Kızlar bu philips avent göğüs kalkanı kullanan oldu mu daha önce? Alsak mı acaba yoksa ihtiyaç olunca mı almak daha mantıklı. Hepsiburada'da sepette ekstra indirim fırsatı var da piyasanın baya altına geliyor. Alsam mı yoksa beklesem mi karar veremedim.
Kizlar hastane cikisi ne marka aldiniz bi karar veremedim yardim lutfen. Biberon her ihtimale karsi chicco anne gogsune yakin olanlardan aldim.kizimdada ondan almistim.insallah gerek kalmaz.ama dogum sonucta.
Kizlar hastane cikisi ne marka aldiniz bi karar veremedim yardim lutfen. Biberon her ihtimale karsi chicco anne gogsune yakin olanlardan aldim.kizimdada ondan almistim.insallah gerek kalmaz.ama dogum sonucta.
Ben hastane çıkışı normal bir mağazadan %100 pamuk yumuşacık birşey aldım. Bende çok marka takıntısı yoktur açıkçası. Kumasini beğendiğim şeyi alirim pazardanda magazadnda zaten çabuk buyuyorlar biliyorsun eskimiyo
Canım ben bu ürünü aldım, kalitesi kumaşı çok güzel. 1 tane de akrabalardan hediye geldi. Ama ben her ihtimale karşı 1 tane daha almayı düşünüyorum. Nedenine gelince hastane çantasında olması gerekenler listesine bakıyorum da 2 tane hastane çıkışı bile yetmeyecek gibi.
Kızlar doğum yaklaştı artık. Göğüs ucu için krem ne zaman kullanmaya başlayacağız? Bir de kk da bir topic de okumuştum vajinaya son 1 ayda zeytin yağı ile masaj yapılırsa doğum kolay ve kesisiz oluyormuş. Daha onceki doğumlarında deneyen var mı? Çok yumuşatıp erken doguma sebep olur mu ki?
Kızlar doğum yaklaştı artık. Göğüs ucu için krem ne zaman kullanmaya başlayacağız? Bir de kk da bir topic de okumuştum vajinaya son 1 ayda zeytin yağı ile masaj yapılırsa doğum kolay ve kesisiz oluyormuş. Daha onceki doğumlarında deneyen var mı? Çok yumuşatıp erken doguma sebep olur mu ki?
Burdan böyle doğum yaklaştı diye okudukça sanki bir aya doğum olacak hissiyati oluyor. Sonra bakiyorum yok yaa daha cook var diyorum. Allahım vaktiyla kucağa aldırsin. 36 dn sonra gelişimi kg i iyiyse çok bekletmeden gelsin minnoslar. Göğüs kremini bilemiyorum ben kizim da sonradan kullndim. On gün çektim sayılır. Bunda naisl olck bilmiyorum. Garmastan verdi yengem iyiymiş kullanmış. Kizim da lansinoh kullanmistim. Umarım bu kez yara olmaz. Çok feci bir durum. Hem vermek zorundasın hem canın yaniyor. Annelik doğumdan sonra orda ikinci bir imtihandan geçiyor sanki
Burdan böyle doğum yaklaştı diye okudukça sanki bir aya doğum olacak hissiyati oluyor. Sonra bakiyorum yok yaa daha cook var diyorum. Allahım vaktiyla kucağa aldırsin. 36 dn sonra gelişimi kg i iyiyse çok bekletmeden gelsin minnoslar. Göğüs kremini bilemiyorum ben kizim da sonradan kullndim. On gün çektim sayılır. Bunda naisl olck bilmiyorum. Garmastan verdi yengem iyiymiş kullanmış. Kizim da lansinoh kullanmistim. Umarım bu kez yara olmaz. Çok feci bir durum. Hem vermek zorundasın hem canın yaniyor. Annelik doğumdan sonra orda ikinci bir imtihandan geçiyor sanki
Bizim evde temizlik istiyor ama yapacak hanım yok. Arada hevesin geliyor. O da genelde sabah oluyor. Bugün eşim geç gitti de beni bir yerleri silerken gordu sabah sabah orayı silmek nerden geldi aklına diyor. Parça parça yapıyorum. Öyle de hiç belli olmuyor neresinin temiz oldugu. Her yer bitti diyene kadar yeniden batıyor
Herkes Az kalmış diyince sanki bir hafta on gün gibi geliyor. Ama yok ya daha iki buçuk ay var. Kizim son gününü beklediğinden bu da öyle olcak sanıyorum ben. Allahım birde bayram üstü doğum olacak. Ablam bana bakmaya gelecek diye konuşuyoruz ama bayramda kurban işleri var, onceisnde olsa hemen gelse kayinvalide de gelicek ikisi aynı anda kalsin istemiyorum. Kayinvalide geç gitmez umarimm .kizim da bir faydası olmadı bunaldim. 15.. güne kalmadan gitti. Ama bu kez eşim tuhaf bir şekilde bu kez kalsin yemek yaptirtircm baktircm sana diyor. Ama ben istemiyorum ki. Kızıma çok abur cubur verecek kuralları cignetecek, aman ağlama kiyamam diye diye naza cektirtecek, nasıl sonra topların ben o çocuğu diye düşünüyorum. ya müdahale edip kötü gelin olucm yada tam tersini asla düşünmek istemiyorum. Hayırlısı ama umarım bir bahane olurda gelmez diyorum..