2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Walla canim kafama takiliyo bu soru ruyama qirmeye basladi artik doqum yaklastikca :)):):) arkadasimda doqum yapti onun hic ama hic yok benim.yine var azicik bisey o silikon ucla emziriyo rezil oluyo kiz ya zormus ama qaliba bende kullanacam
Canım hiç üzülme benimde meme ucum hiç yoktu ilk 20 gün kelebek uçla emzirdim sonra zamanla geçti ve meme ucu tutabildi ve emdi çok şükür hemde 21 ay ben çok stres yapıp ağlamıştım galiba ben bu çocuğu emziremeyeceğim diye ama pes etmedim ve başardık sende pozitif düşün eğer gerçekten istersen sütün de bol olur bebek bir şekilde emer

Canım ilk zamanlar süt insin diye bol bol emzirmek lazım süt olmasa bile ve ten tene temas yapmalısın bebekle üst kısmın tamamen çıplak şekilde bebekte çıplak olacak üzerinize bir örtü alırsın ve bol bol temas çok faydalı ve çok su içmelisin en az 3 lt bol yumurt protein dereotu salata yemelisim . Benim 3. Gün sütüm inmişti ve göğüslerim taş gibi olmuştu dokunamıyordum ağrıdan ondan anladım canım sütün geldiğini hemen sıcak bir duş sıcak havlu ile konpres ve sütü sağqrak rahatlamıştım çünkü allah korusun ateş yapıyot mastit olma ihtimali oluyor birde duş almakta sütün daha çabuk inmesini sağlıyormuş bilgin olsun

Bence onu sen anlat bize 4. Ayda bitti süt.benim sadece geceleri emdi son bir ay toplam 5 ay emzirebildim
Canım ben sütüm olsun diye gnc nin bira mayası tableti kullandım ve inanılmaz sütüm oldu 21 ay emzirdim ve o kadar çok sağdım ki fazlalıktam anlatamam . Birde çok süt olması için bebeğin memeyi tamamen boşaltması lazım eğer boşaltamıyorsa senin sağarak boşaltman lazım çşnkü meme tamamen boşalmadan beyne süt yapmalısın sinyali gitmiyor. Birde ben hiç saatli emzirmedim gece gündüz gak dese meme verdim guk dese meme verdim bebeğin talebine göre davrandım zafen sık emzirmekde sütü artıran en büyük etki.

Ay canm hepsini yaptım yok değişmedi. Zaten yapışık ikizdik biz kızımla ama yok malesef olmadi

Cnm o çıkıyo bi süre sonra ya,, benim dümdüzdü,,, resmen dümdüzdü ama, yani nasıl anlatsam bilemiyorum wala çıkıyo inan bak :)))
biraz garip olacak ama normalde benim göğüs ucum belirgindir , son 1 aydır genişleyip yassılaştı. ben de emzirememekten korkuyorum bir de ilk bebek olacağı iiçin korkular bitmiyor süt bile gelmeyecekmiş gibi hissediyorum

Kızlar aklıma takılıyor bu ara sezaryen olursa ne kadar süre sonra banyo yapabilecez ben yazın günde 3-4 kez duşa giriyorum öyle bir hafta fln yasak olur mu normal Doğumda dikiş olursa onda nasıl oluyor bide

kizlar ya bu mobilya kokusu nerdeyse 2 aydir odayi havalandirdigimiz halde cikmiyor. sirkeli karbonatli suyla silindi, sabunlu suyla silindi, duru suyla silindi. var mi onerileriniz baska ne denesem acaba?
markası ne acaba ? bizim de çilek, 10 gün sonra gelecek , korktum şimdi 2 ay kokusu çıkmadı deyince ...

Benim de öyle olmuştu işte.. zaten öyle pek büyük değildi, doğumdan sonra da hepten dümdüz oldu,, ama emdikçe de belirginleşti... hiç korkma,, hatta google'a emzirme yazıp görsellere bak, şimdiden hep emzirdiğine odaklan, süt gelmemesine vs değil.. :) istedikten sonra vücutta da bir maraz olmazsa emzirirsin inşallah, öyle ciddi bi sorun olursa da dünyanın sonu değil, üzme kendini şimdiden

kizlar ya bu mobilya kokusu nerdeyse 2 aydir odayi havalandirdigimiz halde cikmiyor. sirkeli karbonatli suyla silindi, sabunlu suyla silindi, duru suyla silindi. var mi onerileriniz baska ne denesem acaba?

Cnm ben sodayla sildin mi diye sormuştum ama arada kaynadıydı o? İşe yarıyor genelde ama bi dene istersen :)

Kızlar aklıma takılıyor bu ara sezaryen olursa ne kadar süre sonra banyo yapabilecez ben yazın günde 3-4 kez duşa giriyorum öyle bir hafta fln yasak olur mu normal Doğumda dikiş olursa onda nasıl oluyor bide

Bana ertesi gün hastanede yaptırdılar cnm. Sorun yok

Baştan popoya ve baştan topuğa ölçüleri olabilir canım.

haziran annelerinde birinin sancisi tuttu suan benimki de oyle bi kiprasiyor ki bazen sallaniyorum oldugum yerde ya. merak ediyorum napiyosun cocuum icerde
Benimki de nasıl hareketse sarsıyor beni yerimden :) çoktular artık nasıl güçlendilerse :)

aci ve agri esigim düsük,dayanabilir miyim,yapabilir miyim korkusu basladi zaman yaklastikca.
Aynısı bende de var, normal istiyorum ama kendimi de biliyorum dayanıksız ve eşiği çook düşük biriyim. Ama yine de sezeryandan da korkuyorum. saçma bir durumdayım.

Kızlar sormustum ama arada kaynadi ben aventin emzigini aldim ama uzerinde night yani gece yaziyor gece gunduzu ile gece emzigi arasinda ne fark var?
Bazı emziklerin gece parladığı dolayısıyla düşünce bulmanın kolay olduğunu söyledi arkadaşım :) başka fark var mıdır tecrübeli anneler bizi aydınlatsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…