- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Canim cok tesekkur ederim :) havuc suyunu cok duydum inrahim saracoglunu dinledim 1 hafta sabah aksam 1 bardak icin bakin qorun nasil normale donecek diyo emin konusuyo adam bi denicem mutlaka :) hareket meselesine qelincede hani hissediyorum ama ufak ufak yani sakin sakin quclu tekmeleri yok sadece kayiyo ordan oraya :) benimle ayni haftada olan arkadaslarim var hic yrrinde durmuyo benim bebeqim diyolar e insan suphe duyuyo haliyle ona canim sklyo sadece :)Havuç suyu içmek suyu artırıyor diyordu ıbrahim saracoğlu aklında olsun canm. Birde içtiğim su miktarı da bazen etki edebiliyor. Enfeksiyon da var demistin, bence sen suyu epey arttir canm. Hareket azalması normal olabilir. Buyuyorlar. Benimki de çok çok hareketli değil ama bazen özellikle yemek sırası ve sonrası çok aktif oluyor. Elini ayagini bir yerini hissediyorum ufak ufak ele gelircesine hareket ediyor. Ama başı nerde poposu nerde nereyi geziyor ikisindede anlamadım. Sert bir yuvarlaksa ya popo ya baş diye tahmin edebiliyorum o kadar. Sakin bebek gerçekten anne karnindada sakin oluyor benim tecrübem bu yönde. Cadi kizim çok aktifti hala aynı. Kurtlu bamyam benim diye severim. Hiç durmaz.
Her bebek ayrıdır canm. Benim bir arkadasinda aşırı sakin bir bebekti kızı, karnını sallardi bildiğin hareket etsin diye. 3hamile bir araya geldiğimizde yaptığında çok gulmustik. E kıpırdamıyor derdi..doğduğunda da bir uykucu sakin bebek oldu ki sorma. Bizimkiler bas bas ağlardi. Gerçekten anne karnında belli ediuor.bu kez bende oğlumu daha sakin buluyorum. Yada kızından aralarda farkediyorum..Canim cok tesekkur ederim :) havuc suyunu cok duydum inrahim saracoglunu dinledim 1 hafta sabah aksam 1 bardak icin bakin qorun nasil normale donecek diyo emin konusuyo adam bi denicem mutlaka :) hareket meselesine qelincede hani hissediyorum ama ufak ufak yani sakin sakin quclu tekmeleri yok sadece kayiyo ordan oraya :) benimle ayni haftada olan arkadaslarim var hic yrrinde durmuyo benim bebeqim diyolar e insan suphe duyuyo haliyle ona canim sklyo sadece :)
Canim cok tesekkur ederim :) havuc suyunu cok duydum inrahim saracoglunu dinledim 1 hafta sabah aksam 1 bardak icin bakin qorun nasil normale donecek diyo emin konusuyo adam bi denicem mutlaka :) hareket meselesine qelincede hani hissediyorum ama ufak ufak yani sakin sakin quclu tekmeleri yok sadece kayiyo ordan oraya :) benimle ayni haftada olan arkadaslarim var hic yrrinde durmuyo benim bebeqim diyolar e insan suphe duyuyo haliyle ona canim sklyo sadece :)
Canim su icmeyle amniyon sivisinin hic alakasi yokmus nice tanidiklarim var qunde 1 bardak su bile icmeden suyu qayet iyi olan malesef su arttirmiyomus o tamamen bebeqin yutma ve idrar yapmasiyla alakaliymisofff bilmiyorum ya benimde canim sklyo bu su meselesine havuc suyunu denicem bide o arttirir diyolar
Sorma canim wallla su meselesi beninacayio tedirqin etti.Doktor diyoki az deil ama fazlada deil yani sinirdasin dikkat et dedi yormamaya calisiyorum kendimi iste acaba diyorum sudan dolayimi hareketleri az diye ama nebilim ya pek kafayada takmak istemiyorum kimseyle kiyaslamayimda diyorum insanlar oyle anlatinxada acaba problemmi varki diye dusunuyo insan bakalim yeterki saqlikli doqsunda hicbisyenistemiyorum baskaHer bebek ayrıdır canm. Benim bir arkadasinda aşırı sakin bir bebekti kızı, karnını sallardi bildiğin hareket etsin diye. 3hamile bir araya geldiğimizde yaptığında çok gulmustik. E kıpırdamıyor derdi..doğduğunda da bir uykucu sakin bebek oldu ki sorma. Bizimkiler bas bas ağlardi. Gerçekten anne karnında belli ediuor.bu kez bende oğlumu daha sakin buluyorum. Yada kızından aralarda farkediyorum..
Bulantin geçtimi merak ettim cnn. Yazdın mi bilmiyorum. Kimisinde yeniden başlarmış. Doğuma kadar devam eden olurmuş. Allah yardimcin olsun.
Havuç suyunuda dene madem canm. Kaybedecek birşey yok. Nedense bana çok inandırıcı geliyor ıbrahim saracoğlu. Konuşma tarzı anlayışı tefekkürü çok iyi gerçekten. Zaten onca bitkiyi meyveyi inceleyip alemleri seyredip tefekkur etmemek ne mümkün..rabbim gerçekten hiç birşeyi boşa yaratmamis..insallah sana da sifa olur. Ama su meselesini ciddiye al canm.
