2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kordonun en az 3 dk fln sonra kesilmesi gerekiyor degil mi?

Liseli mi senin bu arkadaşların diye düşünmeden edemiyorum her arkadaşlarından bahsettiğinde :)))) ortamını mı değiştirsen acaba :)
Walla canim ben 25 yasindayim en buyuk benim onlar 20 yaslarinda falan ama mecburiyetten qorusuyoruz es durumundan :):) bunlar ortam arkadaslari ama benim dostum dediklerim baska

Var cnm, acelen yoksa ben işe gittiğimde sorucam bi iki mağazaya. Bize de lazım çünkü.
Acelem yok da eksik bir şey kalmasın, ne olur ne olmaz hazır olsun her şeyi istiyorum. Artık internetten falan bakarım herhalde, sen de sorarsan dediğin yerlere de bakarım. Su geçirmez düşünüyorum da var mı öyleleri, onu da bilmiyorum.

kizlar kayinvalidem bebisin yatagi icin yüm dolduracakmis. ben de bir sey demedim. saglikli olan bu mu yoksa bizlerin yattigi yataklar mi?
Ben yün düşmanıyım resmen, hava alması temizlemesi falan bana sıcak gelmiyor. Ben ortopedik yatak aldım.

rastgele mi sectiniz,neye gore aldiniz?
onlarin da bir suru cesidi var magazalarda.

Walla canim ben 25 yasindayim en buyuk benim onlar 20 yaslarinda falan ama mecburiyetten qorusuyoruz es durumundan :):) bunlar ortam arkadaslari ama benim dostum dediklerim baska

Oy sen ne kadar gençsin öyle,, ben yaşlanmışım :)) maşallah :) normal senin evhamlı olman o zaman,, ama anneliğin daha rahat geçicek görürsün,, yaş arttıkça daha bi pimpirikli oluyo insan :)

rastgele mi sectiniz,neye gore aldiniz?
onlarin da bir suru cesidi var magazalarda.
Açıkçası ben almadım, annemler almıştı beşiği onu da birlikte aldılar. Ama istediğim özelliği söylemiştim ona göre seçtiler. Araştırdımğım zaman özellikler aklımdaydı da zaman geçince unuttum, biraz araştırıp aklıma gelince söylerim ama yine :)

İki bacağıma birden kramp girdi kızlar ya çok feci midem de yandı durdu bugün öğleden akşama kadar. Ay yaslandim sankii. Kendimi ağır vasıta bezgin hissediyorum

Oy sen ne kadar gençsin öyle,, ben yaşlanmışım :)) maşallah :) normal senin evhamlı olman o zaman,, ama anneliğin daha rahat geçicek görürsün,, yaş arttıkça daha bi pimpirikli oluyo insan :)
Allah'im utandim en kucuk benim qaliba sen kac yasindasin canim ? Belkide yastan dolayidir bu evhamlar demi doqru soyluyosun :) ben 28 yas qibi dusunuyodum bebeqi aslinda daha erken diyorum ama nasipte warmis oldu supriz bebeqim

Allah'im utandim en kucuk benim qaliba sen kac yasindasin canim ? Belkide yastan dolayidir bu evhamlar demi doqru soyluyosun :) ben 28 yas qibi dusunuyodum bebeqi aslinda daha erken diyorum ama nasipte warmis oldu supriz bebeqim

34'üm bennn :)) ilkinde de 31 dim yani :)
Aman sende okadar yasli deilmissin canim bende bayaqi buyuksun sandim :):) bende ikinciyi 35te dusunuyorum bakalim aralarina bi 10 yas koyarim heralde tekrar supriz olmazsa tabi benim yasimdaki coqu kuzenimin cocuklari okula bile basladi ben hala cocuk dusunmuyodum herkes sinir oluyodu bana suan ideal yasta anne olacam ama bence

Çatı muayenesi olan var mı kızlar yada önceki gebeliklerde olan alttan muayeneye alıştım artk korkmuyorum pek acıtmıyor da ama çatı nasıl acıyor mu

ben senin yasinda olsam o kadar yas farki istemezdim. yas farki cok olunca ortak paylasimlari daha az olabilir. biri ortaokula giderken digeri yenidogacak. ama yaslari yakin olunca beraber oynarlar,okula beraber giderler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…