2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bende fotoğrafçı tutmayacağım gerek yok
tabi yolculuğa çıkmadan baktıracağım bende suyuna vs vs bakıyormuş
ilk kez binicem ama korkar mıyım şu an bi korkum yok ama
yükseklik korkun yoksa korkmazsın canım. ama karadan gitme ihtimalin yok mu riske atmasan mı acaba :)

Ben de kesisiz olmasını çok istiyorum. Doktor olmasa bile doğumda belki ebeyle anlaşabiliriz peki canım doğuma ne kadar kala başladın masaja?

Evet öyle daha iyi aslında,, ben mecburen eylülde başlatıcam yarı dönem almadıkları için istediğim yerde ama dediğin gibi bi sıkıntı olucak ister istemez..

Ben İzmir ' de yaşıyorum. Ben de birkaç çilek mağazasına sordum görebilmek için, ama en sonunda biri hiçbir mağazada teşhirde yok dedi. Ben de evime en yakın mağazadan aldım. Ben bir ara uğrayabilirsem mağazaya uğrayayım bakalım. Kesin teslim tarihini de öğreneyim. Bir de bahsedeyim bu durumdan . Ne cevap verecekler.

Evet öyle daha iyi aslında,, ben mecburen eylülde başlatıcam yarı dönem almadıkları için istediğim yerde ama dediğin gibi bi sıkıntı olucak ister istemez..
İnşallah sıkıntı olmaz canım çabuk adapte olur hayırlısı hakkımızda

rapor 32. haftada başlıyor galiba ama ben 31 de olacağım yine de alayım
daha önce gebelikte uçakla seyahat ettin mi
bir de uçağa binmeden şu kontrol cihazlarına girmesek kabul ediyorlar mı zararlı diyorlar

Hayır canım o cihazların bir zararı yok. Çantaların geçtiği xrayler zararlı tabii, ama diğerleri metal dedektörü ve geçmekte sakınca yok. 32. haftada başlıyor demişsin, o çalışan kişiler için izin zamanı. Ben uçağa binebilir raporundan bahsediyorum canım. Eğer doktorundan o izni almazsan uçağa binemezsin ve bu 28. haftadan sonra uygulanan bir kural.

Kızlar su gibi akıntım geldi bir anda ne olduğunu anlamadım şortuma bile geçti ne olabilir sizce telaşlandım,hep akıntım olurdu ama bunun gibi
Olmazdı bu bi anda boşaldı

Canım Allah korusun senin süyün gelmiş olabilir mi ?Son zamanlarda idrar kaçırmada oluyomus ama eğer kendini sıktıginda şu duruyorsa bu idrar ama durmuyosa su geldi demekmis bi kitapta okumuştum

Miktarı ne kadar dı canım benim doktor bir bardak olursa gel demişti bana benimde oluyo öyle su gibi ama az

Kızlar su gibi akıntım geldi bir anda ne olduğunu anlamadım şortuma bile geçti ne olabilir sizce telaşlandım,hep akıntım olurdu ama bunun gibi
Olmazdı bu bi anda boşaldı
Suyun gelmiş olabilir canım kontrol edebiliyor Musun yani tutunca kesiliyor mu tutabiliyorsan idrar ama diğer türlü suyun gelmiş olabilir

Ben yapamammm :) emziren anne yapsınnnn :))) şaka bi yana otribebeyi bile eşime yaptırıyodum ben :)

Hasta bezini biz mi alıyoruz canım? Hastane vermiyor mu onu?

Cnm aslında onlar normal mağazadakiler gibi, yani metal dedektörü. Radyasyon, çantaları koyduklarımızda var.. yine de geçmedim ben, problem de etmediler hiç. Bodruma gittik geldik biz. Kısa süren bi yolculuktu yani ama yine de raporla gidin demişlerdi, doktorun asistanı iki dk da çıkardı, ellerinde hazır oluyor zaten. Ne olur ne olmaz diye iste sen de bence :) mide yanması bende de oluyordu ara ara ama dün gece çok aşırıydı. Sabah beş gibi uyuyabildim anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…