2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Aa yok canım onu almadım, unutmuşuz şimdi fark ettim. Bir dahakine alalım. Bir de o aspiratörler nasıl kullanılıyor ben tam bilmiyorum. Direk burna takıp üflüyor muyuz? Bir de doğar doğmaz kullanmaya başlayalım mı? Günlük mü kullanılıyor :) Hiçbir fikrim yok o konuda açıkçası :)

Hanımlar bu annelik manyakça bişey ya,, gerçekten... hani hamilelik hormonu lohusalık depresyonu falan filan diyoruz ya, onlar bence bu deliliğin diğer isimleri sadece :) nerden çıktı diceksiniz de, yani hakikaten şu an düşünüyorum, "insanın şuurunu bu kadar uzun süre neredeyse tamamen tek bişeye odaklaması hali" bebek dışında başka hangi durumda normal sayılabilir ki?? Düşünün ki ikincide bile hal böyle... Allah hepimize yardım etsin, sağsalim doğuralım da ikinci level deliliğe geçelim inşallah :)))

Kızlar taşınma ile ilgili verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Anadolu yakasından yetişebileceğimize eşimi ikna edememiştim ama mesajlarınızdan sonra onun da benim de içimdeki kuşkular kalktı. Önümüzdeki aya kadar içimize sinen bir ev bulursak taşınacağız. Bulamazsak artık uzun bir süre daha bu evde devam edeceğiz sanırım. Çok soğuk oluyor kışları bu daire inşallah buluruz da kurtulurum buradan...

Evet cnm burnunu temizlemek için özellikle de banyo günleri kullanmakta fayda var. Belli bi süre sonra bırakıyosun zaten... ama başlarda epey kullanılıyor. Burnuna bi ucu tutuyorsun diğer ucu da ağzınla çekiyorsun çıkıyo kirler. Kötü bi tarif oldu galiba ama olayın özeti bu :)

gunaydin kizlar

bir de soyle videolar var bebeklerde burun temizligi icin once kendimde denemem lazim benim bunu midesi kaldirmayan arkadaslar acmasin ozellikle link seklinde atiyorum. yok boyle bisey ya :))) izleyenlerden daha once uygulamis olan varsa tecrubelerini paylassin lutfen.

duzeltme: yok ne yaparsam yapayim link seklinde goruntulemedi :)

Son düzenleme:
Ötv indirimi falan varmış, 6 programlı bi arçelik buldum uyguna,, yeter heralde ya 10 lusu falan da var ama utanıyorum adama daha iyi bişey alalım demeye wala dediğin gibi üstüste geliyor hep
Çok programlı olmasına hiç gerek yok bence iyi yikasin kuru olarak çıkarsın yeterli

Çok saol canım, bir dahakine alıcam mutlaka.

Canım bu aspiratör şırınga gibi bir şey sanırım, ne kadar çok çıkıyor :) Daha farklı herhalde. Otribebe de kendin üflüyorsun, kendi kontrolünde sanki o daha iyi gibi geldi bana dediğim gibi herhangi bir tecrübem yok :)

Çok programlı olmasına hiç gerek yok bence iyi yikasin kuru olarak çıkarsın yeterli

Aynen, zaten ben ekstra hijyen diye bi programı var en çok onu kullanıyorum çocuk küçük diye,, bir de ince temizlikte zaten temiz olan bulaşıkları yıkadığım süper mini diye bi programı var o kadar.. annem aldı son model dedikleri bi taneyi,,, program seçmiyosun, akıllıymış makine, kendi seçiyor :)))) ama hiç memnun değil mesela... aslında gerçekten şans işi biraz beyaz eşya gerçekten de kaç günde getirirler acaba? Evlendikten sonra ilk defa alıcam beyaz eşya, hiçbi fikrim yok,, çamaşır olsa neyse de bulaşık beklemiyor da

evet canim normal bildigimiz siringa. tuzlu su ya da serum fizyolojik ile yapiyorlar sanirim bunu. serum fizyolojigin icerigi ne bilmiyorum o da sterilize tuzlu su heralde. suan tamamen salliyor olabilirim :)))

Cnm o normal gelmedi bana... yani hiçbişey anlamadım hatta... resmen burnunu yıkamış ama bize doktor hiç öyle bişey söylemedi. Etrafımda da görmedim hiç :))) Otribebeyle çekiyosun bitti gitti... bilemedim :)

Cnm o normal gelmedi bana... yani hiçbişey anlamadım hatta... resmen burnunu yıkamış ama bize doktor hiç öyle bişey söylemedi. Etrafımda da görmedim hiç :))) Otribebeyle çekiyosun bitti gitti... bilemedim :)
Canım perşembe günü senin dosyana baktım. Özelden ayrıntılı yazdım biraz geç oldu kusura bakma

)
Ben bosch kullanıyorum canım bütün beyaz eşyalarım da aynı marka ve hepsinden çok çok memnunum hiç bir sıkıntısını görmedim bence kesinlikle bosch al derim

Günaydın kızlar kusura bakmayın mesajlarımı alintilayanlari cevaplamaya fırsatım olmadı hafta sonu, okudum ama. Ananem rahatsızlandı yoğun bakıma yatırdık. Şimdi iyi çok şükür. Haftasonum hep öyle geçti. Ne zaman alışverişe niyetlensem bir şey çıkıyor demiştim ya bu hafta da bu olay oldu. Ama neyseki ananem iyi hatta yarin taburcu olacak. Benden böyle haberler.

Cnm anadolu yakası bi başka.. ben de kızlar biraz büyüdükten sonra o tarafı istiyorum. Çünkü uzun yıllar orada yaşadım. Bu tarafa alışamıyorum... annemler aynı sitede diye kalıyorum sırf... hem de o tarafta buradaki kirayı verdiğimizde çok daha güzel evler bulmak mümkün. Malesef avrupa yakasında anlamsız boyutta kiralar şu an bulursunuz bence rahatlıkla

Gecmis olsun canim bosver saqlik olsunda alisveris herzaman olur :) daha bende almadim hicbisey :)

Gecmis olsun canim bosver saqlik olsunda alisveris herzaman olur :) daha bende almadim hicbisey :)
Sağ ol canım aynen insanın başına böyle şeyler gelince sağlık olsun diyor. Gerci çocuğu olan arkadaşlar artık çantanı hazırla diye sıkıştırmaya başladılar bile :)))

Geçmis olsun cnm daha var zamnmz bir günlük hepsini birden yaprsn cnm

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…