Kizlarrrrr yoksa aranizda en kucuk benmiyim yasiz kac yasinizdasiniz bakalim
Bende şoyle dusundum :) simdi bunu buyuturuz 10 yasina qelince e bende 35 olurum cocuqu ozleriz bitane daha yapariz :):) zaten Allah biliyo 2 tane istiyorum Rabbim.nasip ederseben senin yasinda olsam o kadar yas farki istemezdim. yas farki cok olunca ortak paylasimlari daha az olabilir. biri ortaokula giderken digeri yenidogacak. ama yaslari yakin olunca beraber oynarlar,okula beraber giderler.
Bende şoyle dusundum :) simdi bunu buyuturuz 10 yasina qelince e bende 35 olurum cocuqu ozleriz bitane daha yapariz :):) zaten Allah biliyo 2 tane istiyorum Rabbim.nasip edersebuqun konustukya seninle nekadar hesap kitap yapsakta nasipteki oluyo seninde yasin tammis bence hemen yaparsin ikinciyi demi :)
31 yaşındayım.Kizlarrrrr yoksa aranizda en kucuk benmiyim yasiz kac yasinizdasiniz bakalim
çatı muayenesi son haftalarda yapılıyor canım daha erken acısı kişiden kişiye değişir bence çok abartilcak bir acı değil zaten kısa suruyorÇatı muayenesi olan var mı kızlar yada önceki gebeliklerde olan alttan muayeneye alıştım artk korkmuyorum pek acıtmıyor da ama çatı nasıl acıyor mu
Benim eşim herşeye gerek yok abartılıyor diye yaklaşıktır ondan herhalde Can'ım, Deterjana bile diyor bizimkiyle yıkarız ne olacak yani diye Ona öantıklı açıklamalar yapmak için sizin fikrinizi alıyorum ben de
31Kizlarrrrr yoksa aranizda en kucuk benmiyim yasiz kac yasinizdasiniz bakalim
Ben ilk kızımı 24 yaşımda kucağıma aldım kızım 4 yaşındayken ikinciyi istedik ama olmadı 4 yıl nasip buzamandaymis oyuzden plan yapmaya gelmiyor bu işler nasip ne zamansa ozaman oluyor[/QUOT
28 yasindayim bende bebisim tup bebek o yuzden yasim daha gecmeden ikinciyi allah nasip ederse en gec iki sene sonra yapmak istiyorum cunku dondurulmus embriyolarim var ve daha uzun duramazlqr sanirim
Aman sende okadar yasli deilmissin canim bende bayaqi buyuksun sandim :):) bende ikinciyi 35te dusunuyorum bakalim aralarina bi 10 yas koyarim heralde tekrar supriz olmazsa tabibenim yasimdaki coqu kuzenimin cocuklari okula bile basladi ben hala cocuk dusunmuyodum herkes sinir oluyodu bana suan ideal yasta anne olacam ama bence
benim de 2 tane dondurulmus var canim. senin kac tane?
Benimde 2 tane var dondurulmus bakalim bunlari saglikla alalimda kucagimiza sonra onlari dusunelim:)benim de 2 tane dondurulmus var canim. senin kac tane?
Hanımlar meraktan soruyorum,, yani cvp vermeseniz de olur :) bu dondurulmuş embriyo ne oluyo tam olarak? Yani neden donduruluyo neden fazla sayıda donduruluyo? Embriyo derken bebeğin ilk gelişim basamağı oluyor, ruh üflenmemiş oluyor sonuçta ve o yüzden imha etmek veya kullanmak tercihlerinin ikisi de caizmiş bildiğim kadarıyla,,, ama mesela kullanmazsanız merak eder misiniz acaba nasıl bir bebek/insan olucaktı diye? Yahut atıyorum iki taneyse "hangisi" diye mi soruyor doktor,, yoksa rastgele mi seçiyor, yahut daha kaliteli olan mı tercih ediliyor? Çok enteresan ve aslında mucize gibi birşey,, "yaşanmışlık" yazılı olandan üstündür muhakkak, daha iyi biliyorsunuzdur siz.. konusu geçmişken sormak istedim :) A Aron1509
Benimde 2 tane var dondurulmus bakalim bunlari saglikla alalimda kucagimiza sonra onlari dusunelim:)
tedaviyle yumurtalarim fazlalastirilip olgunlastirildi ve toplandi esimden alinan spermle birlestirilip embriyolar olustu ilk asamada 20 taneydi sonra gun gectikce kalitesiz olanlar öldü ve geriye 6 tane iyi kalitede embriyo kaldi ilk denemede ikitane koydu doktorum ve dondurmam icin beni ikna etti iyikide etmis cunku ikiside tutmadi yikilmistim eger dondurmasaydim tedavi sil bastan olucakti dondurulmus iyi kalitede vardi onlarla ikinciyi denedim yine ikitane koydu doktorum ve bitanesi tutundu dondurulmuslarla sadece ilac kullanarak devam maddi manevi rahatlik ve geriye iki tane kaldi iki iki dondurdugu icin bir deneme hakkim daha var onuda oglum sag salim dogduktan sonra dusunucez insallah amaHanımlar meraktan soruyorum,, yani cvp vermeseniz de olur :) bu dondurulmuş embriyo ne oluyo tam olarak? Yani neden donduruluyo neden fazla sayıda donduruluyo? Embriyo derken bebeğin ilk gelişim basamağı oluyor, ruh üflenmemiş oluyor sonuçta ve o yüzden imha etmek veya kullanmak tercihlerinin ikisi de caizmiş bildiğim kadarıyla,,, ama mesela kullanmazsanız merak eder misiniz acaba nasıl bir bebek/insan olucaktı diye? Yahut atıyorum iki taneyse "hangisi" diye mi soruyor doktor,, yoksa rastgele mi seçiyor, yahut daha kaliteli olan mı tercih ediliyor? Çok enteresan ve aslında mucize gibi birşey,, "yaşanmışlık" yazılı olandan üstündür muhakkak, daha iyi biliyorsunuzdur siz.. konusu geçmişken sormak istedim :) A Aron1509
Neden dondurdunuz cabım yumurtalıkların falan mı alındıbenim de 2 tane dondurulmus var canim. senin kac tane?
Ahhh anneler :) hem eksik kapat hem kocana laf anlat. Yawww he he de ne lazımsa al bence sen :)) bu kadar işin gücün arasında bi de adamı mı eğiticen ayyy :)))Benim eşim herşeye gerek yok abartılıyor diye yaklaşıktır ondan herhalde Can'ım, Deterjana bile diyor bizimkiyle yıkarız ne olacak yani diye Ona öantıklı açıklamalar yapmak için sizin fikrinizi alıyorum ben de
Ben 27 yim. İkinci çoçuğumu bekliyorum :) sen geç kalmışsın.Kizlarrrrr yoksa aranizda en kucuk benmiyim yasiz kac yasinizdasiniz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?