Günaydın güzel anneler
Birkaç gündür giremedim ama tüm yazılanları okudum. Alışveriş yapanlar güzel günlerde kullansınlar inşallah. Babası hasta olan arkadaşımıza da Allah acil şifalar versin inşallah bu mübarek günlerin hatrına.
Bir arkadaş hukuken çocuğun doğduğu andan itibaren haklarını kazandığını söylemiş bu yanlışı düzelteyim istedim, sizlerin de bilgisi olsun, HUKUKEN TAM VE SAĞ DOĞMAK ŞARTIYLA BEBEK ANNE KARNINA DÜŞTÜĞÜ ANDAN İTİBAREN HAK EHLİYETİNE SAHİP OLUR. Bebişlerimiz inşallah sağlıkla doğarlarsa anne karnına düştüğü andan itibaren onun da hakları var. Bu husus özellikle mirasta çok önemli. Bu da aklımızda bulunsun:)
Herkes hemen hemen alışverişi tamamlamış biz daha başlamadık bile benim sağolsun evdeki kaynana (eşim olur kendileri) kafasında ne kuruyorsa artık bu alışveriş işini sürekli erteliyor. Hatta geçen gün beni resmen sinirden öldürecekti bebek doğsun bir hafta idare ederiz sonra eksiği neyse gider alırız dedi düşünün:)
Ayriyeten teyzeleri haftasonu oğlumun yüzünü gördüm nihayet:) kime çekti anlamadık ama kocaman burnu var:) tecrübeli anneler şiş olabilir mi, doğduktan sonra küçülür mü dersiniz?
Bu arada çok ağrılarım oluyor arkadaşlar bitik haldeyim gelsin artık izin günleri...
Benim eşimde aynı ya doğunca alınır odasını aldık ya işte diyip duruyor geçen ağladım artk insafa geldi tamam gidelim bayramdan önce dedi ay ne rahat ya normalde ben rahatımdır o pimpirikli rahat olası tutttu adamın :)Günaydın güzel anneler
Birkaç gündür giremedim ama tüm yazılanları okudum. Alışveriş yapanlar güzel günlerde kullansınlar inşallah. Babası hasta olan arkadaşımıza da Allah acil şifalar versin inşallah bu mübarek günlerin hatrına.
Bir arkadaş hukuken çocuğun doğduğu andan itibaren haklarını kazandığını söylemiş bu yanlışı düzelteyim istedim, sizlerin de bilgisi olsun, HUKUKEN TAM VE SAĞ DOĞMAK ŞARTIYLA BEBEK ANNE KARNINA DÜŞTÜĞÜ ANDAN İTİBAREN HAK EHLİYETİNE SAHİP OLUR. Bebişlerimiz inşallah sağlıkla doğarlarsa anne karnına düştüğü andan itibaren onun da hakları var. Bu husus özellikle mirasta çok önemli. Bu da aklımızda bulunsun:)
Herkes hemen hemen alışverişi tamamlamış biz daha başlamadık bile benim sağolsun evdeki kaynana (eşim olur kendileri) kafasında ne kuruyorsa artık bu alışveriş işini sürekli erteliyor. Hatta geçen gün beni resmen sinirden öldürecekti bebek doğsun bir hafta idare ederiz sonra eksiği neyse gider alırız dedi düşünün:)
Ayriyeten teyzeleri haftasonu oğlumun yüzünü gördüm nihayet:) kime çekti anlamadık ama kocaman burnu var:) tecrübeli anneler şiş olabilir mi, doğduktan sonra küçülür mü dersiniz?
Bu arada çok ağrılarım oluyor arkadaşlar bitik haldeyim gelsin artık izin günleri...
