- 29 Mayıs 2013
- 3.004
- 5.289
- 358
Ben 29 Haftalıkken çıktım canım hiç sorun da olmadı. Sadece rahat bir yastık ve koltuk lazım. Bir de özel araç olması şart sık sık mola verip dinlendik biz. Böylece hiç yorulmadım yolda.Merhaba bayanlar..31 haftalik hamileyken 8 saatlik yola gidilir mi sizce?bilemedim..perşembe günü kontrolumde dra da soracagim..sizin de fikrinizi almak isterim..3gun sonra da tekrar 8 saatlik yolu donecegiz bu arada..
Saqol canim amin :) yigenim bana cok iyi oldu ne almam qerekiyo nasil bakmam qerekiyo qaz icin caylar ilaclar vs emzirmek hastane cantasina ne konur goqusum sertlesirse ne yapmam qerek bisuru sey oqrendimaslinda iyi oluyo etrafta boyle bebek olmasi artik doqumdan sonra burdada bilgilerimizi paylasiriz
Merhaba canım bende 30. Hafadayım 4.300 gr almışım çok şükür çok dikkat ediyorum bu gebelikte gerçi bir aydır yürüyüş yapamadım ama bugün tektar başlıyorum yürüyüşlere akşam sekizden sonra meyvede dahil mecbur kalmadıkça birşey yemiyorum tatlı börek çörek arada bir yiyorum meyvede günde 1 porsiyonla sınırlıyorum gün içinde sadece kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum onun dışında yemiyorum pirinç pilavı makarma yemiyorum bulgur pilavı yiyorum genelde
Eee birde ilk gebelikte 16 kg almıştım vermekte çok zor olmuştu aynı sıkıntıları yaşamak istemediğim için daha kontrollü gidiyorum
Merhaba bayanlar..31 haftalik hamileyken 8 saatlik yola gidilir mi sizce?bilemedim..perşembe günü kontrolumde dra da soracagim..sizin de fikrinizi almak isterim..3gun sonra da tekrar 8 saatlik yolu donecegiz bu arada..
destekliyorum bu fikriniNe kadar güzel canım. Belki bir ara bir görüşme organize edip tanışırız İstanbul' da oturan ağustos anneleri olarak..
Ben de aynı durumda olucam Can'ım bayram tatilinde ara verilerek gidilir diye düşünüyorum ama bakalım inşallah o zamana kadar herşey iyi olur daMerhaba bayanlar..31 haftalik hamileyken 8 saatlik yola gidilir mi sizce?bilemedim..perşembe günü kontrolumde dra da soracagim..sizin de fikrinizi almak isterim..3gun sonra da tekrar 8 saatlik yolu donecegiz bu arada..
Aleyküm selam canım biz ailecek özlem ebeye bayılırız emeği çok üzerimizde çok tatlıdır. İstanbulda olsaydım bu doğumumada katılmasını çok isterdim ama nasip bursadayız. Bu kurs bitiminde bu eğitime katıldığına çok memnun olacaksın canım çok güzel bilgilerle ayeılacaksın.
Canım devıt 3 te içimde kanserojwn bir madde var o yüzden ben omun yerine alternatifi bir ilaç kullanacağım resmini yüklüyorum içinde katlı maddesi ve kansorojen bir madde yok hem fıs fıs şeklinde kullanımıda çok rahatDevit 3 ben kullaniyorum açıkçası. Bebekler 15 günlük olduktan sonrada kg a göre damla olacak şekilde devit veriyorlar. O zaman da kullanmayacak misiniz..alternatifi var mi. Ben kullandım kizim da da o yüzden soruyorum bilen birileri varsa
Doktora da sorarim..soylediklerini burda paylasirim..size de fikir olur.Ben de aynı durumda olucam Can'ım bayram tatilinde ara verilerek gidilir diye düşünüyorum ama bakalım inşallah o zamana kadar herşey iyi olur da
Hiç üzülme bence canım sen o kadar zorluklara sahip oldun ki bu kıymetli bebeğe kilo en son takacağın şey olsun . Verirsin allahın izni ile önemli olan emzirme dönemimde doğru beslenmek her şekilde verilir kgben de auanda boyleyim ama ilk 3 ay cok cok yedim ekmegi,doymadigim icin ,ondan oldu:)
gun itibariyle 12 kg. alimisim,daha 3 ay var,allah sonumu hayretsin:)))
Gavisconu ögürmekten icemiyorum malesef rennie bir nebze daha iyi ve bana faydası oluyor. Ama sakızı denemedim onuda denerim sagol.
