2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Teşekkür ederim canım öyle oldu galiba hatta şöyle söyleyeyim 37+4 gün tam bayram öncesi arefe günü başladı doğum hemde doğum ile ilgili sahneleri olan yavncı sinemq filmi izlerken kendimi o kadar kaptırdım ki resmen doğumu başlattın diyor eşim. Bende üzülmüştim bayramda memlekete gidemiyoruz istanbulda bir başımıza bayram geçireceğiz diye oğlum bayram şekeri olarak bayramın 1. Günü doğdu

Saol cnm ,, büyük ihtimal benim de olmayacak ama hazırlıklı olmakta fayda var :) sonra şok olup elim ayağım birbirine girmesin :)))

Temmuzun 20 si normal bir tarih zaten cnm bebekler icin 3 hafta oncesine premature denmiyor
Öyle evet ama benim tam 20 temmuza kadar çalışma durumum var :)
İşteyken doğmasın da.
Aslında bir gün sonra doğsa ohh mis gibi 16 haftalık iznimde bebeğim de 16 haftalık olur büyür :)

Tarihi ne zamana aldınız cabım ? Benim doktorum 39.haftanın başında alırım dedi

Tabi canim.kesinlikle saqliqi daha onemli bakalim.donecekmi merakla bekliyorum yani nasil hareketleri falan senin ? Ben anlamiyorum neden bukadar sakin benim.bebeqim daha okadar buyukte deil yani canim sklyo bu duruma

Bu arada yedek takım olarak aldığımız hastane çıkışını ekliyorum. İçine de ne olur ne olmaz diye kolsuz body koyucam yedek.
Sağlıkla giysin pıtırcık :) çok güzel.
Ayaksız mı kullanacaksın altı.
İçine çıtçıtlı body, üstüne tulum düşünmüştüm ben de. Acaba iki parça(alt-üst) olmasının avantajı var mı?
Yoksa farketmez mi? Deneyimlisin sen :))

Tabi canim.kesinlikle saqliqi daha onemli bakalim.donecekmi merakla bekliyorum yani nasil hareketleri falan senin ? Ben anlamiyorum neden bukadar sakin benim.bebeqim daha okadar buyukte deil yani canim sklyo bu duruma
Hareketleri gayet normal. Bazen hatta bir vuruyor deprem oldu sanıyorum :)
Pıtırcık ayaklar kasığa ve idrar kesesine çalışıyor.
Eller de yukarıda.
Ama dönmeye çalışınca biraz rahatsız ediyor. Kafası tam kalbimin oradan soluma tam yan tarafıma kadar geliyor. Orada durunca rahatsız ediyor, sonra tekrar yerine dönüyor. Dönüşü tamamlayamıyor. Kıyamıyorum o zaman, üzülüyorum.

acaba o anda ona yardımcı olabilir misin bi doktoruna sorsan

nişan nasil bir seydi canim? renk ve kivami?

Oyyyy kiyamam yaaa minnosa bak sen demek dinmeye calisiyo demekki her bebek ayni deil canim artik kimseyle kiyaslamak istemiyorum.kendimi sakin bebek olacak heralde benimki

benimki de birkac gundur sanki cok hareketli degil gibi. bir de sunu gozlemledim,cok az is yapsam ve yurusem bile su gelmeye devam ediyor az az.
kendimi hic yormayacagim ya,bu su beni az da olsa tedirgin etti.

oyy tam bayram sekeri olmus :)

benimki de birkac gundur sanki cok hareketli degil gibi. bir de sunu gozlemledim,cok az is yapsam ve yurusem bile su gelmeye devam ediyor az az.
kendimi hic yormayacagim ya,bu su beni az da olsa tedirgin etti.
Canim bende korkuyorum ya suyum sinirda olduqu icin su azalmasi olursa hareket azliqi olurmus sen napsanki bi qitsenmi acaba doktora suyun ne durumda baksa bi ?

Saol cnm ,, büyük ihtimal benim de olmayacak ama hazırlıklı olmakta fayda var :) sonra şok olup elim ayağım birbirine girmesin :)))
Canm benim doğum şöyle oldu sancim 8 dk ya bir vardı ama çok hafifti. Başka belirti yoktu dr ü aradım hemen hastaneye geçin arkadaşları arıyorum dedi. Ve gittik. Su nedir nisan nedir bilmem. Yatisim öğlen 4 gibi oldu. Ertesi gün 12.25 de kizim doğdu. Suyumu patlattılar suni sancı verdiler falan öyle. Çok zor dogumdu benimki açıkçası. Ama şükür bitiyor geçiyor. Sancimi dinlemeden anlamazdim doğumun başlayacağını. Bu kez hemen de gitmeyi dusunmuyorum açıkçası. Suni sancı almak istemiyorum. Tabi normal olursa insallah

Canim bende korkuyorum ya suyum sinirda olduqu icin su azalmasi olursa hareket azliqi olurmus sen napsanki bi qitsenmi acaba doktora suyun ne durumda baksa bi ?
Havuç suyu içmek suyu artırıyor diyordu ıbrahim saracoğlu aklında olsun canm. Birde içtiğim su miktarı da bazen etki edebiliyor. Enfeksiyon da var demistin, bence sen suyu epey arttir canm. Hareket azalması normal olabilir. Buyuyorlar. Benimki de çok çok hareketli değil ama bazen özellikle yemek sırası ve sonrası çok aktif oluyor. Elini ayagini bir yerini hissediyorum ufak ufak ele gelircesine hareket ediyor. Ama başı nerde poposu nerde nereyi geziyor ikisindede anlamadım. Sert bir yuvarlaksa ya popo ya baş diye tahmin edebiliyorum o kadar. Sakin bebek gerçekten anne karnindada sakin oluyor benim tecrübem bu yönde. Cadi kizim çok aktifti hala aynı. Kurtlu bamyam benim diye severim. Hiç durmaz.

gunde 3 litre su iciyorum,azalir mi ki o kadar su icmeye ragmen.
cumartesi kontrol var,bekleyim diyorum cumartesiyi.
dun mobilya ve duvar kagidi bakmak icin gezdim mecburen,bugun de annem gorumcemi iftara aldi,cok yormasam da yine de yorgunluk oldu. o yuzden su geldi.
yarin obur gun gozlemleyecegim ve kendimi yormadan uzanacagim,bakalim nolacak.

Canim su icmeyle amniyon sivisinin hic alakasi yokmus nice tanidiklarim var qunde 1 bardak su bile icmeden suyu qayet iyi olan malesef su arttirmiyomus o tamamen bebeqin yutma ve idrar yapmasiyla alakaliymis offf bilmiyorum ya benimde canim sklyo bu su meselesine havuc suyunu denicem bide o arttirir diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…