2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
benimde yapıştırma canım dikişim ve çok şükür sorun yaşamadım,inşallah hepimiz yine sorunsuz atlatırız

Bencede genetik ya annende varsa sende de olur diyorlar ya bence doğru.peelingleri hiç duymamıştım etkili mi acaba gerçekten bende hep böyle kalacam diye düşünüyordum :)
O çatlaklar için bir arkadaşım estetisyene gitti canım. Yöntemin adını hatırlamıyorum ama bana dedi ki, hemen Doğumun ardından Ne kadar kısa zamanda bu işlemi yaptırırsan o kadar kesin çözümle kurtuluyormuşsun ve çok daha az seans sürüyormuş. İstersen bir araştır, erken başlamanın avantajını görürsün en azından. Ama tabi emzirme sürecini sormak lazım.

Benimde bebek arkada,eşi önde ama hissediliyor hareketleri.
Sana doktor mu bu sebepten az hissedilir dedi... Biraz alakasız geldi bana :/ Çünkü bebegin esinin önde olması asagıda olması,bebegin yukarda olması demek. ön arka durumu benim bildiğim böyle yanii :)

Ay küçücük canm maşallah. Benim kız durduğunda bende çekip atayım. 28+4 ne gör
sağol canım,bir anımı anlatayım,geçen hastanede beklerken kadının biri ile konuşuyorduk sonra hamile olduğumu söyledim aaa dedi hamile misin? ewet dedim 7 aylık, küçük herhalde bebek, hiç belli olmuyor dedi,hiç bişey demedim,kadın dewam etti tabi:) zaten bu aydan sonra büyürler dedi gönül almak için sanırım kendince
merakla bekliyorum,herkese kendi göbüşü büyük geliyor canım, nedense banada çok büyük gibi geliyor bu halim :))

Dün akşam aynısını ben de yaşadım bi kaç kez ben de merak ettim normal mi acaba bilenler yardım etsin :)

Dün akşam aynısını ben de yaşadım bi kaç kez ben de merak ettim normal mi acaba bilenler yardım etsin :)

nilselen purpleworld Kızlar bana da oluyor o arada hafif yumruk gibi karındaki toparlanma olayı. Ben onu bebeğin ayağı eli falan sanıyordum. 3 gün önce doktordaydım ultrason yaparken karnımı açtım tabi baya bir doktor dedi ki "Bu tarz kasılmaların hep oluyor mu?" Ben tabi anlayamadım kasılmam falan yoktu. Baktım yine o ufak yumruk gibi karnımda bir hareket var, "O bebek değil mi?"dedim. Yok dedi o rahim içi kasılmaların bir sonucu. Saatte 4 kereden fazla bu kasılmalardan yaşarsan gel hemen dedi. Biraz takip ettik 5-10 saniye sonra geçti benimki. Sizin yaşadığınız şeyler aynı mı bilmiyorum ama benimki öyleydi kızlar. Korkulacak bir şey yok, normal bir durum. Sadece takip gerektiriyor.

Artk dikiş yapan dr yok gibi hep yapıştırma ama ameliyat sonuçta bir hafta su değmesin vs demezler inşallah sezaryene gerek kalmadın normal oldun inşallah tabi

Kızlar bu aralar favori rengim siyah. Uzun süre de öyle kalacak gibi duruyor
siyahi da giymissin iyice fit gorunuyorsun. kesinlikle 7 aylik gibi durmuyor :) ben ayaklarimi gormuyorum artik :)) oturup ayagimi kaldirip da corabimi zor giyiyorum. ayakkabi giymek falan zaten iskence :)

siyahi da giymissin iyice fit gorunuyorsun. kesinlikle 7 aylik gibi durmuyor :) ben ayaklarimi gormuyorum artik :)) oturup ayagimi kaldirip da corabimi zor giyiyorum. ayakkabi giymek falan zaten iskence :)

Canım siyah az da olsa işe yarıyor, tavsiye ederim Ben de ayaklarımı göremiyorum aynen. Eğilip kalkmak son 1 haftadır bana da zor geliyor. Hele gece yatakta uygun pozisyon bulmak için çektiklerime hiç girmiyim

arkadaşlar hayırlı sabahlar bayadır giremedim hastanelerdeydim bize trizomi 18 teşhisi koydular sonlandırmamızı öneriyolar ama biz kabul etmedik bu şekilde devam edeceğiz bizde durumlar bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…