2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333

Canım sabah 3 tane ilaç içiyorum demişsin bende merak ettim demir ilacından başka ne içiyorsun ben sadece demir ilacı içiyorum sabahları akşam da vitamin ve demir. Balık hapına falan başladınız mı diye merak ettim
 
yok canm ya hiç gerek yok bende haftada bir kaç kez içiyorum. bende aynı fikirdeyim her şeye ilaç ilaç olmuyor.
sağol yinede
 
Uyanınca demir ilacı, kahvaltıdan sonra multivitamin ve omega 3 içiyorum. Balık yağına 3 ya da 4. ayda başladım ondan beri sürekli devam.
 
Uyanınca demir ilacı, kahvaltıdan sonra multivitamin ve omega 3 içiyorum. Balık yağına 3 ya da 4. ayda başladım ondan beri sürekli devam.
Aslında balık yağına hamilelik boyunca 1 ay kullanım uygun diye duymuştum. Araştırdın mı benim doktor balık yağı konusu tartışmalı konu diye vermedi bende kullanmak istiyorumda
 

Hakikaten hele ki konu çocuksa acil bir durumda özeller canına okuyorlarmiş. Ne güzel yıllardır artık sağlam bir ilişki kurulmuş sizde. Arayıp görüşmeyi çok isterim canım senin için de sakıncası yoksa firmanın iletişim bilgilerini özelden mesaj atar mısın? Anadolu sigortadan da fiyat aldık bakalım biri ile ilerlememiz şart bizim. Aslında ben doğum itibarı ile küvez olursa onu da karşılaşın istiyorum ama biraz fazla istek oluyor işte, ona girmiyorlarmış. Neyse her halükarda daha karlı olacaktır bizim için de sigorta işi. A AysheDuru
 

Tamam cnm ne demek, özelden kendi ismimle beraber mesaj atıyorum ben şimdi. O sana bütün alternatifleri gönderir zaten. Semt olarak da yakınsınız sanırım, istersen uğrar da yanına. Dediğim gibi her an arayabilirsin gece gündüz, en çok o huyunu seviyorum ben :) özelde dediğin gibi canına okuyorlar; ateşi çıktı diye götürüyorsun, veriyorlar eline suyla kompresi koltukaltına koyun diyorlar misal (evde farklı bişey yapıyoruz sanki) ; sonra çıkışta faturaya bir bakıyorsun, küçük müdahele diye yazıvermişler bin lirayı Allah mecbur bırakmasın tabi de yine de tedbir almakta fayda var :)
 
Hanımlar ben ilkinde nişan sancı su mu hiçbişey görmediğim ve bu sefer de doğum miadı için neredeyse son güne tarih aldığımız için bu konuda tamamen acemi olduğumu farkettim :)) geç oldu ama neyse :) internette kırk türlü farklı şey yazıyodur kesin,, şu sırayı bana kısaca özetleyebilicek biri var mı :)))
 
Normal olanı ilk nişan gelir bakıldığında açılman 2 cm civarındadır ve sancı hemen başlamaz istersen geri kalan süreci hastanede yada evde geçitebilirsin sancılar 5-7 dakikaya düştüğünde hastaneye gitmek mantıklı , 7 cm den sonra suyu patlatıp süreci hızlandırmaya çalışabilir yada bebeğin suyuyla gelmesi daha kolay olduğu için patlatmayadabilir bu tamamen açıklığının sürecinin nasıl ilerlediği ile ilgili ve doktor insiyatifinde bişey farklı versiyonları da var tabi direk suyun gelir nişan falan gelmez yada sen o telaşta anlamayabilirsin ivedilikle hastaneye geçmelisin bu haldeyken açılman hiç olmamış da olabilir yada 5-8 cm bile olmuş olabilir farklı varyasyonlar düşünebilir Allah normal Doğum yapacaklara kolaylıklar nasip etsin bana bu sefer nasip olmayacak
 
Canım benim ilk nişanım geldi bir kaç dkika sonra suyum gelmeye başladı ama foş diye boşalma değil doğuma kadar süren sızıntı şeklinde sancımda suyumun gelmesinden sonra hemen başladı toplamda 12 saatte doğum oldu
 
Canım ilk doğumun mu ikincisi ise ilki nasıl oldu doğumun
 

seninki ideal dogum olmus sanki :)
A AysheDuru anladigim kadariyla bu isin bi standardi yok. nisan gelmeyip, sadece su gelip aciklik olup hic sanci olmayabiliyor da. veya hepsi birden olabiliyor. ya da sanci baslayip digerleri olmayabiliyor. gibi gibi seyler :) doktorumun soyledigine gore en tercih edileni sanci ile baslamasi. cunku vajinal dogumun gercejlesebilmesi icin sanci sart. hem de su gelip de sancilar baslamadigi zaman 24 saat icinde bebegin dogmasi gerek yoksa enfeksiyon riski var (ki bir kac hafta once bir arkadasimizin basina geldi bu). o zaman da ya suni sanci deniyorlar ya da sezeryana donuluyor. illa normal dogurucam diye diretmemek lazim.
 
InsaAllah bizimkide doner canim yoksa hic onaylamadiqim bisey olan sezeryana mecbur kalacam qibi
Aynı durumdayım, ters duruyor ve dönemiyor zavallım
Hamileliğin başından beri, acaba dayanır mıyım ağrıya diye diye kendimi normal Doğuma alıştırmaya çalıştım ve bu fikre gerçekten odaklanmışken şimdi de sezeryan olacak, nasıl olsa diye düşünüyorum.kader kısmet, bebek sağlıkla doğsun da bir şekilde çekeceğiz bunu.
 
Bana doktor 3 litre içecen dedi çok zor ya icemiyorum zorla
Resmen zorla su içiyorum, bazen 4 bazen 5lt içtiğim oluyor. Biberon gibi elimde taşıyorum şişemi. Ancak o şekilde şişlerim iniyor ve bağırsaklar çalışıyor. Su çok faydalı, içebildiğiniz kadar içmeli.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…