2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ben normalde de yazın çok su içtiğim için 3 litre normal geliyor ama eskiden ölçme gereği duymuyordum şimdi de 3 litreden sonrasını ölçmüyorum nasılsa sınırı geçtim diye. Herkesin vücudu farklı tabi ama özellikle sıcaklarda hamileler için 3 lt makul değer, su zehirlenmesi genelde daha fazla suyla oluyor bildiğim kadarıyla 6-7 litre ve daha fazlası. Kusma isteği, pelteklik vs. gibi konuşma bozuklukları başladıysa yine de dikkat edin kızlar.

kizlar ates olceri ne marka aldiniz?
Braun kulaktan ölçer aldım.

ayni anda birkac mesaja cevap yazamiyorum ben,nerden yapiyorsunuz
Çoklu alıntıya basıyorsun cevaplamak istediğin mesajları sonra da mesaj yazacağın yerin altından alıntıları ekle diyorsun. Her mesajın sonundaki [/quote] yazan yerin sonuna mesajlarını yaziyorsun.

Su sıkıntısı olanlar 1 veya 1.5 litrelik şişeyle için bence bardakla zor oluyor ben doldurmaya eriniyorum şişeden daha kolay oluyor:) ölçmesi de kolay hem tavsiye ederim

Eşine söylesen Can'ım annenin yanında rahata edemiyorum doğum yaklaşınca gel de falan diye, yada sen telefonla konulurken şimdiden yorulma anne Boşuna zahmet etme erken gelme desen olur mu canım
Bana ne zaman geleyim falan demez zaten. Eşimle onu halledicem insallah. Doğum bu ne zaman olur belli olmaz erken gelmenin alemi yok orda babanlar mahvolyr deerim

Enfeksiyon çıktı bende doktora günlük 1 buçuk litre su ictigimi soyledim. 1 buçuk az en az 2 buçuk hatta 3 litre icmem lazim dedi. Bi süre iceyim de tekrar baktirayim duzelsiyse yine bir buçuk icerim
ben enfeksiyon kismini kacirmisim o zaman doktorunu dinle canim

:) yok canım doktorun dediği doğrudur. Ben de kız bebek görüyorum bazen rüyalarımda :) hamilelerde böyle şeyler oluyor demek ki :)) sen tıbba güven, bizim bilinçaltı coşmuş durumda :)))

Yok cnm kendi üstüne de yaptırabilirsin. Bizimki ben ve çocuğu kapsıyor. Hastanede olman farketmez, teklif gönderiyorlar tamam dedin mi bitti. Yatarak tedavide acili de karşılıyor ama bence mühim olan ayakta tedavi; çünkü rutin kontrol test ve aşıları karşılamadıktan sonra pek manası yok; Allah korusun tabi ama yataklı bi durum zaten istisna bebek için, onun da çoğunu zaten ssk bile karşılıyor özellerin büyük kısmında.

Sorma ya, mahvolduk ütü yapmaktan 3 senelik kıyafet, hepsini de tertemiz ve ütülü saklamıştım aslında ama içim rahat etmedi işte

Kızlar göbeğine birşey döküyor musunuz çabuk bağı kopsun diye. Bize sürme dediler ama çok uzadı sanki düşme süresi 15. Gün düşmüştü

Teşekkür ederim canım bizdr isleri bitirip memlekete gidecegiz insallah.orda da kizcemle gezip tozacagim insallah.

Kızlar göbeğine birşey döküyor musunuz çabuk bağı kopsun diye. Bize sürme dediler ama çok uzadı sanki düşme süresi 15. Gün düşmüştü
Bebeğin gibegimi canım doktorun verdiği solüsyon filan varsa onları kullanmistik sanırım ama 15 gün normal bir süre zaten

@beyazinci Ben esnek sling aldım ilk aylarda kullanmak için. Altı aya kadar kullanan varmış. Sonra ergonomik markalardan Neko, Boba, Momfortbaby, Solomombaby'den birini düşünüyorum almayı:)

Bizim de öyle oldu, doktor çok yıkadığınız için dedi cnm. Sen de öyle yapmış olabilir misin?

Kızlar pançonun beşli takımları bunlar. Aynılarının onluları da var.
En alttakinin beyazı var bir de, geçen gün paylaşmıştım onu da :)
la rosa MiniKivi

Eklentiler

• IMG_4217.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_4218.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_4219.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_4220.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_4222.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_4221.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…