Burnu da Su içinde olduğu için şiş oluyormuş doğunca iner o minicik kalıyor burunlarıGünaydın güzel anneler
Ben çilekten sallanabilir beşik aldım . Ölçüleri 70x130 Sallanma özelliğini kilit mekanizması sayesinde durdurabiliyorsun. Yatağı yükseklik ayarı yapabiliyorsun. Henüz elime ulaşmadı ama ben de çok araştırdım. Biz sallanmasın istiyoruz ama 'Mahallenin En mutlu Bebeği' kitabını okudunuz mu bilmiyorum. Kolik bebeklerin sallamak gerektiğini çok güzel anlatmış. Sonuçta salla ya da sallama iki seçeneğin de olması daha iyi gibi geldi bana yatak konusunda. Bir incele istersen.Kızlar günaydın,
İyi haftalar :)
Haftasonu baya yoğun geçti. Anne yanı beşiğini ve dolabını aldık, 19 Haziran'a teslimat için gün verdiler. Ama gelgelelim istediğim gibi bir 0-3 yaş arası beşik bulamadım. Hepsi sallanabilir beşik, benim istediğim son derece sade, beyaz, sabit, sağlam bir beşik. Masko'yu dolaştık bulamadık, en güvendiğim yer Çilek'ti ordaki beşik de sallanabilir beşik. Benim düşündüğüm gibi bir beşik satan yer biliyorsunuz paylaşabilir misiniz kızlar :) Çok fazla gezmek istemiyorum bundan sonra.
Sonra mobilya faslını bitirip e-bebek'e gittik, baya bir alışveriş yaptık. Allah'tan alacağım markaları tavsiyelerinizle falan belirlemiştim. Ona rağmen 2 saate yakın kaldık.Banyo eşyaları, detarjanı, biberon, emzik, pişik kremi, şampuanı falan ıvırı zıvırı hazır gibi. Tabi eve geldikten sonra bir sürü eksik aklıma geldi yine. Onları da artık bir dahaki alışverişe inşallah.
Dün AVM'de hastane için baya güzel bir lohusa gecelik, sabahlık takımı gördüm ama o kadar yorgundum ki deneyemedim o içimde kaldı. Bir dahaki gidişte inşallah. Bu alışveriş işleri zor kızlar.
Hepinize iyi haftalar.
Siz yine odasını almışsınız canım bizde o da yok. Üstelik artık çok yoruluyorum nasıl alışveriş yapıcaz bu halde bilmiyorumBenim eşimde aynı ya doğunca alınır odasını aldık ya işte diyip duruyor geçen ağladım artk insafa geldi tamam gidelim bayramdan önce dedi ay ne rahat ya normalde ben rahatımdır o pimpirikli rahat olası tutttu adamın :)
Ben çilekten sallanabilir beşik aldım . Ölçüleri 70x130 Sallanma özelliğini kilit mekanizması sayesinde durdurabiliyorsun. Yatağı yükseklik ayarı yapabiliyorsun. Henüz elime ulaşmadı ama ben de çok araştırdım. Biz sallanmasın istiyoruz ama 'Mahallenin En mutlu Bebeği' kitabını okudunuz mu bilmiyorum. Kolik bebeklerin sallamak gerektiğini çok güzel anlatmış. Sonuçta salla ya da sallama iki seçeneğin de olması daha iyi gibi geldi bana yatak konusunda. Bir incele istersen.
Saol cnm,,, o hep aklımdaydı alırsam açıp paylaşıcam ki almak isteyenlere fikir olsun diye zaten. Onun dışında biberonu kesinlikle ihmal etmeyin tabi; mümkünse dr browns... tırnak makası unutulabiliyor ama mühim çünkü kendini tırmalayabiliyor (ben eldiven kullanmadım hiç),,, yıkamak için su kovası tası ayrı olsun, sudokrem pişik önleyici almakta fayda var, çünkü her hastane vermiyor diye biliyorum ve hem yaz hem yenidoğan olduğu için hemen pişebilir... başka da aklıma geldikçe yazarım cnm. Biberon ve emziği direk resmiyle paylaşıyorum. Bana en kullanışlı ve dayanıklı gelenler bu markalar olmuştu çünkü. Hem de doktorun tavsiyesi bu yöndeydi. Bir de ebebekten epey ucuza şu minder ve yastığı aldık. Salonda falan koltuğa yatırınca örtü de serilse çocuk koltuğun şeklini alıyordu :) bu sefer bunu deneyeyim dedim. Dışı pamuklu kumaş. O da aklınızda olsun :)
