canim benim ev kuvetli,sadece icindekini alsam yeterli yani?
gule gule yikansin minnoş,misss gibi koksun
İstediğin gibi sade sallanmayan beşik Ikea beşikleri sanırım benim aklıma ilk onlar geldi
Hayırlı olsun canım hazırlıkları bitirmişsin. Ben de bu hafta başlamayı planlıyorum artık. Küvet aparatı her küvete uyumlu mu. Kullanışlı geldi bana.Teşekkür ederim cnm,, ben buna epey önce koymuştum :) hakikaten çok mantıklı, bir de yaz bebekleri,,, mümkün olduğunca yıkamak istiyorum rahat rahat :)
Çok saol canım inşallah :) Aynen şu beşiği de halletsek gerisi doğduktan sonra bile olur gibi geliyor artık.
İnşallah canım dua edelim birbirimiz bizimkş zaten şimdidn inanılmaz kıskanıyor kardeşini .. azılar çıktı 4 aydır gindüz uykularını bıraktı kendi oynamıyor illa bizimle oynamak istemiyor akşama kadar istekler bitmiyor parka gidiyorux eve dönmek bir zulüm bizimkide çok iştahsıx akşam sadece süt içtik uyuduk uyumamak için direniyor ama bir yandan da uykusuzluktan ölüyor allah bize yardım etsin canım ne diyelim .)Aminnnn,, ben de az önce bi arkadaşımla konuşuyodum da aynı şeyi yazdım... bugün ona değil de kardeşine odaklandığımızı çok bariz anladı ve aynen dediğin gibi resmen canımıza okudu :) şimdi yanımda masum masum uyuyo tabi, nefesini duydukça çok şükür diyorum ama bir yandan da dua ediyorumakşam yemeği için bi saat uğraştım, artık o kadar hırpalanmış ki onu da inada bindirdi bi lokma bile yemedi,,, zar zor bi muz yedirdim üstüne de sadece süt içip uyudu inşallah huyu değişip hep böyle kalmaz,, yanarımmm :))) Allah yardımcımız olsun,, dua edelim birbirimize bari :)))
güle güle kullan canım sünger ne için anlamadm diğer gereçlerden.
bir de ben oturma odasında yıkayacağım çocuğu arkadaşım öyle yapıyor banyo hemen soğuyabilir dedi
merhaba kızlar
acı su için şurup kullanan var mı çok direndim içmemek için ama salı doktora gidiyorum soracağım artık acı su da boğulacağım.
bir de uçak seyahati hakkında bilgileriniz var mı 31. haftada
Kisaltma olarak salavat demistir cnm öyle tahmin ediyorum :)bir arkadaş salavat yazmış ya o yanlış anladı sanırım 300 tane çeken. tamam bana da 100 tane yaz canım okuyabilirsem devamını da okurum inşaAllah
İnşallah canım dua edelim birbirimiz bizimkş zaten şimdidn inanılmaz kıskanıyor kardeşini .. azılar çıktı 4 aydır gindüz uykularını bıraktı kendi oynamıyor illa bizimle oynamak istemiyor akşama kadar istekler bitmiyor parka gidiyorux eve dönmek bir zulüm bizimkide çok iştahsıx akşam sadece süt içtik uyuduk uyumamak için direniyor ama bir yandan da uykusuzluktan ölüyor allah bize yardım etsin canım ne diyelim .)
Kızlar günaydın,
İyi haftalar :)
Haftasonu baya yoğun geçti. Anne yanı beşiğini ve dolabını aldık, 19 Haziran'a teslimat için gün verdiler. Ama gelgelelim istediğim gibi bir 0-3 yaş arası beşik bulamadım. Hepsi sallanabilir beşik, benim istediğim son derece sade, beyaz, sabit, sağlam bir beşik. Masko'yu dolaştık bulamadık, en güvendiğim yer Çilek'ti ordaki beşik de sallanabilir beşik. Benim düşündüğüm gibi bir beşik satan yer biliyorsunuz paylaşabilir misiniz kızlar :) Çok fazla gezmek istemiyorum bundan sonra.
