmi içinde bebek arabası aldık zaten onla çıkarız genelde dışarı ama ben kızımı kursa filan götürürken minibüsle daha basit olur diye düşünüyorum ama kararsız kaldim

Kızlar günaydın,

İyi haftalar :)

Haftasonu baya yoğun geçti. Anne yanı beşiğini ve dolabını aldık, 19 Haziran'a teslimat için gün verdiler. Ama gelgelelim istediğim gibi bir 0-3 yaş arası beşik bulamadım. Hepsi sallanabilir beşik, benim istediğim son derece sade, beyaz, sabit, sağlam bir beşik. Masko'yu dolaştık bulamadık, en güvendiğim yer Çilek'ti ordaki beşik de sallanabilir beşik. Benim düşündüğüm gibi bir beşik satan yer biliyorsunuz paylaşabilir misiniz kızlar :) Çok fazla gezmek istemiyorum bundan sonra.

Sonra mobilya faslını bitirip e-bebek'e gittik, baya bir alışveriş yaptık. Allah'tan alacağım markaları tavsiyelerinizle falan belirlemiştim. Ona rağmen 2 saate yakın kaldık. Banyo eşyaları, detarjanı, biberon, emzik, pişik kremi, şampuanı falan ıvırı zıvırı hazır gibi. Tabi eve geldikten sonra bir sürü eksik aklıma geldi yine. Onları da artık bir dahaki alışverişe inşallah.

Dün AVM'de hastane için baya güzel bir lohusa gecelik, sabahlık takımı gördüm ama o kadar yorgundum ki deneyemedim o içimde kaldı. Bir dahaki gidişte inşallah. Bu alışveriş işleri zor kızlar.

Hepinize iyi haftalar.

Son düzenleme:
biz anladık seni merak etme :)ben oğlumda 20tl ye gitttigidiyo dan halka sling almıştım. çok da rahat kullandım 7 aylık olana kadar. bebek arabası he travelse minibüste başa bela biliyosun ki. ama benim oğlum aralık bebeği kat kat giydirip asıyodum boynuma şimdi yazın çocuk daralır mı bilemedim ama daralırsa hepsinde daralır gibime geliyo. çok uzun süre kullanılamadığı için ben yine o uygun halka slinglerden almayı düşünüyorum. 7 aydan sonra 9 10 kilo çocuk boyunda bilimum ağrı sancı fıtıklara sebep olabiliyo çünkü.

Hemen bakiyim bende gerçekten uygunmuş işe yaramaz sa en azından çok para verdik diye üzülmeyiz :)))

İstediğin gibi sade sallanmayan beşik Ikea beşikleri sanırım benim aklıma ilk onlar geldi

Hemen bakiyim bende gerçekten uygunmuş işe yaramaz sa en azından çok para verdik diye üzülmeyiz :)))
benim işimi gördü valla :) eşim bile çok seviyodu takmayı. brad pitt in resmini gösterdim gaza getirdim onu :) öyle maçoluğu yoktur zaten de bez yaa ben bile yadırgıyodum takınca ama yapcak bişey yok o taşısın biraz da diğmi biz 9 ay taşıdık :) bebek arabasını sen iticen ben iticem diye kavga ediyoduk :) ay ne cahilmişiz yaa :)

ilk defa gördüm böyle kademelisini,kullanıslıya benziyor... Bnde bundan alırım herhalde.
Valla paylasın paylasın aldıklarınızı,güzel fikir oluyor :)
Güle güle kullanın

Teşekkür ederim cnm,, ben buna epey önce koymuştum :) hakikaten çok mantıklı, bir de yaz bebekleri,,, mümkün olduğunca yıkamak istiyorum rahat rahat :)

Güle güle sağlıkla kullanın hepsini inşallah cnm :) eksik mutlaka çıkıcak zaten, onları da son hafta bile alırsın, zor kısmı bitmiş nası olsa :) iyi haftalar

Güle güle sağlıkla kullanın hepsini inşallah cnm :) eksik mutlaka çıkıcak zaten, onları da son hafta bile alırsın, zor kısmı bitmiş nası olsa :) iyi haftalar

Çok saol canım inşallah :) Aynen şu beşiği de halletsek gerisi doğduktan sonra bile olur gibi geliyor artık.

Bugün de bulaşık makinem bozuldu ((( eşim benden huylu, bi haftadır durmadan kadın çağır ev temizlensin bi diyor, dün bile alışveriş dağınıklığı oldu, hadi ara A... gelsin temizlesin dedi akşam dokuza kadar temizlik yapıldı evde... tam yeter artık daraldım, evde sürekli bi hareket, hangi kadın boştaysa o geliyo,, her gün başka biri cam siliyo evde,,, sitedekiler deli dicek diye sızlandımmmmm, şimdi dünyanın bulaşığı pis pis duruyor (( mecbur birini çağırıcam yıkamayaCcc kızı da oyun ablasıyla avmdeki parka bırakıp makine bakıcam. Hanımlar lütfen bulaşık makinesinden memnun olanlar yardımcı olabilir mi? Bıktırdı bu makine beni. Habire 150-200 liraya yaptırıyoruz tekrar bozuluyo miadı dolmuş ama ne alacağımı bilmiyorum,, hem bebek alışverişi hem doğum, çok da kötü zamana geldi (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…