2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Saol cnm, inşallah :) yap wala cesaretin varsa,,, 3. de kız olursa harika bi üçlü olur gerçekten,, el üstünde tutar abileri :)

O bebek saç fırçaları aslında faydalı bir şeymiş ilk banyosundan sonra o fırçayla saçları tarayın konak olmasın diye bir doktor yazmıştı nette . Satılıyor canım Alez sen sor mağazalara

Evet cnm bebek fırçası pamuk gibi zaten,, normal fırça veya tarak olmuyo bıngıldak açık olduğu için. Ama bunlar yok gibi ve konak olmaması için kullanmak lazım.

Mutella :))))
Tabi ki de okudum hepsini. Kitap gibi heyecanlı oldu :) bugün benim de kontrolüm vardı el Ayak şişmesini unutmuştum çok iyi oldu. Balık yağı konusunda ayyynı şeyleri söyledi ve bebeğinin kilosu iyi içme dedi. Vitamini de kesti. Demek hepsi bizim küçük melekleri tosuncuğa çevirmek içinmiş bunların :))

Kasılmayı sormucaktım ya sordum gözümü karartıp :) içimden heh dedim bu bana rapor mapor vermez şimdi çalışabilir diye. Çok normal artık 32 haftalık oldun dedi Ya :))) çok yorma kendini ayakta kalma magnezyumu ikiye çıkar rahatsız edecek kadar olduğu zaman dedi. Raporumu da verdi. Çalışmak istiyo musun sıkıntı oluyo mu dedi. İstemiyorum ve çok sıkıntı oluyo. Oturamıyorum eğilemiyorum ama Doğum sonrasına daha çok iznim kalsın diye çalışıcam mecbur dedim. Yazdı o da çalışabiliri.

Kiloma kızmıcak mısınız bu sefer dedim yüzsüz yüzsüz :) yok yaaahuu ben takılıdım sana 60 lar 70 ler benim için fit hamileler. 32 de bir fırça çekiyorum ki iyice salmayın diye dedi. Nitekim arkadaşıma da aynısını yapmıştı. Hiç bişey demesem hamileyim ben yahu diye Allah ne verdiyse yiyorlar dedi sonra ameliyata alıcam narkozda sıkıntı oluyo tansiyon sorun oluyo dedi. Geçen bir hamile geldi 124 kiloydu dedi. Dedim ki diyo Ya beni dinliceksin gram dahi almıcaksın ya da ben seni takip etmem. Kadıncağız gram almamış gerçekten ve 124 ile Doğuma gitmiş. Bak isteyince oluyo dedi :)

Bir de bebekler 32 deki kilonun iki katı doğar diye bir muhabbet var doğru mu dedim. Öyleyse şayet Benim kız 4600 doğacak dedim :)) yok yaaa uyduruyorlar dedi. Bebeklerin %90ı 32 de 2 kilo oluyo hepsi 4 kilo mu Doğuyo bunların dedi. Öyle bişey de yokmuş yani.

Bebişim de ters duruyo şu an. Makat gelişi. Dönmeme ihtimali var mı dedim. Sanmıyorum dedi. 36 da gel sezaryen günü vereyim diyorum yine dönmüş geliyo geneli dedi. Ki sen normal Doğum yapmışsın bu büyük avantaj dedi. Oğlum da çok geç dönmüştü dedim abisine çekmiş o zaman dedi:)) zaten dönmüyorsa bir problem vardır normal olmaması gerekiyordur dedi. Her halükarda rahat ol dedi. Hayırlısı dedim ben de..
bizde de haberler böyle Elhamdülillah bir sorun yok. İnşaAllah hepimiz böyle mutlu geliriz kontrollerden sonuna kadar. Sıkıntısı olanlara da çok güzel haberler duymayı nasip etsin Rabbim. Gazamız mübarek olsun çok az kaldı :)

