2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya kizlar qece qece qulme tuttu beni sanki karnimda 1 kiloluk telefon var ve titriyo niye boyle irkilir qibi oluyoki bebeqim merak ediyorum ama cokta komik oluyo qulesim qeliyo qidiklaniyorum

Ötv indirimi falan varmış, 6 programlı bi arçelik buldum uyguna,, yeter heralde ya 10 lusu falan da var ama utanıyorum adama daha iyi bişey alalım demeye wala dediğin gibi üstüste geliyor hep
Bir iki programdan fazlası kullanılmıyor ki canım benim. Hiç dert etme o 6 program yeter de artar bile.

Cuma aksama kadar bitirmemiz lazim basladik

bu cumaya kadar mı son ? benim bu hafta okumam zor,belki persembe aksamı esim sehir dısında annemdeyim orası da ablamlar vs kalabalık.ama perşembe aksamı eve gececegim ,ne kadar okursam yazarım artık...
Bir de okumaya baslamadan niyet edecek miyiz? Nasıl olacak?

Kızlar su gibi akıntım geldi bir anda ne olduğunu anlamadım şortuma bile geçti ne olabilir sizce telaşlandım,hep akıntım olurdu ama bunun gibi
Olmazdı bu bi anda boşaldı

cnm bi takip et,doktoruna vs bi sor istersen.Allah korusun syun gelmis olabilir.
Tutabiliyor musun? Yoksa öyle bosaldı mı?

Çook güzeller,emegine saglık cigdemselvi güzel günlerde oynasın Ayşe 'de :)
Bende biraz ilerlesin siparis verebilirim....

Amiiin insallah...
Seni cok iyi anlıyorum,benimde 2 düsügüm oldu,Şimdi bugünüme sükürler olsun...
Hepimiz saglıklı,miadında dogumlar görürüz insallah

Kızlar doktora gitmedim ya kötü bişe duymak istemiyorum daha çok erken Bidaha olursa gideceğim ama inşallah olmaz

Kızlar çok afedersiniz birşey soracaktım size, bir süredir klozet kullanıyordum. Normal tuvalete oturduğum zaman çok çok afedersiniz sanki rahim açılıyor ağrı oluyor gibi geldi. Normal mi bu

Çok geçmiş olsun. Alışveriş doğduktan sonra bile yapılır canım. Önemli olan sağlık.

rapor 32. haftada başlıyor galiba ama ben 31 de olacağım yine de alayım
daha önce gebelikte uçakla seyahat ettin mi
bir de uçağa binmeden şu kontrol cihazlarına girmesek kabul ediyorlar mı zararlı diyorlar
Ben 20 gün önce seyahat ettim. Doktor raporun yanında olsun, soruyor THY. Atlasjet sormadı ama.
Bir de kapılardan şakın geçme. Kadın görevli elle aramak zorunda seni.

Güle güle kullan canım annemin de arçelik 5 yıldır kullanıyor, çok mennun...

Canım belli bir aya kadar bebekler sadece burundan nefes alıyor. O aylarda bu yöntem tehlikeli. Hatta dün arkadaşım yaşadıklarını anlattı. Serum fizyolojik damlatmış bebek mosmor olmuş, annesi son anda yetişip ağzıyla bebeğin burnunu çekmiş. Ama ağızdan nefes almaya başladıkları aydan itibaren bu yöntem olabilir sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…