2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlarrrrr yoksa aranizda en kucuk benmiyim ya siz kac yasinizdasiniz bakalim
28 olcm bends kismetse,senin yaşındayken kızımı kucağıma aldım bende canm. Bende genç gorunenlerdenim. Liseyi bitirdin hemen evlendin herhalde diyorlar.bir mutlu oluyorum ki. Halbuki 3.5 senelik evliyim.. Bence de çok geçmeden çocuk ne kadar çok olacaksa o kadar olmalı. Sabır enerji kalmıyor yaş ilerledikçe diye herkes söylüyor. Ve araya yaş farkı koyunca. Riskler artıyor. İkinciye hamile kaldığımı duyan herkes iyi yapmışsın diyor. Çünkü yaş farkı iki kardeş arasında ne kadar az olsa iyi dediler. Fark arttıkça ikisine birden yetişme durumu zor oluyor, birini okula getir götür yaparken daha diğerini emzirme yürütme falan derken daha yoruluyormus insan. Okuldakini takip etmek zor oluyormuş anne olarak. Yinede nasip kısmet meselesi. Ama rabbim bilir ya bu doğumum olsun. Ya son diyorum yada 4-5 sene sonra son olur diyorum. Bizden büyükler bizim yazımızda 3-5 taneyu buyutmusler bana miisjn dememişler. Bez yok makine yok yinede yandık bittik dememisler. Ellerini öpmek lazım valla. Zaten anne olunca anlarsın lafını gerçekten anne olunca anlıyoruz. Ne kiymetlilermis,kim bilir kaç gece uykusuz kaldılar, yemekler buz gibi belki yemeden yattilar. Eşim kızıma diyor annenin hakkını nasıl ödeyeceksin bakalım diye ama belki benim yaptığım uykusu yemesi konisundaydi. Hazır bez,kıyafet envayi çeşit al giydir yika. Ah annelerimiz öyle miydi

Günaydın kızlar bende 34. Yaşındayım ikinci bebeğim olacak bende ilkini 31 yaşında aldım kucağıma

Kızıma tuvalet alistirmaya çalışıyorum çok zormuş kizlar. Dua bekliyorum sabır diliyorum kendime. Kaç defa yaptı altına sayamadim yaptıktan sonra söylüyor. Eğilip kalkmakta zor. Allahım ne zrmus aglamamk için zor tutuyorum

Kızlar ben de 27 yaşındayım ama daha istemiyordum :) evlendim 2.5 ay sonra hamile kaldım. İş yerimdekilere bile utana sıkıla söyledim :) daha almam gereken eğitimler, sertifikalar vardı, şimdi düşünüyorum ne ara yapacağım bunları diye... kendim 1 yıl izinde olacağım ama bebegimi yarım gün bakıcıya bırakıp ben eğitim peşinde koşacağım ama olsun onlar da bebegimin geleceği için, daha iyi standartları olması için...
Ben erkendense geç anne olmayı hep daha iyi bulmuşumdur çünkü gençken bizlerde tam olgun olmadığımızdan çocuğumuz üzerinde hata yapabiliyoruz, hic birsey yapmasak bile yeterli bilinçte olmuyoruz. Kuzenlerimin hep erkenden oldu çocukları ama ekstra hiç birşey yapmadılar ne sosyalligi ne dil öğrenimini önemsemediler. Çocukları büyüdü bir şekilde ama bence yapılacak ama yapılmayan cok sey vardı...
Edit: kızlar yanlış anlamayın ben sadece düşüncelerimi yani kendim erken anne olsaydım olacağını düşündüğüm şeyleri yazdım. Yoksa hem herşeyini çok güzel yapıp hem de erken anne olanlara gıpta ile bakarım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bugün ilk gününmü ben de bir ay önce verdim biliyorsun ilk bir hafta zor sonrası cennet gerçekten lütfen hiç stres olma.. yaptıktan sonra söylemesi bile çok güzel birinci haftanın sonunda çişi söylemeye başlıyorlar kakayıda tam öğrenmesi iki haftayı buluyor... lütten sabır her çiş kaçırdığında annecim arada böyle olabilir ama artık çişler tuvalete çişin ve kakan gelince bana söyle de. Birde pepençn çişimiz tuvalete kakamız tuvalete şarkısını söyle dinlet güle güle kakalar videosunu izlet birde kukulinin bay bay bezim şarkısını dinlet çok işe yarıyor. Ben gecede bezi uyuduktan sonra takıyorum sabaha karşı 4 gibide çıkarıyorum. Haberi olmadan yani allah kolaylık versin canım

Bu arada yaptıktan sonra söylemesi bile süepr bizim oğlan yaptıktan sonra bile söylemiyordu hatta üzerini bile değiştirmek istemiyordu kaka yapınca kaka gitmesin diye ağlıyordu .. emin ol çok daha çabuk öğrenir ama ilk lazımlıkla başlamak daha rahat oluyor ben öyle yaptım şimdi adaptore oturup yapıyor kakayıda çişide..

Çok ilginç,,, ve bi o kadar da özel bi durum gerçekten :) Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin, bu kadar uğraş verdikten sonra daha da üzerine titrersiniz,,, daha da kıymetli olurlar eminim. Teşekkürler cvp verdiğiniz için

Cnm kaç yaşındaydı senin kızın? Çok zorlanıyorsa bağla tekrar bence. Ben 3 yaşına kadar zorlamadım hiç, sadece "ne zaman tuvalete yapıcan çişini" diye sordum o da hep 3 dedi gülerek. Doğumgününden sonra da sen 3 yaşımda diyodun heralde, artık tuvalete yap istersen dedik ve tamam deyip yaptı. Çişi kakayı hepsini aynı gün söylemeye başladı ve bi kere bile altına kaçırmadı. İlk gece bağladım ne olur ne olmaz diye, zaten kuruydu sabah; ertesi gece de ben bebek değilim bağlama dedi. Gece de hiç kaçırmadı ve hala hiç kalkmıyor çişe vs. Aynı anda kızı 6 ay küçük bi komşum alıştırdı, o beş ay geçmesine rağmen hala kaçırıyor. Sanırım hazır olmakla alakalı bi durum. pedagog da bize ödülle teşvik ederek deneyin, ama ısrarla yapmazsa yahut üstüste çok kaçırırsa üstelemeyin demişti.

Belimi hissetmiyorum kizlar yaa dun okadar yorulmusumki sabaha kadar kramplarla uqrastim durdum

Kac aylik cnm

Hanımlar sizde de hep birşey eksik kalmış duygusu var mı ya? Bana yeterince yenidoğan kıyafeti yokmuş gibi gelmeye başladı şimdi de ütülendikçe ablasıyla da mevsim uymuyo, biri kışın ortasında doğdu, bu yazın ortasında doğucak; biraz büyükler kurtarır da küçükleri yeterli mi bilmiyorum. Şu yıkama ütüleme işi bitince anca rahatlıcam galiba. Eşim de stres yapma gider alırız her an diyor ama artık çamaşır görmek istemiyorum. Sinir geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…