2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Canım internetten öğrendiğim kadarıyla suyun içinde oldukları için burunlar biraz şiş gözükebilirmiş. Ben de ilk başta şaşırmıştım. Ama tabi tecrübeli anneler daha net bilgi verebilirler.

Benim eşimde aynı ya doğunca alınır odasını aldık ya işte diyip duruyor geçen ağladım artk insafa geldi tamam gidelim bayramdan önce dedi ay ne rahat ya normalde ben rahatımdır o pimpirikli rahat olası tutttu adamın :)

Burnu da Su içinde olduğu için şiş oluyormuş doğunca iner o minicik kalıyor burunları

Ben çilekten sallanabilir beşik aldım . Ölçüleri 70x130 Sallanma özelliğini kilit mekanizması sayesinde durdurabiliyorsun. Yatağı yükseklik ayarı yapabiliyorsun. Henüz elime ulaşmadı ama ben de çok araştırdım. Biz sallanmasın istiyoruz ama 'Mahallenin En mutlu Bebeği' kitabını okudunuz mu bilmiyorum. Kolik bebeklerin sallamak gerektiğini çok güzel anlatmış. Sonuçta salla ya da sallama iki seçeneğin de olması daha iyi gibi geldi bana yatak konusunda. Bir incele istersen.

Eklentiler

• image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 36
Siz yine odasını almışsınız canım bizde o da yok. Üstelik artık çok yoruluyorum nasıl alışveriş yapıcaz bu halde bilmiyorum

Canım aslında biz evden bu beşiği alma niyetiyle çıkmıştık dün. Çok da içimize sinmişti ama gittik bir baktık beşik sürekli sallanıyor. Tam sabitlenme özelliği de yok. 2 farklı Çilek gezdim, belki birinde sabitlemeyi beceremediler diye ama ikisinde de en sabit halinde bile sürekli sallanıyordu. Senin kontrol ettin mi, sabitlenmiş halini gördün mü? Sallanma özelliği belki zaman zaman gerekli ama en azından tam sabitlenme özelliği de olsun istiyorum ben.

Canım iyi günlerde kullanın. Bu örtü baya kullanışlı bir şeye benziyor, iyi fikir :) E-bebek'e baktım da bulamadım, tam marka ve ürün adı var mı acaba?

Siz yine odasını almışsınız canım bizde o da yok. Üstelik artık çok yoruluyorum nasıl alışveriş yapıcaz bu halde bilmiyorum
Halletmek lazım ya çok ağırlaşmadan halledin bence biz netten aldık alırken yorulmadım ama kuruldu temizliği fln sıkıntı bayağı

Zaten bi aksilik olunca biseye masraf yapinca hersey pespese qelir canim :):):) bosver hic kafana takma ben beko kullaniyorum memnunum ama birazda beyaz esya sans isi sanki demi qit hanqisi sana uyarsa ozellikle program sayisi acisindan hanqisi kafana yatarsa onu al boyle boyle ev yenilenir oyle dusun :):)

Ötv indirimi falan varmış, 6 programlı bi arçelik buldum uyguna,, yeter heralde ya 10 lusu falan da var ama utanıyorum adama daha iyi bişey alalım demeye wala dediğin gibi üstüste geliyor hep

Ben de çantayı bebeğe ayrı kendime ayrı hazırlamayı düşünüyorum. Sanki daha kolay olur bu şekilde

Cnm ben aynı bavul yapmıştım, kıza ilk giydirecekleri takımı da tülbente sarmıştım, annem de biliyordu zaten; biz eşimle doğumdayken onlar vermişler hemşireye. Pek karışıcak bişey yok aslında, hazırda varsa tamam ama onun için ayrı çanta almaya değmez bence..

Güzel günlerde kullansın Duru hanım:) sağolsun bize de bu minder takımını babannecim kendi elleriyle yapmış

Çok saol canım, çok teşekkürler. Fena yorucu oluyormuş evet :) Siz de iyi günlerde kullanın inşallah.

Burun aspiratörü aldın mı cnm bu arada ebebekten? Biz daha önce otribebe kullanmıştık ama ebebekte bebedor vardı onu aldık. Birebir aynısı, almadıysan ona da bakabilirsin. Unutmadan sıradan geçiyorum hepsini :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…