2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende oyle dedim zaten doqumdan hic korkmuyorum nedense belkide benimki kolay olacak herkes ayni deilya hayirlisi olsun dedim sustular bizim milletimiz bi qarip ne tedirqin ediyosun insani demi susta ben kendim yasayip qoreyim kolaymi oluyo zormu

yok yoook kendi haline birakmazlaaaar,illa anlatirlar ama olumsuzu anlatirlar.
evine bir sey alirsin,kendine bir sey alirsin,gule gule kullan demeden once "ay cok pahali almissin derler" ,senin bi canini sıkarlar. e bunun normal fiyati ne dersin,onu da bilmez ama pahali almissin der.
hasta olursun moral vermek yerine " ayy bizim komsunun gelini de boyle olduydu,sonu cok kotu oldu " derler. sonra da toparlamaya calisirlar.
severiz milletce olumsuzlari konusmayi.
ayy dolmusum baya

Sabah sabah walla dilimiz sismis az qiybet yaoalim dicemde hamileyiz simdi qunah boswerr walla ole insanlara he deyip qecmek lazimda ben takintili olduwumdan oyle yapamiyorum he desemde aklimda soru isareti kaliyo amannn bakalim insaAllah en kolay en hayirli sekilde atlatiriz bu qunleri yeni uyandim keyfim kacmasin ym

maviye cevirmesi ne ifade ediyor tam olarak?
Asit baz durumu ile ilgili bir durum asitler mavi turnusol kağıdını kırmızıya bazlar kırmızı turnusol kağıdını maviye çevirir kirmizi renk turnusol kagidini maviye cevirince anliyoruz ki bu yuzde 90 amniyon sivisidir. Ama en guveniliri tabi labaratuvar ortaminda yapilan test ki bana o yapildi once maalesef pozitif cikti. Sonra turnusolla da baktik mavi olmus... simdilik sizma fln yok.

canım merhaba naptın etlikte doktorun netleşti mi

test dedigin crp mi?
kesilir sızma insallah.

evet onu biliyorum canım
Kur an da da geçmeli diye duydum ama

canım merhaba naptın etlikte doktorun netleşti mi
Ben iki seferdir Irem KUCUKYILDIZ diye bi doktora qidiyorum cok beqendim cok ilqili kaidn hic aklimda soru isareti kalmiyo quzel ilqilendi heralde doquma kadar ona devam edeem qibi canim :)

yok canım ölen birisi değil yaşıyor
ben Hz. Yusuf u sevdiğim için koymak istiyorm ama kararsızım

Gecmis olsun cnm ins bisey olmck dualarmz seninle dikkat et kendine Rabbim bebegini saglicakla zamnnda kucagina aldrsn

Suyum biraz fazlaydi 1 aydir kasilma olunca biraz kese sikismis ondan olmus gibi gozukuyor suan icin
canım çok geçmiş olsun durumunu biliyorum
Allah yardımcın olsun
sen kaçıncı haftadasın şu anda
sezeryan olacaksın dimi durumundan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…