- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Günaydınnnn. Uzayıp giden geceler. Uykusuzluk. Kabuslar. Sağasola dönememe problemi. Rahat uyku pozisyonu arayışı. Mide yanması. 3 defa tuvalate kalkmalar. Sıcak. Burun tıkanıklığı. Bacak krampları. El uyuşmasıkızlar son bir haftadır bende gece durumlar böyle. Son iki ay nasıl geçecek bilmiyorum
Aynen canım öyle yapacağım ben de o zaman. 2-3 tane daha yeni doğan takımı olunca yeter bence :)
Günaydın teyzelermüzik çok güzel gelsenize
Eki Görüntüle 2008133
Günaydın kızlarbunlar da benden olsun
Eki Görüntüle 2008134
çiş molalarını unutmuşsunUykusuz bir gecenin sabahından günaydın hanımlar. Sebepsiz mızmızlanasım var, sanırım gidip anneme nazlanıcam
Burnun tıkanır uyuyamazsın, miden yanar uyuyamazsın, tam uyku pozisyonu bulursun 1 saat sonra uyuşursun döneyim dersin hoop en başa dön
hayırlı olsun, iyi günlerde oturun güzel anılar biriktirin inşallah canım.Evet canım kesin. Tuttuk evi :) sonunda daha sakin bir yerde yaşayacağım..
Aynen aynen banada her qittiqimde kan idrar vs soruyolar bakiyolar...Mesele o deilde ben her ay bide tiroid icin kan veriyorum bide saqlik ocaqi var doqum icinde en bastan bisuru kan verdim hastaneye :):)) kolumun morluqu qecmeden bidaha bidaha olunca qicik oluyorum :):):)
Kızlar günaydın
Nasılsınız? Herkes iyidir inşallah. Bu aralar mide yanmaları yaygın sanırım, bende de çok oluyor. Sütle yoğurtla azaltmaya çalışıyorum ama pek işe yaramıyor.
Güzel bir gün olsun kızlar.
ilk cümlene katılıyorum :) 2 ay önceden sürmeye başlayanlarda da yara oluyor çünkü. olay doğru emzirmede diye düşünüyorum :)Hastanede katılığım yeni doğa eğitimde biri "Aslında kreme çok gerek yok, önemli olan doğru emzirmedir." demişti. Yine aynı eğitimde başka biri "Krem gerekebilir ama göğüs uçlarını çok fazla uyarmak erken doğumu tetikler, 35-36'dan sonra tavsiye ediyoruz." dedi. Kendi doktoruma da başlıyım mı diye sorduğumda "Daha erken, ben sana zamanı gelince söylicem." dedi, ne zaman gelicek zamanı bekliyorum.
Canim endokrin bolumunde qebelik takibim var her ay oraya kan vermek zorundayim benim biraz tiroidler skntili risk durumum var oyuzden mecbur qidiyorum ah keske dediqin qibi olsa super olur :):):)çiş molalarını unutmuşsun
halınız çok şeker bu arada güle güle kullanın
hayırlı olsun, iyi günlerde oturun güzel anılar biriktirin inşallah canım.
ayrı ayrı yerlerde kan vermek yerine sağlık ocağında versene tiroid için de kanını. sonucu doktoruna götürürsün :)) benim doktorum bursa'da her ay kan verip sonucu watsaptan yolluyorum :)) kan vermişken aile hekimi bütün değerlerime de bakıyor
canım yoğurt mayalı daha çok azdırmasın mide yanmasını?
daha önce hiç vicdan azabı hissetmemiştim ama haftasonu yüreğim burkuldu resmen. hm den kıza alışveriş yaptım. baya indirim vardı bu arada bi bakın derim. uzun kollu zıbın tayt şapka setler orda 30tl ama 15 e düşenler vardı. neyse onu da alalım bunu da alalım Kağan da beğendiklerini alıyo gösteriyo falan kıskanacağını hiç düşünemedim öyle uyum sağalyınca. sonra kasaya gittik. kasanın kenarında çoraplar oluyo ya mavi bi çorap gözüme takıldı şunu da kağana alayım dedim. annecim rengi güzel mi alıyorum sana dedim. ayyyyyyyy inanammıyorum benim için mi aldın diye bi haykırdı bisarılıyo çorababoğazım düğümleniyo aklıma geldikçe. ön sıradaki kadın bile oy kuzumm kıyamam ben sana dedi dönüp :) bende ki de akıl yani iki üç parça da ona alsana.. hiç aklıma gelmedi hızlı hızlı alayım çıkayım diye. neyse biz de yaşaya yaşaya öğrenicez inşaAllah
Ayyy hani bebek nerde qoremiyorummmmMaşallah size canım :)
tamam canım onu anladım da, illa kanı orda mı almak zorundalar dışarıda yaptırdığını kabul etmiyor mu doktor sordun mu hiç?Canim endokrin bolumunde qebelik takibim var her ay oraya kan vermek zorundayim benim biraz tiroidler skntili risk durumum var oyuzden mecbur qidiyorum ah keske dediqin qibi olsa super olur :):):)
çiş molalarını unutmuşsun
halınız çok şeker bu arada güle güle kullanın
hayırlı olsun, iyi günlerde oturun güzel anılar biriktirin inşallah canım.
ayrı ayrı yerlerde kan vermek yerine sağlık ocağında versene tiroid için de kanını. sonucu doktoruna götürürsün :)) benim doktorum bursa'da her ay kan verip sonucu watsaptan yolluyorum :)) kan vermişken aile hekimi bütün değerlerime de bakıyor
canım yoğurt mayalı daha çok azdırmasın mide yanmasını?
Yok canim etmiyolar hastanede muayene qirisin olmasi lazimmis :)tamam canım onu anladım da, illa kanı orda mı almak zorundalar dışarıda yaptırdığını kabul etmiyor mu doktor sordun mu hiç?
evet hep öyle derler ama ben hiç üşümedim aksine ateş basmıştı sürekli soyunma derdindeydim :)
Ya bi de ayaklar çok üşür derler, acaba ondan mı hep böyle lohusa terlikleri?
ben midem çok rahatsız olduğunda 1 çorba kaşığı tahin yiyorum canım. hazımsızlığa ve yanmaya iyi geliyor. onu da deneyebilirsin.Canım doğru öyle düşünmemiştim. Süt içerim bundan sonra o zaman.
Ayyy hani bebek nerde qoremiyorummmmGünaydın teyzelermüzik çok güzel gelsenize
Eki Görüntüle 2008133
Günaydın kızlarbunlar da benden olsun
Eki Görüntüle 2008134
eh o zaman mecbur gideceksin o kanı vereceksin kaçış yok :))Yok canim etmiyolar hastanede muayene qirisin olmasi lazimmis :)
30.haftaya girdik ve hareketler daha düzenli hissedilir oldu büyüyor kuzucum
ben midem çok rahatsız olduğunda 1 çorba kaşığı tahin yiyorum canım. hazımsızlığa ve yanmaya iyi geliyor. onu da deneyebilirsin.
haha çıkınca onu da görürsün teyzesi simdilik bu kadar görüntü varAyyy hani bebek nerde qoremiyorummmmmasaAllah canim bu ne fitlik
Supersin valla 41 kere masaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?