Yok canm bir iki defa yikamistik hatta iltihaplanma yapmasın diye.Bizim de öyle oldu, doktor çok yıkadığınız için dedi cnm. Sen de öyle yapmış olabilir misin?
Ben
Su içtiğin bardağıni büyüt. Ben 400 ml'lik bardaklarla içmeye başlayınca 3 litreyi de geçmeye başladım. İlk başta zor oluyor ama alışınca kolaylaşıyor. Her ilaçla 1 tam bardak su içmeye alıştır bir de kendini, böylece 3 ilaçla 1,2 litre içmiş oluyorum her gün kahvaltıdan kalkarken. Sonra arada bir yine kalk iç, taş çatlasa 1-1,5 saatte bir bardak içmeye zorla kendini. Her seferinde büyük bir bardağı bitir. Soda ayran falan iç su sıkarsa. Bardağın içine meyve ya da limon atabilirsin tatlandırsın diye. Denenmiş yöntem veriyorum bak
Bir de son tavsiye, cok zor oluyor ama bardaği tek dikişler içmeye çalış, mola verince uzuyor da uzuyor.
yok canm ya hiç gerek yok bende haftada bir kaç kez içiyorum. bende aynı fikirdeyim her şeye ilaç ilaç olmuyor.Şu an gündüz pek olmuyor cnm, gece içiyorum o kadarı yetiyor. yine de idare edebildiğim kadar ilaçsız ediyorum. Ama şöyle bişey var, biz babamla da hep konuşuruz, ilaçlar bağışıklığımızı zayıflatıyor, ağrıya direncimizi düşürüyor; benim ilaçsız bi hayat tercih etme sebebim bu. Ama gerçekten bi arıza var ve tedavi edilmesi gerekiyorsa o ayrı mesele. Yani benim içmeme sebebim bebeğe zarar vermesinden korkmam değil; çünkü doktor gayet emin olarak gün içinde ihtiyaç duyduğunda iç, bebeğe hiçbi zararı olmaz dedi. Eğer sıkıntın çoksa, yaşam kaliten düşüyorsa, alerjik vs bi durumun da yoksa gündüz de alabilirsin. Hatta ben ilk hamileliğimin bi süresini sürekli şurup içmemek için her sabah direk asit pompası alarak geçirdim. Çünkü nefesim kesilircesine reflü sancısı çekiyordum. Öyle bir şey yazmasını da isteyebilirsin doktordan. Onu açken içiyorsun ve bütün gün/gece hiç yanma olmuyor.
yok canm ya hiç gerek yok bende haftada bir kaç kez içiyorum. bende aynı fikirdeyim her şeye ilaç ilaç olmuyor.
sağol yinede
Uyanınca demir ilacı, kahvaltıdan sonra multivitamin ve omega 3 içiyorum. Balık yağına 3 ya da 4. ayda başladım ondan beri sürekli devam.Canım sabah 3 tane ilaç içiyorum demişsin bende merak ettim demir ilacından başka ne içiyorsun ben sadece demir ilacı içiyorum sabahları akşam da vitamin ve demir. Balık hapına falan başladınız mı diye merak ettim
Aslında balık yağına hamilelik boyunca 1 ay kullanım uygun diye duymuştum. Araştırdın mı benim doktor balık yağı konusu tartışmalı konu diye vermedi bende kullanmak istiyorumdaUyanınca demir ilacı, kahvaltıdan sonra multivitamin ve omega 3 içiyorum. Balık yağına 3 ya da 4. ayda başladım ondan beri sürekli devam.
