- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
Güldürdün beniBence hiç gözünde büyütme. Esinle idare edersiniz. Kardesin birkaç gün gelip idare etse yemek temizliği yapsa bile yeter ınan ki. Keşke benimki gelmiyorum deseee. Allahım nerde o günler. Gerçek yüzünü gördün onunda boşver. Hiç kafana takma. Annesini de görmüş oldu kendi esin. Yeri geldiğinde sende eşine söylersin annene baktım ama o bana üç beş gün bakmadı diye
yaaa benim kocam pedimi değişltirirse bidaha yüzüme bakmaz sanırımGüldürdün benine desem şimdi sana inşllh istediğin gibi olurda gelmez mi desem:) şunu deneyimlerime dayanarak söylüyorum kızlar. Birisi gelecekse yanınıza o anne olmalı bence. Çünkü sezaryenden bahsediyorum iyileşme sürecinde biraz zor oluyor hem bebek bakımı hem kendi bakımın. Ben annem ve eşimin yanında rahattım. Çok afedersiniz ama ilk zamanlar pedimi değiştiremiyorken tuvalete oturup kalkarken annem ve eşim yardımcı oldu. Zaten bir haftaya o da geçiyor. Benden size tavsiye. Psikoloji çok önemli. Huzurunuzu kaçıracaklardan uzak durmaya çalışın. Şimdiden önleminizi alın. Siz nekadar iyiyseniz bebeğinizde okadar iyi oluyor.
De valla öyle de. Sinir bozucu insanlar uzak olsun.normal doğum yaptığım için Allaha şükür ben kimseye ihtiyaç duymadım ama luzumsuzuz iste geldiler. Annem vefat etti malesef. Keşke olsaydı baksaydi. Bakmasaydi nefes alsaydiGüldürdün benine desem şimdi sana inşllh istediğin gibi olurda gelmez mi desem:) şunu deneyimlerime dayanarak söylüyorum kızlar. Birisi gelecekse yanınıza o anne olmalı bence. Çünkü sezaryenden bahsediyorum iyileşme sürecinde biraz zor oluyor hem bebek bakımı hem kendi bakımın. Ben annem ve eşimin yanında rahattım. Çok afedersiniz ama ilk zamanlar pedimi değiştiremiyorken tuvalete oturup kalkarken annem ve eşim yardımcı oldu. Zaten bir haftaya o da geçiyor. Benden size tavsiye. Psikoloji çok önemli. Huzurunuzu kaçıracaklardan uzak durmaya çalışın. Şimdiden önleminizi alın. Siz nekadar iyiyseniz bebeğinizde okadar iyi oluyor.
ben aldım, fakat nette beğendiğim modeller olmuştu yakından görünce çok kaliteli gelmemişti penyeleri,civilden alıcaksan eğer görmeden alma derimCivilden urun alan varmi kizlar
İnşallah istediğin gibi olur canım. Ama her bünye herkes farklı.çok inanılmaz acılarla dolu günler geçirmedim. Gözünüzde büyütecek bişey değil. Bebiş doğuyor sonuçta tabiiki zorluğu var ama korkacak bişey yok. Bir haftaya kimseye ihtiyaç duymadan kalkabiliyorsun kendi özel ihtiyaçlarını görebiliyorsun. Annemi zaten söylememe gerek yok ama kocacığımında çok emeği oldu. Hem bana yardımcı oldu hemde bebek büyüyene kadar gece boyunca benimleydi. Dönüşümlü baktık uyuttuk. Bir kerede ben çalışıyorum diğer odada yatıcam ben bakamam uykusız kalıyorum demedi sağolsun. İnşllh bundada aynı performansı bekliyorum:)yaaa benim kocam pedimi değişltirirse bidaha yüzüme bakmaz sanırıminşaAllah sezaryen olmayız çok korkuyorum. çok hassas bi midesi var. kanama manama dedin i bile adam bi garip oluyo. ayy stres oldm şimdi yaaa inşaAllah kendi işimizi kendimiz görecek kadar iyi olalaım da kimseye muhtaç olmayalım şu mübarek günde yapılan dualar geri çevrilmez
