2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim cok tesekkur ederim :) havuc suyunu cok duydum inrahim saracoglunu dinledim 1 hafta sabah aksam 1 bardak icin bakin qorun nasil normale donecek diyo emin konusuyo adam bi denicem mutlaka :) hareket meselesine qelincede hani hissediyorum ama ufak ufak yani sakin sakin quclu tekmeleri yok sadece kayiyo ordan oraya :) benimle ayni haftada olan arkadaslarim var hic yrrinde durmuyo benim bebeqim diyolar e insan suphe duyuyo haliyle ona canim sklyo sadece :)

Her bebek ayrıdır canm. Benim bir arkadasinda aşırı sakin bir bebekti kızı, karnını sallardi bildiğin hareket etsin diye. 3hamile bir araya geldiğimizde yaptığında çok gulmustik. E kıpırdamıyor derdi..doğduğunda da bir uykucu sakin bebek oldu ki sorma. Bizimkiler bas bas ağlardi. Gerçekten anne karnında belli ediuor.bu kez bende oğlumu daha sakin buluyorum. Yada kızından aralarda farkediyorum..
Bulantin geçtimi merak ettim cnn. Yazdın mi bilmiyorum. Kimisinde yeniden başlarmış. Doğuma kadar devam eden olurmuş. Allah yardimcin olsun.
Havuç suyunuda dene madem canm. Kaybedecek birşey yok. Nedense bana çok inandırıcı geliyor ıbrahim saracoğlu. Konuşma tarzı anlayışı tefekkürü çok iyi gerçekten. Zaten onca bitkiyi meyveyi inceleyip alemleri seyredip tefekkur etmemek ne mümkün..rabbim gerçekten hiç birşeyi boşa yaratmamis..insallah sana da sifa olur. Ama su meselesini ciddiye al canm.

tabiki her bebek ayni degildir ama dedigin gibi cevrendeki hamileler oyle deyince de insan bi tedirgin olur.

her seferinde suyun iyi diyor ama bakalim cumartesi ne diyecek,su meselesini iyice sormali.

Sorma canim wallla su meselesi beninacayio tedirqin etti.Doktor diyoki az deil ama fazlada deil yani sinirdasin dikkat et dedi yormamaya calisiyorum kendimi iste acaba diyorum sudan dolayimi hareketleri az diye ama nebilim ya pek kafayada takmak istemiyorum kimseyle kiyaslamayimda diyorum insanlar oyle anlatinxada acaba problemmi varki diye dusunuyo insan bakalim yeterki saqlikli doqsunda hicbisyenistemiyorum baska mide bulantim dunden beri var yani kustirmuyo ama rahatsiz ediyo bisey yiyesi.yok hic insaAllah qecer doquma kadar boyle qiderse yandik daha 2 ay var cunku

hareketi az dedigimden beri cok hareketli. anne ben iyiyim diyor herhalde:)

İnşşalah bu sefer daha kolay olur cnm,, ikinci daha kolay diyorlar genelde :) suni sancı belirli miktarda sancın varsa veriyorlarmış, bende hiç olmadığı için kesinlikle olmaz demişti doktor... tamamen 32. Haftada nasılsam öyle gittim doğuma da :)

Elleri falan nası anlıyosun cnm ya,, ben ikinci olduğu halde anlamıyorum wala... bi tek döndüğünü hissetmiştim o da aşağı değil yukarı vurduğu için :) niye anlamıyorum (

Elleri falan nası anlıyosun cnm ya,, ben ikinci olduğu halde anlamıyorum wala... bi tek döndüğünü hissetmiştim o da aşağı değil yukarı vurduğu için :) niye anlamıyorum (
Offff sanirim bu hareket meselesi hepimizin kafasinda soru isareti

Ben butun kizlara sesleniyorum hareketleri ne olarak hissediyosunuz tekme mi kaymami bole bi sallantimi kabarcik patlamasi qibimi

Haklısın, biz de bi ismi öyle seçiyoruz. İlki Ayşe Beren, bunda da Duru Sena. Şart değil tabi ama insan kendini iyi hissediyor :)
koyduğumuz isimlerden sorumluyuz öbür dünya da yargılanacağız yani zorunda diye duydum ama yanlış yönlendirmeyim duydum diyelim =)
bende zaten severek koyuyorum zorunda olduğum için değil tabi öylesi daha iyi
canım diğer topiğime yazarsan daha iyi olur burada konu dışı olabilir

Yok bence avantajı cnm. ben de tulumu daha rahat buluyorum. Sırtı beli açılmıyor, derli toplu duruyor hem de. Doğumdan sonra giydireceğimiz takım tulumlu, bu da değişik olsun dedim, o yüzden iki parça yani :) uygun renkte çorap da almıştım zaten daha önce. Bir de hastanede fotoğraf çekimi oluyor ikinci gün, bunun resimde tam çıkmamış ama altı simli parlak; güzel görünür fotolarda diye düşündüm :)) yoksa senin dediğin gibi en rahatı, çıtçıtlı body + ayaklı tulum :) dışarı çıktığımız günler hariç kızımı da hep öyle giydirdim neredeyse iki yaşına kadar :))))

Ben butun kizlara sesleniyorum hareketleri ne olarak hissediyosunuz tekme mi kaymami bole bi sallantimi kabarcik patlamasi qibimi
canım çeşitli benimki sorduğun o mu açıklayayım ama
1.yumruk yapmışta bastırıyor itiyor karnımda bi çıkıntı oluyor belki de kafası o ya da eli bilemiyorum
2. o yumru olan şey sağ taraftan inip sola geçiyor bi de orda çıkıp iniyor
3. karnımda meksika dalgası gibi hareket görünüyor
4. arkadaşlar hıçkırık dedi ama pıt pıt pıt diye ritmik bi tempo hissediyorum elleyince eşim de hissediyor

sonuç olarak tekmeleri de var çıkıntılara da kayma diyebilirim ben.
meksika dalgasınıda ekliyorm

bunu mu sormak istedn canm

Yargılanma kısmını bilmiyorum ama iyi bi isim vermek borcumuz. Anlamları da güzel seninkilerin, hepsini sevdim ben; seçemedim bi türlü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…