Ya kizlar qece qece qulme tuttu beni sanki karnimda 1 kiloluk telefon var ve titriyo niye boyle irkilir qibi oluyoki bebeqim merak ediyorum ama cokta komik oluyo qulesim qeliyo qidiklaniyorum
Ötv indirimi falan varmış, 6 programlı bi arçelik buldum uyguna,, yeter heralde ya 10 lusu falan da var ama utanıyorum adama daha iyi bişey alalım demeye wala dediğin gibi üstüste geliyor hep
bu cumaya kadar mı son ? benim bu hafta okumam zor,belki persembe aksamı esim sehir dısında annemdeyim orası da ablamlar vs kalabalık.ama perşembe aksamı eve gececegim ,ne kadar okursam yazarım artık...
Bir de okumaya baslamadan niyet edecek miyiz? Nasıl olacak?
Kızlar su gibi akıntım geldi bir anda ne olduğunu anlamadım şortuma bile geçti ne olabilir sizce telaşlandım,hep akıntım olurdu ama bunun gibi
Olmazdı bu bi anda boşaldı
Hanımlar cigdemselvi
'den gelen oyuncaklarımız,,, kendi yapamayanlar için kesinlikle tavsiye ederim, çok güzel yapmış bayıldık maaile :) cigdemselvi
tekrar ellerine sağlık cnm, instagramdan Ayşe'nin ne kadar sevdiğini de görebilirsin, paylaştım :) mest oldu :))) darısı Duru'mun başına
Günler yaklaştıkça hem endişe hem heyecan içinde oluyorum , bebeğimin sürekli kendini hissettirmesi bir an olsun uzaklaştırıyo o korkulardan. 2 düşük ten sonra bu duyguları yaşamak tarifsiz bir duygu geliyo bana şükrediyorum Rabbime yaşadığım o acılardan sonra böyle güzel şeyler yaşattığı için Elhamdülillah dilerim ki bu günlerin sonunda sağlıklı sıhhatli oğlumu kucağıma alabilirim . Çok duygu doldum birden nasıl oldu bilmiyorum ama içimi dökmek istedim . Şu mübarek günlerde tek duam güzel Allahım hepimizin kucağını doldursun minik mucizelerimizle
Kızlar çok afedersiniz birşey soracaktım size, bir süredir klozet kullanıyordum. Normal tuvalete oturduğum zaman çok çok afedersiniz sanki rahim açılıyor ağrı oluyor gibi geldi. Normal mi bu
Günaydın kızlar kusura bakmayın mesajlarımı alintilayanlari cevaplamaya fırsatım olmadı hafta sonu, okudum ama. Ananem rahatsızlandı yoğun bakıma yatırdık. Şimdi iyi çok şükür. Haftasonum hep öyle geçti. Ne zaman alışverişe niyetlensem bir şey çıkıyor demiştim ya bu hafta da bu olay oldu. Ama neyseki ananem iyi hatta yarin taburcu olacak. Benden böyle haberler.
rapor 32. haftada başlıyor galiba ama ben 31 de olacağım yine de alayım
daha önce gebelikte uçakla seyahat ettin mi
bir de uçağa binmeden şu kontrol cihazlarına girmesek kabul ediyorlar mı zararlı diyorlar
Ben 20 gün önce seyahat ettim. Doktor raporun yanında olsun, soruyor THY. Atlasjet sormadı ama.
Bir de kapılardan şakın geçme. Kadın görevli elle aramak zorunda seni.
Çok saol cnm,, baktım ama bulamadım bosch forumda. Samsung siemens ve arçelik vardı; bir de miele nin mağazası vardı ama onun fiyatlar çok uçuktu. Annemle eşim de servisi çok iyi diye Arçelik al dedi aldım geldim :) bu sefer garantisini de 7 yıla uzattım,, bıktırdı beni çünkü bu arızalar. Bi makine parası verdik 3 senede ((
yakinlari rahatsiz olan arkadaslar cok gecmis olsun. Allah sifa versin insallah.
@ayshemina@Gretchen Grundler
kacmiyor heralde cocuklar da hic aglamiyorlar ben de sasirdim :) agzini kapatip cocugu burundan akacak sekilde one dogru tuttugu icin kacmiyor sanirim. muhtemelen suyun basinciyla disari itiyor iceridekileri okyanus sulari da ayni sekilde ya. bi taraftan sıkıyorsun diger taraftan akiyor :) ben bu yontemi ilk kez instagramda baya takipcisi olan bi hesapta gordum. hatta isim vermem yanlis mi bilmiyorum ama vereyim. emzirenanne diye bir hesap.
Canım belli bir aya kadar bebekler sadece burundan nefes alıyor. O aylarda bu yöntem tehlikeli. Hatta dün arkadaşım yaşadıklarını anlattı. Serum fizyolojik damlatmış bebek mosmor olmuş, annesi son anda yetişip ağzıyla bebeğin burnunu çekmiş. Ama ağızdan nefes almaya başladıkları aydan itibaren bu yöntem olabilir sanırım.