2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anlamı var mi ki canm. Aman dikkat yemekleri yakma
Duha Kurani Kerimde bi sure ismi ayrica bu kusluk vakti kilinan namaz varya kusluk vakti demek bilmiyorumda cok hosuma qidiyo :) bizim memlekette bi yetim cocuk sehit olmustu onun ismiydi cok etkilenmistim ben ondan Allah rahmet eylesin cok iyi bi insandi oqlum olursa adini koyacam demistim insaAllah ikinci erkek olursa koyacam bunu :) daha yemeqe baslayamadim evi supuruyorum karnim sertlesti az uzandim oyuzden :)

bravo wala, 3 senede karar verebilmişsin :) yine büyük konuşmak istemiyorum ama benim 3. de kazayla olur olursa :)) ben cesaret edemem (
Sorma deli cesaretimi dersin artık cahil cesaretimi ama çocukları çok seviyorum onunda etkisi büyik tabi canım . İnşallah allah bana senin tatlı kızım gibi birde kız çocuğu nqsip eder. Kızlarına sağlık uzun ömür versin allah canım

Allah rahmet eylesin doğrudur canm..bakalım bizim oglumiza ne isim nasip edecek rabbim.
Dinlene dinlene yap canm. Süpürge yapmak aslında faydali birşey kasları çalıştırıyor, fazla yorulmamak kaydıyla tabi. İlk çocuğu beklerken meğer ne rahatmisim ben. Şimdi misafir geldi mi çok fena oluyorum. Oructa tutamadigim için sürekli davet etmek istiyorum. Akşamdan tatliyi yap soguklari ayarla, sabah kalk kızı doyur oyun oyna o arada ocağa yemek koyuyorum yada fırın yemegiyse sebze dogruyorum, banyo tuvalet yıkanır,kızıma çorba iciriyorum uyutuyorum, eksik yemekler salatalar, kizim kalkar yine yemek oyun faslı, sonra mutfağı supur, sil tozal, masayı kur kpstur kostur giyinme ,kızımı giyinmeye ikna etme.... derken kapı çalıyor zaten. Allahım yazarken yoruldum ..

Böyle bi yerde bebek toplanır gibi olur. (Tam o sırada kasıldım) İşte bak bebek sol tarafta toplandı bu kasılmadır.

Yani o toplaşma bebek mi oluyormuş? Bebek orada oldum için mi kasılıyormuş? Aslında normal bir şeyse önemli değil de çocuk muamelesi yapmayayım diye öğrenmek istiyorum :)

Ne güzel sormuşsun her şeyi, teşekkürler bizimle de paylaştığın için :)

Bugün kızın eksiklerini aldık, herhalde artık ya hiçbir şey kalmadı ya da 3-5 küçük parça kaldı.
Ama bir şey soracağım, bebek saç fırçası diye satılan şeyler elbise fırçasına benziyor, bebeğin başını acıtmaz mı onlar?

Bir de beşik için alez olmuyor mu? Sorduğumuz yerlerde hiç yoktu, acaba ben mi uydurdum diye düşünmeye başladım

Çok yorucu bir şey ama avm gezmek, zaten hiç sevmiyorum bir de hamile hamile gezmek hepten beter.

Sanirim cok kucukken kullanilmiyor o fircalar tecrubeli anneler daha iyi bilir tabi... ben en sonunda babyjem in bakim cantasini aldim. Icinde firca tarak tirnak makasi parmak dis fircasi ates olcer torpu burun aspiratoru var. Tek tek almak da mumkun ama 56 tl ye buldum aldim 70 civariydi cunku

geçen wte sitesinde rastladım, ayak masajı doğumu başlatabiliyormuş. çok küçük bir ihtimaldir kesin ama söyleyeyeim dedim : )

Slm kizlar nasilsiniz bebek hareketleriniz nasil bugunlrrde.. alisverise Ben daha tam anlamiyla baslamadim ya

oluyor ya iyi ki hatirlattin alezi unutmustum. ama bizim besige uygun olanini nasil bulucaz bilmiyorum ya. onun yerine su tek kullanimlik alt acma ortulerinden ya da hasta bezi falan mi kullansam acaba?

firca konusunda ben de senin gibi dusunuyordum ama alinca gordum ki oyle degil epey yumusak :)) ben bebedor' unkini aldim 19 liraya firca ve tarak.
konak olmamasi icin kullaniliyor olabilir canim arch2401

Kizlar doğum kursuna nerelere gittiniz yada gitmeyi düşünüyorsunuz istanbul avrupa yakası için fikir verirseniz sevinirim

Kızlar saç fırçası ve tırnak makası gerçekten gerekli mi? Evdeki ufak tarakla tarasak ve bizim tırnak makasımızı kullansa olmuyor mu? (Eşim kullanabileceğini düşünüyor da o yüzden arada kaldım)

Saç fırçası Konak olmasın düye o şekild kızlar ektim kullanıyordu çocuk hiç rahatsız oluyor gibi değildi yumuşak bence
Tırnak makası farklı sankibizim kullandıklarımızdan daha büyük ağzı ben tırnak kesemem galiba ya eşim zaten hiç bulaşmaz babama kestiririm başlarda artk gittikçe yada o gelince büyüdükçe kesilir zaten diye düşünüyorum

Oyleymis canim kafam rahatladi aslinda sacmada iste benim sacli istedigimi bildigi halde haha olmayacak faln dedi canimi skti
Liseli mi senin bu arkadaşların diye düşünmeden edemiyorum her arkadaşlarından bahsettiğinde :)))) ortamını mı değiştirsen acaba :)

Tarak konusunda sen bilirsin ben yeni doğduğunda kullanmadım konak filanda olmadığı için ama tırnak makası şart hem hijyen hemde minik tırnaklar için büyük tırnak makası zor olabilir

:))))))) bizim tırnak makasını bırak çocuk için olanları bile 2 3 ay kullanma. Makas var ya kağıt makası gibi onu kullan. Zaten kağıt gibi oluyo başta tırnakları. Zarar verme ihtimali var ve hiç hijyenik değil. Tırnaklar en çok mikrop barındıran yer.
Tarak şu dede tarağı gibi olanlar çok değil de fırça şeklinde olanlar gerekli. Konak tarağı o. Konak başta kepek gibi oluşan kabuk kabuk kötü bişey. O oluşmasın diye fırça tarakla fırçalıcaz billur saçları :) olmasa bile fırçalıcaz. Yani ikisi de gerekli sonuç olarak :)

O bebek saç fırçaları aslında faydalı bir şeymiş ilk banyosundan sonra o fırçayla saçları tarayın konak olmasın diye bir doktor yazmıştı nette . Satılıyor canım Alez sen sor mağazalara

geçen wte sitesinde rastladım, ayak masajı doğumu başlatabiliyormuş. çok küçük bir ihtimaldir kesin ama söyleyeyeim dedim : )

Duymamıştım ama çok mantıklıymış,, saol cnm ,, çok hevese gelip yaptırabilirdim bi kereliğine wala, saol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…