2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
CANım annem 3 doğum yapmış 3 üde evde ebe ile giç dikişi yok kızkardeşim benden 2 gün sonra doğum yaptı oda normal doğurdu ama dikişli ona suni sancı vermişlerdi sanırım onun etkisi oldu

Kızlar doktor arkadaşımla konuştum önemli bişe olmadığını bazen böyle olabileceğini söyledi bende hamileliğin ilk başında da olmuştu sorun yoktu çok şükür
Canım benim suyun geldi ama birden boşalmadı su geldi 12 saat sonra doğum oldu doğum bitene kadar sızıntı şeklindeydi

Dr a gidersen iyi olur cnm kontrol etsinler bazen su az az da gelebiliyor... dogumu da tetikleyebiliyor bence dr a gorunursen iyi olur.

CANım annem 3 doğum yapmış 3 üde evde ebe ile giç dikişi yok kızkardeşim benden 2 gün sonra doğum yaptı oda normal doğurdu ama dikişli ona suni sancı vermişlerdi sanırım onun etkisi oldu
anneye çekermiş genelde bence onun da etkisi vardır ya. İnşallah bu doğumun da öyle olur

Yok cnm damaklısını gayet güzel tutmuştu benimki,, tutar bunu da bence. Aynı çünkü ağırlığı,, ama belki bebekten bebeğe değişiyodur, emin olamadım açıkçası :)
Sağlıklı olan bu galiba ama bunun da tipi bozuk:) tutsan tutacak yeri yok üstne takmak istesen takacak yeri yok komikte duruyo zaten. Niye böyle yaptılarsa

Kocaeli'deyim ben şu an. İstanbul gibi büyük şehir ama o mahalle havası bozulmamış diyorum ben hep. İstanbul u da çok severim ama kalabalığı bozuyo beni. Bursa ideal :)

gebzede yasadik biz de 5 sene,ilkokuldayken.
istanbul cok kalabalik evet. gezmek icin geliyorum ama 3 5 gun sonra hemen bursaya dönüyorum:)

Hurç veya bir battaniyeye De sarabilirsin ilk giyeceklerini istediklerinde hazır olsun. Ben oğlumun hastane çıkışını vericem İnşaAllah. Onu hazırladım. Diğer yedekleri ayrı koydum çantaya

evet hurç da geldi aklima:)
ben de yenidoğan setini götüreceğim inşallah.

Günler yaklaştıkça hem endişe hem heyecan içinde oluyorum , bebeğimin sürekli kendini hissettirmesi bir an olsun uzaklaştırıyo o korkulardan. 2 düşük ten sonra bu duyguları yaşamak tarifsiz bir duygu geliyo bana şükrediyorum Rabbime yaşadığım o acılardan sonra böyle güzel şeyler yaşattığı için Elhamdülillah dilerim ki bu günlerin sonunda sağlıklı sıhhatli oğlumu kucağıma alabilirim . Çok duygu doldum birden nasıl oldu bilmiyorum ama içimi dökmek istedim . Şu mübarek günlerde tek duam güzel Allahım hepimizin kucağını doldursun minik mucizelerimizle

Amin cnm cok cok guzel yazmissin

Amin canim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Gerçekten çok bambaşka bir şey annelik.

32 haftadan sonra 33 ten itibaren baslaniyor diye duymustum yanlisim varsa biri duzeltsin zira bu haftadan sonra ben baslayacagim

Hayatim boyunca kucagima hic bebek almadim.

Amin Canim cok sukur bin sukur bizi buna layik qorek Rabbimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…