2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Çok saol cnm,, baktım ama bulamadım bosch forumda. Samsung siemens ve arçelik vardı; bir de miele nin mağazası vardı ama onun fiyatlar çok uçuktu. Annemle eşim de servisi çok iyi diye Arçelik al dedi aldım geldim :) bu sefer garantisini de 7 yıla uzattım,, bıktırdı beni çünkü bu arızalar. Bi makine parası verdik 3 senede ((

İnşallah cnm... Koşuyolunda çok güzel siteler var bu arada, tavsiye ederim. Eski yeni küçük büyük vs alternatifleri çok olduğu için fiyat aralığı da çok geniş. En severek yaşadığım semttir... ferahlığı, insanı, her yere yakınlığı... özendim wala şimdi sana ,, darısı başıma :)

35. Haftada başlamıştım 37+4 te doğum oldu
Peki genetiğin nasıl annende varsa ablanda dikişli mi oldu? Benim normal doğum aklımdan bile geçmedi hiç annemin çok dikişli olurmuş o yüzden. Bide acı eşiğim çok düşük dayanamam diye düşünyorum

Kızlar su gibi akıntım geldi bir anda ne olduğunu anlamadım şortuma bile geçti ne olabilir sizce telaşlandım,hep akıntım olurdu ama bunun gibi
Olmazdı bu bi anda boşaldı
Benm bildğim bişey değl canm bi acile filan gidip baktırsan mı acaba. Mutlaka haber et bize de. Bilen arkadaşlar vardır belki

Saol canım geçmedi gitti ya doktora da gitmek istemiyorum hep ilaç serum çocuğa da yazık doğmadan o kadar şey alıyo
Adet sancisina benzer bir agriysa dr a gitmende fayda var cnm enazindan kontrol ederler. Onlar ilac yazarken zaten kar zarar iliskisine bakip yaziyorlar merak etme

Kızlar su gibi akıntım geldi bir anda ne olduğunu anlamadım şortuma bile geçti ne olabilir sizce telaşlandım,hep akıntım olurdu ama bunun gibi
Canım hemen progestan iç ve hastaneye git. Eğer aniden boşaldıysa suyun gelmiş olabilir ama korkma bende de oldu. Kese kendini toparlıyor. Doktor bana progestan vermişti o yüzden sen iç git, hemen etki etsin.

Bence yaknsan ya ara doktorunu ya bir hastaneye git suyun fa olablr cokmu geldi

1 bardak kadar gelmedi ama yarım bardak kadar gelmiştir biraz devam etti uzandım dinlendim Bidaha gelmedi iş yerinde çok yorulmuştum ondan mı oldu acaba ama gece de uyuyamadım karnım semsert olmuştu çok rahatsız etti geçti diye doktoru da aramadım.suyum gelmiş olsa devam ederdi değil mi ya da bi ağrı felan olurdu ?

Sizinti seklimdede qelebilir canim illa hepsi bosalacak diye bisey yok yani oyle dusunme ve aksatmadan qit bence.

Sen yine yarın öbür gün doktora git bakar ultrasondan suyuna.hem sen rahat edersin.yorulma dinlen canım

agri olmayabiliyor canim. arayip doktorunu bilgilendir bence. o seni yonlendirir

Bence bir dr a bildir durumunu canm. İlla hepsi gelmiyormus. Birşey varsa önlem alırsınız hiç değilse. Hayırlı haberler verirsin insallah

Bence doktorunu ara, gidebiliyorsan şimdi yoksa yarın git bir görün. Aklında kalmasın. İhmal edilmeye gelecek konu değil çünkü. Geçmiş olsun inşallah basit bir şeydir.

Hanımlar cigdemselvi 'den gelen oyuncaklarımız,,, kendi yapamayanlar için kesinlikle tavsiye ederim, çok güzel yapmış bayıldık maaile :) cigdemselvi tekrar ellerine sağlık cnm, instagramdan Ayşe'nin ne kadar sevdiğini de görebilirsin, paylaştım :) mest oldu :))) darısı Duru'mun başına

Eklentiler

• IMG_3908.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 94

Cnm sen doktorunu hemen ara, cebi yoksa bizim doktorlardan birini ara,,, için rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…