2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen canim aynen benimde en sevdiqim halleri 6 aylik halleri her yonden tamamlanmis oluyolar ek qida oturma tepkilere cvp verme vs doqsalarda sevsek artik zaman qecmiyoooo

Güle güle giyinsin kuzu cnm :) ben de başladım yıkamaya. Kafamdan çıksın istiyorum... bu haftalarda başlarsan iyi yaparsın bence :)

Daha ben alisverise bile baslamadim yaaa siz yikadim dedikce walla qecmi kaldim diyorum ramazan bi bitseydi hemen alacam zaten en fazla 2 qunumu alir iyice bi liste yaoayimda hepsi bitsin sicaklarda qezip tozmak zor olur hemde demi

Kızlar kıyafetleri havluları vs yıkarken aklıma geldi. Ayşe doğduğunda hastanenin doktoru da kendi doktorumuz da içme suyuyla banyo yapıcak demişti. Bir de kıyafetler içten ve dıştan ütülenicek. Hatta bir-bir buçuk yaşına kadar acil bi durum olmadıkça öyle ütületmiştim ben. Mazi yavaştan yavaştan hatırlatıyo kendini :))) bebeğin ayak sesleri mi desem yoksa :))))

Daha ben alisverise bile baslamadim yaaa siz yikadim dedikce walla qecmi kaldim diyorum ramazan bi bitseydi hemen alacam zaten en fazla 2 qunumu alir iyice bi liste yaoayimda hepsi bitsin sicaklarda qezip tozmak zor olur hemde demi

Cnm senin 29. Hafta,, yetişirsin. Ben 33 olduğum için kaçarı kalmadı :) ama sen de alır almaz başla yıkamaya :)

Evininhatunu bu da dediğin katı gıdaya geçiş dönemleri,, artık vakti gelmiş dediğimiz gündü hatta,,,, masaya yemek gelince daha önce çok yemiş gibi emziği çıkarıyodu, ağzı sulanıyodu :))) bir iki hafta sonra da başladı zaten :)

Eklentiler

• IMG_3973.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 119

Evininhatunu bu da ilk kez tamamen kendi oturduğu gün :) instagramdan aldım )
Ya varya bayildim bayildimmmm 41 kere masaAllah ne kadar tatli kizin yaaa Allah'im insaAllah benimkide boyle tatli olurrr kucukluqu boyleyse simdiki halini dusunemiyorummm senin tulumlarini yerim ben ya bu tulumda bi ayri yakisiyo cocuqa fistik kizzz op yerime walla suan yerimde duramiyorum bide bu hevesle buqun doquruyomusum

Saol cnm :)))))) bol bol öperim :) ama sen bugün doğurmaya kalkma,, evhamından az kurtaralım derken erkenden getirmeyelim bebişi :))) bu arada tulum bence de bebeğe en çok yakışan şey,, bu kış bile epey giydirdim ben uyurken falan :)))

Ayşe'den kalan kıyafetleri yıkayıp ütülüyoruz bi yandan ve kızım bi buçuk yaşında giydiği bi body görüp ağladı hanımlar "anne bebekken ben bunu çok severdim, giydir hadi" diye (( çıtçıtlamadan zarzor giydirdik,, hatta biraz nemli gibiydi ve kurutmamıza bile izin vermedi anladı heralde kardeşi için çıkardığımızı... çok üzüldüm ya (( giydikten sonra bile ağladı,, babasını aradım görüntülü, çok güzel olmuş kızım falan dedi de anca sakinleşti (

Kiyamam yaaaa :):) ben bundan korkuyorum warya mesela simdi iki kiz kardes olmak harika bisey benimde var cok iyi anlasiriz aramizda 7 yas var...Ama ben 6 aylikken annem hamile kalmis bi erkek kardesim var 15 ay var aramizda onun yeri bende cok baska erkek olmasina ragmen en iyi onla anlasirim :) acaba aralarinda ne kadar yas farki koymamiz lazim bilemiyorum...Bak ayse herseyin farkinda mesela onunda tam ilqi istediqi bi yasta :) ama eminim sen aradaki denqeyi cok iyi koruyacaksin canim

Kıyamam ya anlamistir..cok tatlı kızın maşallah şimdi Kıskanmalar başlar da iki kiz kardeş çok güzel olucaklar buyudukce

Benimki de kahve yüzünden artıyor büyük ihtimal,, ama kahveyi kesmekle kolumu kesmek aynı zulüm bana şu an
Günaydın kızlar nasılsınız umarım güzel bir haftasonu olur hepimiz için .. selam canım bende çok şükür şimdilik mide yanması yok ama günde 1 tane sade türk kahvesi içmezsem resmen kendime gelemiyorum. Eskiden iki fincan içerdim

İnşallah cnm,, elimden geleni yapıcam wala bizim planlarımız boş, Allah nasıl isterse öyle oluyo.. ben uzun süre düşünmüyodum, hatta eşim kızım tek kalsın, madden de manen de elimizden ne gelirse onun olsun diyodu.. ama bak geldi nerdeyse bebiş :)

Kızlar bende bugün gideyim ivir zivirlari alıyım aklımdan çıksın hafta ici de yikamalara başlıcam inşallah.. Su gogus pompasi cok mu lazim doğumdan sonra alınabilir mi manuel iş görmez mi ? Yoksa indirim varken elektrikli almalı miyim :)

Kıyamam ya anlamistir..cok tatlı kızın maşallah şimdi Kıskanmalar başlar da iki kiz kardeş çok güzel olucaklar buyudukce
Saol cnm inşallah minimum sancıyla atlatırız bu dönemi geçen gün de dışarı çıkarken uyku tulumunu giymek istedi, bebek gibi olcakmış Allahan ayaklıydı da ayyakkabı giyemeyeceğini farkedince vazgeçti :)

Günaydın cnm :) o kadarından bişey olmaz zaten,, aslında ben de çok içmiyorum eskisi kadar ama sık sık yapıp bir iki yudum içip döküyorum, midem dinlenicek vakit bulamıyo o yüzden galiba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…