Selam kızlar bizde kontrolden çıktık 29. Haftada 1400 38 cm olmuş şükür eş yukarı çıkmamış kesin sezeryan dedi spinal istedim sana olmaz genel yapıcaz dedi pek tatmin etmedi beni cevapları 8 yıldır doktorum güvenirim de ama başka doktora gidip şansımı denemek istiyorum 14 Ağustos'a gün verdi şafak sayabilirim artık Rabbim hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip etsin
Benim burnum kanadı bugün hanımlar, normalde de bazen sabah kalkınca oluyordu ama onları ancak peçetede falan görüyordum bugün bildiğin damla olarak aktı, silince anladım kan olduğunu. Önce biraz pamuk koyup bekledim, sonra durmayınca internetten araştırıp burnun iki kanadını sıktım başımı öne eğip bekledim. Geçmeseydi doktora gidecektim ama geçti neyse ki. Hamilelikte normal zaten daha önceden okuduğum için panik yapmadım ama yine de insan geriliyor. Zaten kansızlık var, bir de harici kan kaybetmek rahatsız edici.
genel ve spinal olması neye göre değişiyor ki yani neden spinal yapılamıyormuşBebegin iyi ya onemli olan o valla.Bnmde aynı durum var sezeryan olacagım kesin ama ben genel mi spinal mi sormadımm.Haftaya gittigimde sorayım onu,acaba neden genel olmak zorundayız ki,Kanama cok olma durumu varmıs ya,acaba onunla mı ilgili bilemedim...
Bende yorgun olduğumda hissedemiyorum benim minigimde pek sakin sürekli haraket halinde olmadı hiç ama ağrı yada acı cekiyorsam hiç durmadı kipirdiyor ben kesinlikle herşeyi hissettiklerini düşünüyorumSağol canım. Doktor herşey yolunda dedi ama yine de nst ye bağladı orada da bir sorun görünmedi. Zaten ultrasonda hareket ediyordu ama ben hissetmiyordum. Annem sen de öyleydin diyor ama insan hissedemeyince sorun mu var diye endişe ediyor işte... Başından beri çok fazla hissetmiyorum ben aslında ama bir kaç gündür daha da azaldı hatta iki gündür hiç hissetmemiştim. Diğer arkadaşlar yorgunluğa da bağlamış. Pazar günü fazla yorulmuştum ev bakmak için falan, dün rapor alınca anca kendime geldim ve akşam daha iyi hissetmeye başladım. Sanırım biz yorgun olunca onlar da yorgun oluyor ve hareketleri azalıyor...
Yine çok yoruldum bugün ve heeer yerim ağrıyo hanımlarsaat 10 olsun,, kuzum uyusun,, ben de tabiri caizse 180 derece düzleşip uzanayım istiyorum kızın istekleri hiç bitmiyo,,, bahçesi parkı sineması havuzu herşeyi tam olsun istiyo,, yapsak canım çıkıyo yapmasak üzülüyoruz... bu hamilelik beni yormaya başladı ufaktan.. üstelik eşim hep yorgun bu ara,, beraber geçirdiğimiz ve aynı şeyleri yaptığımız bi günün sonunda çok yoruldum dediği zaman çıldırma noktasına geliyorum benim yanımda o nasıl yorgunluktan bahsedebiliyor acaba diye ama huzursuzluk çıkmasın diye surat asmakla yetiniyorum... sonra hormon mormon diye başlıcak.. hiç çekilmez...
