2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen cnm bnmde oylr oglum ocakta dogmustu bu yaz baya aldım ama sanki yetmicek falan gibi geliyo sonra diyorum zaten devamlı alıyrz zor degil ya cıktıkca alrz

Aynen canm ilk günüm. Lazimliga iki basarili cisimiz oldu şükür. Evet cisimiz tuvalete diye sürekli şarkı modundayiz. Ay çok zormus. Çamaşır makinesi bugün 4 yıkama yaptı. Oturmadim daha hiç yaa. İnsallah kolay geçer bundan sonraki günler. Çok sagol desteğin için canm

Ay umut oluyorsun bana canm. Bizde lazimlikla başladık artık. İlk başta ard arda üç defa kaçırdı diye üzüldüm gerildim hissetti sanırım. İki defa ben odadan çıkınca kaçırdı ve naptin diyor kendi kendine e. Sonra tepkisiz kaldım olsun kizim dedim biraz daha iyi oldu devamı şükür.

Canm ilk gün diye biraz fazla kaçtı ama şimdi uyudu. Som iki saat daha iyi geçti şükür. 25.5 aylık . Ah keşke her bebek senin kziin gibi olsa cnn. Zaten hazır değilse öteki yaza yada eylül ekime ertelerim. Ama biraz daha zaman tanımak istiyorum.

A AysheDuru canm ben rahatım valla az birşey aldığım halde hemde birtek doğum çantamı hazırlamak konusunda endişeliyim bende.onun harici aman eksik olan çıkılır alır modundayim. Ne olsa yaz. Yıkanır kurur hemen. Utuyu yapar birisi artık .oldgu kadar canm takma

Seninki küçükmüş cnm,, çok normal. benimki eşek kadar kızdı :))) o yüzden bi kerede başladı.

Aslında ben de öyleydim de son günlerde bunaldım artık çamaşır ütü vs... evde mütemadiyen ütü yapan birileri var gibi,, makine hiç durmuyor falan... bitse de gitsek modundayım ben de yani :))))

Aslında ben de öyleydim de son günlerde bunaldım artık çamaşır ütü vs... evde mütemadiyen ütü yapan birileri var gibi,, makine hiç durmuyor falan... bitse de gitsek modundayım ben de yani :))))
Ondan bunalmissindir canm. Birşeyler çıktıkça tek tek yıka utule oluyor br zaman sonra o da kötü. Ama iyi yanından bak utuyu sen yapmıyorsun kafa yorgunluğu oluyordur illa ama bedenin iyidir hiç değilse bosverrr gerisini de bir şekilde halledersiniz artuk

Merhabalar arkadaslar bende nasip olursa ağustos annesi olacağım. Tüp bebekle hamile kaldıgım için hep temkinliydik bu yüzden anca aranıza katilma fırsati buluyorum ama çoğu yazılanları takip ettim. Uzun uğraslar sonunda aralıkta dondurulmus bir embriyom transfer edildi ve şimdi neredeyse 7 aylık bir prensese dönüstü. Umarım hepimiz saglıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız. Anne olamamanın ızdırabını bildigim için sizden tüm anne olmak isteyenlere hayırlı sağlıkli evlatlara sahip olmaları için dua istiyorum hamislerin duasi kabul olur insallah.

Kızlar yenidoğan ve 0-3ay için neyden kaçar tane aldınız bir yazsanız ya bana da küçük çıtçıtlı badiler falan yetersiz gelmeye başladı da gözüme kaç badi kaç alt üst kaş tulum?

Seninki küçükmüş cnm,, çok normal. benimki eşek kadar kızdı :))) o yüzden bi kerede başladı.
Bana da bırak seneye alistir diyen oldu ama yok bezsiz daha iyi hissedecek kizim da eminim. O yüzden ha gayret doğum öncesi çözelim su işi dedim. Zaten sıkça pisik olmaya başladı hiç değilse bahanem olur.

Ay canm hazır bulmuşken sana sorayım. Kizim 2 yaşını geçti malum. Nasıl bir yaz ayakkabısı almalıyım. Önü tamamen açık sandalet mi yoksa babet gibi cirtcirtli birşey mi almaliyimm. Dün alayım diye çıktım.eşim benden pimpirikli ya ayağı yapılırsa düşerse ya şöyle olursa böyle olursa dedi pes ettim. Bir dusunehim dedim.Bana kalsa sporla çok rahat edebilir. Ama ayakları çok mu piser bu kez de

Aynen cnm bnmde oylr oglum ocakta dogmustu bu yaz baya aldım ama sanki yetmicek falan gibi geliyo sonra diyorum zaten devamlı alıyrz zor degil ya cıktıkca alrz

Kaç tane body işimizi görür sence? Ben Ayşe'ye body ve tulum yetiştiremedim ilk ay diye hatırlıyorum. Sanki sürekli bi acil yıkamak ütülemek zorunda kalıyoduk. Epey de almıştık halbuki

Kızlar yenidoğan ve 0-3ay için neyden kaçar tane aldınız bir yazsanız ya bana da küçük çıtçıtlı badiler falan yetersiz gelmeye başladı da gözüme kaç badi kaç alt üst kaş tulum?
Herkesin içine şüphe düşürdüm galiba :))) benim yıka ütüle faslı bitmek üzere cnm, kızınkileri sayarsam belli olur belki diyorum. Çünkü şu an hiçbi fikrim kalmadı neden kaç tane lazım vs.. aldıkça iyice karıştı sanki

Canm ben sayı veremiyorum bilemedim kaç tane diye ama bir cekmece dolusu boy boy citcitli aldım. Çok küçükler bir bakmışsınız hemen kuculuveriuor. 3-4 tane 0-3 alınıp diğerleri 3-6 uzun kol tercih edilebilir bence. Uzun kolu katlar giydirirsin içten ne olsa.
5 -6 yeni dogan takımım var.
3 tulum.
4-5 ayaklı alt aldım 3 ay genelde
6 ay sonrası için 4-5 tane alt üst takım almıştım.

hoşgeldin. .
Allah sağlıkla kucağına versin.. huzurla buyur inşallah bebeğiniz. Hepsi vaktini zamanını bekliyor. Rabbim anneliği hakedene yasatsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…