Bünyeden bunyeye degisir ben bu yaşıma kadar hic kullanmadım belkide ondan beni hemen kesiyor olabilir
En iyisini yapıyosun cnm. En temiz şartlarda bile yine bi yere kadar kontrol edilebiliyor çünkü... en basitinden yere düşüyor, yahut atıyorum son ütüde, kalite kontrolde, paketlemede şu bu dünya kadar insan elliyor. Dediğin gibi iplik halindeyken dahi neticede bobinler depolarda yerlerde geziyor :) en büyük markalar dahi bizden aldıkları ürünü yıkamadan satıyor misal, haklı olarak tabi :) demek ki bütün ürünler için aynısı geçerli diyorum ben de :) biraz büyüdükten sonra vücutları tolere eder tabi, hatta bağışıklık sisteminin güçlenmesi için toza toprağa da ihtiyaçları var çocukların ama yenidoğanda herşeye çok dikkat etmek lazım... hiçbişey olmasa ciltteki alerjik reaksiyonlar bile çok zorKesinlikle öyle ben hiç bişeyi kullanamam yıkamadan. Taa pamuk halinden iplikten o hallere gelene kadar ne ellere değiyor sen daha iyi bilirsn tabi
Evet ne guzel olur gercekten seve seve katilirimNe kadar güzel canım. Belki bir ara bir görüşme organize edip tanışırız İstanbul' da oturan ağustos anneleri olarak..
Walla canim oqrendiqim herseyi burda paylascam Allah'in izniyle zaten doqumdan sonrada qorusuruz bol bolbaska baska, anlat tecrubelerini
Dimiii:) tek derdimiz bebişimiZz:)esim almaya gitti simdi,marshall kirik beyaz alacak sanirim:)
guzel olmazsa bi daha boyariz,isimiz ne ki
Eveettİnsallah canım. Çocukların da oyun arkadaşları olmuş olur..
BEnde cekmekoy deyim.cok uzak deilizKizlaar bende umraniyede oturuyorum
Bir dönem yarı kundak yaptım kızıma. Çünkü irkilebiliyorlar. Çok kısa bir süre zaten sıkmadan kollarından yapmayı dr larda tavsiye ediyor arkadaşım. Faydaso var.
Sallama konusunda da kizim da çok katiydim. Ama bir ara uyku ne bilmedi salladım ama sonra ondan da sıkıldı. Emerek uyumaya geçti. Her yöntemi denedim kizim da uyuturken diyebilirim. Bir aglatip uyutmaya yüreğim dayanmadi. Bir arkadaş yaptı. Ben onlara gittiğimde açıkçası rahatsız oldum. Çocuk iki aylık odada tek başına. bangır bangır ağlıyor arkadaşım rahatça yemek yiyebiliyordu. Ben o yöntemi yapamam. Yapana saygım var anneliği herkes ayrı yaşar ayrı yasatir
Bir de benim ayaklar zaten ateş atıyor bu aralar. Ağustosta öyle kapalı pofidik birşey giymeyi hayal bile edemiyorum. Boşver gerek de Yok zaten. Rahat edebileceğimiz birşeyler giymek en iyisi. :)
Ben uzağım ama gelirim heryere :) ayarlasak mı bi kırkımız çıktı buluşması :))BEnde cekmekoy deyim.cok uzak deilizgörüsürüz inşallah
Anladım canım. O halde arkadaşın dediği gibi Doğuma yakın hormonları alevlendirmek için o harekete geçilebilir. :)) Doğuma hazırlık olur son hafta falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?