2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Git Adana'da doğumunu yap bence annen işe gitse bile akşamları fln yardım eder en azından tek bakmaktan iyidir yine

Görümcem var ama onunda bebeği var ve çalışıyor. Kız kardeşim var zaten iki kardeşiz. O da çalışıyor sabah gidiyor 7de akşam 8de geliyor. Yalnızım canım maalesef. Birde yaz olduğu için oğlumda evde olacak. Onunlada ayrı ilgilenmem gerek. Zaten en çok onu düşünüyorum.

D ddmada Ay oralarda ben yapamam canm. Çok zordur eminim sizler için. Anlatacağım evim kuzeye bakıyor nispeten serin ama dışarısı of. Dayanamıyorum artık bayilacak gibi oluyorum ama çocuk var park ister gezmek ister. Ramazan bitince top esimde insallah. Arkadaşlardan biri burda saptan bahsetti canim denemekte fayda var. Bende çarşıya çıkınca alicm insallah

Allah yardımcın olsun canım,gelmemesi gelmesinden daha hayırlıdır belki, iyilik yap denize at diye boşuna demiyorlar, bazı insanlara ne kadar yapsanda kıymet bilmeyince bilmiyorlar işte

Cok guzel bende bunlarin tulum ve eldivenlerini almistim almasaydim keske bunu alirdim hastane çıkışı olarak gordum bunu.beyazli birsey istiyorum erkek icin ama bulamiyorum bi türlü

Canım uzme kendini kv ler genelde böyle benimki de aynı. Riskli bu gebelik geçiriyorum plesanta aşağıda hep izin rapor evde geçiyor gunlerim bi gün gelip bi şeye ihtiyacın var mi diye sormadı daha burak gelip evde iş yemek yapmayı telefonla bile arayıp sormadı hadi beni sormuyorsunuz bi de kızım var onu sorun değil mi annem sürekli geldi gitti hala da o yardımcı oluyor her şeye. Doğumda dahi gelmesini istemiyorum. Hatta doğum zamanını bile söylemek gelmiyor içimden. Üzüldüm ben de ama yapacak bi şey yok. anneannemin bi sözü var elin iyisi yoktur kızım derdi. Uzmuyorum kendimi hem kendi sağlığım hem bebeğinin sağlığı için. Kendi evinde esinle mutluysan onlar dış kapının mandali kalıyor bi yerde çekirdek aile çok önemli . Bu güzel zamanları daha keyifli geçirmeye çalış bu daha geri gelmeyecek anlar çünkü

Pek magaza dolaşamıyorum cnm isten 5 bucukta cikiyorum.genelde alisverisi internetten yapıyorum elimle dokunsam.rahatca alacagim.ama imkan yok keske.

Benim sezaryen olacağı için ilkinden biliyorum neler yaşayacağımı. Max üç haftaya tam düzelirim. Bir hafta annem yanımda zaten en zor zamanları. Eşimin kendi işi be çok yoğun iş temposu. Sürekli şehir dışına çıkmak zorunda. Mümkün olduğunca elemanları göndericem diyor. Eşime güvenemiyorum bu konuda maalesef işlerinden dolayı. Bizde nasıl ince düşünüyoruz. Kendi evinde daha rahat eder. Sonuçta kendi evi kendi düzeni diye. En iyisi biz gideriz 10 gün kalsam toparlanırım zaten. Ama kabul etmedi onuda.

Hmm Allah yaridmcin olsun canim dikisle falan yalnizlik seni cok zorlar artik esin izne ayrilacak falan bi sekilde idare edeceksin kaynananda insafliysa qelir zaten ne deyim qelmezse ayip yani coookk

Bence hiç gözünde büyütme. Esinle idare edersiniz. Kardesin birkaç gün gelip idare etse yemek temizliği yapsa bile yeter ınan ki. Keşke benimki gelmiyorum deseee. Allahım nerde o günler. Gerçek yüzünü gördün onunda boşver. Hiç kafana takma. Annesini de görmüş oldu kendi esin. Yeri geldiğinde sende eşine söylersin annene baktım ama o bana üç beş gün bakmadı diye

Demiiii biz ankarada yaniyosak oralari bende dusunemiyorum

Pek magaza dolaşamıyorum cnm isten 5 bucukta cikiyorum.genelde alisverisi internetten yapıyorum elimle dokunsam.rahatca alacagim.ama imkan yok keske.
E bebek ürünlerini gözü kapalı alabilirsin canm. Bazen indirim zamanı cok ta uyguna oluyor. Neler neler aldım ben ordan

Yok canım çok iyiyim. Bu konuşmalar iki ay çnce olmuştu. Ozaman hiç beklemediğim için çok üzüldüm. Ama takmıyorum şimdi. Biz ona mecbur kaldığımız için başka kimse olmadığı için gelsin dedik. Zaten bize bi yemek yapsa yeter. Ben bebeğe nasıl bakarım diye bi korkum yok. İlkinden tecrübeli olduğumuz için kolay olacaktır. Çok zorda kalırsam evi toparlasın yemek yapsın diye birini ayarlamayı düşünüyorum zaten.onlar olsun gerisini ben hallederim:) ikincilerde daha çabuk ve hızlı oluyormuş iyileşme süreci. Hali hazırda bir tane daha çocuk olduğu için. Hayırlısı olsun diyecek bişey yok başka.

Öyle düşünüyor demek ki garibime gitti benim de bi daha derse kimse torununa bakmaya para almıyor zaten diyecem :) para olmuyor ama kıyafet vs hediye alabilirmişiz kendi dedi bunu da :)
bir karşılığğı olmalı yani :) para istiyorum ama hadi almayım ayıp bari açığı böle kapatın demek istemiş :):)

Kayinvalidelerden anne gibi incelik beklemekten vazgectim ben artık benimki hele kendi oğlunu düşünmez ki beni düsünsün gelince de anca strese sokuyor bizi gelmemesi daha iyi annem gelsin 1 hafta 10 gun kalsin yeter ben idare ederim allahin izniyle.kendinizi üzmeyin lutfen ilk.kizimda kv geldi annemde vardi o kadar sinir ettiki beni emin olun bebekte etkileniyor kizim babanneden gicik kapiyor suan resmen hic yansitmamama ragmen

İnsan imreniyor dimi gerçek anne gibi olan kv lere , neler neler yapanlar var nasıl ilgililer ki sen tatile gitme demiyorsun biraz ertele diyorsun anladığım kadarıyla.Burda bir arkadaş vardı adını hatırlamıyorm ama kv baya iyiydi ne yalan söyliim kıskandım valla :)Ama boşver canım hayırlsı böyle demek ki Allah sabrını verir merak etme.Sende yardımcı birini tutarsan hallolur zaten dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…