2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hastane çantası listesinde tek kullanımlık lohusa iç çamaşırı diye bir şey yazmışım ama aklıma geldi bu çamaşır acaba Depend olabilir mi?

Slm kizlar bugun lohusa tacimiz.ve terligimi aldim bi eksigim sabahlik pijama takimi kaldi bide yikama ütü isleri tabi bitnek bilmiyor.ramazan zorluyor zaten 6 da geliyorum eve esime yemek hazirla kizimi doyur sonra iftarda birlikte yiyoruz saat oluyor 9 sonra da 10 da yatiyoruz kizimla.

Depend ped değil mi emici külot gördüm markette bir de ben obdan da alsak mı

Evet direk bursada değil mi şimdi seher dedi. Şimdiden çok memnun kaldım. Çok bilgili bir ebe

Hiç üzülme bence canım sen o kadar zorluklara sahip oldun ki bu kıymetli bebeğe kilo en son takacağın şey olsun . Verirsin allahın izni ile önemli olan emzirme dönemimde doğru beslenmek her şekilde verilir kg

sagol canim
zaten 6 kilo almistim ignelerden dolayi,hamile kalinca da 12 daha eklendi:)
ben o kadar takmiyordum da doktor 2 seferdir cok almissim diyor. bugun de aynisini soyledi. ben de cok mu tribine girdim:))
saglikli sihhatli olsun da baska bir sey istemiyorum, kilo gelir gider.

kontrol vardi bugun. 1120 gr. olmus. 1 hafta geriden geliyormus. 2 haftalik gerilikler patolojik acidan onemli,1 hafta onemli degil dedi. coraspini birakmis miydin dedi,ben de tup bebek doktoru 12de biraktirdi,size de pihtilasma sonucumu gostermistim dedim. ben olsam coraspini birakmazdim dedi
sanki ben kendim karer vermisim gibi,ben olsam diyor
sen birak ya da kullan diyeceksin,ben nerden bileyim ama demi
neyse coraspine de baslatti. 32ye kadar gunasiri icecekmisim. iyotu da birakma dedi icinde folik asit oldugu icin.
meyveyi az ye dedi. 8den sonra bir sey yemek yok,zaten oyle de arada bir canim bir seyler cekiyor,o kadar da olsun ama demi,ben hamileyiiiimmmmm
her gun 10-15 dk.yuruyus.
rahimagzi olcumu ayni,33 34 mm. miş.
tam kan ve tam idrar tahlili verdim.
24ünde yine kontrol.
oglusum da hareketliydi,eli hep yuzundeydi,agzini acip kapadi:))

MasaAllah canim benim

Maşallah cnm :) hiç takma kiloyu,,, zaten iğne şu bu derken metabolizman değişmiştir senin, doğumdan sonra çok çabuk toplarsın. Bebiş iyi ya gerisi boş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…