Bende oyle dedim zaten doqumdan hic korkmuyorum nedense belkide benimki kolay olacak herkes ayni deilya hayirlisi olsun dedim sustularbizim milletimiz bi qarip ne tedirqin ediyosun insani demi susta ben kendim yasayip qoreyim kolaymi oluyo zormu
Academicteyim cnm evt kendi dr umHangi hastanedesin sen bu arada cnm? Acıbadem miydi? Doğum yapacağın yer di mi,, doktorun kendi doktorun vs?
Sabah sabah walla dilimiz sismis az qiybet yaoalim dicemde hamileyiz simdi qunahyok yoook kendi haline birakmazlaaaar,illa anlatirlar ama olumsuzu anlatirlar.
evine bir sey alirsin,kendine bir sey alirsin,gule gule kullan demeden once "ay cok pahali almissin derler" ,senin bi canini sıkarlar. e bunun normal fiyati ne dersin,onu da bilmez ama pahali almissin der.
hasta olursun moral vermek yerine " ayy bizim komsunun gelini de boyle olduydu,sonu cok kotu oldu " derler. sonra da toparlamaya calisirlar.
severiz milletce olumsuzlari konusmayi.
ayy dolmusum baya
Suyum biraz fazlaydi 1 aydir kasilma olunca biraz kese sikismis ondan olmus gibi gozukuyor suan icinGeçmiş olsun Can'ım Allah yardımcın olsun.. Çok mu yordun acaba kendini son günlerde kese Nasıl zedelenmiş
Tmm canim qidince haber edersin merak ettim insaAllah dusmusturcuma gidemedim. dun gece de annemde kaldim,evim uzak. yarin veya obur gun gidecegim. hic aksatmadim,insallah baskilanmistir ve dusuk cikar.gittigim zaman yazarim canim.
Asit baz durumu ile ilgili bir durum asitler mavi turnusol kağıdını kırmızıya bazlar kırmızı turnusol kağıdını maviye çevirir kirmizi renk turnusol kagidini maviye cevirince anliyoruz ki bu yuzde 90 amniyon sivisidir. Ama en guveniliri tabi labaratuvar ortaminda yapilan test ki bana o yapildi once maalesef pozitif cikti. Sonra turnusolla da baktik mavi olmus... simdilik sizma fln yok.maviye cevirmesi ne ifade ediyor tam olarak?
canım merhaba naptın etlikte doktorun netleşti miBenide cok iyi taniyolar anlattiktan sonra neyse seni korkutmayalim diyolarda isisten qecmis oldu bikerebisey diyemiyorum canim herkes iste dusunceli deil malesef soyledim zaten simdiden konusmanizin anlami yok her insanin aci esiqi farkli olur her doqumda bir deil oyuzden siz anlatmayin ben yasayip qoreyim diye
Asit baz durumu ile ilgili bir durum asitler mavi turnusol kağıdını kırmızıya bazlar kırmızı turnusol kağıdını maviye çevirir kirmizi renk turnusol kagidini maviye cevirince anliyoruz ki bu yuzde 90 amniyon sivisidir. Ama en guveniliri tabi labaratuvar ortaminda yapilan test ki bana o yapildi once maalesef pozitif cikti. Sonra turnusolla da baktik mavi olmus... simdilik sizma fln yok.
Hayir cnm vajinadan suruntu alip lab a gonderiyorlar amnion sivisi testi yapiliyor. Crp tamamen kandan bakilan birsey ve o enfeksiyonla ilgilitest dedigin crp mi?
kesilir sızma insallah.
bebeğin anne baba üzerindeki hakkıdır. hesap soracakmış bana ne biçim isim verdiniz diye doğru duymuşsun :) ahirette isimlerimizle çağrılıcaz çünkü. düşünsene rencide edici bir isimle çağrıldığını. zaten ortam gergin :):)
Bu arada yapabileceğimiz bir şey var mı canım? Yani bilemedim ne yapılır ama uzaktan olsun sen yine de şöyleSuyum biraz fazlaydi 1 aydir kasilma olunca biraz kese sikismis ondan olmus gibi gozukuyor suan icin
Ben iki seferdir Irem KUCUKYILDIZ diye bi doktora qidiyorum cok beqendim cok ilqili kaidn hic aklimda soru isareti kalmiyo quzel ilqilendi heralde doquma kadar ona devam edeem qibi canim :)canım merhaba naptın etlikte doktorun netleşti mi
Amniyon sıvısı sık sık kendini yenileyen bir şey, o yenilemeyi de annenin içtiği sudan yaptığı için ben su içmenin bebeğin suyunu etkilediğini okumuştum. Bulantına ve enfeksiyona da iyi gelebilir su içmek, bence sen doktoru dinle. Sadece su da değil tükettiğin tüm sıvıları sayabilirsin litre hesabına. Havuç suyu da sayılır yani su yerine.
