Anlamı var mi ki canm. Aman dikkat yemekleri yakmaBen oqlum olsa Duhakoyacaktim canim :) fikir olsun diye soyleyim dedim :):)
Duha Kurani Kerimde bi sure ismi ayrica bu kusluk vakti kilinan namaz varya kusluk vakti demek bilmiyorumda cok hosuma qidiyo :) bizim memlekette bi yetim cocuk sehit olmustu onun ismiydi cok etkilenmistim ben ondan Allah rahmet eylesin cok iyi bi insandi oqlum olursa adini koyacam demistim insaAllah ikinci erkek olursa koyacam bunu :) daha yemeqe baslayamadim evi supuruyorum karnim sertlesti az uzandim oyuzden :)Anlamı var mi ki canm. Aman dikkat yemekleri yakma
Sorma deli cesaretimi dersin artık cahil cesaretimi ama çocukları çok seviyorum onunda etkisi büyik tabi canım . İnşallah allah bana senin tatlı kızım gibi birde kız çocuğu nqsip eder. Kızlarına sağlık uzun ömür versin allah canımbravo wala, 3 senede karar verebilmişsin :) yine büyük konuşmak istemiyorum ama benim 3. de kazayla olur olursa :)) ben cesaret edemem(
Allah rahmet eylesin doğrudur canm..bakalım bizim oglumiza ne isim nasip edecek rabbim.Duha Kurani Kerimde bi sure ismi ayrica bu kusluk vakti kilinan namaz varya kusluk vakti demek bilmiyorumda cok hosuma qidiyo :) bizim memlekette bi yetim cocuk sehit olmustu onun ismiydi cok etkilenmistim ben ondan Allah rahmet eylesin cok iyi bi insandi oqlum olursa adini koyacam demistim insaAllah ikinci erkek olursa koyacam bunu :) daha yemeqe baslayamadim evi supuruyorum karnim sertlesti az uzandim oyuzden :)
Böyle bi yerde bebek toplanır gibi olur. (Tam o sırada kasıldım) İşte bak bebek sol tarafta toplandı bu kasılmadır.
Sanirim cok kucukken kullanilmiyor o fircalar tecrubeli anneler daha iyi bilir tabi... ben en sonunda babyjem in bakim cantasini aldim. Icinde firca tarak tirnak makasi parmak dis fircasi ates olcer torpu burun aspiratoru var. Tek tek almak da mumkun ama 56 tl ye buldum aldim 70 civariydi cunkuBugün kızın eksiklerini aldık, herhalde artık ya hiçbir şey kalmadı ya da 3-5 küçük parça kaldı.
Ama bir şey soracağım, bebek saç fırçası diye satılan şeyler elbise fırçasına benziyor, bebeğin başını acıtmaz mı onlar?
Bir de beşik için alez olmuyor mu? Sorduğumuz yerlerde hiç yoktu, acaba ben mi uydurdum diye düşünmeye başladım
Çok yorucu bir şey ama avm gezmek, zaten hiç sevmiyorum bir de hamile hamile gezmek hepten beter.
geçen wte sitesinde rastladım, ayak masajı doğumu başlatabiliyormuş. çok küçük bir ihtimaldir kesin ama söyleyeyeim dedim : )Benim de kaşınmaya başladı nedense,, bi de 40 numara oldu ayaklar :))) ferahlatıcı bişeyler sürmeye çalışıyorum... yalnız dün kalıcı ojeleri söktürmeye gittim ayağımdan,, kız söktükten sonra bikaç dk masaj yaptı, kendimi cennette sandım... ayak spası falan yapıyolar, kazık olmasa yemicem içmicem haftada bi gidicem de kıyamıyorum :)))) hamilelikte en çok bel ve ayak çekiyor çileyi sanırım
oluyor ya iyi ki hatirlattin alezi unutmustum. ama bizim besige uygun olanini nasil bulucaz bilmiyorum ya. onun yerine su tek kullanimlik alt acma ortulerinden ya da hasta bezi falan mi kullansam acaba?Bugün kızın eksiklerini aldık, herhalde artık ya hiçbir şey kalmadı ya da 3-5 küçük parça kaldı.
Ama bir şey soracağım, bebek saç fırçası diye satılan şeyler elbise fırçasına benziyor, bebeğin başını acıtmaz mı onlar?
Bir de beşik için alez olmuyor mu? Sorduğumuz yerlerde hiç yoktu, acaba ben mi uydurdum diye düşünmeye başladım
Çok yorucu bir şey ama avm gezmek, zaten hiç sevmiyorum bir de hamile hamile gezmek hepten beter.
Liseli mi senin bu arkadaşların diye düşünmeden edemiyorum her arkadaşlarından bahsettiğinde :)))) ortamını mı değiştirsen acaba :)Oyleymis canim kafam rahatladiaslinda sacmada iste benim sacli istedigimi bildigi halde haha olmayacak faln dedi canimi skti
Tarak konusunda sen bilirsin ben yeni doğduğunda kullanmadım konak filanda olmadığı için ama tırnak makası şart hem hijyen hemde minik tırnaklar için büyük tırnak makası zor olabilirKızlar saç fırçası ve tırnak makası gerçekten gerekli mi? Evdeki ufak tarakla tarasak ve bizim tırnak makasımızı kullansa olmuyor mu? (Eşim kullanabileceğini düşünüyor da o yüzden arada kaldım)
:))))))) bizim tırnak makasını bırak çocuk için olanları bile 2 3 ay kullanma. Makas var ya kağıt makası gibi onu kullan. Zaten kağıt gibi oluyo başta tırnakları. Zarar verme ihtimali var ve hiç hijyenik değil. Tırnaklar en çok mikrop barındıran yer.Kızlar saç fırçası ve tırnak makası gerçekten gerekli mi? Evdeki ufak tarakla tarasak ve bizim tırnak makasımızı kullansa olmuyor mu? (Eşim kullanabileceğini düşünüyor da o yüzden arada kaldım)
Oksitosin Doğuma yardımcı olan hormondu sanırım. Nasıl artıyormuş ki
Ben de 38 den sonra artık oksitosin seviyemi artırmaya yönelik çalışmayı düşünüyorum
Selam canım istanbul avrupa yakasında nişantaşında istanbul doğum akademisinde aldım ida diye geçiyor dr hakan çoker veriyor canımKizlar doğum kursuna nerelere gittiniz yada gitmeyi düşünüyorsunuz istanbul avrupa yakası için fikir verirseniz sevinirim
O bebek saç fırçaları aslında faydalı bir şeymiş ilk banyosundan sonra o fırçayla saçları tarayın konak olmasın diye bir doktor yazmıştı nette . Satılıyor canım Alez sen sor mağazalaraBugün kızın eksiklerini aldık, herhalde artık ya hiçbir şey kalmadı ya da 3-5 küçük parça kaldı.
geçen wte sitesinde rastladım, ayak masajı doğumu başlatabiliyormuş. çok küçük bir ihtimaldir kesin ama söyleyeyeim dedim : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?