Saol cnm, inşallah :) yap wala cesaretin varsa,,, 3. de kız olursa harika bi üçlü olur gerçekten,, el üstünde tutar abileri :)Sorma deli cesaretimi dersin artık cahil cesaretimi ama çocukları çok seviyorum onunda etkisi büyik tabi canım . İnşallah allah bana senin tatlı kızım gibi birde kız çocuğu nqsip eder. Kızlarına sağlık uzun ömür versin allah canım
O bebek saç fırçaları aslında faydalı bir şeymiş ilk banyosundan sonra o fırçayla saçları tarayın konak olmasın diye bir doktor yazmıştı nette . Satılıyor canım Alez sen sor mağazalara
Teşekkurler. Nasıl verimli geçti mi ? Ucreti ne kadardiSelam canım istanbul avrupa yakasında nişantaşında istanbul doğum akademisinde aldım ida diye geçiyor dr hakan çoker veriyor canım
Olmaz ki bir kere steril degil. Aldiginda sadece o kullanacak baska biri degil boylelikle mikrop kapmaz. Ayrıca bizim kullandiklarimiz buyuk oluyor onlarinki kucucuk onlarin tirnagina gore. Tarak olarak da bizim kafa kemiklerimiz yumusak degil ama onlarinki öyle bu sebeple bizim taragimiz gene olmaz. Yani almak lazim. Nasil ki deterjan olarak ayni deterjani kullanmiyorsak kisisel temizlik esyalari da ayri olmaliKızlar saç fırçası ve tırnak makası gerçekten gerekli mi? Evdeki ufak tarakla tarasak ve bizim tırnak makasımızı kullansa olmuyor mu? (Eşim kullanabileceğini düşünüyor da o yüzden arada kaldım)
Allahım maşallah çok şirin kızın canm. Eminim şimdi daha tatlı bir kız olmuştur. Zaman ne çabuk geciyorr değil mi. Bizde bugün bir geçmişe doğru gittik. Allahım İlk günü, ilk ayagini ağzına götürdüğü gün, ilk ek gıda aa bir baktım kizim şimdi tatlı bir bicirik dizinde yatıyor. Annem babam diye geziyor. Masadan tabağını alıp bangoya koyuyor,ayakkabısını giyiyor, taklidler kahkahalar.. kim derdi bunları göreceğiz.. anne olmak benzersiz bir duygu. Dünyada cenneti tatmak gibi.
Kızlar saç fırçası ve tırnak makası gerçekten gerekli mi? Evdeki ufak tarakla tarasak ve bizim tırnak makasımızı kullansa olmuyor mu? (Eşim kullanabileceğini düşünüyor da o yüzden arada kaldım)
Bugün kızın eksiklerini aldık, herhalde artık ya hiçbir şey kalmadı ya da 3-5 küçük parça kaldı.
Ama bir şey soracağım, bebek saç fırçası diye satılan şeyler elbise fırçasına benziyor, bebeğin başını acıtmaz mı onlar?
Bir de beşik için alez olmuyor mu? Sorduğumuz yerlerde hiç yoktu, acaba ben mi uydurdum diye düşünmeye başladım
Çok yorucu bir şey ama avm gezmek, zaten hiç sevmiyorum bir de hamile hamile gezmek hepten beter.
Slm kizlar nasilsiniz bebek hareketleriniz nasil bugunlrrde.. alisverise Ben daha tam anlamiyla baslamadim ya
Bilmiyorum ki cnm ama bir kac gun ara verip bir baksan acaba ondan mi?
Benim eşim herşeye gerek yok abartılıyor diye yaklaşıktır ondan herhalde Can'ım, Deterjana bile diyor bizimkiyle yıkarız ne olacak yani diye Ona öantıklı açıklamalar yapmak için sizin fikrinizi alıyorum ben deCnm olmaz o şekilde. Yenidoğanda ufacık şeyler bile enfeksiyon riski taşıyor. Tarak zaten hiç olmaz. Bıngıldak açık, çok tehlikeli. Tırnak makası da minik bebek makası olucak. Niye öyle dedi ki eşin?
İnşallah canım hayırlısı olsunSaol cnm, inşallah :) yap wala cesaretin varsa,,, 3. de kız olursa harika bi üçlü olur gerçekten,, el üstünde tutar abileri :)
Canım ben 2014 yılında almıştım ilk oğlumda 1000 tl gibi bir rakamdı o zaman eşimle katılmıştık çok verimli idi kesinlikle o sayede doktorumu değiştirdim doğal doğum yanlısı bir doktora geçtim ve o sayede tabi allahın da izni şle kesisiz doğal doğum ile oğlumu kucağıma aldım ne ağrı kesici ne epidural almadım canım ten tene temas yaptık bebeğimle daha doğumhanede emzirdim ve göbek kordonunu geç kestiler. Muhteşem bir duyguydu allah nasip ederse şimdi ikinci kez aynı duyguları yaşayacağımTeşekkurler. Nasıl verimli geçti mi ? Ucreti ne kadardi
En sağlıklısı yün yatak canım aslında ama bebek için sertlik açısından ve ortopedik açıdan uygunmudur bilmem ama vücut ısısını en iyi dengeleyen ve sağlıklısı tün yatakkizlar kayinvalidem bebisin yatagi icin yüm dolduracakmis. ben de bir sey demedim. saglikli olan bu mu yoksa bizlerin yattigi yataklar mi?
Yok canım beşik bile almadım..Beşiğini almıştın ama galiba. Kıyafetleri de bi günde halledersin :)
En sağlıklısı yün yatak canım aslında ama bebek için sertlik açısından ve ortopedik açıdan uygunmudur bilmem ama vücut ısısını en iyi dengeleyen ve sağlıklısı tün yatak
Benim beşik park yaak canım ben visco yatakta yatırıyorum hiç sıkıntı yaşamadım çok şüküriste ben de ortopedi kismini dusunuyorum.sizlerinki normal yatak sanirim?
Iyi masallah cnm bu zamana kadar geldi ya daha birsey olmaz ins33.Haftaya girecegiz cnm.
154 canım:))Oldun tartıda az ona bakboyun kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?