2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaslar hemsire dediki goqusnycu kremini simdiden surmeye qerek yok hatta emzirirkende qerek yok onermiyoruz biz dedi.Emzirme seklini bildiktennsonra yara vs olmaz dedi kahverenqi kismi yarisina kadar vermeniz qerekiyo dedi.E peki simdi kreme baslayalimmi baslamayalimmi kararsiz kaldim

Rahat pozisyon arayışı, bacak krampları, el uyuşması, mide yanması, sağa sola dönememe hepsi var. Sadece tuvalet 3le kalmıyor benim 5-6ya kadar yolu var.

Aynen canım öyle yapacağım ben de o zaman. 2-3 tane daha yeni doğan takımı olunca yeter bence :)

Hastanede katılığım yeni doğa eğitimde biri "Aslında kreme çok gerek yok, önemli olan doğru emzirmedir." demişti. Yine aynı eğitimde başka biri "Krem gerekebilir ama göğüs uçlarını çok fazla uyarmak erken doğumu tetikler, 35-36'dan sonra tavsiye ediyoruz." dedi. Kendi doktoruma da başlıyım mı diye sorduğumda "Daha erken, ben sana zamanı gelince söylicem." dedi, ne zaman gelicek zamanı bekliyorum.

çiş molalarını unutmuşsun
halınız çok şeker bu arada güle güle kullanın

Evet canım kesin. Tuttuk evi :) sonunda daha sakin bir yerde yaşayacağım..
hayırlı olsun, iyi günlerde oturun güzel anılar biriktirin inşallah canım.

ayrı ayrı yerlerde kan vermek yerine sağlık ocağında versene tiroid için de kanını. sonucu doktoruna götürürsün :)) benim doktorum bursa'da her ay kan verip sonucu watsaptan yolluyorum :)) kan vermişken aile hekimi bütün değerlerime de bakıyor

canım yoğurt mayalı daha çok azdırmasın mide yanmasını?

ilk cümlene katılıyorum :) 2 ay önceden sürmeye başlayanlarda da yara oluyor çünkü. olay doğru emzirmede diye düşünüyorum :)

Canim endokrin bolumunde qebelik takibim var her ay oraya kan vermek zorundayim benim biraz tiroidler skntili risk durumum var oyuzden mecbur qidiyorum ah keske dediqin qibi olsa super olur :):):)

Oyyy kıyamam biz de ilk mothercare'e girmiştik,, ben kardeşime bişeyler seçicem dedi çok olgunca, çıngırak seçti, çorap baktı falan; sonra biz küvet vs bakarken epey suratı düştü ben parka gitmek istiyorum dedi,,, babası hemen gel sana bişeyler seçelim artık deyince acaip gururlandı. Şort, etek falan aldırdı kendine.. ebebekte de oyun hamuru falan aldı ona göre başka bişey bulamadığımız için.. ama yine de yordu bizi tabi... daha önce başlarda bi kere çıktığımızda da ona daha çok almıştık; sonra ben iki tulum gösterip kızım kardeşine bunu mu alalım bunu mu deyince önce birini gösterdi, sonra da babasına dönüp "baba bana bi tane daha seçelim" dedi :)) üzülüyo insan tabi... ama bazen çok çok olgun davranıyo. Dün kışlık uyku tulumunu giymek istedi, giydirdim derdini anladığım için, "anne bu bende kalsın bana oldu" dedi... herşey sende kalıcak zaten kızım, bazen de kardeşin giyicek dedim.. ama sıkmış heralde, çıkart dedi çıkardık, "ben bunu da kardeşime vereyim küçülmüş" dedi babasına :)) kendi tercihi olsun, kendi versin, onun iradesinin dışına çıkmayalım istiyo anlayabildiğimiz kadarıyla :)

Canim endokrin bolumunde qebelik takibim var her ay oraya kan vermek zorundayim benim biraz tiroidler skntili risk durumum var oyuzden mecbur qidiyorum ah keske dediqin qibi olsa super olur :):):)
tamam canım onu anladım da, illa kanı orda mı almak zorundalar dışarıda yaptırdığını kabul etmiyor mu doktor sordun mu hiç?

Canım doğru öyle düşünmemiştim. Süt içerim bundan sonra o zaman.

Ayyy hani bebek nerde qoremiyorummmm masaAllah canim bu ne fitlik
Supersin valla 41 kere masaAllah
haha çıkınca onu da görürsün teyzesi simdilik bu kadar görüntü var sağol canım da ben bi fitlik göremiyorum orda arkadaki, öndeki çıkıntıya yetişmeye çalışıyor gibi bi durum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…