devlet hastanesindeki bu istersen lafı beni benden alıyor. arkadaş kendim karar verecek bilgi birikime sahip olsam gelip sana fikir sormam değil mi? topu hastaya atmak nedir yaa. tamam devlet memurusun kanunla korunuyosunda yani bu kadar da rahatlık.. bana bi kere acil gittiğimde serum takalım mı ne dersin dedi doktorun biri. ben ne diyim siz diceksiniz dedim. çok da gerekli değilse takmayın tabi ki dedim.. takalım takalım diyo. tamam doktor bey hiç birşey yazmayın siz kendi doktoruma gidebilirim iyiyim şu an dedim çıktım. sinirden ba dönmem geçmişti :) yalızdım araba kullanamam diye gitmemiştim doktoruma. sağolsun gidecek gücü buldum devlet hastanesindeki rahat doktor sayesinde :)canım benim de birkaç gün önce azalma oldu hareketlerinde hatta 24 saat hiç kıpırdamadı acile gittim. kalp atışları vs normaldi ama hareekt azalması iyi değil dediler nst e bağladılar ama çok erken olduğu için makina okumadı. yatıralım istersen dediler yatmadım özelde kendi doktoruma gittim ertesi gün, doppler usg yapıldı kan akımını ve plasentayı kontrol etmek için. hiçbir sorun çıkmadı ve bizim yaramaz 2 gündür çok hareketli : ) senin de sorun çıkmayacağına eminim
doğumda, düğün gecesi ve ölüm anında ar perdesi yırtılır derler bilir misin. ben de ayy ben utanıırıımmm diye düşünüyodum. ama öyle bi haldeydim ki eeeffff emaaannnnnn kim görürse görsün moduna girdim :) bazen emzirip mememi açık unutup muhabbte dalıyodum falan :) annem uyarıyodu tamam hepimiz gördük kapat artık hadi diye :) alışıyosun yani :)Şöyle de canım kaynanana "annecim hastanede annem de sen de yanımda kalırsanız ben çok memnun olurum, sizin için sıkıntı olmaz ise ben ikinizi de isterim" gibi birşey söyle. Yani annem kesin kalacak ama siz de kalın şeklinde. Bence teklifi böyle değerlendirsin. Ben öyle yapıcam. Hem kırılmaz söylemedim diye. Hem de bir tek o kalsın istemem ben, annem tamam da ben kaynanamın yanında mememi bile açamam gibime geliyor.
Dönme olmayabilir de canım ben geçen hafta gittim kafa aşağıda ama ayaklar sağdaydı garip bi pozisyonda olabilir yaniben bazen tekmeleri sanki kaburgalarımın orada hissediyorum gibi geliyor bu dönmüş demek mi oluyor acaba :)
Çook saol cnm, Almanya'dan verdim siparişini arkadaşıma, 1150 gibi bişeye geldi. Çekiniyodum ama baktım indirimi bi türlü yakalayamıyorum, baya da fark var,,, istedim gitti :))))A AysheDuru https://www.joker.com.tr/urun/4-moms-mamaroo-30-app-ana-kucagimulti-color-plush-45125
10 dk kaldı bak indirime girmiş yine :))
büyük konuşmayayım da bidaha da benden anne lafını zor duyardı o kaynana. çok ayıp etmiş gerçekten. insan komşusu olsa kabule der sevabına be.. aranızda husumet olsa anlıcam da surup dururken affedilir şey değil..Benim sezaryen olacağı için ilkinden biliyorum neler yaşayacağımı. Max üç haftaya tam düzelirim. Bir hafta annem yanımda zaten en zor zamanları. Eşimin kendi işi be çok yoğun iş temposu. Sürekli şehir dışına çıkmak zorunda. Mümkün olduğunca elemanları göndericem diyor. Eşime güvenemiyorum bu konuda maalesef işlerinden dolayı. Bizde nasıl ince düşünüyoruz. Kendi evinde daha rahat eder. Sonuçta kendi evi kendi düzeni diye. En iyisi biz gideriz 10 gün kalsam toparlanırım zaten. Ama kabul etmedi onuda.
