Git Adana'da doğumunu yap bence annen işe gitse bile akşamları fln yardım eder en azından tek bakmaktan iyidir yineGünaydın kızlar. Kv muhabbeti oldu defalarca hep okudum yorum bile yazmadım kimseye çok dertliyim bu konuda. Benim ailem adanada ben kv istanbuldayız. İlkinde annem geldi iki ay kaldı çok rhat geçirdim o ilk dönemi. Üstelik kv karşı dairemde oturuyordu. Misafir gibi gelir yer içer giderdi evine. Annem bir bana koşuyor sonuçta ameliyatlıyım bebeğe bakıyor misafirlerle ilgileniyor ev işleri yemek vs herşeye yetişti sağolsun. Şimdi maalesef yaz sezonu olduğu için iş yerinden max bir hafta izin alabiliyor. Ve benim kv bunu bildiği halde benim doğuma bir hafta kala tatile gidiyor. Yetişip yetişmeyeceği belli değil. Eşim gitmeyin dedi ben sizi sonra gönderirim nereye isterseniz diye. Ama dinlemedi ve üstünede ben bakamam zaten rahatsızım dedi. O an gerçekten şok oldum. Hiç beklemiyordum. Aramızda hiç bir problem yok. Bu arada evlerimizin arası arabayla 15dk civarında şuanda. Taşındık bi kaç sene önce ordan. Herşeyi bi kenara bıraktım. 8ay önce kendisi iki dizinden ameliyat oldu. Hiç bir çocuğu gelini teklif bile etmedi bakmak için. Ben gerçekten içimden gelerek getirdim evimde bir ay baktım. Hemde bebek gibi baktım. Bi karşılık tabiiki beklemedim ama şimdi bunları duyuncada çok üzüldüm. Bunun hatrına bile olsa böyle dememesi gerekirdi. Başkada yanıma geleek yardımcı olacak hiç kimse yok. Tüm ailem adanada. Allah büyük bakalım neler bekliyor beni.
Görümcem var ama onunda bebeği var ve çalışıyor. Kız kardeşim var zaten iki kardeşiz. O da çalışıyor sabah gidiyor 7de akşam 8de geliyor. Yalnızım canım maalesef. Birde yaz olduğu için oğlumda evde olacak. Onunlada ayrı ilgilenmem gerek. Zaten en çok onu düşünüyorum.Cok ayip etmis bence canim ben boyle cikarci insanlardan nefreet ediyorum ya sonucta torunu olacak yani yorulsa nolmus alt tarafi sen kendini toparlayana kadar...ama boswer iste boyle zamanlarda insan qercek yuzlerini qoruyo sende ona qore davranirsin bundan sonra yokmu kiz kardesin yada qorumcen vs kalabilecek ?
Allah yardımcın olsun canım,gelmemesi gelmesinden daha hayırlıdır belki, iyilik yap denize at diye boşuna demiyorlar, bazı insanlara ne kadar yapsanda kıymet bilmeyince bilmiyorlar işteGünaydın kızlar. Kv muhabbeti oldu defalarca hep okudum yorum bile yazmadım kimseye çok dertliyim bu konuda. Benim ailem adanada ben kv istanbuldayız. İlkinde annem geldi iki ay kaldı çok rhat geçirdim o ilk dönemi. Üstelik kv karşı dairemde oturuyordu. Misafir gibi gelir yer içer giderdi evine. Annem bir bana koşuyor sonuçta ameliyatlıyım bebeğe bakıyor misafirlerle ilgileniyor ev işleri yemek vs herşeye yetişti sağolsun. Şimdi maalesef yaz sezonu olduğu için iş yerinden max bir hafta izin alabiliyor. Ve benim kv bunu bildiği halde benim doğuma bir hafta kala tatile gidiyor. Yetişip yetişmeyeceği belli değil. Eşim gitmeyin dedi ben sizi sonra gönderirim nereye isterseniz diye. Ama dinlemedi ve üstünede ben bakamam zaten rahatsızım dedi. O an gerçekten şok oldum. Hiç beklemiyordum. Aramızda hiç bir problem yok. Bu arada evlerimizin arası arabayla 15dk civarında şuanda. Taşındık bi kaç sene önce ordan. Herşeyi bi kenara bıraktım. 8ay önce kendisi iki dizinden ameliyat oldu. Hiç bir çocuğu gelini teklif bile etmedi bakmak için. Ben gerçekten içimden gelerek getirdim evimde bir ay baktım. Hemde bebek gibi baktım. Bi karşılık tabiiki beklemedim ama şimdi bunları duyuncada çok üzüldüm. Bunun hatrına bile olsa böyle dememesi gerekirdi. Başkada yanıma geleek yardımcı olacak hiç kimse yok. Tüm ailem adanada. Allah büyük bakalım neler bekliyor beni.