Halletmek lazım ya çok ağırlaşmadan halledin bence biz netten aldık alırken yorulmadım ama kuruldu temizliği fln sıkıntı bayağıSiz yine odasını almışsınız canım bizde o da yok. Üstelik artık çok yoruluyorum nasıl alışveriş yapıcaz bu halde bilmiyorum
Zaten bi aksilik olunca biseye masraf yapinca hersey pespese qelir canim :):):) bosver hic kafana takma ben beko kullaniyorum memnunum ama birazda beyaz esya sans isi sanki demi qit hanqisi sana uyarsa ozellikle program sayisi acisindan hanqisi kafana yatarsa onu al boyle boyle ev yenilenir oyle dusun :):)Bugün de bulaşık makinem bozuldu((( eşim benden huylu, bi haftadır durmadan kadın çağır ev temizlensin bi diyor, dün bile alışveriş dağınıklığı oldu, hadi ara A... gelsin temizlesin dedi akşam dokuza kadar temizlik yapıldı evde... tam yeter artık daraldım, evde sürekli bi hareket, hangi kadın boştaysa o geliyo,, her gün başka biri cam siliyo evde,,, sitedekiler deli dicek diye sızlandımmmmm, şimdi dünyanın bulaşığı pis pis duruyor (( mecbur birini çağırıcam yıkamayaCcc kızı da oyun ablasıyla avmdeki parka bırakıp makine bakıcam. Hanımlar lütfen bulaşık makinesinden memnun olanlar yardımcı olabilir mi? Bıktırdı bu makine beni. Habire 150-200 liraya yaptırıyoruz tekrar bozuluyo miadı dolmuş ama ne alacağımı bilmiyorum,, hem bebek alışverişi hem doğum, çok da kötü zamana geldi (((
Faturasında bebefox elyaflı zürafa alt açma diye geçiyor cnm.Canım iyi günlerde kullanın. Bu örtü baya kullanışlı bir şeye benziyor, iyi fikir :) E-bebek'e baktım da bulamadım, tam marka ve ürün adı var mı acaba?
Zaten bi aksilik olunca biseye masraf yapinca hersey pespese qelir canim :):):) bosver hic kafana takma ben beko kullaniyorum memnunum ama birazda beyaz esya sans isi sanki demi qit hanqisi sana uyarsa ozellikle program sayisi acisindan hanqisi kafana yatarsa onu al boyle boyle ev yenilenir oyle dusun :):)
Ben de çantayı bebeğe ayrı kendime ayrı hazırlamayı düşünüyorum. Sanki daha kolay olur bu şekilde
Çok saol canım :)Faturasında bebefox elyaflı zürafa alt açma diye geçiyor cnm.
Burnu da Su içinde olduğu için şiş oluyormuş doğunca iner o minicik kalıyor burunları
Çok saol canım :)
Güzel günlerde kullansın Duru hanım:) sağolsun bize de bu minder takımını babannecim kendi elleriyle yapmışSaol cnm,,, o hep aklımdaydı alırsam açıp paylaşıcam ki almak isteyenlere fikir olsun diye zaten. Onun dışında biberonu kesinlikle ihmal etmeyin tabi; mümkünse dr browns... tırnak makası unutulabiliyor ama mühim çünkü kendini tırmalayabiliyor (ben eldiven kullanmadım hiç),,, yıkamak için su kovası tası ayrı olsun, sudokrem pişik önleyici almakta fayda var, çünkü her hastane vermiyor diye biliyorum ve hem yaz hem yenidoğan olduğu için hemen pişebilir... başka da aklıma geldikçe yazarım cnm. Biberon ve emziği direk resmiyle paylaşıyorum. Bana en kullanışlı ve dayanıklı gelenler bu markalar olmuştu çünkü. Hem de doktorun tavsiyesi bu yöndeydi. Bir de ebebekten epey ucuza şu minder ve yastığı aldık. Salonda falan koltuğa yatırınca örtü de serilse çocuk koltuğun şeklini alıyordu :) bu sefer bunu deneyeyim dedim. Dışı pamuklu kumaş. O da aklınızda olsun :)
Çok saol canım, çok teşekkürler. Fena yorucu oluyormuş evet :) Siz de iyi günlerde kullanın inşallah.
Çok teşekkür ederim canım. O kadar mutlu ettiniz ki beni, çok duygulandım : )Evet cnm, size de aldık kızımla :) özelden adres atarsan gönderticem bu hafta kargoyla,, ufak bi anı kalsın buradaki günlerimizden istedim :)
Güzel günlerde kullansın Duru hanım:) sağolsun bize de bu minder takımını babannecim kendi elleriyle yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?