2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Gerçekten avrupadan çok daha güzel. Dün ev bakmak için anadolu yakasındaydık yollar daha geniş, evler dip dibe değil icim açıldı valla. Sonra bir de sahile indik ilk defa gördüm sahilini ve çok begendim. İnşallah içimize sinen, site içerisinde bir ev buluruz da ben ağırlașmadan çıkarız...

çok gecmis olsn cnm,neyseki ii olmasına sevindim

Tek omuz olanlar boynu agritir diye hiç heves etmedim onlara ben. Şu tamamen dolananlardan almayi düşünüyorum. Aslında kanguru alacaktim ama 0+ aparatı olsa bile çok sağlıklı değil demişler diye sling'e karar verdim. Ama daha marka kararı vermedim.

Bosch sms53e02tr bulaşık makinem. Ben çok memnunum diye annem de ondan aldı, o da memnun. Kısa-normal-hijyenik yıkama diye 3 programı olsa da yetiyor aslında, 10 program olmasına gerek yok bence. Çoğu zaman kullanılmıyor zaten. Bosch tavsiye ederim ben, yıllardır kullanırız hiç kazık atmadı daha.
Sen nasıl kalkacakmışsın ilk hafta alışverişlere yeni doğmuş bebekle? Bence ikna etmeye çalış eşini, en azından mobilyaları alın yoksa haftalar sonra geliyor mobilyalar. Yoksa şunlardan birinde yatırırız çocuğu diye tehdit et eşini bence :)

Ay midem ayağa kalktı bakamadım uzun süre :)
Şu böyle olunca genzine kaçmıyor muymuş, çok enteresan. Ben bundan yapamam herhalde, resmen burnundan yıkadı çocuğu kadın.

Çok geçmiş olsun, sağlık olsun da alışverişi her zaman yaparsınız. Allah şifa versin.

Geçmiş olsun canım. Hiç stres yapma. Benim de aylardır napıcaz, nasıl olucak dediğim alışveriş yarım günde halloldu. Eksikleri de vakit bulunca alıcaz artık. İnsan gözünde büyütüyor, halledersiniz.

:) bence oruç adamın başına vurdu ne dediğini bilmiyo:)

rapor 32. haftada başlıyor galiba ama ben 31 de olacağım yine de alayım
daha önce gebelikte uçakla seyahat ettin mi
bir de uçağa binmeden şu kontrol cihazlarına girmesek kabul ediyorlar mı zararlı diyorlar

bir iki haftadır çekiyordum doktor gaviscon iç, uyumaya yakın çok yeme,yastığını yükselt demişti. bunlara uymaya çalıştım fakat ikidir boğulcam artık uyku uyuyamıyorum =) yine de şükürler olsun kolay değil az kaldı idare edicez tabi. yarın gittiğimde söyleyimde yazsın.
bende rapor alayım dimi nolur nolmaz
doktor ne demişti peki seyahat konusunda
nereden nereye gitmiştin
o kontrol noktalarından geçtin mi canım zararlı diyorlar ama radyasyon diye

bende fotoğrafçı tutmayacağım gerek yok
tabi yolculuğa çıkmadan baktıracağım bende suyuna vs vs bakıyormuş
ilk kez binicem ama korkar mıyım şu an bi korkum yok ama

yakinlari rahatsiz olan arkadaslar cok gecmis olsun. Allah sifa versin insallah.

@ayshemina Gretchen Grundler
kacmiyor heralde cocuklar da hic aglamiyorlar ben de sasirdim :) agzini kapatip cocugu burundan akacak sekilde one dogru tuttugu icin kacmiyor sanirim. muhtemelen suyun basinciyla disari itiyor iceridekileri okyanus sulari da ayni sekilde ya. bi taraftan sıkıyorsun diger taraftan akiyor :) ben bu yontemi ilk kez instagramda baya takipcisi olan bi hesapta gordum. hatta isim vermem yanlis mi bilmiyorum ama vereyim. emzirenanne diye bir hesap.

Amin :)) Sen vermiş miydin kreşe falan peki cnm,, vericen mi ya da?
CAnım normalde ben eylülde verecektim ekşmde 3 yaşını dolduracak ama yeni kardeş doğduğunda uzmanlar önermiyorlar hemen kreşe vermeyi çünkğ kardeşim geldi artık benş evde istemiyorlar gibi düşünürmüş ya kardeş doğmadan önce verilmeliymiş veya kardeş doğduktan 3-4 ay sonra bende ara yılda 2018- şubatta başlatmayı düşünüyorum hem bizimkide biraz daha biyümüş 3.5 yaşına yaklaşmış olur

Geçmis olsun cnm daha var zamnmz bir günlük hepsini birden yaprsn cnm

Geçmiş olsun canım

çok gecmis olsn cnm,neyseki ii olmasına sevindim

G gunesli gunler gecmiş olsun cnm anneanne candır...
Çok teşekkür ederim kızlar Allah bütün hastalara şifa versin. Hastanelere düşürmesin inşallah. Çok zor hastane işi.

Ben bebekte hiç görmedim ki okyanus suyu kullanımını da. Ay çok cahil kaldım, yeni çocuklu bir çevreye ihtiyacım varmış meğer benim. En son büyümesine şahit olduğum çocuğun doğumundan beri 10 yıldan fazla geçti sonra bebek görme sayım bile bir elin parmaklarını geçmez, bak şimdi tüm akrabalarıma sinir oldum

Ben qecen qun kendi burun tikanikligim icin okyanus suyu aldim eczaci ilerde bebek icinde kullanabilirsin zararsiz dedi ben bu otribebeyi falan kullanamam heralde

Ben de senin gibiyim:) Geçen kucağıma 40 günlük bebek verdiler. Tutamadım bile Bir tek ben mi böyleyim bilmiyorum. Bir garip tuttum zaten incitecegim diye. Neyseki eşim benden iyi tutuyor bebekleri :)) Kolunun üstüne koyup hoplatip ziplatiyor. Ay ama o minik bedene sarılmak nasıl güzel bir duygu öyle. Kendi bebeğimi düşünemiyorum.

Kendi çocuğumuz olursa farklı mı olur acaba bu tedirginlik olayı? Daha mı rahat oluruz ne dersiniz? İlk bebeklerinizde nasıldiniz kızlar?

Ayyyy ben bu konuda kendime cok quveniyorum ya masaAllah deyim kendime kardesim bnden 15 yas kucuk oldugu icin ben buyuttum sayilir simdi kardesimin bebeqini buyutuyoruz faln hatta pazar qunu aqlama krizine qirmis beni caqirdi gel bak diye hemen uyudu huysuz bebis

Masallah :) ya işte çevrende bebek olunca mecburen öğreniyorsun ama benim hiç yok bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…