2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İstediğin gibi sade sallanmayan beşik Ikea beşikleri sanırım benim aklıma ilk onlar geldi

Canım evet çok saol IKEA olabilir, oraya da bir bakıcaz gibi duruyor. Normalde IKEA düşünmüyordum ama başka alternatif bulamazsak aradığım gibi beşik pek fazla yerde satılmıyor sanırım.

Teşekkür ederim cnm,, ben buna epey önce koymuştum :) hakikaten çok mantıklı, bir de yaz bebekleri,,, mümkün olduğunca yıkamak istiyorum rahat rahat :)
Hayırlı olsun canım hazırlıkları bitirmişsin. Ben de bu hafta başlamayı planlıyorum artık. Küvet aparatı her küvete uyumlu mu. Kullanışlı geldi bana.

Çok saol canım inşallah :) Aynen şu beşiği de halletsek gerisi doğduktan sonra bile olur gibi geliyor artık.

Evet benim de o kaldı sadece,, hala elim gitmiyo, tam da içime sinmiyo nedense hiçbiri :) pahalı olsun istemiyorum çünkü bebek karyolası var, kızın bizim odamızda kullandığı vardı saklamıştım. Park yatak istemiyorum o da yazlıkta var hatta ama hiç sevemediğim için göndermiştim zaten.. babytech alayım diyorum ama onunla ilgili de pek yorum yok. Bilemedim

İnşallah canım dua edelim birbirimiz bizimkş zaten şimdidn inanılmaz kıskanıyor kardeşini .. azılar çıktı 4 aydır gindüz uykularını bıraktı kendi oynamıyor illa bizimle oynamak istemiyor akşama kadar istekler bitmiyor parka gidiyorux eve dönmek bir zulüm bizimkide çok iştahsıx akşam sadece süt içtik uyuduk uyumamak için direniyor ama bir yandan da uykusuzluktan ölüyor allah bize yardım etsin canım ne diyelim .)

güle güle kullan canım sünger ne için anlamadm diğer gereçlerden.
bir de ben oturma odasında yıkayacağım çocuğu arkadaşım öyle yapıyor banyo hemen soğuyabilir dedi

Cnm banyo süngerini kastetmiştim. Doğal olanlar iyi diye onlardan aldık, çok da dayanıklı zaten, uzun süre kullanılıyor... biz de kızı oturma odasında yıkamıştık ilk bi iki kez ama yorucu oluyor su götür getir, kirli suyu taşı boşalt vs... sonradan kapısını kapatıp banyoda ortada yıkamaya başladık. Zaten kabaca kurulayıp çıkarıyorsun, hiçbişey olmaz,, yani çok şükür üşütüp hasta olmadı hiç kış bebeği olduğu halde...

Eklentiler

• IMG_3869.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 95

Günaydın cnm, ben önceki hafta bindim uçağa. Rapor da almıştım ama sormadılar bile. Çok da rahat geçti hiç rahatsız olmadım. O acı su olayı bende de dün gece oldu, sabahı zor ettim. Rennie içtim mecbur zamanı demek ki çünkü nerdeyse aynı haftadayız..

Amin :)) Sen vermiş miydin kreşe falan peki cnm,, vericen mi ya da?

Güle güle,güzel kullan :)
İnsan bir hevesle cıkıyor ama hakkatten sonra cok yoruluyor ya.Neyseki hemen hemen herseyi tamamlamıssın.
Beşik konusunda bilgi veremiyorum ,cunku ben 7-8 aya kadar kullanılacak bir besik var (ablamdan) onu kullanacagım,sonrasında da odasına geciririz dedik ama tabii bu simdilik planımız :)
muhtemelen anne yanı besigi alırız ilerleyen zamanlarda :)

Cnm tarak takimini kaç a aldin? Ben de boyle tek tek mi alsam set mi alsam karar veremedim sence nasil yapmak lazim. Hani icinde törpü tarak firca ivir kivir olan setler var ya onlardan mi alsam yoksa tarak takimi ve tirnak makası mi bilemedim

Eki Görüntüle 2004848 benim kocamın yanında halt yemiş de öyle ünlü falan ya örnek teşkil ediyo tabi :) bakınız nasıl yakışmış babaya diye koyuyorum şuraya :)
Kuzenim babybjörn kangurusunu bize verdi benimki de gecen gun takip deniyordu :) evt tabiki yakisiyor 9 ay biz tasidik birkac ay da onlar tasisin degil mi :)

Ne güzel bişeymiş bu aparat. Hayırlı olsun alışverşiniz canm güzel günlerde kullanın. Bize de aman ihmal etmeyn şunu da alın diyeceğin bişe olursa söyle bari. Acemiler çok :)

