2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ben de midem yandkça içiyordum Gaviscon'u. Doktora söylediğimde 1 hafta günde 3 kez 1 kaşık iç, mideni tedavi etsin ondan sonra yandıkça içersin dedi. Ben de ilaç kullanmak istemediğimi söylediğimde Gaviscon'un zararı yok mide yanması daha kötü dedi. Benim bir de boğazıma acı su geliyordu. Daha başlamadım tedaviye bir süredir yanmıyor midem diye ama yanmaya başlayınca doktorun tedavisini uygulayacağım.

Ohh güle güle giysin ufaklık :)
Ben geçen aydan yıkayıp ütüleyip kaldırdım. Kapalı kapaklı yerde hiçbir şey olmaz. Eğer içine şüphe düşerse üzerlerine bir tülbent falan örtebilirsin toz gelmesin diye.

Günaydınnnnn. Kasılma muhabbetine yetişemedim ama şimdi yazayım. Bendede çok oluyor tek taraflı karnım sertleşiyor. Tamda muayenedeyken oldu. Bu kasılma mı diye sordum. Hayır dedi. Bak bebeğin hateket ediyor o da poposu dedi:) gerçekten bende gördüm o an. Benim 4. Ay civarında da olmuştu bu sertleşmelerden. Ozaman küçük olmasına rağmen çok rahatsız ediyordu beni. Ve çok uzun sürüyordu sertliğin geçmesi. Kontrole gittiğimde dr rahim içinde kasılmaları görmüştü. Dinlendim magnezyum kullandım geçmişti. Yani kısacası artık zaten küçük kasılmalar çok normal. Ama her sertleşme kasılma değil. Zaten ciddi bir kasılma olursa emin olun sizi rahatsız edecektir. Çok takılmayın kızlar. Rahat olun herşey yolunda

Biz de hu hafta yikadik utuledik kaldirdik senin icin de tam zamani tam tamina 1 hafta surdu yikanmasi kurumasi utulemesi... tabi bu arada hastane cantasina da basladim. Hazirlarken eksikleri de farkediyorsun...
Bende anca kururlar ütülenirler diye başladım battaniyeler kizimdan kalanlar küçük küçük bir sürü eşya yerlessinler sonrada çantayı hazirlicam dursun bir köşede zararı olmaz
teşekkürler :) bende öyle düşündüm üzerlerine orterim bişey diye onlar benim üstüme yukmus sanki hazır olsunlar da içim rahat etsin

Anladım canım,Çarşamba gunu kontrolum var bende bir sorayım bakim,ama ben karnımda göbek deliğimin orda bazen gögüse dogru fln hissediyorum.sadece arka taafta deil yani,ne bilim ilk gebeligim ya,çok yorumlayamıyorum:/

Simdiki cocuklar cok fena valla,bilmedikleri yok :)

Kızlar bişey soracam arkadaş Doğum yaptı da hastaneye gidecem bugün pazartesi de arkadaşlarla evine gidecez ben bugün hediye ne alabilirim hastaneye giderken hediye alınıyor mu kafam karıştı

Hiiçbir alakası yok onun yaa:) eskilerden kalma bi laf bugunlere gelmis :)

Kızlar bişey soracam arkadaş Doğum yaptı da hastaneye gidecem bugün pazartesi de arkadaşlarla evine gidecez ben bugün hediye ne alabilirim hastaneye giderken hediye alınıyor mu kafam karıştı
Canim hastaneye qiderken neyvesuyu,biskuvi tarzi bisey kolonya yada tatli falan yaptirabilirsin ewe qiderkende bebisin hediyesini alirsin :) hani bizde oyle olur heryerde aynimi bilmiyorumda :)

Canim hastaneye qiderken neyvesuyu,biskuvi tarzi bisey kolonya yada tatli falan yaptirabilirsin ewe qiderkende bebisin hediyesini alirsin :) hani bizde oyle olur heryerde aynimi bilmiyorumda :)
Hmm mantıklı gayet bizde Yen'i taşındık buraya bilmiyorum adetleri ne komşuma da sorayım bi öyle yapim bari sağol canım:)

İlla hastaneye giderken altın fln almana gerek yok,sonra evine gidince takarsın altınını.simdi giderken ne bilim mesrubat fln gibi seyler alabilirsin gelenlere ikram ederler diye

Güzel günlerde giymek nasip olsun insallah:)
Üzerini bi bezle fln örtersin bence daha iyi olur

Simdiki cocuklar cok fena valla,bilmedikleri yok :)
Evet, genel olarak daha zekiler, algıları daha açık, daha az uyuyorlar,,, etraflarındaki uyaranlar çok fazla vs... haliyle yetişmekte zorlanıyoruz bazen. Mesela çocuklar "bu ne" ve arkasından da "neden" diye çok fazla soru sordukları bi dönem geçirirler ya, o dönem yok artık :) neredeyse hiçbir şey sormuyor o şekilde, daha derin mevzularla ilgileniyor,,, cevaplaması daha zor sorular soruyorlar... pedagog da "zaten biliyorlar" diyor :) hem çok şanslı hem de bazı açılardan çok şanssız bi nesil aslında çocuklarımız...

Benim de kaşınmaya başladı nedense,, bi de 40 numara oldu ayaklar :))) ferahlatıcı bişeyler sürmeye çalışıyorum... yalnız dün kalıcı ojeleri söktürmeye gittim ayağımdan,, kız söktükten sonra bikaç dk masaj yaptı, kendimi cennette sandım... ayak spası falan yapıyolar, kazık olmasa yemicem içmicem haftada bi gidicem de kıyamıyorum :)))) hamilelikte en çok bel ve ayak çekiyor çileyi sanırım

Canim saqlikli olsunda qerisi olur zamanla bebeklerin hanqi hali kotuki ne quzel mucizeler nebiliyim sacli bebeklere zaafim var ya okdar hosuma qidiyoki :):) esime diyorum kirmizi bi bandaj aliyim doqar doqmaz taksinlar ben oyle qoruyum diye

:))))) bebek reklamlarında,, bezlerin mamaların üstünde vs hep 2-3 aylık veya daha büyük bebek resmi kullanmalarının sebebi de oymuş kuzum,,, yenidoğan bebeklerin burnu kulakları basık yamuk yumuk olur, alınları kıllı saçlar düzensiz falan ya hani, o yüzden biraz büyüyünce toparlanıyolar :))) tabi ki mis onlar, her halleri ayrı güzel, ama real anlamda estetik açıdan baktığında gerçekten 2-3 aylık halleri daha bi başka,, 6-7 aylıkken de hit yapıyor :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…