2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
iyi akşamlar tatlı anneler
aranızda defter tutan var mı ya da albüm falan yapan ya da bebek doğduktan sonra yapacak olan? :)

Ben ultrason fotolarini biriktirdim onlara album yapmayi dusunuyorum...Arada bi aklima qeldikce qunluk tarzi bisey yaziyorum :):):)

ben de günlük yazıyorum. gerçi sadece adı günlük genelde kontrolden kontrole yazıyorum gibi bişey ultrason fotolarını da yapıştırıyorum. notlar alıyorum falan. gelecekteki cocuğuna seslenerek yazan, ya da karnındaki bebekle konuşur gibi yazanlara da ayrıca hayranım hiç beceremedim onu ben :))

Evet direk bursada değil mi şimdi seher dedi. Şimdiden çok memnun kaldım. Çok bilgili bir ebe
Gerçekten öyle canım çok tatlı bir insandır ve çok bilgilidir. Doğum sonrası ev ziyaretinde o kadar yardımcı olmuştuki göğüslerim çok şişti sıcak kompres yapmayı sağmamız gerektiğini söylemişti o olmasa mastit olurdum mazallah. Bebeğimin açlık çektiğini memeyi tutamadığı için sağarak biberınla vermiştik. Bebeğimin sarılığını farketmişti onun sayesinde ölçtürüp yükseldiğini farketmiştik allah razı olsun özlemden. Eğer imkanın varsa özlemle doğumda çalış canım . artık bursadayız buraya yerleştik.

Çok şükür gözün aydın canım maşallah bebeğine sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah bursaa nerede oturuyorsun canım

Çok şükür gözün aydın canım maşallah bebeğine sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah bursaa nerede oturuyorsun canım

aminn canim,allah razi olsun,allahim hepimize saglikli,sihhatli,hayirli evlatlar nasip etsin.ben eriklideyim canim,sen nerde oturuyorsun?

aminn canim,allah razi olsun,allahim hepimize saglikli,sihhatli,hayirli evlatlar nasip etsin.ben eriklideyim canim,sen nerde oturuyorsun?
Bende ihsaniyedeyim canım fsm nin hemen arka sokağında nilüfer vergi dairesine çok yakınım inşallah birgün tanışmak kısmet olur

Haaa pardon ben yanlis anladim canim insaAllah ondanda qozlemlediklerimi yazacam :) suan tek sasirdigim olay 3 aylik ama 6 aylik cicileri tam oluyo demekki ona qore biraz buyuk almak lazim

kac kilo dogdu? simdi kac kilo?
o zaman 0-3 ayliklari cok almayalim.

kardesin gogus ucu kremi kullanmis miydi hamileyken?

emzik vermeye basladi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…