- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Merhaba canım evet hamile kaldığı. Zamanli başlangıç kilondan sayacaksınKizlarrrr kilo alimini hamile kaldigimiz kilodan itibarenmi sayacaz ?
Merhaba canım çok normal hala kaçırmaların olması ve her çocuğun mesane kapasitesi farklıdır benim oğlum 2-3 saate bir çiş yapıyor ben o yüzen iki saate bir soruyorduö ama oturmak istemediğinde hiç zorlamadım bir hafta kaçırdı bizimki hep ara ara tuvalete yaptı fam 7. Ginün sabahı bir muciZe oldu be çişi geldiğinde anne çiş diye söylemeye başladı ve o günden itibarende hiç kaçırmadıGeçen ay tuvalet eğitimi vern arkadaşım adını unuttum da desteğine ihtiyacım varbugün 3. Günümüz saat başı tuvalet normal mi canm. Arada kaçırıyor hala. İlk güne göre daha iyi ama yinede kaçırmaya devam ediyor. Aaa diyor yaptıktan sonra yada yapmadan aa diye söylüyor adının çiş olduğunu bildiği halde. Bunlar normal mi sence saat başı o söylemeden oturtmak faydalı olur mu yoksa altına yapmasına müsade etmeli yi muyim... Çok şükür ve maşallah büyük abdestini altına yapmıyor
Hastaneden gelirken de almıştı bisiklet hala aklımda bak 4-5 yaşındaydım ama unutmadım olması lazım ailenin tutumu da önemli tabiBabam da kardeşim doğduğu zaman bana bisiklet getirmiş, bak bunu sana kardeşin aldı seni çok sevdiği için falan diye bir güzel hikaye yazmış, ben de kıskanmamışım. Bisikletten dolayı mı kıskanmadım bilmiyorum, gerçi ailenin tavrı da önemli ama o bisikleti büyüyene kadar yıllarca kullandım, kardeşim getirdi diye de anlatırmışım sorana.
Ben 48'den üstünü görememiştim kendimi paralasam da ama sonra düzenli spor falan yapınca biraz kilo alabilmiştim. Boyum da uzun çok zayıf duruyordum. 57 ile hamile kaldım, niyetim hamilelikten sonra yine 57'ye dönmek, 60 olmak istemiyorum. İnşallah sporla falan hallederim de eski vücudumu geri alırım
Kizlaar bende umraniyede oturuyorumİnsallah canım. Çocukların da oyun arkadaşları olmuş olur..
ay darısı bize arkadaşım çok teşekkürler. Disardayken daha uzun süre tutabiliyormus bugün çıkınca farkettim. Sanırım o da evde böyle bir programda olduğunun farkında yirmi dk ya bir kaçırdığı bile oluyor. Rabbim kolaylaştırır insallah bundan sonrasinida. Çok teşekkürler canm mesajı farkettiğin için. Bazı isimleri karıştırıyorum yanlış etiket olmasın dedimMerhaba canım çok normal hala kaçırmaların olması ve her çocuğun mesane kapasitesi farklıdır benim oğlum 2-3 saate bir çiş yapıyor ben o yüzen iki saate bir soruyorduö ama oturmak istemediğinde hiç zorlamadım bir hafta kaçırdı bizimki hep ara ara tuvalete yaptı fam 7. Ginün sabahı bir muciZe oldu be çişi geldiğinde anne çiş diye söylemeye başladı ve o günden itibarende hiç kaçırmadı
Merhaba canım bende 30. Hafadayım 4.300 gr almışım çok şükür çok dikkat ediyorum bu gebelikte gerçi bir aydır yürüyüş yapamadım ama bugün tektar başlıyorum yürüyüşlere akşam sekizden sonra meyvede dahil mecbur kalmadıkça birşey yemiyorum tatlı börek çörek arada bir yiyorum meyvede günde 1 porsiyonla sınırlıyorum gün içinde sadece kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum onun dışında yemiyorum pirinç pilavı makarma yemiyorum bulgur pilavı yiyorum geneldebravo:)
2 3 4 kilo alanlar nasil yaptiniz?
yani cok iyi beslenerek,sut yogurt peynir ceviz findik balik vs. yeyip bu kiloda kalmak nasil oldu:)
Eee birde ilk gebelikte 16 kg almıştım vermekte çok zor olmuştu aynı sıkıntıları yaşamak istemediğim için daha kontrollü gidiyorumbravo:)
2 3 4 kilo alanlar nasil yaptiniz?
