Cnm benimki de öyle diyorum, rahat ol :))) bırak çocuğu uyusun :) wala bak ben de korkuyorum uzun süre hareket etmeyince ama sonra bi kere kıpırdanıyor ya, tamam işte kalbi atıyor herşey yolunda deyip rahatlatıyorum kendimi hemenHareket hissediyorum ama sadece otueurken uzanirken boyle surekli hareket halinde deil yani :) ben istiyorumki hep oynasin61 kilouum cok deilim aslinda :)
evet canım çok iyi yapmışsın hem ikisi bir arada büyür sana da daha rahat olur34 yaşımdayım ben.. aslında daha ileride istiyordum ama şimdi de iyi oldu diyorum... yoksa iş kırka falan varıcaktı bize kalsa :)))
Saol cnm :) Bana da hep çıtı pıtı bi isim gibi gelmişti.. anlamları da pozitifti.. çok severek seçmiştik o yüzden :)beren ismini cok severim.
çokta takılıp düşünmemek lazım ya eskiden insanlar napıyormuş hamile kalıp doğuruyorlar onlarda can değil miydiSeviyorum böyle rahat doktorları ben ya :)
evet canm çok haklısınBenim annem ve kayınvalidem Ayşe cnm , övmek gibi olucak ama isminin hakkını veren kadınlar ikisi de :) o yüzden hiç düşünmeden direk onların ismini verdim kızıma. Tesadüfen bakıcısı da Ayşe oldu hatta uzun süre :))) yanına da Beren koyduk daha modern diye... bunda da erkek olursa benim kardeşimin kız olursa da eşimin kardeşinin adını verelim dedik, kız oldu :) birine Sena'yı o yüzden seçtik. Zaten anlamı güzel, kitapta da geçen isim; biz Duru deriz de o belki Sena'yı kullanmak bile isteyebilir ileride.. kendileri bilir yani... o yüzden gönlünden geçiyorsa koy.. amcası da mutlu olur.. eşin de mutlu olur... bişey kaybetmezsin bence :) beğenmediğin bi isimse ayrı tabi...
Sür kli değişiyor benim hepsi de oluyor nerdeyse bu ara kafa atıyor gibi hissediyorum ama hafif bayağı kabarcık patlaması gibi yani :)Ben butun kizlara sesleniyorumhareketleri ne olarak hissediyosunuz tekme mi kaymami bole bi sallantimi kabarcik patlamasi qibimi
tabiki her bebek ayni degildir ama dedigin gibi cevrendeki hamileler oyle deyince de insan bi tedirgin olur.
Meksika dalgası da çok oldu bende bi ara sanırım senin haftalarda şimdi yapmıyor ya çok güzeldi o keşke yapsa :)canım çeşitli benimki sorduğun o mu açıklayayım ama
1.yumruk yapmışta bastırıyor itiyor karnımda bi çıkıntı oluyor belki de kafası o ya da eli bilemiyorum
2. o yumru olan şey sağ taraftan inip sola geçiyor bi de orda çıkıp iniyor
3. karnımda meksika dalgası gibi hareket görünüyor
4. arkadaşlar hıçkırık dedi ama pıt pıt pıt diye ritmik bi tempo hissediyorum elleyince eşim de hissediyor
sonuç olarak tekmeleri de var çıkıntılara da kayma diyebilirim ben.
meksika dalgasınıda ekliyorm
bunu mu sormak istedn canm
evet canm çok haklısın
senin annen ve kv nin adı olması sana şans olmuş ikisininde gönlü olmuş hem
ben seviyorum ama tamam bu diyemiyorm
sevdim ama tam içime sindi diyemem
anneanne ve dedenin isimlerini koymak bir gelenek oldu ama dayı amca teyze henüz o kadar yaygın değil
ah bi sinen isim olsa kimselere sormadan koyucam ismini ama
erkek olursa ne koyacaktınız siz
evet canım çok iyi yapmışsın hem ikisi bir arada büyür sana da daha rahat olur
bende öyle düşünüyorm Allah nasip ederse bi bu doğsunda bakalım ikisi bi arada büyüsün hem kıskançlıkta olmaz
aynen düşünsene birini büyütüp okul çağına getireceksin ohh tam rahata erdim diyeceksin sonra sil baştanEvet bi de kıyafetleri oyuncakları vs topla kaldır uzun süre sakla vs gerek kalmadı diye seviniyorum ben tabi :) peşpeşe iyi oldu :)))
alanı daraldı diye olmayabilir canm tahminimceMeksika dalgası da çok oldu bende bi ara sanırım senin haftalarda şimdi yapmıyor ya çok güzeldi o keşke yapsa :)
Çok geçmiş olsun canm. Umarım enfeksiyon olmadan atlatirsin süreci.. Zaten müsade altindasın bir sorun olmadan vakitlice bebeğin gelecek insallah. Rabbim yardımcınız olsun. Maşallah bebeğinin kilosuda gayet iyi canm. Kolaylıklar ve sifa diliyorumGunaydin kizlar dun biraz agrilarim vardi gece bir miktar camasirim islandi acile geldik biraz sancim baslamis bir miktar da suyum sizmis sanciyi durdurduk. Su seviyemiz cok iyi durumda ama azar azar geliyor. Kese yukardan bir miktar zedelenmis hastahanede musade altindayim dikis saglam bir sorun yok onumuzdeki sureci hastahanede gecirebilirim. Bolca dua edin moralim yerinde bebegim 2150 gr olarak olculdu ama kuvez sikintisi olmamasi icin 15 gun daha durmaliymis. Dr daha uzun da durabilir dedi yeterki enfeksiyon bas gostermesin.
