Çok teşekkür ederim canım. O kadar mutlu ettiniz ki beni, çok duygulandım : )
Burun aspiratörü aldın mı cnm bu arada ebebekten? Biz daha önce otribebe kullanmıştık ama ebebekte bebedor vardı onu aldık. Birebir aynısı, almadıysan ona da bakabilirsin. Unutmadan sıradan geçiyorum hepsini :)))
Aa yok canım onu almadım, unutmuşuz şimdi fark ettim. Bir dahakine alalım. Bir de o aspiratörler nasıl kullanılıyor ben tam bilmiyorum. Direk burna takıp üflüyor muyuz? Bir de doğar doğmaz kullanmaya başlayalım mı? Günlük mü kullanılıyor :) Hiçbir fikrim yok o konuda açıkçası :)
Aa yok canım onu almadım, unutmuşuz şimdi fark ettim. Bir dahakine alalım. Bir de o aspiratörler nasıl kullanılıyor ben tam bilmiyorum. Direk burna takıp üflüyor muyuz? Bir de doğar doğmaz kullanmaya başlayalım mı? Günlük mü kullanılıyor :) Hiçbir fikrim yok o konuda açıkçası :)
Çok programlı olmasına hiç gerek yok bence iyi yikasin kuru olarak çıkarsın yeterliÖtv indirimi falan varmış, 6 programlı bi arçelik buldum uyguna,, yeter heralde ya10 lusu falan da var ama utanıyorum adama daha iyi bişey alalım demeye wala dediğin gibi üstüste geliyor hep
Evet cnm burnunu temizlemek için özellikle de banyo günleri kullanmakta fayda var. Belli bi süre sonra bırakıyosun zaten... ama başlarda epey kullanılıyor. Burnuna bi ucu tutuyorsun diğer ucu da ağzınla çekiyorsun çıkıyo kirler. Kötü bi tarif oldu galiba ama olayın özeti bu :)
gunaydin kizlar
bir de soyle videolar var bebeklerde burun temizligi icin once kendimde denemem lazim benim bunumidesi kaldirmayan arkadaslar acmasin ozellikle link seklinde atiyorum. yok boyle bisey ya :))) izleyenlerden daha once uygulamis olan varsa tecrubelerini paylassin lutfen :)
Çok programlı olmasına hiç gerek yok bence iyi yikasin kuru olarak çıkarsın yeterli
Canım bu aspiratör şırınga gibi bir şey sanırım, ne kadar çok çıkıyor :) Daha farklı herhalde. Otribebe de kendin üflüyorsun, kendi kontrolünde sanki o daha iyi gibi geldi bana dediğim gibi herhangi bir tecrübem yok :)
gunaydin kizlar
bir de soyle videolar var bebeklerde burun temizligi icin once kendimde denemem lazim benim bunumidesi kaldirmayan arkadaslar acmasin ozellikle link seklinde atiyorum. yok boyle bisey ya :))) izleyenlerden daha once uygulamis olan varsa tecrubelerini paylassin lutfen.
duzeltme: yok ne yaparsam yapayim link seklinde goruntulemedi :)
Canım perşembe günü senin dosyana baktım. Özelden ayrıntılı yazdım biraz geç oldu kusura bakmaCnm o normal gelmedi bana... yani hiçbişey anlamadım hatta... resmen burnunu yıkamış ama bize doktor hiç öyle bişey söylemedi. Etrafımda da görmedim hiç :))) Otribebeyle çekiyosun bitti gitti... bilemedim :)
Ben bosch kullanıyorum canım bütün beyaz eşyalarım da aynı marka ve hepsinden çok çok memnunum hiç bir sıkıntısını görmedim bence kesinlikle bosch al derimBugün de bulaşık makinem bozuldu((( eşim benden huylu, bi haftadır durmadan kadın çağır ev temizlensin bi diyor, dün bile alışveriş dağınıklığı oldu, hadi ara A... gelsin temizlesin dedi akşam dokuza kadar temizlik yapıldı evde... tam yeter artık daraldım, evde sürekli bi hareket, hangi kadın boştaysa o geliyo,, her gün başka biri cam siliyo evde,,, sitedekiler deli dicek diye sızlandımmmmm, şimdi dünyanın bulaşığı pis pis duruyor (( mecbur birini çağırıcam yıkamayaCcc kızı da oyun ablasıyla avmdeki parka bırakıp makine bakıcam. Hanımlar lütfen bulaşık makinesinden memnun olanlar yardımcı olabilir mi? Bıktırdı bu makine beni. Habire 150-200 liraya yaptırıyoruz tekrar bozuluyo miadı dolmuş ama ne alacağımı bilmiyorum,, hem bebek alışverişi hem doğum, çok da kötü zamana geldi (((
Kızlar taşınma ile ilgili verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Anadolu yakasından yetişebileceğimize eşimi ikna edememiştim ama mesajlarınızdan sonra onun da benim de içimdeki kuşkular kalktı. Önümüzdeki aya kadar içimize sinen bir ev bulursak taşınacağız. Bulamazsak artık uzun bir süre daha bu evde devam edeceğiz sanırım. Çok soğuk oluyor kışları bu daire inşallah buluruz da kurtulurum buradan...
Gecmis olsun canim bosver saqlik olsunda alisveris herzaman olur :) daha bende almadim hicbisey :)Günaydın kızlar kusura bakmayın mesajlarımı alintilayanlari cevaplamaya fırsatım olmadı hafta sonu, okudum ama. Ananem rahatsızlandı yoğun bakıma yatırdık. Şimdi iyi çok şükür. Haftasonum hep öyle geçti. Ne zaman alışverişe niyetlensem bir şey çıkıyor demiştim ya bu hafta da bu olay oldu. Ama neyseki ananem iyi hatta yarin taburcu olacak. Benden böyle haberler.
Sağ ol canım aynen insanın başına böyle şeyler gelince sağlık olsun diyor. Gerci çocuğu olan arkadaşlar artık çantanı hazırla diye sıkıştırmaya başladılar bile :)))Gecmis olsun canim bosver saqlik olsunda alisveris herzaman olur :) daha bende almadim hicbisey :)
Geçmis olsun cnm daha var zamnmz bir günlük hepsini birden yaprsn cnmGünaydın kızlar kusura bakmayın mesajlarımı alintilayanlari cevaplamaya fırsatım olmadı hafta sonu, okudum ama. Ananem rahatsızlandı yoğun bakıma yatırdık. Şimdi iyi çok şükür. Haftasonum hep öyle geçti. Ne zaman alışverişe niyetlensem bir şey çıkıyor demiştim ya bu hafta da bu olay oldu. Ama neyseki ananem iyi hatta yarin taburcu olacak. Benden böyle haberler.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar kusura bakmayın mesajlarımı alintilayanlari cevaplamaya fırsatım olmadı hafta sonu, okudum ama. Ananem rahatsızlandı yoğun bakıma yatırdık. Şimdi iyi çok şükür. Haftasonum hep öyle geçti. Ne zaman alışverişe niyetlensem bir şey çıkıyor demiştim ya bu hafta da bu olay oldu. Ama neyseki ananem iyi hatta yarin taburcu olacak. Benden böyle haberler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?