senin kadar uğraşan olmadı sanırım koku konusunda,inşallah 1-2 hafta içerisinde tamamen kaybolur koku ve istediğin gibi rahat rahat yerleştrirsin canım eşyalarını
of sorma ya ne çektim be :)) mobilyacı söylemişti ama, 1 ay gibi bi süre veriyorlar koku için ama kimseyi kandırmanın lüzumu yok 2 ayı falan bulur demişti. tam 2 ay oldu alalı. ama işte başlarda havalar kötü gidince odanın camını açamadık haliyle. ondan da uzun sürmüş olabilir. sen bana bakma sabırsızlanıyorum ama zaten yerleştirmek için mecbur annemi bekliyorum dolap ve çekmecelere örtü getirecek
Kızlar ya iki gündür hareket hissetmiyorum olsa bile çok az bişey mi oldu ki bayağı hareketliydi geçen hafta çok yormadım da kendimi az hissetmeye başladım
canım benim de 32 haftanın sonuna doğr birden yavaşladı hareketleri. hareket hissediyoeum ama tekme yok sadece yer değiştiriyo ağırrr ağır. doktora sordum büyüdü artık böyle olması çok normal dedi. onu tahmin edebiliyorum da birden yavaşlayınca endişelendim dedim. yok sıkıntı yok bebişte rahat ol dedi. hala öyle o guluk guluk dönmeler yok artık :) 2281 gram olmuş maşaAllah tosuncukum dönememesi normal artık :) senin ki de tombikti diye hatırlıyorum şişkoluklatn öle oluyo demek :)
bi de netten de baktım 32 haftada amnion sııvısı en yüksek seviyeye ulaşıp sonra azalmaya başlarmış hareketler yavaşlar endişelenmeyin yazıyodu.
canım benim de 32 haftanın sonuna doğr birden yavaşladı hareketleri. hareket hissediyoeum ama tekme yok sadece yer değiştiriyo ağırrr ağır. doktora sordum büyüdü artık böyle olması çok normal dedi. onu tahmin edebiliyorum da birden yavaşlayınca endişelendim dedim. yok sıkıntı yok bebişte rahat ol dedi. hala öyle o guluk guluk dönmeler yok artık :) 2281 gram olmuş maşaAllah tosuncukum dönememesi normal artık :) senin ki de tombikti diye hatırlıyorum şişkoluklatn öle oluyo demek :)
bi de netten de baktım 32 haftada amnion sııvısı en yüksek seviyeye ulaşıp sonra azalmaya başlarmış hareketler yavaşlar endişelenmeyin yazıyodu.
Canim ben yanlis hesapliyomusum kusmalar bittikten snra saymak qerekiyomus toplam 9 kilo almisim :):) walla ne yalan soleyim ben onlari aklima qeldikce yiyorum kendimi zorlarsam kotu olurum biliyorum :) ceviz yine idare ederde sut yoqurt balik bunlar hic yok diyebilirim yani uzuluyorum ama napim qecmyo boqazimdan :):)
Kızlar hep oğlumdan kalan çok fazla kıyafet var diye çok cool takılıyordum. Ama bugün hepsini çıkardım ve önemli bişeyi atladığımı farkettim. Doğum zamanları farklı mevsimler olduğu için çok az bir kısmı denk geliyor ikinci bıdığıma. Neyse daha zamanım var ihtiyaçlar belli zaten. Bir kaç günde hallederim
evet benim oğlumda aralık doğumlu bi baktım yenidoğan kısa kol zıbın falan hiç yok. zaten erkek kıyafeti hepsi. gerçi mavi çok az var çoğu renkli ama illa erkekimsi bi hava oluyo kıyafetlerde. neyi bu da olur desem eşim kızıma alırız yenilerini ya erkek gibi niye giyiniyo diye kızıyo. tabi yedek olarak kullanılır ama dediğin gibi mevsim çok zıt oldu. bende alırken zorlanıyorum açıkçası ne giyicek diye. aralık bebeği iyiydi ya 2 kat giydir tamam oh mis :
Arkadaslar aranızda rennie tablet kullanan var mı? Aşerme döneminde kullanmıştım simdi tekrar rahatsız olmaya başladım siz neler yapıyorsunuz bu reflü gastrit konusunda?
ben arada alıyorum. doktorumdan ilaç istedim arada yanma oluyor diye vermedi. bi şöyle turla evde acıdan dedi bi dört dön bakalım dedi öyle hemen ayy midem diye ilaç almak yok dedi. ama ben çok nadir olmakla birlikte rennie alıyorum bi tane. oğlumda vermişti doktorum çünkü. ama benim çok yanmıyo Allah a şükür. öyle doktorumun hayalini kurduğu gibi kıvranmadım yani hiç :)
maşallah ne güzelmiş : ) benim acı eşiğim düşüktür yumurtlama döneminde bile dayanılmaz sancım olur. o yüzden talep ediyim de doktor karar versin artık :)
benim de adet dönemi çok ağrım olurdu normal doğum yaptım şimdi sadece ilk gün rahatsızlık hissi oluyor o kadar. geçiyo demişlerdi de inanmamıştım. mucize gibi .. doğumda sancı namına ne varsa toptan diyetini ödüyoruz tabi. ondan heralde :)