Cok guzel bende bunlarin tulum ve eldivenlerini almistim almasaydim keske bunu alirdim hastane çıkışı olarak gordum bunu.beyazli birsey istiyorum erkek icin ama bulamiyorum bi türlüCanım ben bu ürünü aldım, kalitesi kumaşı çok güzel. 1 tane de akrabalardan hediye geldi. Ama ben her ihtimale karşı 1 tane daha almayı düşünüyorum. Nedenine gelince hastane çantasında olması gerekenler listesine bakıyorum da 2 tane hastane çıkışı bile yetmeyecek gibi.
http://urun.n11.com/hastane-cikisi-...ikisi-10lu-time-to-be-friends-mavi-P131755383
Canım uzme kendini kv ler genelde böyle benimki de aynı. Riskli bu gebelik geçiriyorum plesanta aşağıda hep izin rapor evde geçiyor gunlerim bi gün gelip bi şeye ihtiyacın var mi diye sormadı daha burak gelip evde iş yemek yapmayı telefonla bile arayıp sormadı hadi beni sormuyorsunuz bi de kızım var onu sorun değil mi annem sürekli geldi gitti hala da o yardımcı oluyor her şeye. Doğumda dahi gelmesini istemiyorum. Hatta doğum zamanını bile söylemek gelmiyor içimden. Üzüldüm ben de ama yapacak bi şey yok. anneannemin bi sözü var elin iyisi yoktur kızım derdi. Uzmuyorum kendimi hem kendi sağlığım hem bebeğinin sağlığı için. Kendi evinde esinle mutluysan onlar dış kapının mandali kalıyor bi yerde çekirdek aile çok önemli . Bu güzel zamanları daha keyifli geçirmeye çalış bu daha geri gelmeyecek anlar çünküGünaydın kızlar. Kv muhabbeti oldu defalarca hep okudum yorum bile yazmadım kimseye çok dertliyim bu konuda. Benim ailem adanada ben kv istanbuldayız. İlkinde annem geldi iki ay kaldı çok rhat geçirdim o ilk dönemi. Üstelik kv karşı dairemde oturuyordu. Misafir gibi gelir yer içer giderdi evine. Annem bir bana koşuyor sonuçta ameliyatlıyım bebeğe bakıyor misafirlerle ilgileniyor ev işleri yemek vs herşeye yetişti sağolsun. Şimdi maalesef yaz sezonu olduğu için iş yerinden max bir hafta izin alabiliyor. Ve benim kv bunu bildiği halde benim doğuma bir hafta kala tatile gidiyor. Yetişip yetişmeyeceği belli değil. Eşim gitmeyin dedi ben sizi sonra gönderirim nereye isterseniz diye. Ama dinlemedi ve üstünede ben bakamam zaten rahatsızım dedi. O an gerçekten şok oldum. Hiç beklemiyordum. Aramızda hiç bir problem yok. Bu arada evlerimizin arası arabayla 15dk civarında şuanda. Taşındık bi kaç sene önce ordan. Herşeyi bi kenara bıraktım. 8ay önce kendisi iki dizinden ameliyat oldu. Hiç bir çocuğu gelini teklif bile etmedi bakmak için. Ben gerçekten içimden gelerek getirdim evimde bir ay baktım. Hemde bebek gibi baktım. Bi karşılık tabiiki beklemedim ama şimdi bunları duyuncada çok üzüldüm. Bunun hatrına bile olsa böyle dememesi gerekirdi. Başkada yanıma geleek yardımcı olacak hiç kimse yok. Tüm ailem adanada. Allah büyük bakalım neler bekliyor beni.
