2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba bayanlar..31 haftalik hamileyken 8 saatlik yola gidilir mi sizce?bilemedim..perşembe günü kontrolumde dra da soracagim..sizin de fikrinizi almak isterim..3gun sonra da tekrar 8 saatlik yolu donecegiz bu arada..
Ben 29 Haftalıkken çıktım canım hiç sorun da olmadı. Sadece rahat bir yastık ve koltuk lazım. Bir de özel araç olması şart sık sık mola verip dinlendik biz. Böylece hiç yorulmadım yolda.

baska baska, anlat tecrubelerini

ben de auanda boyleyim ama ilk 3 ay cok cok yedim ekmegi,doymadigim icin ,ondan oldu:)
gun itibariyle 12 kg. alimisim,daha 3 ay var,allah sonumu hayretsin:)))

Merhaba bayanlar..31 haftalik hamileyken 8 saatlik yola gidilir mi sizce?bilemedim..perşembe günü kontrolumde dra da soracagim..sizin de fikrinizi almak isterim..3gun sonra da tekrar 8 saatlik yolu donecegiz bu arada..

yerinde ben olsaydım doktor git dese de gidemezdim sanırım 8 saatlik yola, bir de 3 gün için. özel araçla bile olsa sık sık mola verileceğinden yol bitmek bilmeyecek ben darlanırım otobüsle 1,5 saatlik bursa yolu zorlamaya başladı beni (sık mola verilecekse de yine min. 1,5-2 saat yol gidilmeli ki o yol bitsin :)). o yüzden bayrama da gitmeyeceğim. annem de gelme dedi zaten 1 ay kalmış olacağı için.

Ne kadar güzel canım. Belki bir ara bir görüşme organize edip tanışırız İstanbul' da oturan ağustos anneleri olarak..
destekliyorum bu fikrini yakın oturanlar tabi daha şanslı bu konuda :)

Ben de aynı durumda olucam Can'ım bayram tatilinde ara verilerek gidilir diye düşünüyorum ama bakalım inşallah o zamana kadar herşey iyi olur da

S sakyuz merhaba bugün kurs vardı özlem hocanın da sana selamı var direk hatırladı
Aleyküm selam canım biz ailecek özlem ebeye bayılırız emeği çok üzerimizde çok tatlıdır. İstanbulda olsaydım bu doğumumada katılmasını çok isterdim ama nasip bursadayız. Bu kurs bitiminde bu eğitime katıldığına çok memnun olacaksın canım çok güzel bilgilerle ayeılacaksın.

Canım devıt 3 te içimde kanserojwn bir madde var o yüzden ben omun yerine alternatifi bir ilaç kullanacağım resmini yüklüyorum içinde katlı maddesi ve kansorojen bir madde yok hem fıs fıs şeklinde kullanımıda çok rahat

Eklentiler

• IMG_4756.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 71
ben de auanda boyleyim ama ilk 3 ay cok cok yedim ekmegi,doymadigim icin ,ondan oldu:)
gun itibariyle 12 kg. alimisim,daha 3 ay var,allah sonumu hayretsin:)))
Hiç üzülme bence canım sen o kadar zorluklara sahip oldun ki bu kıymetli bebeğe kilo en son takacağın şey olsun . Verirsin allahın izni ile önemli olan emzirme dönemimde doğru beslenmek her şekilde verilir kg

Çok iyi o zaman,, gavisconun tadı mahvediyor beni ben de ilaç pek kullanmam, hatta hiç kullanmam ama nedense rennie aldıktan bikaç saat sonra tekrar başlıyor. Aynen senin gibi iğrenerek içiyorum öbürünü ama o bi kerede kesiyor çok şükür

Kesinlikle öyle ben hiç bişeyi kullanamam yıkamadan. Taa pamuk halinden iplikten o hallere gelene kadar ne ellere değiyor sen daha iyi bilirsn tabi
En iyisini yapıyosun cnm. En temiz şartlarda bile yine bi yere kadar kontrol edilebiliyor çünkü... en basitinden yere düşüyor, yahut atıyorum son ütüde, kalite kontrolde, paketlemede şu bu dünya kadar insan elliyor. Dediğin gibi iplik halindeyken dahi neticede bobinler depolarda yerlerde geziyor :) en büyük markalar dahi bizden aldıkları ürünü yıkamadan satıyor misal, haklı olarak tabi :) demek ki bütün ürünler için aynısı geçerli diyorum ben de :) biraz büyüdükten sonra vücutları tolere eder tabi, hatta bağışıklık sisteminin güçlenmesi için toza toprağa da ihtiyaçları var çocukların ama yenidoğanda herşeye çok dikkat etmek lazım... hiçbişey olmasa ciltteki alerjik reaksiyonlar bile çok zor hayırlısıyla bi dahaki yazı görelim sağsalim kazasız belasız hepberaber inşallah :)

Onu ben de yapamadım cnm... yeterki ağlamasın ben kendimi hırpalamaya razıyım dedim bırak yemek yemeyi kalkıp su içmeye korktuğum oldu uyanmasın da 5 dk daha dinlensin diye... çok yoruldum ama vicdanen rahatım açıkçası... Dediğin gibi herkes farklı hissedip farklı hareket ediyor.. disiplinli olabilene de ayrı saygı duyuyorum yani :)
Bir de benim ayaklar zaten ateş atıyor bu aralar. Ağustosta öyle kapalı pofidik birşey giymeyi hayal bile edemiyorum. Boşver gerek de Yok zaten. Rahat edebileceğimiz birşeyler giymek en iyisi. :)

Bulursan haber et cnm ya :) ben de bugün depend aldım,, unutmayın diye tekrar hatırlatayım dedim aklımdayken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…