2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
siyahi da giymissin iyice fit gorunuyorsun. kesinlikle 7 aylik gibi durmuyor :) ben ayaklarimi gormuyorum artik :)) oturup ayagimi kaldirip da corabimi zor giyiyorum. ayakkabi giymek falan zaten iskence :)

Ay deme deme o çorabı giymek benim için de eziyet. Arkama yaslanıp erkek usulü bacak bacak üstüne atıp giyebiliyorum yoksa ayaklarıma yetişemiyorum

la rosa balbocegim2 hanımlar fit efendim, 7 aylık denmez gibi, maşallah :)

arkadaşlar hayırlı sabahlar bayadır giremedim hastanelerdeydim bize trizomi 18 teşhisi koydular sonlandırmamızı öneriyolar ama biz kabul etmedik bu şekilde devam edeceğiz bizde durumlar bu şekilde.

İnşallah doktorlar yanlış teşhis koymuşlardır. Hangi testle koydular bu teşhisi? Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. İnşallah hiçbir şey çıkmaz bu tanıdan, inşallah yavrun tıbbı utandırır

Walla canim kafama takiliyo bu soru ruyama qirmeye basladi artik doqum yaklastikca :)):):) arkadasimda doqum yapti onun hic ama hic yok benim.yine var azicik bisey o silikon ucla emziriyo rezil oluyo kiz ya zormus ama qaliba bende kullanacam
benim az değil bildiğin içerde sağ göğsümün ucu. o uçtan aldım kullanamadım. çıkartmak için bişeyler yaptım son hafta olmadı. şırınga ile çekiyodum iki dakka sonra içeri giriyodu. oğlum öğle bir emdi ki maşaAllah eme eme çıkardı o ucu. ve o değil diğeri yara oldu. ucu olmadığı için emziremeyen yok yani. çocuğum emmeyi sevsin diye dua et sen o çok daha önemli. ilk kontrolde emme gücünü kontrol etti doktor. bu ne ? elimi yicek oğlun demişti öyle sağlam emiyodu paşam. kzımda ona benzer inşaAllah diye dua ediyorum ben. ama kızlar beslenme konusunda biraz daha mzımız oluyo sanırım :)

arkadaşlar hayırlı sabahlar bayadır giremedim hastanelerdeydim bize trizomi 18 teşhisi koydular sonlandırmamızı öneriyolar ama biz kabul etmedik bu şekilde devam edeceğiz bizde durumlar bu şekilde.

Canım Allah yardımcınız olsun inşallah. Dualarımız sizinle.

Allah büyük canım,inşallah bütün sıkıntılarınızı boşa çıkaracaktır Herşey Allah tan...

@ayshemina ben de kime sorsam baş ağrısından ağladım günlerce hastanede yattım diyolar. sen çok şanslıymışsın gerçekten. sezaryenden tek memnun kalan sensin duyduğum :) o kadar şanslısın:) inşaAllah olmaz ama sezaryen olursa senin gibi şanslı oluruz. yaa bir baş ağrısı ne kadar etkilyebilir ki diyorum ama çok şiddetli oluyo sanırım. ama kola içme konusunda üstüme tanımadığıma göre ben de senin gibi olablirim deee gaz olmasın diye yasak değil miymiş peki?gaz da tehlikeli diyolardı sanki dikişler için?

Allah yardimciniz olsun. insallah bu sizin sinavinizdir ve koyduklari teshis yanlis cikar da saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza

sizde öylesinizdir,bazen resimler kıyafetler bile çok farklı göstrebiliyor

ultrason bulgularına göre koyuldu canım tüm doktorlar aynı teşhis üzerinde rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin.

Maalesef canım. Benim çatım çok dar. Dr'um normal doğumda ısrar edersen ben riske giremem çok ciddi sorun yaşarız dedi. İlkindede farklı bi dr du o da aynısını söylemişti. Riske giremem.
tabi ki girme neden riske atıcaksın ikisi de aynı şeyi söylemiş. hayırlısı o zaman canım inşaAllah ayshemina gibi kolay bir sezaryenin olur. :)

iyiyz çok şükür canım,sen nasılsın,yeğenin bebeği nasıl oldu
Bende iyiyim canım çok şükür. Bebeğin durumu stabil şuanda canım zaturreyi atlatmayı bekliyorlar ödem oluştu bebekte ve bağırsaklara da bireylerden şüphelendiler 2 gün oldu ilaç başlandı eğer aynı ise ufak bir operasyon geçirecek inşallah daha iyi olacak

buda bizim sınavımız imtihanımız herşey kabulümüz altından kalkamıycağımız imtihanlar vermesin rabbim.

Canım dediğin gibi ben de bunun bir imtihan olduğunu düşünüyorum. Her şey Allah'tan. Siz verdiğiniz kararla bence bunu en güzel şekilde sabırla, olgunlukla karşılıyorsunuz. Allah gönlünüze ferahlık versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…