2 dk once bu halidan siparis verdim. internetten bi hali almadigim kalmisti. nasil bisey gelecek cok merak ediyorum. fiyati 65 lira hali bakan varsa hepsiburada da %30+kargo indirimi var
Walla canim kafama takiliyo bu soru ruyama qirmeye basladi artik doqum yaklastikca :)):):) arkadasimda doqum yapti onun hic ama hic yok benim.yine var azicik bisey o silikon ucla emziriyo rezil oluyo kiz ya zormus ama qaliba bende kullanacam
Canım hiç üzülme benimde meme ucum hiç yoktu ilk 20 gün kelebek uçla emzirdim sonra zamanla geçti ve meme ucu tutabildi ve emdi çok şükür hemde 21 ay ben çok stres yapıp ağlamıştım galiba ben bu çocuğu emziremeyeceğim diye ama pes etmedim ve başardık sende pozitif düşün eğer gerçekten istersen sütün de bol olur bebek bir şekilde emer
Kızlar bu emzirme konusunda tecrübeli anneler, ben kizimda emzirdim şükür iki yaşında bıraktı nerdeyse. Ama şöyle birşey var emziren herkes sütün geldigini şöyle sırtından indiğini hissedersisn falan der. Ama bende hiç öyle olmadı. Sutum de azdı zaten.bu sefer de aynısını yasarim diye çok korkuyorum. Neler yaptınızda indiğini hissettiniz. Yada şakir şakir gelsin diye ne yapmaliyim
Canım ilk zamanlar süt insin diye bol bol emzirmek lazım süt olmasa bile ve ten tene temas yapmalısın bebekle üst kısmın tamamen çıplak şekilde bebekte çıplak olacak üzerinize bir örtü alırsın ve bol bol temas çok faydalı ve çok su içmelisin en az 3 lt bol yumurt protein dereotu salata yemelisim . Benim 3. Gün sütüm inmişti ve göğüslerim taş gibi olmuştu dokunamıyordum ağrıdan ondan anladım canım sütün geldiğini hemen sıcak bir duş sıcak havlu ile konpres ve sütü sağqrak rahatlamıştım çünkü allah korusun ateş yapıyot mastit olma ihtimali oluyor birde duş almakta sütün daha çabuk inmesini sağlıyormuş bilgin olsun
Canım ben sütüm olsun diye gnc nin bira mayası tableti kullandım ve inanılmaz sütüm oldu 21 ay emzirdim ve o kadar çok sağdım ki fazlalıktam anlatamam . Birde çok süt olması için bebeğin memeyi tamamen boşaltması lazım eğer boşaltamıyorsa senin sağarak boşaltman lazım çşnkü meme tamamen boşalmadan beyne süt yapmalısın sinyali gitmiyor. Birde ben hiç saatli emzirmedim gece gündüz gak dese meme verdim guk dese meme verdim bebeğin talebine göre davrandım zafen sık emzirmekde sütü artıran en büyük etki.
Canım ilk zamanlar süt insin diye bol bol emzirmek lazım süt olmasa bile ve ten tene temas yapmalısın bebekle üst kısmın tamamen çıplak şekilde bebekte çıplak olacak üzerinize bir örtü alırsın ve bol bol temas çok faydalı ve çok su içmelisin en az 3 lt bol yumurt protein dereotu salata yemelisim . Benim 3. Gün sütüm inmişti ve göğüslerim taş gibi olmuştu dokunamıyordum ağrıdan ondan anladım canım sütün geldiğini hemen sıcak bir duş sıcak havlu ile konpres ve sütü sağqrak rahatlamıştım çünkü allah korusun ateş yapıyot mastit olma ihtimali oluyor birde duş almakta sütün daha çabuk inmesini sağlıyormuş bilgin olsun
biraz garip olacak ama normalde benim göğüs ucum belirgindir , son 1 aydır genişleyip yassılaştı. ben de emzirememekten korkuyorum bir de ilk bebek olacağı iiçin korkular bitmiyor süt bile gelmeyecekmiş gibi hissediyorum
Kızlar aklıma takılıyor bu ara sezaryen olursa ne kadar süre sonra banyo yapabilecez ben yazın günde 3-4 kez duşa giriyorum öyle bir hafta fln yasak olur mu normal Doğumda dikiş olursa onda nasıl oluyor bide
kizlar ya bu mobilya kokusu nerdeyse 2 aydir odayi havalandirdigimiz halde cikmiyor. sirkeli karbonatli suyla silindi, sabunlu suyla silindi, duru suyla silindi. var mi onerileriniz baska ne denesem acaba?
biraz garip olacak ama normalde benim göğüs ucum belirgindir , son 1 aydır genişleyip yassılaştı. ben de emzirememekten korkuyorum bir de ilk bebek olacağı iiçin korkular bitmiyor süt bile gelmeyecekmiş gibi hissediyorum
Benim de öyle olmuştu işte.. zaten öyle pek büyük değildi, doğumdan sonra da hepten dümdüz oldu,, ama emdikçe de belirginleşti... hiç korkma,, hatta google'a emzirme yazıp görsellere bak, şimdiden hep emzirdiğine odaklan, süt gelmemesine vs değil.. :) istedikten sonra vücutta da bir maraz olmazsa emzirirsin inşallah, öyle ciddi bi sorun olursa da dünyanın sonu değil, üzme kendini şimdiden
kizlar ya bu mobilya kokusu nerdeyse 2 aydir odayi havalandirdigimiz halde cikmiyor. sirkeli karbonatli suyla silindi, sabunlu suyla silindi, duru suyla silindi. var mi onerileriniz baska ne denesem acaba?
Kızlar aklıma takılıyor bu ara sezaryen olursa ne kadar süre sonra banyo yapabilecez ben yazın günde 3-4 kez duşa giriyorum öyle bir hafta fln yasak olur mu normal Doğumda dikiş olursa onda nasıl oluyor bide
haziran annelerinde birinin sancisi tuttu suan benimki de oyle bi kiprasiyor ki bazen sallaniyorum oldugum yerde ya. merak ediyorum napiyosun cocuum icerde
Aynısı bende de var, normal istiyorum ama kendimi de biliyorum dayanıksız ve eşiği çook düşük biriyim. Ama yine de sezeryandan da korkuyorum. saçma bir durumdayım.
Bazı emziklerin gece parladığı dolayısıyla düşünce bulmanın kolay olduğunu söyledi arkadaşım :) başka fark var mıdır tecrübeli anneler bizi aydınlatsın :)