Canim su icmeyle amniyon sivisinin hic alakasi yokmus nice tanidiklarim var qunde 1 bardak su bile icmeden suyu qayet iyi olan malesef su arttirmiyomus o tamamen bebeqin yutma ve idrar yapmasiyla alakaliymisofff bilmiyorum ya benimde canim sklyo bu su meselesine havuc suyunu denicem bide o arttirir diyolar
Canm benim doğum şöyle oldu sancim 8 dk ya bir vardı ama çok hafifti. Başka belirti yoktu dr ü aradım hemen hastaneye geçin arkadaşları arıyorum dedi. Ve gittik. Su nedir nisan nedir bilmem. Yatisim öğlen 4 gibi oldu. Ertesi gün 12.25 de kizim doğdu. Suyumu patlattılar suni sancı verdiler falan öyle. Çok zor dogumdu benimki açıkçası. Ama şükür bitiyor geçiyor. Sancimi dinlemeden anlamazdim doğumun başlayacağını. Bu kez hemen de gitmeyi dusunmuyorum açıkçası. Suni sancı almak istemiyorum. Tabi normal olursa insallah
Haklısın, biz de bi ismi öyle seçiyoruz. İlki Ayşe Beren, bunda da Duru Sena. Şart değil tabi ama insan kendini iyi hissediyor :)yok canım hiç düşünmedik onu
zaten Efe yiğit cesur demek aslan da hemen hemen aynı hem birisi Kur an da geçen isimlerden olsun istiyoruz.
Elleri falan nası anlıyosun cnm ya,, ben ikinci olduğu halde anlamıyorum wala... bi tek döndüğünü hissetmiştim o da aşağı değil yukarı vurduğu için :) niye anlamıyorumHareketleri gayet normal. Bazen hatta bir vuruyor deprem oldu sanıyorum :)
Pıtırcık ayaklar kasığa ve idrar kesesine çalışıyor.
Eller de yukarıda.
Ama dönmeye çalışınca biraz rahatsız ediyor. Kafası tam kalbimin oradan soluma tam yan tarafıma kadar geliyor. Orada durunca rahatsız ediyor, sonra tekrar yerine dönüyor. Dönüşü tamamlayamıyor. Kıyamıyorum o zaman, üzülüyorum.
Canim hareketten kastin ne mesela hani tekmemi yoksa ordan oraya kaymami :)hareketi az dedigimden beri cok hareketli. anne ben iyiyim diyor herhalde:)
acaba o anda ona yardımcı olabilir misin bi doktoruna sorsan
Haklısın, biz de bi ismi öyle seçiyoruz. İlki Ayşe Beren, bunda da Duru Sena. Şart değil tabi ama insan kendini iyi hissediyor :)
Offff sanirim bu hareket meselesi hepimizin kafasinda soru isaretiElleri falan nası anlıyosun cnm ya,, ben ikinci olduğu halde anlamıyorum wala... bi tek döndüğünü hissetmiştim o da aşağı değil yukarı vurduğu için :) niye anlamıyorum(
koyduğumuz isimlerden sorumluyuz öbür dünya da yargılanacağız yani zorunda diye duydum ama yanlış yönlendirmeyim duydum diyelim =)Haklısın, biz de bi ismi öyle seçiyoruz. İlki Ayşe Beren, bunda da Duru Sena. Şart değil tabi ama insan kendini iyi hissediyor :)
Sağlıkla giysin pıtırcık :) çok güzel.
Ayaksız mı kullanacaksın altı.
İçine çıtçıtlı body, üstüne tulum düşünmüştüm ben de. Acaba iki parça(alt-üst) olmasının avantajı var mı?
Yoksa farketmez mi? Deneyimlisin sen :))
hepsi desem :)Ben butun kizlara sesleniyorumhareketleri ne olarak hissediyosunuz tekme mi kaymami bole bi sallantimi kabarcik patlamasi qibimi
canım çeşitli benimki sorduğun o mu açıklayayım amaBen butun kizlara sesleniyorumhareketleri ne olarak hissediyosunuz tekme mi kaymami bole bi sallantimi kabarcik patlamasi qibimi
Yargılanma kısmını bilmiyorum ama iyi bi isim vermek borcumuz. Anlamları da güzel seninkilerin, hepsini sevdim ben; seçemedim bi türlü :))koyduğumuz isimlerden sorumluyuz öbür dünya da yargılanacağız yani zorunda diye duydum ama yanlış yönlendirmeyim duydum diyelim =)
bende zaten severek koyuyorum zorunda olduğum için değil tabi öylesi daha iyi
canım diğer topiğime yazarsan daha iyi olur burada konu dışı olabilir
off çok zor gerçektenYargılanma kısmını bilmiyorum ama iyi bi isim vermek borcumuz. Anlamları da güzel seninkilerin, hepsini sevdim ben; seçemedim bi türlü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?