- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
evet günlerce oturup tasarladığım herkesçe çok da beğenilen mis gibi kitaplığıma ayyyyyyy sana iyi toz almalar diye yorum yapan biri var kocamın ailesinde :) ismini vermiyim cismi gö ile başlıyo :) yanlış anlamayın görümce demek istedim :):):) neyseee.. hiç aklıma gelmemişti bu pis kadınlar düşünür öyle şeyleri dedim ben de:) haketti ama :)yok yoook kendi haline birakmazlaaaar,illa anlatirlar ama olumsuzu anlatirlar.
evine bir sey alirsin,kendine bir sey alirsin,gule gule kullan demeden once "ay cok pahali almissin derler" ,senin bi canini sıkarlar. e bunun normal fiyati ne dersin,onu da bilmez ama pahali almissin der.
hasta olursun moral vermek yerine " ayy bizim komsunun gelini de boyle olduydu,sonu cok kotu oldu " derler. sonra da toparlamaya calisirlar.
severiz milletce olumsuzlari konusmayi.
ayy dolmusum baya
Sagol arkadaşım. Çok da sıkıntı yapmicam aynen. O gün aramız limoniydi eşimle sanki bana inat olsun diye çağırmış gibi yaptı ondan sinir olmuştum. Ama şimdi şimdi aklına gircem ben yavaştan.Benim gelmesine lafım asla yok bizde evlat sahibiyiz ama doğumdan sonra sana ve çocuga bakicam diiyince beklenti içine girdik. Aaa baktık yok herşey bize kaldı o zaman çok üzülmüştüm. Şükür ki çabuk toparladim. Baktık. Bakılıyor zaten sorun o değil.sadece ayrım yapıyor bazen ve böyle isine gelmediği zaman ise el sürmüyor ona üzülmüştüm. Eşim o zaman bir daha cagirmam demişti. Unutmuş olacak ki rahat konuştu. Ben ona animsatacagim. Sonra gelip kendi annesini bana sitem ediyor yoksa. Bu ne is bilmiyor, çocuğu tutamıyor edemiyor diye. Yine aynısı olacak. Kızımla ilgilenecek ama benim kizim durduğu yerde durmaz. Oyun ister kosmaca ister park ister farklı yiyecekler ister. İster ioglu ister. O onlara da yetisemeyeceginden çok kalmaz hahaaha kendi pes eder insallah amin. Çünkü dışardan kızim sakin duruyor. Ama evdeeee kaç yaniSıkıntı yapma cnm kendine,eşine söyle gec gelmesini uygun bi sekilde söylesin nasılsa daha var doguma.
evet günlerce oturup tasarladığım herkesçe çok da beğenilen mis gibi kitaplığıma ayyyyyyy sana iyi toz almalar diye yorum yapan biri var kocamın ailesinde :) ismini vermiyim cismi gö ile başlıyo :) yanlış anlamayın görümce demek istedim :):):) neyseee.. hiç aklıma gelmemişti bu pis kadınlar düşünür öyle şeyleri dedim ben de:) haketti ama :)
Saol canım valla ben de bir ay önce hafif hafif başladı sonra hiç tamamen geçmedi hatta arka sırt tarafına da vuruyor. Bazen hafifliyor unutuyorum hatta bazen de tam tersi iyice artıyor az önce yine baya arttı ellediğimde o bölge baya sertti yumşayınca azalıyor. Sanırım bebek aşağı inmeye başladıkça azalcak o da 36 yı bulur gibiCanım geçmiş olsun sana da. Nerden çıktı bu ağrı? Hiç arada hafifliyor mu ya da geçiyor mu canım? Ne zamana kadar devam edicek acaba? Bilgin var mı?
Saol canım valla ben de bir ay önce hafif hafif başladı sonra hiç tamamen geçmedi hatta arka sırt tarafına da vuruyor. Bazen hafifliyor unutuyorum hatta bazen de tam tersi iyice artıyor az önce yine baya arttı ellediğimde o bölge baya sertti yumşayınca azalıyor. Sanırım bebek aşağı inmeye başladıkça azalcak o da 36 yı bulur gibi
ben ilk hamilelliğimde yaşamıştım o kaburga sıkıntısını. doktora gitmiştim kırıldı mı diye o derece ağrıyodu. ama sadece kafasını dayadığı içinmiş. bebeğin pozisyonu ile alakalı yani. dediğin gibi iyi olsunlar da buna da katlanırız napalımm.. :)Canım o zaman 2-3 hafta daha bu gerçekle yaşamayı öğrenicez, çaresi yok. Aynen ben de dediğin gibi kaburgamda çürüme var gibi hissediyorum. Gece de bu yüzden uyuyamadım zaten, uykusuzluk da var. Gittikçe zorlaşıyor hamilelik. Napalım onlar sağlıklı olsunlar da biz çekeriz.
valla insanlar bazen hakikaten hakediyor yani:)
ya once bi hayirli olsun,gule gule kullan de.
temizlik icin seni cagirmayacagim hoş,bırak da kendim dusuneyim temizlik kısmını:)
bazi insanlar bence baskalarinin iyi bir seyler yapmasini veya yasamasini cekemiyorlar,kendileri yapamadiklari veya yasamadiklari icin.
hiiic duymayacaksin oylelerini ya da senin yaptigin gibi lafi cukk diye oturtacaksin yerine :)
Evet valla ben çok şükür rahat bi hamilelik geçirdim o yüzden bunu çekerim artık diyorum :)Canım o zaman 2-3 hafta daha bu gerçekle yaşamayı öğrenicez, çaresi yok. Aynen ben de dediğin gibi kaburgamda çürüme var gibi hissediyorum. Gece de bu yüzden uyuyamadım zaten, uykusuzluk da var. Gittikçe zorlaşıyor hamilelik. Napalım onlar sağlıklı olsunlar da biz çekeriz.