Saol cnm,,, o hep aklımdaydı alırsam açıp paylaşıcam ki almak isteyenlere fikir olsun diye zaten. Onun dışında biberonu kesinlikle ihmal etmeyin tabi; mümkünse dr browns... tırnak makası unutulabiliyor ama mühim çünkü kendini tırmalayabiliyor (ben eldiven kullanmadım hiç),,, yıkamak için su kovası tası ayrı olsun, sudokrem pişik önleyici almakta fayda var, çünkü her hastane vermiyor diye biliyorum ve hem yaz hem yenidoğan olduğu için hemen pişebilir... başka da aklıma geldikçe yazarım cnm. Biberon ve emziği direk resmiyle paylaşıyorum. Bana en kullanışlı ve dayanıklı gelenler bu markalar olmuştu çünkü. Hem de doktorun tavsiyesi bu yöndeydi. Bir de ebebekten epey ucuza şu minder ve yastığı aldık. Salonda falan koltuğa yatırınca örtü de serilse çocuk koltuğun şeklini alıyordu :) bu sefer bunu deneyeyim dedim. Dışı pamuklu kumaş. O da aklınızda olsun :)

Eklentiler

• IMG_3866.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_3871.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar şu resimdeki çıtçıtlı atletlerin tanesi 12 TL. Aslında zor bi zamanda doğumlarımız, ne yaz sonu ne yaz başı. O yüzden mevsimden dolayı 0-3 ay aldığımız kıyafetleri hem yazın hem sonbaharda giydirmemiz gerekicek yahut çok az kullanabilicez. O yüzden hava bi tık soğuduğunda alttan bunlarla destek veririm diye düşündüm. Bi de kızımda burdan ne aldıysak etiketi 3 ay aralık olduğu halde rahat rahat 5-6 ay giydirmiştik. Kıyafet alışverişini bitirmeyenlere fikir olsun :)

Eklentiler

• IMG_3863.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 80
Heyecanlanmazmi hemde nasıl geçen karnım ağrıyor dedim.kardesimmi geliyor yoksa dedi :)))

Oy maşallah :) benimki de neden gelmiyor, kapı da yok karnında nası çıkıcak bu kardeş diyor :) adını da en baştan beri hamburger koydu, yeni yeni alışıyor Duru'ya,, durup durup sesleniyor Duluuu Duluuu diye :))

Yok cnm bana ilkinde o setlerden gelmişti hediye ama çoğu kullanılmadı, boşuna fazla verme.. baktım şimdi, tarakla fırça 19,90 tırnak makası 12,90 mış.

Çok saol canım, çok teşekkürler. Fena yorucu oluyormuş evet :) Siz de iyi günlerde kullanın inşallah.

Günaydın güzel anneler
Birkaç gündür giremedim ama tüm yazılanları okudum. Alışveriş yapanlar güzel günlerde kullansınlar inşallah. Babası hasta olan arkadaşımıza da Allah acil şifalar versin inşallah bu mübarek günlerin hatrına.
Bir arkadaş hukuken çocuğun doğduğu andan itibaren haklarını kazandığını söylemiş bu yanlışı düzelteyim istedim, sizlerin de bilgisi olsun, HUKUKEN TAM VE SAĞ DOĞMAK ŞARTIYLA BEBEK ANNE KARNINA DÜŞTÜĞÜ ANDAN İTİBAREN HAK EHLİYETİNE SAHİP OLUR. Bebişlerimiz inşallah sağlıkla doğarlarsa anne karnına düştüğü andan itibaren onun da hakları var. Bu husus özellikle mirasta çok önemli. Bu da aklımızda bulunsun:)
Herkes hemen hemen alışverişi tamamlamış biz daha başlamadık bile benim sağolsun evdeki kaynana (eşim olur kendileri) kafasında ne kuruyorsa artık bu alışveriş işini sürekli erteliyor. Hatta geçen gün beni resmen sinirden öldürecekti bebek doğsun bir hafta idare ederiz sonra eksiği neyse gider alırız dedi düşünün:)
Ayriyeten teyzeleri haftasonu oğlumun yüzünü gördüm nihayet:) kime çekti anlamadık ama kocaman burnu var:) tecrübeli anneler şiş olabilir mi, doğduktan sonra küçülür mü dersiniz?
Bu arada çok ağrılarım oluyor arkadaşlar bitik haldeyim gelsin artık izin günleri...

Ben de hiç park yatak istemiyorum, aslında çok kullanışlı ama görünüşleri içime sinmiyor tam olarak :) Babytech'i araştırıyım ben de biraz. Sonra bir de ayrıca beşik için yatak seçmek lazım, onda da ne gibi özelliklere bakıcaz pek bilmiyorum ama uğraşıp halledicez bir şekilde. En azından anne yanı beşiği hazır olduğu için şuanda içim daha rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…