2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok geçmiş olsun inşallah her şey yolunda gider 37 haftayı da görürsünüz

Hayir cnm vajinadan suruntu alip lab a gonderiyorlar amnion sivisi testi yapiliyor. Crp tamamen kandan bakilan birsey ve o enfeksiyonla ilgili

canim yoruyorum seni de ama merak ediyorum.
eger camasirdaki islaklik amniyon sivisiysa o zaman tehlike demek mi?
test sonucunda amniyon sivisi degilse ne sivisi peki o,tehlikesiz bir sey mi?

çok geçmiş olsun canım. moralin yerinde olsun zaten hiç sıkma canını. 34 idealine birkaç gün kaldı. bundan sonra doğsa bile sıkıntı olmaz Allahın izniyle. çok mu hareket etti ondan mı zedeledi keseyi acaba? hastanede daha iyi olucaksa tabi ki kal. yetr ki iyi olsun iremcik. zaten çok az kaldı.

Benim de arada bir ağrıyor, bir de hapşurduğumda sanki yerinden çıkartıp da katlamışım gibi acıyor kaburgalarım. Ağrıdığında vücudumun üst tarafını biraz esnetip ağrıyı azaltır gibi oluyorum ama ondan da korkuyorum bebeğe bir şey olursa diye, mantıksız yani kesenin içindeki bebeğe basit hareketlerle zarar vermek ama işte insanın aklına geliveriyor :)

Nasıl da sinir oluyorum bu insanlara, "en zor ben zor doğurdum, yok benim 20 saat sancı sürdü de doğuramadım, yok ben hala içimde tutuyorum çocuğu doğum çok zor diye" daha ne kadar abartıp anlatacaklar acaba. Kötüyü bire bin katıp anlatırlar da iyiyi ağızlarından cımbızla zor alırsın ya gıcık oluyorum. Doğum yapacaksın ya 2,5 ay kalmış, zaten aklında sürekli sorular var nasıl olacak diye, zaten hamileliğin doğasında bir telaş var bir de sende daha fazlası var bunu bilip hala nasıl kötü doğum hikayesi anlatıp bir de o hastaneye gitme diyebiliyorlar. Şimdi bu kadar laf yapıyorlar seni strese sokuyorlar ya birkaç ay sonra 2. çocuğun haberini alırsın. O zaman da sen de "ay senin doğum çok zor geçmişti doğurabilecek misin bu sefer, keşke yapmasaydın ya, taşıyıcı anne mi tutsaydınız acaba çok zor olacak" dersin.

Ay ne diye gelmişler hem anne nde varmış..Benim annem yok canm o yüzden geliyor ama aşırı ağır canlı. Eşim gelse de kızınıza bakar yenisine pek bulasmaz diyor. Ama geçen yaz gittik yerinden kalkmadı 5dk kucağa alıp seviyor o kadardı. Park ada çıkaramaz esimde bende güvenmiyoruz kilolu ondan da ziyade atik değil.. peşinden kosamaz .O yüzden ben öncesinde ne kadar geç gelirse o kadar iyi diye eşime tembihlicem. Sonrada insallah pes eder gider. Çünkü biz çok kuralciyizdir. Kızımızın iyiliği için o da. Abur cubur vermeyiz. Erken yatar erken kalkar, yemekler genelde kızımın uyanış saatine göre ayarlidir. Çünkü erken kalkiyor. Herşeyin sırası oluyor.O da onu istiyor. O yüzden çok dayanmadan insallah kendi kolayca gider max 10 gün ile kurtulmak istiyorum. Gerçekten faydası olmayacak çünkü yoksa gelsn isterim. Birilerinin yukumu almasına öyle ihtiyacım var ki. Ama malesef hiç öyle bir yakinmız yok

oyyy kıyamammmm :) konuşamıyo da yavrum derdini anlatsın. baba işte.. anne olsa o morluğun kokusunu alırdı :)

Ay canm insallah ya. Benim sancılar 100 leri vurduğunda ben çok az hissediyorudum. Dr çok iyi dedi. Ama açıklık olmadı. Işte aşırı yavaş ilerlediginddn müsade altında tuttular. Bizde pişman olduk. Bu kez yok bende beklicem allah izin verirse