Sonra mobilya faslını bitirip e-bebek'e gittik, baya bir alışveriş yaptık. Allah'tan alacağım markaları tavsiyelerinizle falan belirlemiştim. Ona rağmen 2 saate yakın kaldık.Banyo eşyaları, detarjanı, biberon, emzik, pişik kremi, şampuanı falan ıvırı zıvırı hazır gibi. Tabi eve geldikten sonra bir sürü eksik aklıma geldi yine. Onları da artık bir dahaki alışverişe inşallah.
Dün AVM'de hastane için baya güzel bir lohusa gecelik, sabahlık takımı gördüm ama o kadar yorgundum ki deneyemedim o içimde kaldı. Bir dahaki gidişte inşallah. Bu alışveriş işleri zor kızlar.
Hepinize iyi haftalar.
Cnm tarak takimini kaç a aldin? Ben de boyle tek tek mi alsam set mi alsam karar veremedim sence nasil yapmak lazim. Hani icinde törpü tarak firca ivir kivir olan setler var ya onlardan mi alsam yoksa tarak takimi ve tirnak makası mi bilemedimCnm banyo süngerini kastetmiştim. Doğal olanlar iyi diye onlardan aldık, çok da dayanıklı zaten, uzun süre kullanılıyor... biz de kızı oturma odasında yıkamıştık ilk bi iki kez ama yorucu oluyor su götür getir, kirli suyu taşı boşalt vs... sonradan kapısını kapatıp banyoda ortada yıkamaya başladık. Zaten kabaca kurulayıp çıkarıyorsun, hiçbişey olmaz,, yani çok şükür üşütüp hasta olmadı hiç kış bebeği olduğu halde...
Kuzenim babybjörn kangurusunu bize verdi benimki de gecen gun takip deniyordu :) evt tabiki yakisiyor 9 ay biz tasidik birkac ay da onlar tasisin degil mi :)Eki Görüntüle 2004848 benim kocamın yanında halt yemiş de öyle ünlü falan ya örnek teşkil ediyo tabi :) bakınız nasıl yakışmış babaya diye koyuyorum şuraya :)
Ne güzel bişeymiş bu aparat. Hayırlı olsun alışverşiniz canm güzel günlerde kullanın. Bize de aman ihmal etmeyn şunu da alın diyeceğin bişe olursa söyle bari. Acemiler çok :)
Heyecanlanmazmi hemde nasıl geçen karnım ağrıyor dedim.kardesimmi geliyor yoksa dedi :)))
Cnm tarak takimini kaç a aldin? Ben de boyle tek tek mi alsam set mi alsam karar veremedim sence nasil yapmak lazim. Hani icinde törpü tarak firca ivir kivir olan setler var ya onlardan mi alsam yoksa tarak takimi ve tirnak makası mi bilemedim
Çok saol canım, çok teşekkürler. Fena yorucu oluyormuş evet :) Siz de iyi günlerde kullanın inşallah.Güle güle,güzel kullan :)
İnsan bir hevesle cıkıyor ama hakkatten sonra cok yoruluyor ya.Neyseki hemen hemen herseyi tamamlamıssın.
Beşik konusunda bilgi veremiyorum ,cunku ben 7-8 aya kadar kullanılacak bir besik var (ablamdan) onu kullanacagım,sonrasında da odasına geciririz dedik ama tabii bu simdilik planımız :)
muhtemelen anne yanı besigi alırız ilerleyen zamanlarda :)
Evet benim de o kaldı sadece,, hala elim gitmiyo, tam da içime sinmiyo nedense hiçbiri :) pahalı olsun istemiyorum çünkü bebek karyolası var, kızın bizim odamızda kullandığı vardı saklamıştım. Park yatak istemiyorum o da yazlıkta var hatta ama hiç sevemediğim için göndermiştim zaten.. babytech alayım diyorum ama onunla ilgili de pek yorum yok. Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?