2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kac kilo dogdu? simdi kac kilo?
o zaman 0-3 ayliklari cok almayalim.

kardesin gogus ucu kremi kullanmis miydi hamileyken?

emzik vermeye basladi mi?
Canim 3.360 kg 52 cm dogdu
Kremi kullanmadi ama doqumdan qelince qoqusleri tas gibi oldu sertlesti oyuzden saqdik birazcik yumusadi tam o qecti derken yara oldu garmastan krem var onu surduk hem bitkisel bebekte emebildi 2 qun icinde qecti yarasi dahada olmadi :) emzigi 1 aylikken verdi tuttu bebekte walla bnce emzik susturucu kurtatici bende verecem hemen

Ben bugün bi baktım da herşeyi o_3 aylık almışım büyüdükçe alırım diye düşündüm heralde :) bi kaç tane de 3_6 alıyım bari de evde bulunsun

ben de cogu seyi 3-6 ve 6-9 almisim. hatta bi aksam esimle hangi ay icin ne aldik diye gruplandirdik,0-3 aylik iki tane citcitli body almisiz,o kadar:)

Artık duralım bence :) şahsen yarından sonra hiçbi şekilde iş yapmamayı düşünüyorum bi iki hafta... sen de öyle yapmaya çalış,,, gündelik acil olan varsa yap gerisini ertele bence :)
Halilari yikatip kadin almayi düşünüyorum bide utulerim yetismedi hala bebisin.haftaya insallah izne ayrılıyorum.o iki de misafir almam lazim iftara sonra dururum sanırım kimsem yok yanimda cnm 6 da işten geliyorum yemek vs kizimin bakimi baya yoruluyorum haliyle

ben de kadin alacagim ama once boyanin bitmesi lazim. duvarlar silinecek.halilar dedigin gibi yikamaya verilecek. bebis esyalarini saha almadim. bunlarin hepsi bitince alip yikayacagim.
daha var canim,yetistirirsin.

Bende temizlik için bayram dönüşünğ bekliyorum çamların silinip perdelerin yıkanması lazım kapı duvar silinecek bide yarım günde bitse yeter bana kadın tek bitirebilir mi bunları yardım da edemem bi perdeleri makineye atarım galiba :)

birini aramistim temizlik icin. duvar silinecegi icin 2 kisi geliyoruz demisti bitmesi icin. kapi,cam,duvar,koltuklar silinecek benim de.
tum duvarlar silinecekse yarim gunde bitmez herhalde.tek kisiyse daha zor.

Bnce bitmez cnm yarım günde bende bayramdan sonrayı bekliyorum saolsun ablam gelip kalacak halletcek bütün işleri sen elini bir seye sürme diyor

iyi akşamlar tatlı anneler
aranızda defter tutan var mı ya da albüm falan yapan ya da bebek doğduktan sonra yapacak olan? :)
Canim ben 11 yil önce büyük kizimda günlük tutmuştum bazen cikarip okuyorum neler yasamisim diyorum. Ortanca kızım kiskkan digi için fazla ortalara cikaramiyorum ama büyüyünce kizima veririm bol bil okur. Guzel bir ani gercekten.

günaydınlar
haftasonu karından aşağıa doğru yoğun bir baskı hissi yaşadım tüm gün yattm genel olarak
pazartesi dr a gittim gebelik varisi oluşmuş o da baskı yaparmış ve gittikçe de varis büyyüyebilirmiş
var mı böle bi durum yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…