2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar buqun bana saqlik ocaqinda devit-3 verdiler kullansammi kullanmasammi bilemedim... benim kullandiqim kan ilacinda zaten demir var buna ne qerek varki ?

Merhaba canım çok normal hala kaçırmaların olması ve her çocuğun mesane kapasitesi farklıdır benim oğlum 2-3 saate bir çiş yapıyor ben o yüzen iki saate bir soruyorduö ama oturmak istemediğinde hiç zorlamadım bir hafta kaçırdı bizimki hep ara ara tuvalete yaptı fam 7. Ginün sabahı bir muciZe oldu be çişi geldiğinde anne çiş diye söylemeye başladı ve o günden itibarende hiç kaçırmadı

Hastaneden gelirken de almıştı bisiklet hala aklımda bak 4-5 yaşındaydım ama unutmadım olması lazım ailenin tutumu da önemli tabi

ay darısı bize arkadaşım çok teşekkürler. Disardayken daha uzun süre tutabiliyormus bugün çıkınca farkettim. Sanırım o da evde böyle bir programda olduğunun farkında yirmi dk ya bir kaçırdığı bile oluyor. Rabbim kolaylaştırır insallah bundan sonrasinida. Çok teşekkürler canm mesajı farkettiğin için. Bazı isimleri karıştırıyorum yanlış etiket olmasın dedim

bravo:)
2 3 4 kilo alanlar nasil yaptiniz?
yani cok iyi beslenerek,sut yogurt peynir ceviz findik balik vs. yeyip bu kiloda kalmak nasil oldu:)
Merhaba canım bende 30. Hafadayım 4.300 gr almışım çok şükür çok dikkat ediyorum bu gebelikte gerçi bir aydır yürüyüş yapamadım ama bugün tektar başlıyorum yürüyüşlere akşam sekizden sonra meyvede dahil mecbur kalmadıkça birşey yemiyorum tatlı börek çörek arada bir yiyorum meyvede günde 1 porsiyonla sınırlıyorum gün içinde sadece kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum onun dışında yemiyorum pirinç pilavı makarma yemiyorum bulgur pilavı yiyorum genelde

bravo:)
2 3 4 kilo alanlar nasil yaptiniz?
yani cok iyi beslenerek,sut yogurt peynir ceviz findik balik vs. yeyip bu kiloda kalmak nasil oldu:)
Eee birde ilk gebelikte 16 kg almıştım vermekte çok zor olmuştu aynı sıkıntıları yaşamak istemediğim için daha kontrollü gidiyorum

Canım uzmanlar sürekli çişin varmı diye sormayın diye çocuğun kendisi farketsin çişi geldiğini ve kendisi söylemeyi öğrensin diye ben o yüzden çok nadir sormuştum çünkü çok sorunca anne bana sorma bana karışma diyordu bende bırakmıştım kendi haline

Aynen bende senin gibiydim canım doğumdan önce çok sancılı bir adet dönemi yaşardım ağrı kesici iğne olmadanda dahatlamazdım bende normal doğurdum ve gerçekten benim de artık hiç adet sancım olmamıştı

Tamam canm aklımda dursun bu da teşekkür ederim

174 benim de boyum, zayıf da olsam vücudumun şekli iyi, kötü durmuyor. Yani bana kötü gelmiyor en azından :)
Benim de ideal alt sınırda 57 oluyor kilom ama çok kiloya alışık olmadığım için bana o ideal geliyor. Ben hala 50 üzeri kilo söylemeye alışamadım şimdi 60'ları gördüm, alıştığım yere dönmem lazım bence :)

Kizlar buqun bana saqlik ocaqinda devit-3 verdiler kullansammi kullanmasammi bilemedim... benim kullandiqim kan ilacinda zaten demir var buna ne qerek varki ?
Devit3 demir değil D vitamini ancak buradan okuduğuma göre bazı ülkelerde yasaklandığı için tavsiye edilmiyor. Doktorlar ya yurt dışındaki yasaktan bihaberler ya da Sağlık Bakanlığı el atana kadar umursamıyorlar o yüzden yazmaya devam ediyorlar ama alternatif bir vitamine geçmen iyi olabilir kendi doktoruna da sorduktan sonra.

Devit 3 ben kullaniyorum açıkçası. Bebekler 15 günlük olduktan sonrada kg a göre damla olacak şekilde devit veriyorlar. O zaman da kullanmayacak misiniz..alternatifi var mi. Ben kullandım kizim da da o yüzden soruyorum bilen birileri varsa

bize hastaneden trio acde vitamini vermişlerdi oğlum için biz onu kullanmıştık tabi devlet karşılamıyor ücretini

bize hastaneden trio acde vitamini vermişlerdi oğlum için biz onu kullanmıştık tabi devlet karşılamıyor ücretini
Aa sen böyle diyince hatırladım. Bir ara bende deviti bırakıp başka takviyeye gecmis tim adını hatirlayamadim. Eski dr vermist. Ama deviti kotulememisti o zaman. Başka vitamine ihtiyacı da vardı o yüzden ona geçmiştik. Tammam cnn sagolasin. İki yaşta olsa çok fena unutuluyormus bilgiler

Ben bilmiyorum açıkçası, daha doktor söylemedi bana kullan diye o yüzden konuşmadım ne önerir diye ama alternatif olarak yazmıştı arkadaşlar buraya bir şeyler, onlar gelince yazarlar.

Merhaba bayanlar..31 haftalik hamileyken 8 saatlik yola gidilir mi sizce?bilemedim..perşembe günü kontrolumde dra da soracagim..sizin de fikrinizi almak isterim..3gun sonra da tekrar 8 saatlik yolu donecegiz bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…