Doğru bak bi de o var seninbiz yıllardır yapı kredi kullanıyoruz; allianz oldu şimdi biliyosundur belki. Ve çok çok memnunuz. Danışmanımız da o zaman gencecikti, şimdi iki çocuk annesi ve kendi ofisini açtı; düşün artık :) gece gündüz dinlemez, ilk çalışta açar, ne gerekirse yapar hemen... tavsiye ederim aramanı.. çünkü fiyat da teminatlar da biraz onların elinde,,, doğru şekilde yönlendirir seni de o anlamda.. bir de acil durumlar için çok iyi sigorta; çünkü özeller acilde soyup soğana çeviriyorlar insanı.. dediğin gibi tesadüfen yaşıyoruz bazen gerçekten; o yüzden böyle konularda işimi şansa bırakamıyorum ben
Hakikaten hele ki konu çocuksa acil bir durumda özeller canına okuyorlarmiş. Ne güzel yıllardır artık sağlam bir ilişki kurulmuş sizde. Arayıp görüşmeyi çok isterim canım senin için de sakıncası yoksa firmanın iletişim bilgilerini özelden mesaj atar mısın? Anadolu sigortadan da fiyat aldık bakalım biri ile ilerlememiz şart bizim. Aslında ben doğum itibarı ile küvez olursa onu da karşılaşın istiyorum ama biraz fazla istek oluyor işte, ona girmiyorlarmış. Neyse her halükarda daha karlı olacaktır bizim için de sigorta işi. A AysheDuru
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/oglumuza-isim-anket.1015578/
kızlar isim anketime bi bakar mısınz
önerilere de açığım bi isim bulamıyorum
Normal olanı ilk nişan gelir bakıldığında açılman 2 cm civarındadır ve sancı hemen başlamaz istersen geri kalan süreci hastanede yada evde geçitebilirsin sancılar 5-7 dakikaya düştüğünde hastaneye gitmek mantıklı , 7 cm den sonra suyu patlatıp süreci hızlandırmaya çalışabilir yada bebeğin suyuyla gelmesi daha kolay olduğu için patlatmayadabilir bu tamamen açıklığının sürecinin nasıl ilerlediği ile ilgili ve doktor insiyatifinde bişey farklı versiyonları da var tabi direk suyun gelir nişan falan gelmez yada sen o telaşta anlamayabilirsin ivedilikle hastaneye geçmelisin bu haldeyken açılman hiç olmamış da olabilir yada 5-8 cm bile olmuş olabilir farklı varyasyonlar düşünebilir Allah normal Doğum yapacaklara kolaylıklar nasip etsin bana bu sefer nasip olmayacakHanımlar ben ilkinde nişan sancı su mu hiçbişey görmediğim ve bu sefer de doğum miadı için neredeyse son güne tarih aldığımız için bu konuda tamamen acemi olduğumu farkettim :)) geç oldu ama neyse :) internette kırk türlü farklı şey yazıyodur kesin,, şu sırayı bana kısaca özetleyebilicek biri var mı :)))
Canım benim ilk nişanım geldi bir kaç dkika sonra suyum gelmeye başladı ama foş diye boşalma değil doğuma kadar süren sızıntı şeklinde sancımda suyumun gelmesinden sonra hemen başladı toplamda 12 saatte doğum olduHanımlar ben ilkinde nişan sancı su mu hiçbişey görmediğim ve bu sefer de doğum miadı için neredeyse son güne tarih aldığımız için bu konuda tamamen acemi olduğumu farkettim :)) geç oldu ama neyse :) internette kırk türlü farklı şey yazıyodur kesin,, şu sırayı bana kısaca özetleyebilicek biri var mı :)))
Canım ilk doğumun mu ikincisi ise ilki nasıl oldu doğumunBen bi süredir takip edemiyordum sizi geömişi okuyamadım herkes iyidir inşallah bu süreçte bebeğin eşinin yukarı çıkmaması kesinleştiğinden 15 ağustos olarak belirledik sezeryan tarihini hakkımızda hayırlısı inşalalh
Çok güzel canım güle güle giysin kuzunBu arada yedek takım olarak aldığımız hastane çıkışını ekliyorum. İçine de ne olur ne olmaz diye kolsuz body koyucam yedek.
Canım benim ilk nişanım geldi bir kaç dkika sonra suyum gelmeye başladı ama foş diye boşalma değil doğuma kadar süren sızıntı şeklinde sancımda suyumun gelmesinden sonra hemen başladı toplamda 12 saatte doğum oldu
Aynı durumdayım, ters duruyor ve dönemiyor zavallımInsaAllah bizimkide doner canim yoksa hic onaylamadiqim bisey olan sezeryana mecbur kalacam qibi
Resmen zorla su içiyorum, bazen 4 bazen 5lt içtiğim oluyor. Biberon gibi elimde taşıyorum şişemi. Ancak o şekilde şişlerim iniyor ve bağırsaklar çalışıyor. Su çok faydalı, içebildiğiniz kadar içmeli.Bana doktor 3 litre içecen dedi çok zor ya icemiyorum zorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?