2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar baya alışkanlık yaptı bura sanırım. Ben hastane çıkışlarımı çoktan almama rağmen görünce göndereym dedm soran vardı. E bebekte tekstil %70 indirm var şu takım 50₺ bakın bi

Eklentiler

• IMG_4886.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar benim göbeğimin sağ tarafı şişiyor sertleşiyor, yamuk bir göbeğim oluyor sonra gevşiyor. Bebek heralde hareket ediyor, geriniyor falan. Ama öyle kayma gibi bir şey hissetmiyorum. Bir elma büyüklüğünde bir yet sivriliyor ve sertleşiyor sonra tekrar iniyor. Sizde de var mı bu hareket? Merak ettim de kötü bir şey değildir inşallah dir deneyimli annelere sorayım dedim.

Bence doktorun mantıklı birine benziyor, güvenmekte fayda var. Seni riske atacağını sanmam ama şansın varsa Ne güzel normal Doğum olur. Zaten zorlayacaksa seZeryana alırız demiş. Bir de bizi düşün
Normal diye devam etsek belki canımız çıkacak saatlerce, belki bebek riske girecek, belki suni sancı da alıcaz, ama yine de sezeryan ile sonuçlanacak. Yani bu ihtimallerden ise senin durumun daha net bence :)))

Ayaklarıdır o sivrilip sertleşen yer cnm.. aynılarını yapıyo benimki de. Muhtemelen herkesinki yani :) hatta benim göğsümün sağ altında oluyo o,, ayakları diye düşünüp ordan anlamıştım döndüğünü, doktor da dönmüş dedi zaten :)

Evet doğru aslında cnm :) farklı bi nokadan bakmışsın, saol :))) ama eğer HİÇ sancınız yoksa siz de normalde diretip suni sancı almayın,, vakumu falan kesinlikle kabul etmeyin zaten,, hem bebek hem anne için çok tehlikeli. Benim annem senelerdir hala idrar yollarından düzenli olarak ufak operasyonlar geçiriyor sırf o yüzden

Hanımlar bu arada doktor dedi ki ikincide sezeryan da olsa bi gece kalınıyomuş hastanede. Çok sevindim, çok rahatladım kızım adına :)) burada da vardı kızımı/oğlumu nasıl bırakıcam diyen arkadaşlar, aklıma gelmişken yazayım dedim :)

Nasıl bir tabletki o nasıl.kullandin

Kaçırmışım onu cnm, kusura bakma aynen, maden suyuyla dene bi. Ben sulandırıp siliyorum ama çok kokuyosa direk maden suyuyla yap bence, sonradan durularsın.
yok canim onemli degil ne olacak bazrn cok bildirim gelince gozden kacabiliyor
yarin deneyecegim bunu. o da ise yaramazsa sirada sogan var

Nasıl bir tabletki o nasıl.kullandin
Günde bir veya iki tane içiyordum inanılmaz süt oluyordu ben bebeğim 9 aylık olana kadar kullandım sonra randıman alınca bıraktım . Bira mayası zaten inanılmaz süt yapan birşey

Eklentiler

• IMG_4640.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 45
Vinil bazli bir kagitsa bir sorun cikartmaz cnm merak etme

Canım boza nın çok süt yaptığını eltim de tecrübe etmiş oldum , hastaneye gelirken eşime mutlaka aldırcam

Benimki de nasıl hareketse sarsıyor beni yerimden :) çoktular artık nasıl güçlendilerse :)
Bende de var bu. İlk kez böyle hareket ettiğinde abartmıyorum bir an deprem oldu sandım, sonra fark ettim ki karnımdan geliyor. Şimdi de arada bir artçı şoklarını gönderiyor hanim kız.

Yok yer değiştiriyor, yerleşiyor o sırada da bazı yerleri daha çok dışarıdan belli oluyor. Benim de daha çok göbek deliğinin sol tarafında konaklıyor. Seninle günlerimiz aynı, yazdığın her şeye ben de ben de deyip duruyorum :)

Kızlar göğüs uçlarından bahsetmişsiniz benimki de şimdiden yara olmuş durumda ve bu durumda süt gelince nasıl bi hale dönüşecek bilmiyorum emzirememekten korkuyorum bu yara lardan dolayı , ne yapmam gerekir tecrübeli anneler

Lansinoh gogus ucu kremi 32. Haftadan itibaren surulmeli bir de gogus kalkani edin belli ki goguslerin hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…