Dalgalanma, içeriden kaşıkla tünel kazar gibi tırmalama türevi bir şey, vurma, küçük küçük dışarıdan görünmeyen hareketler bir de. Ayrıca ben uyurken hissetmiyorum ama eşimin dediğine göre ben uyurken de hareket ediyormuş. Yorulduğum zamanlar hareketlerini hiç hissetmiyorum, sürekli ayakta kaldığım zaman da öyle. Biraz ayaklarımı uzatıp dinlenmeye başlayınca o da hareketleniyor.
Tercih meselesi tabi ama bence bebeğin ismi özgün olmalı. Yani kendiniz isim uydurun demiyorum ama o ismi söyleyince akla tanıdığınız biri gelmemeli. Bebek kendi ismiyle doğmalı. Bir de ben ölen büyüklerin isimlerini bebeğe vermeyi sevmiyorum, çocuğun kaderini etkiliyor gibi geliyor bana. Bunlar tabi ki benim fikrim, kim nasıl isterse öyle isim koyar. Ben sadece fikrimi belirtmek istedim :)
Kiz kurmalı oyuncak mı bu nasıl hep oynayacak?Ben de ayaktayken hissetmiyorum çoğunlukla, güvende ve sağlıklı olduğunu gösterecek kadar hareket ediyorsa sorun yok kafana takma hiç. Her bebek farklı olur, doğduktan sonra da niye çok uyuyor diye ayrı niye az uyuyor diye ayrı stres yapacaksın gibi sen aynı hafta içinde :)
İnşallah birkaç hafta daha sağlıkla bekler bebeğin de haftasını doldurup kuvöze falan gerek kalmadan annesinin kollarına gelir. Geçmiş olsun, bir an önce atlatın inşallah bu hastane sürecini de.
kaç yaşlarında canmBen iki seferdir Irem KUCUKYILDIZ diye bi doktora qidiyorum cok beqendim cok ilqili kaidn hic aklimda soru isareti kalmiyo quzel ilqilendi heralde doquma kadar ona devam edeem qibi canim :)
Gecmis olsun cnm ins bisey olmck dualarmz seninle dikkat et kendine Rabbim bebegini saglicakla zamnnda kucagina aldrsnGunaydin kizlar dun biraz agrilarim vardi gece bir miktar camasirim islandi acile geldik biraz sancim baslamis bir miktar da suyum sizmis sanciyi durdurduk. Su seviyemiz cok iyi durumda ama azar azar geliyor. Kese yukardan bir miktar zedelenmis hastahanede musade altindayim dikis saglam bir sorun yok onumuzdeki sureci hastahanede gecirebilirim. Bolca dua edin moralim yerinde bebegim 2150 gr olarak olculdu ama kuvez sikintisi olmamasi icin 15 gun daha durmaliymis. Dr daha uzun da durabilir dedi yeterki enfeksiyon bas gostermesin.
canım çok geçmiş olsun durumunu biliyorumSuyum biraz fazlaydi 1 aydir kasilma olunca biraz kese sikismis ondan olmus gibi gozukuyor suan icin
Yok bana hic vermedi canim foto falan ama otur sohbet et yani cok ilqili bi bayandi :) yasini bilmiykrumda tahminen 35 var buyuk ihtimalle :)kaç yaşlarında canm
evet onu da duymuştm foto veriyor dimi ultrasonun muayene sonrasında
anladım canım istersin bi dahaki sefereYok bana hic vermedi canim foto falan ama otur sohbet et yani cok ilqili bi bayandi :) yasini bilmiykrumda tahminen 35 var buyuk ihtimalle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?