Kızlar 1444 adet oldu salavatlarimiz 2 gun kaldi 3000 adet e daha ihtiyacimiz var 50 100 kim ne okuyabiliyorsa lutfen tamamlayalim
ayy evet ya hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben Adanadayım birde burayı düşünün yanıyoor resmen..Sıcak ve nem muhteşem ikili , sabah akşam banyo yapıcam artıkGünaydın kızlargeceleri davul gibi geriliyorum resmen. Allahım sicak larda başladı. Nasıl dayanicaz bakalim
genel ve spinal olması neye göre değişiyor ki yani neden spinal yapılamıyormuş
Şöyle de canım kaynanana "annecim hastanede annem de sen de yanımda kalırsanız ben çok memnun olurum, sizin için sıkıntı olmaz ise ben ikinizi de isterim" gibi birşey söyle. Yani annem kesin kalacak ama siz de kalın şeklinde. Bence teklifi böyle değerlendirsin. Ben öyle yapıcam. Hem kırılmaz söylemedim diye. Hem de bir tek o kalsın istemem ben, annem tamam da ben kaynanamın yanında mememi bile açamam gibime geliyor.Canim sen nasil istersen oyle yap tabiki heleki o lohusa halinle hiccc kalabalik cekilmez.Ben annemi yanimda istedim ama annem ayip olur diye once kaynanan kalsin laf soz olur dedi bana qore cok sacma bi dusunce ama hakkaten laf soz edecek insanlar oyuzden mecburen kabul ettim.Once o qelsin sonra annem qelsin istiyorum simdi laf soz edipte annemin canini skmasinlar benim yuzumden :)
ayy Adana ya hiç gitmedim ama çok duydum bunaltan sıcaklarını, Allah senin iki kat yardımcın olsun canımayy evet ya hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben Adanadayım birde burayı düşünün yanıyoor resmen..Sıcak ve nem muhteşem ikili , sabah akşam banyo yapıcam artıkAy bide ter kokum olmazdı önceden şimdi bir kokuyorum sorma :)
Yaaa oylemi diyosun canim ? Doqru aslinda otobus vs cok zorlar beni bide ewim sehiricinden bayaqi uzak illaki ihtiyac olacak simdilik dursun bakalim ozaman elimizdekide harcanmasin bari :):)Cnm araba şart sattirma arabasini bebekle zor olur otobus vb... biz 2 aydir arabasiz kaldik cok sikinti oluyor. Ben cok pisman oldum sattigimiza... bir de ister istemez harcanmanya basliyor o para bir kosesinden...
Spinal de uyanık oluyoruz ya acil bi durum gelisse sezeryan sırasında hastanın duymasını ve etkilenip nabız tansiyon yükselmesini istemez doktor. Benim de plesanta previa çıkmış benim plesanta ama biz daha konuşmadık sezeryan tarihini ve anesteziyiBende anlamadım iste,ne alakası olabilir ki.Haftaya carsamba kontrolum var,soracagım bende...
Ahh ahh ben cok aqladim annem kalsin diye rahat edemem utabirim dedim ama aannem tutturmus ayip olur diye zaten yok bu ayin sonunda Almanyaya qidecek qezmeyeŞöyle de canım kaynanana "annecim hastanede annem de sen de yanımda kalırsanız ben çok memnun olurum, sizin için sıkıntı olmaz ise ben ikinizi de isterim" gibi birşey söyle. Yani annem kesin kalacak ama siz de kalın şeklinde. Bence teklifi böyle değerlendirsin. Ben öyle yapıcam. Hem kırılmaz söylemedim diye. Hem de bir tek o kalsın istemem ben, annem tamam da ben kaynanamın yanında mememi bile açamam gibime geliyor.
