- 7 Temmuz 2015
- 334
- 202
- 103
- 31
Aynen cnm bnmde oylr oglum ocakta dogmustu bu yaz baya aldım ama sanki yetmicek falan gibi geliyo sonra diyorum zaten devamlı alıyrz zor degil ya cıktıkca alrzHanımlar sizde de hep birşey eksik kalmış duygusu var mı ya? Bana yeterince yenidoğan kıyafeti yokmuş gibi gelmeye başladı şimdi de ütülendikçeablasıyla da mevsim uymuyo, biri kışın ortasında doğdu, bu yazın ortasında doğucak; biraz büyükler kurtarır da küçükleri yeterli mi bilmiyorum. Şu yıkama ütüleme işi bitince anca rahatlıcam galiba. Eşim de stres yapma gider alırız her an diyor ama artık çamaşır görmek istemiyorum. Sinir geldi
Ohhh sevindim suan sende qenc annesin yaniBende 23
Aynen canm ilk günüm. Lazimliga iki basarili cisimiz oldu şükür. Evet cisimiz tuvalete diye sürekli şarkı modundayiz. Ay çok zormus. Çamaşır makinesi bugün 4 yıkama yaptı. Oturmadim daha hiç yaa. İnsallah kolay geçer bundan sonraki günler. Çok sagol desteğin için canmCanım bugün ilk gününmü ben de bir ay önce verdim biliyorsun ilk bir hafta zor sonrası cennet gerçekten lütfen hiç stres olma.. yaptıktan sonra söylemesi bile çok güzel birinci haftanın sonunda çişi söylemeye başlıyorlar kakayıda tam öğrenmesi iki haftayı buluyor... lütten sabır her çiş kaçırdığında annecim arada böyle olabilir ama artık çişler tuvalete çişin ve kakan gelince bana söyle de. Birde pepençn çişimiz tuvalete kakamız tuvalete şarkısını söyle dinlet güle güle kakalar videosunu izlet birde kukulinin bay bay bezim şarkısını dinlet çok işe yarıyor. Ben gecede bezi uyuduktan sonra takıyorum sabaha karşı 4 gibide çıkarıyorum. Haberi olmadan yani allah kolaylık versin canım
Ay umut oluyorsun bana canm. Bizde lazimlikla başladık artık. İlk başta ard arda üç defa kaçırdı diye üzüldüm gerildim hissetti sanırım. İki defa ben odadan çıkınca kaçırdı ve naptin diyor kendi kendine e. Sonra tepkisiz kaldım olsun kizim dedim biraz daha iyi oldu devamı şükür.Bu arada yaptıktan sonra söylemesi bile süepr bizim oğlan yaptıktan sonra bile söylemiyordu hatta üzerini bile değiştirmek istemiyordu kaka yapınca kaka gitmesin diye ağlıyordu .. emin ol çok daha çabuk öğrenir ama ilk lazımlıkla başlamak daha rahat oluyor ben öyle yaptım şimdi adaptore oturup yapıyor kakayıda çişide..
Canm ilk gün diye biraz fazla kaçtı ama şimdi uyudu. Som iki saat daha iyi geçti şükür. 25.5 aylık . Ah keşke her bebek senin kziin gibi olsa cnn. Zaten hazır değilse öteki yaza yada eylül ekime ertelerim. Ama biraz daha zaman tanımak istiyorum.Cnm kaç yaşındaydı senin kızın? Çok zorlanıyorsa bağla tekrar bence. Ben 3 yaşına kadar zorlamadım hiç, sadece "ne zaman tuvalete yapıcan çişini" diye sordum o da hep 3 dedi gülerek. Doğumgününden sonra da sen 3 yaşımda diyodun heralde, artık tuvalete yap istersen dedik ve tamam deyip yaptı. Çişi kakayı hepsini aynı gün söylemeye başladı ve bi kere bile altına kaçırmadı. İlk gece bağladım ne olur ne olmaz diye, zaten kuruydu sabah; ertesi gece de ben bebek değilim bağlama dedi. Gece de hiç kaçırmadı ve hala hiç kalkmıyor çişe vs. Aynı anda kızı 6 ay küçük bi komşum alıştırdı, o beş ay geçmesine rağmen hala kaçırıyor. Sanırım hazır olmakla alakalı bi durum. pedagog da bize ödülle teşvik ederek deneyin, ama ısrarla yapmazsa yahut üstüste çok kaçırırsa üstelemeyin demişti.