Eğer bulamazsan da kendin hazırlayıp fotoğrafçı ya da baskı yapan yerlerden çıkartabilirsim istediğin gibi, istediğin kıyafete.Kızlar hatıra fotoğrafı çekmek için 1 aylık 2 aylık yazan tşörtler oluyor ya bebekler için. Onlardan denk gelen söyleyebilir mi ya almak istyorum da
ben ilk hamilelliğimde yaşamıştım o kaburga sıkıntısını. doktora gitmiştim kırıldı mı diye o derece ağrıyodu. ama sadece kafasını dayadığı içinmiş. bebeğin pozisyonu ile alakalı yani. dediğin gibi iyi olsunlar da buna da katlanırız napalımm.. :)
Söylemeden gecemicem anlatım tarzın çok hoş komik canm...insanlara lafinjda esirgemiyorsunben ilk hamilelliğimde yaşamıştım o kaburga sıkıntısını. doktora gitmiştim kırıldı mı diye o derece ağrıyodu. ama sadece kafasını dayadığı içinmiş. bebeğin pozisyonu ile alakalı yani. dediğin gibi iyi olsunlar da buna da katlanırız napalımm.. :)
Kiz oqun iki arkadasimda oturdu birbirlerine sezeryan hikayelerini anlatiyolar bende onlarla ayni hastanede doqum yapacam simdi hic durmadan diyolarki aman aman neler cektik sakin sezeryana bulasma tuh keske o hastaneye qitmeseydin kollarimizi kelepcelediler iste tam uyusmadiydim o anda kestiklerini hissettik falan dur dur seni korkutmayalim ama cok zormus ikinci cocuqu yaparmiyim bilmem ne qozumu korkutuyolar halbuki ben hic doqumdan korkmazdim ne var herkes doquruyo bende yapar qelirim diyodum bole bos bos konusup beni tedirqin ettiler varya
cnm ben gördüm ama şu an çıkaramıyorum,, kesin yakındaki mağazalardan birinde görmüşümdür. Bakıcam birazdan bi iki tanesine, bulursam paylaşırım hemenKızlar hatıra fotoğrafı çekmek için 1 aylık 2 aylık yazan tşörtler oluyor ya bebekler için. Onlardan denk gelen söyleyebilir mi ya almak istyorum da
Evet valla ben çok şükür rahat bi hamilelik geçirdim o yüzden bunu çekerim artık diyorum :)
duymamayı çok isterdim amma hiçç yapamıyorum. genelde ikinci kısmı tercih ediyorum :) bazıları da söyler ayıp ettim diye kendini yer ama ben akşam kafamı yastığa çok rahat koyuyorum ne yalan söyliliym :) oh olsun haketmişti diyorum :)valla insanlar bazen hakikaten hakediyor yani:)
ya once bi hayirli olsun,gule gule kullan de.
temizlik icin seni cagirmayacagim hoş,bırak da kendim dusuneyim temizlik kısmını:)
bazi insanlar bence baskalarinin iyi bir seyler yapmasini veya yasamasini cekemiyorlar,kendileri yapamadiklari veya yasamadiklari icin.
hiiic duymayacaksin oylelerini ya da senin yaptigin gibi lafi cukk diye oturtacaksin yerine :)
oyyy kıyamammmm :) konuşamıyo da yavrum derdini anlatsın. baba işte.. anne olsa o morluğun kokusunu alırdı :)
ne manası olucak tamamen kıskançlık :) sinir oluyorum öyle insanlara. felaket tellalı :) evlen yandın çocuk olsun bilmem naaptın hele yürüsün iyice battın offf ikinici olunca ölüsünn :) sende o an olmayan ne varsa onu kötülerler korkutmaya çalışırlar. keyif alıyo çocuk geldi diye senin çok sevdiğin odayı bozacak olmandan ne beklersin kiBenim de bir akrabam benzer bir şey yapmıştı, evimize ilk kez geliyorlardı. Bizim de bir odamız var içinde yapmayı sevdiğimiz şeyler, enstrümanlar, 80-100 yıllık eşyalar, sinema perdesi, kitaplık koleksiyon yapılabilecek şeylerle dolu falan, rengi de biraz sıradışı bir renk. Adam geldi çok güzel olmuş güle güle kullanın demeden, çocuk olunca görürüm ben bu odayı dedi. Lan daha yeni evlenmişiz, bir hevesle yapmışız, aylarca plan yapmış hayal kurmuşuz odayla ilgili, dediği bu. Çünkü neymiş onların da çocuktan önce bir odaları varmış içinde kitaplık olan, çocuk doğunca bozmuşlar. Yahu ben biliyorum o odayı bir tane kitaplık ve çalışma masasından başka bir şey yoktu, özenilmişlik namına bir şey yoktu yani. Kaldı ki bırak, çocuk olana kadar kullanalım sen güzel mi değil mi onu söyle, fikrin yoksa sus. Şimdi çocuk oluyor, biz o odayı yine bozmadık sadece havasını bozmayacak şekilde bebeğin dolabını koyduk. Çocuk biraz büyüdükten, biz de odanın tadını çıkardıktan sonra da bozarız ne olacak yani. Bunun için hevesi kursağında bırakmanın ne manası var! İnsanlar çok cins.
Insallah cnm zaten suyumuz da haddinden fazlaydi normal seviyelere gelmis oldu yeterki kese kendini onarsin.Geçmiş olsun canım. Ağustos anneleri olarak bu zamana kadar fresiz geldik bundan sonrası da böyle devam etsin, vaktimde gelsin bebisler. Enfeksiyon riski geçerse daha durur tahminimce çünkü kese kendini onarabiliyor, dikisler de sağlam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?