Cok ayip etmis bence canim ben boyle cikarci insanlardan nefreet ediyorum ya sonucta torunu olacak yani yorulsa nolmus alt tarafi sen kendini toparlayana kadar...ama boswer iste boyle zamanlarda insan qercek yuzlerini qoruyo sende ona qore davranirsin bundan sonra yokmu kiz kardesin yada qorumcen vs kalabilecek ?Günaydın kızlar. Kv muhabbeti oldu defalarca hep okudum yorum bile yazmadım kimseye çok dertliyim bu konuda. Benim ailem adanada ben kv istanbuldayız. İlkinde annem geldi iki ay kaldı çok rhat geçirdim o ilk dönemi. Üstelik kv karşı dairemde oturuyordu. Misafir gibi gelir yer içer giderdi evine. Annem bir bana koşuyor sonuçta ameliyatlıyım bebeğe bakıyor misafirlerle ilgileniyor ev işleri yemek vs herşeye yetişti sağolsun. Şimdi maalesef yaz sezonu olduğu için iş yerinden max bir hafta izin alabiliyor. Ve benim kv bunu bildiği halde benim doğuma bir hafta kala tatile gidiyor. Yetişip yetişmeyeceği belli değil. Eşim gitmeyin dedi ben sizi sonra gönderirim nereye isterseniz diye. Ama dinlemedi ve üstünede ben bakamam zaten rahatsızım dedi. O an gerçekten şok oldum. Hiç beklemiyordum. Aramızda hiç bir problem yok. Bu arada evlerimizin arası arabayla 15dk civarında şuanda. Taşındık bi kaç sene önce ordan. Herşeyi bi kenara bıraktım. 8ay önce kendisi iki dizinden ameliyat oldu. Hiç bir çocuğu gelini teklif bile etmedi bakmak için. Ben gerçekten içimden gelerek getirdim evimde bir ay baktım. Hemde bebek gibi baktım. Bi karşılık tabiiki beklemedim ama şimdi bunları duyuncada çok üzüldüm. Bunun hatrına bile olsa böyle dememesi gerekirdi. Başkada yanıma geleek yardımcı olacak hiç kimse yok. Tüm ailem adanada. Allah büyük bakalım neler bekliyor beni.
Belki gelmemesi gelmesinden daha hayırlıdır canm. Ay keşke benimkide gelmicem dese. Faydası yoksa gelmesin daha iyi zaten. İkinci çocuk madem canm daha tecrubelisij. Esin izin alır buyuk le ilgilenir. Sende bebisle. Alışkın olduğumuz için anne baba olarak bu süreci tek başımıza idare ederiz diye düşünüyorum. Hiç tasalanma bence. Kafan rahat olsun. Bazen yakın bir komşu akrabadan yakın olabiliyor ınan ki. Allah zorlarimizi kolaylastirsinGünaydın kızlar. Kv muhabbeti oldu defalarca hep okudum yorum bile yazmadım kimseye çok dertliyim bu konuda. Benim ailem adanada ben kv istanbuldayız. İlkinde annem geldi iki ay kaldı çok rhat geçirdim o ilk dönemi. Üstelik kv karşı dairemde oturuyordu. Misafir gibi gelir yer içer giderdi evine. Annem bir bana koşuyor sonuçta ameliyatlıyım bebeğe bakıyor misafirlerle ilgileniyor ev işleri yemek vs herşeye yetişti sağolsun. Şimdi maalesef yaz sezonu olduğu için iş yerinden max bir hafta izin alabiliyor. Ve benim kv bunu bildiği halde benim doğuma bir hafta kala tatile gidiyor. Yetişip yetişmeyeceği belli değil. Eşim gitmeyin dedi ben sizi sonra gönderirim nereye isterseniz diye. Ama dinlemedi ve üstünede ben bakamam zaten rahatsızım dedi. O an gerçekten şok oldum. Hiç beklemiyordum. Aramızda hiç bir problem yok. Bu arada evlerimizin arası arabayla 15dk civarında şuanda. Taşındık bi kaç sene önce ordan. Herşeyi bi kenara bıraktım. 8ay önce kendisi iki dizinden ameliyat oldu. Hiç bir çocuğu gelini teklif bile etmedi bakmak için. Ben gerçekten içimden gelerek getirdim evimde bir ay baktım. Hemde bebek gibi baktım. Bi karşılık tabiiki beklemedim ama şimdi bunları duyuncada çok üzüldüm. Bunun hatrına bile olsa böyle dememesi gerekirdi. Başkada yanıma geleek yardımcı olacak hiç kimse yok. Tüm ailem adanada. Allah büyük bakalım neler bekliyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?