2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende de aynı canım göbek deliğinin dibindeki duruyor bi süre sonra yer değiştiriyor normal diye biliyorum rahat yer arıyor kendine

Naptın gittin mi iftara canım nasıl geçti :)
Gittim canim :) walla kirildiqim belliydi zaten onlarda anladi demekki bitanesi ben balkondayken qeldi hayirdir dedi tavirlisin galiba bize dedi bende ewet dedjm icimden ne qeliyosa soyledim bikac kisi daha qeldi.Asil kirildiqim bi kisi vardi o qeldi iste konusmak icin bende boyle boyle diye basladim onlarda bana iste bizde sana sundan kirildik bundan kirildik diye qecnisi actilar sacmaladilar yani...Sonra bu hastalik dedim hic biseye benzemez benim boyle qunlerimde yanimda olmayacaksaniz iyi qunumde qulup eqlenmek icin hic olmayin dedim Haklisin aramamiz qerekiyodu bisey diyemiyorum dedi.Hatalarini kabul ettilerya o bana yeter

Günaydın canım yara olduysa anestol+garmastan kullanabilirsin çok güZel iyileştiriyor

Günde bir veya iki tane içiyordum inanılmaz süt oluyordu ben bebeğim 9 aylık olana kadar kullandım sonra randıman alınca bıraktım . Bira mayası zaten inanılmaz süt yapan birşey

merhaba, kilo da yapıyo mu acaba? ben bi yerde öyle okumuştum da doğum sonrası nasıl vercez bu kiloları

Kızlar aklıma takılıyor bu ara sezaryen olursa ne kadar süre sonra banyo yapabilecez ben yazın günde 3-4 kez duşa giriyorum öyle bir hafta fln yasak olur mu normal Doğumda dikiş olursa onda nasıl oluyor bide

valla benim sezeryan olan arkadaslarımın hepsi (son 3 senedekiler) dikisli değil yapıstırmalı olmuslar.Hepsi de gayet memnun ve sadece sezaryan yerine bir bant takıp hemen ertesi günü dus almıslar.Bende öyle isteyecegim doktordan...

deneyimli anne değilim ama bende de oluyor.Normaldir diye düşünüyorum ,sonucta büyüyorlar ve hareketleri vs de ona göre değişiyor.

Aslında işim masabaşı ama yol falan beni çok yoruyor ve hep yorgun hissediyorum. Belki bu yüzdendir. Plasentanın konumu ile ilgili birşey söylemedi doktor...
Canım detaylı ultrason raporuna bak bi, orada plesentanın yerinin yazıyor olması lazım. Benim plesenta önde, yani bebek arkada kalıyor. O nedenle eşim de pek hissetmiyor bebeği, yeni yeni kuvvetlendiğinden beri biraz daha hisseder oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…