Ahahaha :))) aynennn... trajikomik bi durum di mi? Ben ayakta falan emziriyodum,,, artık bebek üçüncü kolum gibi olmuştu :) her yer meydanda :)) sürekli perdeleri kontrol ediyoduk mecbur :) ama dışarıda emzirmeye alışamadım bi türlü, Ayşe de örtülü emmiyodu zaten hiçbi şekilde.. o içime dert oldu çünkü mama vermek zorunda kalıyorduk dışarı çıktığımızdadoğumda, düğün gecesi ve ölüm anında ar perdesi yırtılır derler bilir misin. ben de ayy ben utanıırıımmm diye düşünüyodum. ama öyle bi haldeydim ki eeeffff emaaannnnnn kim görürse görsün moduna girdim :) bazen emzirip mememi açık unutup muhabbte dalıyodum falan :) annem uyarıyodu tamam hepimiz gördük kapat artık hadi diye :) alışıyosun yani :)
Yok ya, bizim nazımız nedir ki... Allah zaten boşuna kadını doğurgan yapmamış, bunlar 3 ay taşısa soluğu kürtajda alırlar :)Hakkatten bu anaların hakkı ödenmez,tamam babadır onlar da ama bizim gibi değiller ya... Kadınlar da nazlı niyazlı derler valla onlar bizden bin beter... bende bazen sinir oluyorum ama sabır diyorum sadece:)
sezaryen korkum aculardan vs ziyade kendi işimi kendim görememe kalkamama gibi nedenlerden. İnşaAllah gerek kalmaz kalırsa da bir an önce toparlarız hepimiz. benim normal oldu ve çataldan indim doğum da acı da ağrı da herşey de bitmişti kendi işimi kendim gördüm hep. çataldan yürüyerek gittim yatağıma zaten. normal doğum gerçekten nasip olursa en sağlıklısı ve iyisi 4 5 saat çekiyorsun ve bitti.. o yüzden kimse isteğe bağlı sezarryen olmasın sakın. en güzeli en kolayı bile 1 hafta zorluyor anladığım kadarıyla. ameliyat sonuçta. senin ssvd olma ihtimali yok mu canım. o zaman kimseye ihtiyacın olmaz inşaAllah öyle olur..İnşallah istediğin gibi olur canım. Ama her bünye herkes farklı.çok inanılmaz acılarla dolu günler geçirmedim. Gözünüzde büyütecek bişey değil. Bebiş doğuyor sonuçta tabiiki zorluğu var ama korkacak bişey yok. Bir haftaya kimseye ihtiyaç duymadan kalkabiliyorsun kendi özel ihtiyaçlarını görebiliyorsun. Annemi zaten söylememe gerek yok ama kocacığımında çok emeği oldu. Hem bana yardımcı oldu hemde bebek büyüyene kadar gece boyunca benimleydi. Dönüşümlü baktık uyuttuk. Bir kerede ben çalışıyorum diğer odada yatıcam ben bakamam uykusız kalıyorum demedi sağolsun. İnşllh bundada aynı performansı bekliyorum:)
Cok guzel bende bunlarin tulum ve eldivenlerini almistim almasaydim keske bunu alirdim hastane çıkışı olarak gordum bunu.beyazli birsey istiyorum erkek icin ama bulamiyorum bi türlü
aynen ben de en son gittiğimde kasıklarımda top gibi bişey elime eliyodu. kesin kafası diyordum. sırtı çıktı ne alakaysa. yan yatıyormuş hanfendi :) kafa solda ayaklar yukarda sırtı kasıklara doğru v şeklinde dedi dr.Dönme olmayabilir de canım ben geçen hafta gittim kafa aşağıda ama ayaklar sağdaydı garip bi pozisyonda olabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?