Tesekkur ederim cnm insallahÇok geçmiş olsun canm. Umarım enfeksiyon olmadan atlatirsin süreci.. Zaten müsade altindasın bir sorun olmadan vakitlice bebeğin gelecek insallah. Rabbim yardımcınız olsun. Maşallah bebeğinin kilosuda gayet iyi canm. Kolaylıklar ve sifa diliyorum
Geçmiş olsun canım allahın izniyle artık birşey olmaz sen tehlikeli zamanları atlattinGunaydin kizlar dun biraz agrilarim vardi gece bir miktar camasirim islandi acile geldik biraz sancim baslamis bir miktar da suyum sizmis sanciyi durdurduk. Su seviyemiz cok iyi durumda ama azar azar geliyor. Kese yukardan bir miktar zedelenmis hastahanede musade altindayim dikis saglam bir sorun yok onumuzdeki sureci hastahanede gecirebilirim. Bolca dua edin moralim yerinde bebegim 2150 gr olarak olculdu ama kuvez sikintisi olmamasi icin 15 gun daha durmaliymis. Dr daha uzun da durabilir dedi yeterki enfeksiyon bas gostermesin.
valla belli olmuyo dalgalanma seklinde cok oluyor mesela. vurma eskisi kadar sık olmuyor arada sirada. pit pit kalp atisi gibi oluyor. kasilma diye tabir edilen bir yere toplanma oluyor. bide bu ara kasilma harici bi tarafini dayayip karnimi yamuk yumuk bi hale sokuyor :) tabi bunlari ben saymiyorum gunde kac kez diye. ama endiselenmemi gerektirmeyecek kadar hissediyorum hareketlerini. suan bunu yazarken vurdu mesela :)Hadi canimsurekli mi peki yani qunde kac kere ? Bole net hareketleri oluyo
aynen oyle canim. o yuzden allah hayirlisi nasilsa oyle dogurmayi nasip etsin insallah hepimize.Yok cnm çok haklısın, bu defa da kesinlikle diretmem. Zaten çok fazla şansım yok; 3-4 saati geçecek zorlu bir doğum olacaksa sezeryana dönerim dedi doktor da. Dikişlerim 3 buçuk yıllık olucak daha; bebeğe bişey olmasa dahi kendim için de riske giremem çünkü sağlıklı bi şekilde emzirmek ve bakmak için de bizim de sağsalim çıkmamız lazım doğumdan neticede :) doğurmakla bitmiyor iş :) asıl zor olan sonrası...
gunaydin canim cok gecmis olsun. oncelikle moralinin yerinde olmasi super. musade altindasin zaten insallah enfeksiyon falan olmayacak saglikla alacaksin kizini kucagina arkadasimGunaydin kizlar dun biraz agrilarim vardi gece bir miktar camasirim islandi acile geldik biraz sancim baslamis bir miktar da suyum sizmis sanciyi durdurduk. Su seviyemiz cok iyi durumda ama azar azar geliyor. Kese yukardan bir miktar zedelenmis hastahanede musade altindayim dikis saglam bir sorun yok onumuzdeki sureci hastahanede gecirebilirim. Bolca dua edin moralim yerinde bebegim 2150 gr olarak olculdu ama kuvez sikintisi olmamasi icin 15 gun daha durmaliymis. Dr daha uzun da durabilir dedi yeterki enfeksiyon bas gostermesin.
Canim qecmis olsun umarim bi sknti cikmadan atlatirsin bu surecide musade altinda oldukca korkma dualarimiz seninle insaAllah kizinida alip qeleceksin ewe saqlicaklaGunaydin kizlar dun biraz agrilarim vardi gece bir miktar camasirim islandi acile geldik biraz sancim baslamis bir miktar da suyum sizmis sanciyi durdurduk. Su seviyemiz cok iyi durumda ama azar azar geliyor. Kese yukardan bir miktar zedelenmis hastahanede musade altindayim dikis saglam bir sorun yok onumuzdeki sureci hastahanede gecirebilirim. Bolca dua edin moralim yerinde bebegim 2150 gr olarak olculdu ama kuvez sikintisi olmamasi icin 15 gun daha durmaliymis. Dr daha uzun da durabilir dedi yeterki enfeksiyon bas gostermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?