Pek magaza dolaşamıyorum cnm isten 5 bucukta cikiyorum.genelde alisverisi internetten yapıyorum elimle dokunsam.rahatca alacagim.ama imkan yok keske.Ben hastane çıkışı normal bir mağazadan %100 pamuk yumuşacık birşey aldım. Bende çok marka takıntısı yoktur açıkçası. Kumasini beğendiğim şeyi alirim pazardanda magazadnda zaten çabuk buyuyorlar biliyorsun eskimiyo
Benim sezaryen olacağı için ilkinden biliyorum neler yaşayacağımı. Max üç haftaya tam düzelirim. Bir hafta annem yanımda zaten en zor zamanları. Eşimin kendi işi be çok yoğun iş temposu. Sürekli şehir dışına çıkmak zorunda. Mümkün olduğunca elemanları göndericem diyor. Eşime güvenemiyorum bu konuda maalesef işlerinden dolayı. Bizde nasıl ince düşünüyoruz. Kendi evinde daha rahat eder. Sonuçta kendi evi kendi düzeni diye. En iyisi biz gideriz 10 gün kalsam toparlanırım zaten. Ama kabul etmedi onuda.Belki gelmemesi gelmesinden daha hayırlıdır canm. Ay keşke benimkide gelmicem dese. Faydası yoksa gelmesin daha iyi zaten. İkinci çocuk madem canm daha tecrubelisij. Esin izin alır buyuk le ilgilenir. Sende bebisle. Alışkın olduğumuz için anne baba olarak bu süreci tek başımıza idare ederiz diye düşünüyorum. Hiç tasalanma bence. Kafan rahat olsun. Bazen yakın bir komşu akrabadan yakın olabiliyor ınan ki. Allah zorlarimizi kolaylastirsin
Hmm Allah yaridmcin olsun canim dikisle falan yalnizlik seni cok zorlarGörümcem var ama onunda bebeği var ve çalışıyor. Kız kardeşim var zaten iki kardeşiz. O da çalışıyor sabah gidiyor 7de akşam 8de geliyor. Yalnızım canım maalesef. Birde yaz olduğu için oğlumda evde olacak. Onunlada ayrı ilgilenmem gerek. Zaten en çok onu düşünüyorum.
Bence hiç gözünde büyütme. Esinle idare edersiniz. Kardesin birkaç gün gelip idare etse yemek temizliği yapsa bile yeter ınan ki. Keşke benimki gelmiyorum deseee. Allahım nerde o günler. Gerçek yüzünü gördün onunda boşver. Hiç kafana takma. Annesini de görmüş oldu kendi esin. Yeri geldiğinde sende eşine söylersin annene baktım ama o bana üç beş gün bakmadı diyeGörümcem var ama onunda bebeği var ve çalışıyor. Kız kardeşim var zaten iki kardeşiz. O da çalışıyor sabah gidiyor 7de akşam 8de geliyor. Yalnızım canım maalesef. Birde yaz olduğu için oğlumda evde olacak. Onunlada ayrı ilgilenmem gerek. Zaten en çok onu düşünüyorum.
Demiiii biz ankarada yaniyosak oralari bende dusunemiyorumD ddmada Ay oralarda ben yapamam canm. Çok zordur eminim sizler için. Anlatacağım evim kuzeye bakıyor nispeten serin ama dışarısı of. Dayanamıyorum artık bayilacak gibi oluyorum ama çocuk var park ister gezmek ister. Ramazan bitince top esimde insallah. Arkadaşlardan biri burda saptan bahsetti canim denemekte fayda var. Bende çarşıya çıkınca alicm insallah
E bebek ürünlerini gözü kapalı alabilirsin canm. Bazen indirim zamanı cok ta uyguna oluyor. Neler neler aldım ben ordanPek magaza dolaşamıyorum cnm isten 5 bucukta cikiyorum.genelde alisverisi internetten yapıyorum elimle dokunsam.rahatca alacagim.ama imkan yok keske.