25.5 canm. Bezden rahatsız ve yaptığında belirttiği için hazır diye düşündüm umarım bir haftaya kuru günler bizi beklerKac aylik cnm
Canm ilk gün diye biraz fazla kaçtı ama şimdi uyudu. Som iki saat daha iyi geçti şükür. 25.5 aylık . Ah keşke her bebek senin kziin gibi olsa cnn. Zaten hazır değilse öteki yaza yada eylül ekime ertelerim. Ama biraz daha zaman tanımak istiyorum.
Ondan bunalmissindir canm. Birşeyler çıktıkça tek tek yıka utule oluyor br zaman sonra o da kötü. Ama iyi yanından bak utuyu sen yapmıyorsunAslında ben de öyleydim de son günlerde bunaldım artık çamaşır ütü vs... evde mütemadiyen ütü yapan birileri var gibi,, makine hiç durmuyor falan... bitse de gitsek modundayım ben de yani :))))
Ben ağdayla çok yorulmaya başladım bir de gözükmüyor artıkgçbekten malum jilete geçtim maalesefkızlar ağda işini nasıl hallediyorsunuz,kuaföre giden var mı?
Bana da bırak seneye alistir diyen oldu ama yok bezsiz daha iyi hissedecek kizim da eminim. O yüzden ha gayret doğum öncesi çözelim su işi dedim. Zaten sıkça pisik olmaya başladı hiç değilse bahanem olur.Seninki küçükmüş cnm,, çok normal. benimki eşek kadar kızdı :))) o yüzden bi kerede başladı.
Aynen cnm bnmde oylr oglum ocakta dogmustu bu yaz baya aldım ama sanki yetmicek falan gibi geliyo sonra diyorum zaten devamlı alıyrz zor degil ya cıktıkca alrz
Herkesin içine şüphe düşürdüm galiba :))) benim yıka ütüle faslı bitmek üzere cnm, kızınkileri sayarsam belli olur belki diyorum. Çünkü şu an hiçbi fikrim kalmadı neden kaç tane lazım vs.. aldıkça iyice karıştı sankiKızlar yenidoğan ve 0-3ay için neyden kaçar tane aldınız bir yazsanız ya bana da küçük çıtçıtlı badiler falan yetersiz gelmeye başladı da gözüme kaç badi kaç alt üst kaş tulum?
Canm ben sayı veremiyorum bilemedim kaç tane diye ama bir cekmece dolusu boy boy citcitli aldım. Çok küçükler bir bakmışsınız hemen kuculuveriuor. 3-4 tane 0-3 alınıp diğerleri 3-6 uzun kol tercih edilebilir bence. Uzun kolu katlar giydirirsin içten ne olsa.Kızlar yenidoğan ve 0-3ay için neyden kaçar tane aldınız bir yazsanız ya bana da küçük çıtçıtlı badiler falan yetersiz gelmeye başladı da gözüme kaç badi kaç alt üst kaş tulum?
hoşgeldin. .Merhabalar arkadaslar bende nasip olursa ağustos annesi olacağım. Tüp bebekle hamile kaldıgım için hep temkinliydik bu yüzden anca aranıza katilma fırsati buluyorum ama çoğu yazılanları takip ettim. Uzun uğraslar sonunda aralıkta dondurulmus bir embriyom transfer edildi ve şimdi neredeyse 7 aylık bir prensese dönüstü. Umarım hepimiz saglıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız. Anne olamamanın ızdırabını bildigim için sizden tüm anne olmak isteyenlere hayırlı sağlıkli evlatlara sahip olmaları için dua istiyorum hamislerin duasi kabul olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?