2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Temmuzun 20 si normal bir tarih zaten cnm bebekler icin 3 hafta oncesine premature denmiyor

Eşine söylesen Can'ım annenin yanında rahata edemiyorum doğum yaklaşınca gel de falan diye, yada sen telefonla konulurken şimdiden yorulma anne Boşuna zahmet etme erken gelme desen olur mu canım

Canim Teşekkürler bende usuttum diye tahmin ediyorum midem almıyor hiçbir şey muz falan yedim pazartesi doktor kontrolum var umarım dediğin gibi usutmektendir ve geçer

Canım
Canim Sağol gerçekten mecburdum dogumu burada yapacağım için gözüm korktu cidden kötü oldum dün gece hiç hareket falan etmedi bugün hareketleri iyiydi ama ben kötüyüm hala çilek yemedim artık durmasını bekliyorum su bile içemiyorum umarım çabucak geçer

tum ev mi?
ne kadar surede bitiyor duvarlar?
Canım benimki her hafta geliyor her geldiğinde yarım gün alıyorum ve yetişen kdarını yapalım dedik çünkü tüm gün uğraşmasını da istemiyorum . Bugün mesela yatak odası oturma odası antre yapıldı yaptğı yerde cam varsa onları da sildi yarım güne sığdırdık aynı zamanda rutin süpürme silme işlerini de yaptı. Temiz oldu locla çok az da domestos ama çok da kirlenmedi suyumuz belki de çok kirli olmadğından uğraştırmadı.

ben bi kerede yaptirayim bitsin dedim. duvarlar,camlar,kapilar ve koltuklar silinecegi icin 2 kisi gelecekler sanirim.

ben ilk kez kadina temizlik yaptirtacagim,vitrinlerin iclerini,muyfak dolaplarinin iclerini,banyo,yatak odasinda dolaplarin ve cekmecelerin icleri vs. cok detayli yapiyor mu kadinlar?

Bizimki de tam tersi tüm hazırlıkları 40. Hafta doğum olacakmış gibi yapıyor çoook var daha ona göre

Hepsi birden bitsin istiyorsanız bir gün bile yetmeyebilir çünkü dolap içleri falan girince işin içine baya detaylanıyor bizimki zaten hep geldiği için parça parça yaptırdım . Siz başında durun eğer ilk defa gelceklerse art niyetsiz olarak bocalayabilirler evi tanıyan çok daha hızlı ve iyi hallediyor çünkü ama siz yönlendirirseniz sorun olmaz bence

Arkadaşım da özel sağlık sigortasını önerdi canım. Daha önce kullanmadım hiç, o nedenle bilmiyorum hiç içeriğini. Babanın üzerine yapmak lazım dedi. Anne o sırada hastanede ve ameliyatlı vs olduğu için babaya yapmak uygun oluyormuş. Yatarak yapınca sadece acil durumlarda ve yatma durumunu karşılıyormuş. İlk yıl o yeter dediler ama işte pek bir bilgim Yok bu konuda. Biraz araştıracağım.

Walla benim vucut 2 litreden fazlayi almiyo canim zorlamiyorum kendimi :) idrar rengide ayni dedigin gibi acik baya bi demekki iyi yani su icimi :)

Bunlari deneyeyim bende. 3 lt diye şartlayinca zor oluyor icmek. Normalde de çok su icen biri degilim. Ama zorluyorum kendimi

Enfeksiyon çıktı bende doktora günlük 1 buçuk litre su ictigimi soyledim. 1 buçuk az en az 2 buçuk hatta 3 litre icmem lazim dedi. Bi süre iceyim de tekrar baktirayim duzelsiyse yine bir buçuk icerim

valla surekli yeni bir seyler ogreniyoruz:)
ama normal duvarlar olmaz herhalde.
Walla canim duvara hic denemedim ama fayansa super oluyo hemencik bitiyo silme isi duvarlari silmekte ayri bi sknti ya benimkilerde silinecek ama nasil yaoacaz bilmiyorum sil sil bitmez tum ew

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…