Yok canım çok iyiyim. Bu konuşmalar iki ay çnce olmuştu. Ozaman hiç beklemediğim için çok üzüldüm. Ama takmıyorum şimdi. Biz ona mecbur kaldığımız için başka kimse olmadığı için gelsin dedik. Zaten bize bi yemek yapsa yeter. Ben bebeğe nasıl bakarım diye bi korkum yok. İlkinden tecrübeli olduğumuz için kolay olacaktır. Çok zorda kalırsam evi toparlasın yemek yapsın diye birini ayarlamayı düşünüyorum zaten.onlar olsun gerisini ben hallederim:) ikincilerde daha çabuk ve hızlı oluyormuş iyileşme süreci. Hali hazırda bir tane daha çocuk olduğu için. Hayırlısı olsun diyecek bişey yok başka.Canım uzme kendini kv ler genelde böyle benimki de aynı. Riskli bu gebelik geçiriyorum plesanta aşağıda hep izin rapor evde geçiyor gunlerim bi gün gelip bi şeye ihtiyacın var mi diye sormadı daha burak gelip evde iş yemek yapmayı telefonla bile arayıp sormadı hadi beni sormuyorsunuz bi de kızım var onu sorun değil mi annem sürekli geldi gitti hala da o yardımcı oluyor her şeye. Doğumda dahi gelmesini istemiyorum. Hatta doğum zamanını bile söylemek gelmiyor içimden. Üzüldüm ben de ama yapacak bi şey yok. anneannemin bi sözü var elin iyisi yoktur kızım derdi. Uzmuyorum kendimi hem kendi sağlığım hem bebeğinin sağlığı için. Kendi evinde esinle mutluysan onlar dış kapının mandali kalıyor bi yerde çekirdek aile çok önemli . Bu güzel zamanları daha keyifli geçirmeye çalış bu daha geri gelmeyecek anlar çünkü
bir karşılığğı olmalı yani :) para istiyorum ama hadi almayım ayıp bari açığı böle kapatın demek istemiş :):)Öyle düşünüyor demek ki garibime gitti benim de bi daha derse kimse torununa bakmaya para almıyor zaten diyecem :) para olmuyor ama kıyafet vs hediye alabilirmişiz kendi dedi bunu da :)
Evet genelde ordan aldim kizimada ordan almistim en son gecen biberon emzik sampuan vs aldim.E bebek ürünlerini gözü kapalı alabilirsin canm. Bazen indirim zamanı cok ta uyguna oluyor. Neler neler aldım ben ordan
İnsan imreniyor dimi gerçek anne gibi olan kv lere , neler neler yapanlar var nasıl ilgililer ki sen tatile gitme demiyorsun biraz ertele diyorsun anladığım kadarıyla.Burda bir arkadaş vardı adını hatırlamıyorm ama kv baya iyiydi ne yalan söyliim kıskandım valla :)Ama boşver canım hayırlsı böyle demek ki Allah sabrını verir merak etme.Sende yardımcı birini tutarsan hallolur zaten dediğin gibiYok canım çok iyiyim. Bu konuşmalar iki ay çnce olmuştu. Ozaman hiç beklemediğim için çok üzüldüm. Ama takmıyorum şimdi. Biz ona mecbur kaldığımız için başka kimse olmadığı için gelsin dedik. Zaten bize bi yemek yapsa yeter. Ben bebeğe nasıl bakarım diye bi korkum yok. İlkinden tecrübeli olduğumuz için kolay olacaktır. Çok zorda kalırsam evi toparlasın yemek yapsın diye birini ayarlamayı düşünüyorum zaten.onlar olsun gerisini ben hallederim:) ikincilerde daha çabuk ve hızlı oluyormuş iyileşme süreci. Hali hazırda bir tane daha çocuk olduğu için. Hayırlısı olsun diyecek bişey yok başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?