2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah'im aynen oyle aynen nolacaksa halimiz :):) bayramdan sonra kaynanam qelecek temizliqimi yapacaz doquma hazirlik olur hemde bende doquma kadar ewi batirmamaya calsiirim :) temizlik vs bitsinki artik alisverisi yapip bebeqin kiyafetlerini hazirlamam lazim is cokkkk yani anlayacaqin hepimiz icin

Temizlik icin
temizlik için neden kayinvalideni bekliyorsun ki canm. Haftasonu esinle yapsan oda oda hepsi biter. Sen başında durup yormayacak işleri yaparsın. Bebisin kıyafetlerini yıka utule kaldır yerine bitti gitti. Ben kıyafetleri koydum valla. Bir büyük temizliğm kaldı. Onu bayram sonrasına saklıyorum. Halıları bayramdan sonra yollayacagim kismetse. Zaten sonrası da yavaş yavaş buzluga kışlık hazırlık ve konserve tarhana yapmakla geçer.

Benim eş biraz maco yapmaz oyle temizlik falan yardim ederde ufak tefek kaynanam qeliyim dedi bende iyi qel ozaman dedim biraz yardim etse yeter canim onuda yormam zaten yazik kadina qerci daha 42 yasinda benden dinc aynen biz doquruyoruz kis hazirliklari basliyo bu seferde

Canım ben bugün aynen şunu düşündüm. Bebişimin koca burnuna bir defa daha bakmak için detaylı ultrason dosyasını açtım sonra dedim acaba şimdi nasıl oldu? Sonra bir baktım detaylıyı yaptıralı tam 11 hafta olmuş ve sanki geçen hafta gibi. Şimdi bebeğimin gelmesine 9 hafta kaldı yani zaman sandığımdan daha çabuk geçiyor :)) 8. aya girdim ama hala pisikolojik olarak hazır değilim gibi. Kendi kendime ya benden teyze olur, abla olur da anne olmaz ki diyorum ama bebişimi şimdiden çok seviyorum orası ayrı
İnşallah canım sağlıkla herşeyleri tamamlanınca gelsinler...

Gencmis canm. Yapıyorsa ve yaptığını begeniyorsan yapsın madem. Ben kismsenin yaptığını kolay beğenmem sağolsun kayinvalidem de çok fena temizler. Cidden fena ama anlatirsam mideniz kalkar. Anlatmiyorum o yuzden geldiğinde bir süpürge tutsa yeter diyorum başka şey demiyorum. Pis temiz kavramları çok fena karışmış. Kızımın ayakkabıyla içeri girmesine müsade edecek nerdeyse. Onun ayakkabisindna nolck diyor. Küçük diye göze temiz mi geliyor bilmiyorum ama asla kabul etmedim. Sokakta geziyor mu geziyor. Ota çöpe basıyor mu basıyor pis isteee ..namaz kılındığı için ekstra o konuda hassasimdir. Esimde öyle sağolsun..
Temizlik konusunda benim taktik şu , temizlik yapılacak ve ağır işler varsa eşime bir iki söylerim yaparsa yapar o an yapmazsa temizlikçi mi gelse ne güzel olur derim , hemen yapar..

ahaha :)) valla ben aslinda onu grnel kullanim sekli olarak yazmistim. bebeklerde kullanilip kullanilmadigini bilmiyorum acikcasi. belli yasin uzerindeki cocuklarda kullaniliyordur diye tahmin ediyorum ama ihtiyac olunca ilac bile kullanmak zorunda kaliyorsun bebek de olsa. okyanus suyu zararsiz gibi geldi simdi :) bilen varsa aydinlatsin :)

Tabi sizler daha ondesiniz canm. Daha ilerisi oluyor hamilelikler. Aslında hızlı geçiyor ama yapılacak isim çok olduğundan ve doğumu sonrasını düşündüğümden Allahım buhran geçiriyorum. Daha çok var fikrim güzel ,aynen devam diyorum. Ama yok hakkaten az kaldı yaa. Tuvalet eğitimi duruyorr of , eşim boya da mi yapsak diyor, gezme planimda var Aslında ama ne ara bilmiyorum..
Burunlardan konuşulmuş cidden biraz büyük gibi olabiliyor suyun içinde oldukları için ama o kemik yapısı nasılsa o değişmiyor kızlar. Arkadaşın kızının tam estetik li gibi bir burnu vardı 20 hafta civarı hala öyle. Benim kız fındık burunlu çıkmıştı aynen öyle. Oglus epey minik burunlu duruyor bu kez. Bakalım nasıl olacak. En çok kime benziyor nasıl birşey olacak diye düşünürken buluyorum kendimi. Kizim var canim herşeyim çok tatlı, acaba oğlum nasıldır. Ay gözlerim doldu. Geçen hafta riskli gebelikte ultrason için doğum katına çıkardılar. İki tane ard arda doğumdan çıkan anne ve oğulları vardı allahım çok tatlulardi. Oturdum agladim. Rabbim sağlıkla kokularını duyursun

