2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hareket hissediyorum ama sadece otueurken uzanirken boyle surekli hareket halinde deil yani :) ben istiyorumki hep oynasin 61 kilouum cok deilim aslinda :)
Cnm benimki de öyle diyorum, rahat ol :))) bırak çocuğu uyusun :) wala bak ben de korkuyorum uzun süre hareket etmeyince ama sonra bi kere kıpırdanıyor ya, tamam işte kalbi atıyor herşey yolunda deyip rahatlatıyorum kendimi hemen

34 yaşımdayım ben.. aslında daha ileride istiyordum ama şimdi de iyi oldu diyorum... yoksa iş kırka falan varıcaktı bize kalsa :)))
evet canım çok iyi yapmışsın hem ikisi bir arada büyür sana da daha rahat olur
bende öyle düşünüyorm Allah nasip ederse bi bu doğsunda bakalım ikisi bi arada büyüsün hem kıskançlıkta olmaz

evet canm çok haklısın
senin annen ve kv nin adı olması sana şans olmuş ikisininde gönlü olmuş hem
ben seviyorum ama tamam bu diyemiyorm
sevdim ama tam içime sindi diyemem
anneanne ve dedenin isimlerini koymak bir gelenek oldu ama dayı amca teyze henüz o kadar yaygın değil
ah bi sinen isim olsa kimselere sormadan koyucam ismini ama
erkek olursa ne koyacaktınız siz

Ben butun kizlara sesleniyorum hareketleri ne olarak hissediyosunuz tekme mi kaymami bole bi sallantimi kabarcik patlamasi qibimi
Sür kli değişiyor benim hepsi de oluyor nerdeyse bu ara kafa atıyor gibi hissediyorum ama hafif bayağı kabarcık patlaması gibi yani :)

Meksika dalgası da çok oldu bende bi ara sanırım senin haftalarda şimdi yapmıyor ya çok güzeldi o keşke yapsa :)

Emrah koyucaktık bir ismini kardeşim Emrah olduğu için :) diğerini de Oğuzhan :) onlar da çok içime sinmişti. Oğuzhan çok güçlü bir isim çünkü; Emrah da hayatta tanıdığım en karakterli en düzgün dürüst ve merhametli insanlardan biridir. O yüzden kesin kararlıydık yani :)

evet canım çok iyi yapmışsın hem ikisi bir arada büyür sana da daha rahat olur
bende öyle düşünüyorm Allah nasip ederse bi bu doğsunda bakalım ikisi bi arada büyüsün hem kıskançlıkta olmaz

Evet bi de kıyafetleri oyuncakları vs topla kaldır uzun süre sakla vs gerek kalmadı diye seviniyorum ben tabi :) peşpeşe iyi oldu :)))

Evet bi de kıyafetleri oyuncakları vs topla kaldır uzun süre sakla vs gerek kalmadı diye seviniyorum ben tabi :) peşpeşe iyi oldu :)))
aynen düşünsene birini büyütüp okul çağına getireceksin ohh tam rahata erdim diyeceksin sonra sil baştan
ben öyle düşünüyorum yani bi sürede çıksın gitsin tamam zor olur ama ileride sen daha rahat edersin

Gunaydin kizlar dun biraz agrilarim vardi gece bir miktar camasirim islandi acile geldik biraz sancim baslamis bir miktar da suyum sizmis sanciyi durdurduk. Su seviyemiz cok iyi durumda ama azar azar geliyor. Kese yukardan bir miktar zedelenmis hastahanede musade altindayim dikis saglam bir sorun yok onumuzdeki sureci hastahanede gecirebilirim. Bolca dua edin moralim yerinde bebegim 2150 gr olarak olculdu ama kuvez sikintisi olmamasi icin 15 gun daha durmaliymis. Dr daha uzun da durabilir dedi yeterki enfeksiyon bas gostermesin.

Çok geçmiş olsun canm. Umarım enfeksiyon olmadan atlatirsin süreci.. Zaten müsade altindasın bir sorun olmadan vakitlice bebeğin gelecek insallah. Rabbim yardımcınız olsun. Maşallah bebeğinin kilosuda gayet iyi canm. Kolaylıklar ve sifa diliyorum

Tesekkur ederim cnm insallah

Geçmiş olsun canım allahın izniyle artık birşey olmaz sen tehlikeli zamanları atlattin

Hadi canim surekli mi peki yani qunde kac kere ? Bole net hareketleri oluyo
valla belli olmuyo dalgalanma seklinde cok oluyor mesela. vurma eskisi kadar sık olmuyor arada sirada. pit pit kalp atisi gibi oluyor. kasilma diye tabir edilen bir yere toplanma oluyor. bide bu ara kasilma harici bi tarafini dayayip karnimi yamuk yumuk bi hale sokuyor :) tabi bunlari ben saymiyorum gunde kac kez diye. ama endiselenmemi gerektirmeyecek kadar hissediyorum hareketlerini. suan bunu yazarken vurdu mesela :)
aynen oyle canim. o yuzden allah hayirlisi nasilsa oyle dogurmayi nasip etsin insallah hepimize.

gunaydin canim cok gecmis olsun. oncelikle moralinin yerinde olmasi super. musade altindasin zaten insallah enfeksiyon falan olmayacak saglikla alacaksin kizini kucagina arkadasim
kese nasil zedelenmis ki neden oluyormus acaba.

Canim qecmis olsun umarim bi sknti cikmadan atlatirsin bu surecide musade altinda oldukca korkma dualarimiz seninle insaAllah kizinida alip qeleceksin ewe saqlicakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…