Hmm hastane çıkışı da son eksikleri tamamladım Allah'a şükür. Yıkanacakları yıkayıp ütüleyip hurca koydum ben. Tozlanır mı diye konuşulmuş Ya boş dolap bile tozlanıyor onlar da tozlanır bence. Daha var çünkü. Alışveriş ile ilgili indirim tüyolarını da yazarım vakit bulunca. Kociş iftar hazırlıyor kendine. Benimle kontrole ve alışverişe gelmediği için cezalı. Unutmuş iş bırakmış bugüne işe gitti hain. Yardım etmiyorum o yüzden . O da Mutfağı batırmasin şimdi inadıma az gidip offflayayım :)))))

Olmaz ki bir kere steril degil. Aldiginda sadece o kullanacak baska biri degil boylelikle mikrop kapmaz. Ayrıca bizim kullandiklarimiz buyuk oluyor onlarinki kucucuk onlarin tirnagina gore. Tarak olarak da bizim kafa kemiklerimiz yumusak degil ama onlarinki öyle bu sebeple bizim taragimiz gene olmaz. Yani almak lazim. Nasil ki deterjan olarak ayni deterjani kullanmiyorsak kisisel temizlik esyalari da ayri olmali

Çok saol cnm şimdi çocuğa döndü artık tabi ama bebek hala bizim için de tabi ,, dediğin gibi şaşkınlıkla izliyo insan her gün büyümesini :) maşallah size de,, Allah uzun ömür versin inşallah :)

Cnm olmaz o şekilde. Yenidoğanda ufacık şeyler bile enfeksiyon riski taşıyor. Tarak zaten hiç olmaz. Bıngıldak açık, çok tehlikeli. Tırnak makası da minik bebek makası olucak. Niye öyle dedi ki eşin?

Var cnm, acelen yoksa ben işe gittiğimde sorucam bi iki mağazaya. Bize de lazım çünkü.

Cnm olmaz o şekilde. Yenidoğanda ufacık şeyler bile enfeksiyon riski taşıyor. Tarak zaten hiç olmaz. Bıngıldak açık, çok tehlikeli. Tırnak makası da minik bebek makası olucak. Niye öyle dedi ki eşin?
Benim eşim herşeye gerek yok abartılıyor diye yaklaşıktır ondan herhalde Can'ım, Deterjana bile diyor bizimkiyle yıkarız ne olacak yani diye Ona öantıklı açıklamalar yapmak için sizin fikrinizi alıyorum ben de

kizlar kayinvalidem bebisin yatagi icin yüm dolduracakmis. ben de bir sey demedim. saglikli olan bu mu yoksa bizlerin yattigi yataklar mi?

Teşekkurler. Nasıl verimli geçti mi ? Ucreti ne kadardi
Canım ben 2014 yılında almıştım ilk oğlumda 1000 tl gibi bir rakamdı o zaman eşimle katılmıştık çok verimli idi kesinlikle o sayede doktorumu değiştirdim doğal doğum yanlısı bir doktora geçtim ve o sayede tabi allahın da izni şle kesisiz doğal doğum ile oğlumu kucağıma aldım ne ağrı kesici ne epidural almadım canım ten tene temas yaptık bebeğimle daha doğumhanede emzirdim ve göbek kordonunu geç kestiler. Muhteşem bir duyguydu allah nasip ederse şimdi ikinci kez aynı duyguları yaşayacağım

kizlar kayinvalidem bebisin yatagi icin yüm dolduracakmis. ben de bir sey demedim. saglikli olan bu mu yoksa bizlerin yattigi yataklar mi?
En sağlıklısı yün yatak canım aslında ama bebek için sertlik açısından ve ortopedik açıdan uygunmudur bilmem ama vücut ısısını en iyi dengeleyen ve sağlıklısı tün yatak

En sağlıklısı yün yatak canım aslında ama bebek için sertlik açısından ve ortopedik açıdan uygunmudur bilmem ama vücut ısısını en iyi dengeleyen ve sağlıklısı tün yatak

iste ben de ortopedi kismini dusunuyorum.sizlerinki normal yatak sanirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…