Okyanus suyunu iki yaştan sonra verdi benim dr um. Öncesinde serum fizyolojik kullandık. Her hasta olduğunda cok sık olmak kaydıyla, hemen her banyo sonrası burnu temizledik otribebeyle çektik. Serum fizyolojik yerine tuzlu su yapılıp bir ıki damla damlatabilirsiniz demişti. O burun çekme işi başta kolay da sonra durmuyorlar. Mümkün değil tek başıma yapamıyorum. İlla eşim yapıyor. Çocuklar hoşlanmıyor burunlarina yabancı madde girmesinden doğal olarak

ayy evet bu cümleyi hukuk dersinden hatırladım ama cümleyi çevirip anlatamadım :) teşekkür ederiz blgi için.
eşine söyle çocuk doğunca dünyanın kaç bucak olduğunu şaşıracak salim kafayla herşeyi halletmekte fayda var. ben ne zaman yemek yicem çok afedersin ne ara çişimi yapıcam duş alıcam diye ağladığın bir zaman diliminden bahsediyor. bu en keyifli alışveriş güme gider :):) o gelmiyorsa da bence sen çok tek başına en azından hastane çantası hazır olsun gerisi gelir inşaAllah..:)
burunda suyun içinde olduğu için öyle çıkıyodur muhtemelen. arkadaşımın bebeğinin de öyle kocaman yanakları vardı ki olağandışı görünüyordu gayet çıtı pıtı doğdu

uff ben de nefret ederdim tuzlu sudan. hala da hasta olunca yapamam kendime

üfleme yok üflemeyi unut hüüüp diye çekiyosun bildiğin :) arada filtre var merak etme :) otri de aynı :)

Bak bu hiç iyi olmadı.Ben tamamen satıcıya inanmıştım bu konuda. Henüz teslimat yapılmadı. Olmadı ben de cayma hakkımı kullanayım ozaman , napalım.

Bak bu hiç iyi olmadı.Ben tamamen satıcıya inanmıştım bu konuda. Henüz teslimat yapılmadı. Olmadı ben de cayma hakkımı kullanayım ozaman , napalım.

Canım istersen o beşiğin teşhirinin olduğu bir Çilek mağazasına git, tekrar kontrol et sen de. Bana da ilk satıcı sabitleniyor demişti ben de inandım, tam almak üzereyken dedim bir sabit halini göreyim öyle fark ettim. 2. mağazada da tam sabitlenmedi. Ama belki bana öyle denk gelmiştir, sen yine de kendin kontrol et. Bana da haber verirsen sevinirim canım.

Farklı olur bence, ilk başta yine zor gelir ama çabuk alışırız. İnsanın içinden geliyordur bence onun bilgisi de

Ben geçen senenin annelerini okurken kullananlar memnun diye okuyup aldım. Kullanmadım tabi ki daha ama okuduğum kadarıyla herkes göğsü yara olanlara tavsiye etmiş. Göğüs pedi yapıştığı için çıkartırken yara oluyormuş. Bence indirimde bulduysan al kaçırma.

Ben kendimi dev gibi hissediyorum kızlar ya. Psikolojim bozuldu galiba

Ay ben de aynaya baktıkça iri yarı bir kadın görüyorum. Ömrümün her döneminde zayıf olduğumdan bana çok devasa geliyor cüssem ama hamileyiz sonuç olarak, çok normal. Doğunca veririz.

Almanı tavsiye ederim canım çok kullanışlı özellikle yaraa durumlarında hayat kurtarıcı

Merhaba canım ben ilk doğumunda yaptım bu masajı perine masajı adı gerçekten işe yaradı ben zehtinyağı ile değil ama perine masaj yapı almıştım onunla yaptım. Doğumda bebeğin çıkış esnasında doktorumda vajina perine bölgesini yağ ile masaj yaptı çok şükür kesisiz bir doğum oldu inşallah ikinci doğumda öyle olur

Okyanus suyu çok güzel açıyor canım bebeklerin bırnunu ben hep otribebe kullandım çokta memnundum özellikte ilk bir yıl her duş sonrası ve akşam uyumadan önce burunu açıp öyle uyutuyordum. Özellikle kışın burunları çok tıkanıyor kaloriferinde etkisi ile. Eğer açmazsan uykusu bölünüyor huzursuz ve hıysuz oluyor.

Kızlar çok acil yardım lütfen belim çok ağrıyo sağ kasigima vuruyo sanki adet sancısı gibi bu sıcak su torbasından koysam 15 20 dk belime bişey olur mu çok ağrıyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…