2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
dusundugumuz isimler arasinda sarp da var:))
siz belirlemissiniz ne guzel,biz de hala karar yok:)
adiyla yasasin insallah:)
Çok teşekkür ederim canım biz daha hamilelik olmadan belirlemiştik beğendiğimiz bir isim birde eşimle ben genelde kısa isimlerden hoşlanıyoruz inşallah sizde içinize sinen bir isim bulabilirsiniz sarp koyun oğluma adaş olsun

Ahaha supersin. Mide sol tarafta buna cok guldum kendi adima tesekkur ederim bizimle paylastigin icin. Bebisine de masallah diyorum
ben de dun youtube da bikac video izledim. Gayet bu kasilma dedikleri bebek hareketi ile dogru orantili geldi bana. Ki senin doktorun da benzer seyi soylemis. Panige gerek yok, asayis berkemal, rahatliga devam

Çok teşekkür ederiz canım süper bilgiler bunlar. Bende 2. Olduğu için çok rahatım bu hamilelikte herşey normal çok şükür. Bebeğinede maşallah canım sağlıkla doğsun.

Rica ederimm
Rahatlık forever
No stress, yes happiness
Zaten NST'de Nonstress Test demekmiş

Aksama misafir war kizlar ev temizlenecek yemek yapilacak tabi bide bana yapismis olan bi bel aqrisi var falan filan nasil yapacam bilemiyorum ama ben qider millet ac kalacak az daha oturursam musait olukca yazarim opuyorum hepinizi

Aksama misafir war kizlar ev temizlenecek yemek yapilacak tabi bide bana yapismis olan bi bel aqrisi var falan filan nasil yapacam bilemiyorum ama ben qider millet ac kalacak az daha oturursam musait olukca yazarim opuyorum hepinizi
Bugün benim de misafir vaar sabahtan beri tam gaz koşturmaca :) kolay gelsin ikimize de

bi an aynı doktora mı gidiyoruz diye düşündüm okurken :))))

bravo wala, 3 senede karar verebilmişsin :) yine büyük konuşmak istemiyorum ama benim 3. de kazayla olur olursa :)) ben cesaret edemem (

gunaydin kizlar.

ben istanbul'dayim canim ailem bursa'da :)
kapi susu icin de bi ugrasayim dedim keceden falan guzel bisey yapayim dedim ama sonradan vazgectim. ama sen yine de gonder yaptigini, belli olmaz :))
gunaydin kizlar.

ben istanbul'dayim canim ailem bursa'da :)
kapi susu icin de bi ugrasayim dedim keceden falan guzel bisey yapayim dedim ama sonradan vazgectim. ama sen yine de gonder yaptigini, belli olmaz :))
Canim gondermeye çalıştım fakat malesef yüklenmedi fotograf

Kızlar bişey soracam arkadaş Doğum yaptı da hastaneye gidecem bugün pazartesi de arkadaşlarla evine gidecez ben bugün hediye ne alabilirim hastaneye giderken hediye alınıyor mu kafam karıştı
Gram dusunuyorsan hastahanede takabilirsin evde de takabilirsin. Ama kiyafet tarzi birsey dusunuyorsan evde vermen daha uygun olur bence.

Evininhatunu bu da ilk kez tamamen kendi oturduğu gün :) instagramdan aldım )
Allahım maşallah çok şirin kızın canm. Eminim şimdi daha tatlı bir kız olmuştur. Zaman ne çabuk geciyorr değil mi. Bizde bugün bir geçmişe doğru gittik. Allahım İlk günü, ilk ayagini ağzına götürdüğü gün, ilk ek gıda aa bir baktım kizim şimdi tatlı bir bicirik dizinde yatıyor. Annem babam diye geziyor. Masadan tabağını alıp bangoya koyuyor,ayakkabısını giyiyor, taklidler kahkahalar.. kim derdi bunları göreceğiz.. anne olmak benzersiz bir duygu. Dünyada cenneti tatmak gibi.

Bizim oglumuzun hala ismi yok eşim yuzunden, artık sinir olmaya basladim hala düşünüyor.şimdilik ahmed diyelim ezanı okurken karar veririz elbet diyor. Rahat adam ama rahatlığı beni öldürecek.
Bari manası sakin ağırbaşlı falan birşey bulsa. Gerçekten isimler karakteri etkiliyor. Kizim hareketli bir cadi, oğlum sakin uysal uykucu bir bebek olsa keskeee..amin

Ben oqlum olsa Duha koyacaktim canim :) fikir olsun diye soyleyim dedim :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…