yani cok iyi beslenerek,sut yogurt peynir ceviz findik balik vs. yeyip bu kiloda kalmak nasil oldu:)
Canım uzmanlar sürekli çişin varmı diye sormayın diye çocuğun kendisi farketsin çişi geldiğini ve kendisi söylemeyi öğrensin diye ben o yüzden çok nadir sormuştum çünkü çok sorunca anne bana sorma bana karışma diyordu bende bırakmıştım kendi halineay darısı bize arkadaşım çok teşekkürler. Disardayken daha uzun süre tutabiliyormus bugün çıkınca farkettim. Sanırım o da evde böyle bir programda olduğunun farkında yirmi dk ya bir kaçırdığı bile oluyor. Rabbim kolaylaştırır insallah bundan sonrasinida. Çok teşekkürler canm mesajı farkettiğin için. Bazı isimleri karıştırıyorum yanlış etiket olmasın dedim
Aynen bende senin gibiydim canım doğumdan önce çok sancılı bir adet dönemi yaşardım ağrı kesici iğne olmadanda dahatlamazdım bende normal doğurdum ve gerçekten benim de artık hiç adet sancım olmamıştıbenim de adet dönemi çok ağrım olurdu normal doğum yaptım şimdi sadece ilk gün rahatsızlık hissi oluyor o kadar. geçiyo demişlerdi de inanmamıştım. mucize gibi .. doğumda sancı namına ne varsa toptan diyetini ödüyoruz tabi. ondan heralde :)
Tamam canm aklımda dursun bu da teşekkür ederimCanım uzmanlar sürekli çişin varmı diye sormayın diye çocuğun kendisi farketsin çişi geldiğini ve kendisi söylemeyi öğrensin diye ben o yüzden çok nadir sormuştum çünkü çok sorunca anne bana sorma bana karışma diyordu bende bırakmıştım kendi haline
174 benim de boyum, zayıf da olsam vücudumun şekli iyi, kötü durmuyor. Yani bana kötü gelmiyor en azından :)boyun kaç ki? benim boyum 1.68 , ideal kilom da 57-58 aslında. ama hamilelik öncesi bi 2-3 kg fazlam vardı 60 ile hamile kaldım. 57nin altına düştüğüm zaman da çirkin oluyorum ben hemen kemiklerim çıkıyor, memeler gidiyor iyice dümdüz oluyorum
Devit3 demir değil D vitamini ancak buradan okuduğuma göre bazı ülkelerde yasaklandığı için tavsiye edilmiyor. Doktorlar ya yurt dışındaki yasaktan bihaberler ya da Sağlık Bakanlığı el atana kadar umursamıyorlar o yüzden yazmaya devam ediyorlar ama alternatif bir vitamine geçmen iyi olabilir kendi doktoruna da sorduktan sonra.Kizlar buqun bana saqlik ocaqinda devit-3 verdiler kullansammi kullanmasammi bilemedim...benim kullandiqim kan ilacinda zaten demir var buna ne qerek varki ?
bize hastaneden trio acde vitamini vermişlerdi oğlum için biz onu kullanmıştık tabi devlet karşılamıyor ücretiniDevit 3 ben kullaniyorum açıkçası. Bebekler 15 günlük olduktan sonrada kg a göre damla olacak şekilde devit veriyorlar. O zaman da kullanmayacak misiniz..alternatifi var mi. Ben kullandım kizim da da o yüzden soruyorum bilen birileri varsa
Aa sen böyle diyince hatırladım. Bir ara bende deviti bırakıp başka takviyeye gecmis tim adını hatirlayamadim. Eski dr vermist. Ama deviti kotulememisti o zaman. Başka vitamine ihtiyacı da vardı o yüzden ona geçmiştik. Tammam cnn sagolasin. İki yaşta olsa çok fena unutuluyormus bilgilerbize hastaneden trio acde vitamini vermişlerdi oğlum için biz onu kullanmıştık tabi devlet karşılamıyor ücretini
Ben bilmiyorum açıkçası, daha doktor söylemedi bana kullan diye o yüzden konuşmadım ne önerir diye ama alternatif olarak yazmıştı arkadaşlar buraya bir şeyler, onlar gelince yazarlar.Devit 3 ben kullaniyorum açıkçası. Bebekler 15 günlük olduktan sonrada kg a göre damla olacak şekilde devit veriyorlar. O zaman da kullanmayacak misiniz..alternatifi var mi. Ben kullandım kizim da da o yüzden soruyorum bilen birileri varsa
Aa sen böyle diyince hatırladım. Bir ara bende deviti bırakıp başka takviyeye gecmis tim adını hatirlayamadim. Eski dr vermist. Ama deviti kotulememisti o zaman. Başka vitamine ihtiyacı da vardı o yüzden ona geçmiştik. Tammam cnn sagolasin. İki yaşta olsa çok fena unutuluyormus bilgiler
Ne kadar güzel canım. Belki bir ara bir görüşme organize edip tanışırız İstanbul' da oturan ağustos anneleri olarak..Kizlaar bende umraniyede oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?