Beni cok iyi taniyolar yani bunlari kafama takacaqimida biliyolar ama hala bos bos konusuyolar ben susturdum qerci ama yinede kafama takilmadi deil durduk yere tekrar hastane arastirdim bide ama vazqectim halbuki ordan cok memnun olanlarda var demekki sizin caniniz tatli dedim bana anlatip durmayin zorda olsa kolayda olsa bi sekilde doquracam ben kendim yasayip qoruyum dedim evet evet haklisin suan bitanesi tekrar hamile kaldiqindan bile supheleniyo yani hani zorduuuuuu diyecem kendimi tutuyorum yani qecen qun hastanede sira bekliyorum bitane kadin oturdu yanima rahim kalinliqindan kurtaj olcakmis bende qayet tatli bi dille dedimki korkacak bisey yok nolacak hic stres yapmayin bunu yaptiran binlerce insan var illaki biraz acir olur ama olsun ileride daha kotu hastaliklardan korunursunuz dedim.Kadin bana dondu dediki sen hamilesin qaliba ne korkutuyosun beni bende sana kendi doqumumu anlatiyimmi bak ozaman nasil oluyomus falan dedi ayyy sok oldum ya sonra bende doqumdan hic korkmuyorum Allah'in izniyle yapip cikacam dedim yok yok korkma falan diyo sonrada bizim milletimiz duzelmez hep moral bozmaya odaklilar

Dualarımız seninle canm çok şükür buraya kadar geldin. Sağlıkla alacaksın kucağına inanıyorum ben Allah yardımcın olsun

Canım zor bir ağrı. İnşallah hafifler bir de tekrarlamaz da yaşamayız aynı acıyı. O dediğin hareketi yapınca bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum şahsen. Ama insan yine de tedirgin oluyor anlıyorum seni.

Görme duyma en iyisi bu, herkese he de geç. Abartı doğum hikayeleri anlatıyorlar. Zoru başardım gibisinden. Ama doğumu yasamamis birine anlatmak çok yersiz. Zaten korkulacak bir durum olsa onca kadın defalarca doğum yapmazdı. Daha dun eşimle konuştuk. Dünyanın en güzel en unutulmaz ani. Rabbim gerçekten öncesini dk dk sina sildiriyor. Ama allahım doğum kucağıma verdikleri an hala yaşar gibiyim. Yok öyle bir sevgi yok öyle bir koku. İlla zor oluyor ama herkesin zoru da kolayı da kendine.

Geçmiş olsun canım. Ağustos anneleri olarak bu zamana kadar fresiz geldik bundan sonrası da böyle devam etsin, vaktimde gelsin bebisler. Enfeksiyon riski geçerse daha durur tahminimce çünkü kese kendini onarabiliyor, dikisler de sağlam..

Ben burada birsey duydum kaldigim hastahanede bir hemsirenin suyu 24. Haftada gelmis ama kadin 40. Haftada dogurmuş olmaz olmaz dememek lazim. Bebeklerin yiyecek ekmegi oldu mu her turlu saglikla doguyorlar.
olmaz olmaz diyemeyiz çünkü Kün Fe Yekün :):) O ol derse herşey oluverir..

Sıkıntı yapma cnm kendine,eşine söyle gec gelmesini uygun bi sekilde söylesin nasılsa daha var doguma.

Sütten geçiyor diye hamilelik sonrası da kullanman gerek diyen dr lar var. Ben de hala kullanıyorum bakalım doğumdan sonra ne olursa

Ben varım canım 1 aydır sağ kaburgam çürümüş gibi ağrıyor :) hatta aynı senin gibi kırık falan mı var acaba diye düşündüm ama normalmiş canım. Özellikle otururken çok zorluk çekiyorum geriye iyice yaslanmam gerekiyor

Aynen canim aynen ben suan sadece kizimi kucaqima alacaqim ani dusunmek istiyorum qerisi bos yasayip qorecez Rabbim hepimizi kurtarsin

Canım geçmiş olsun sana da. Nerden çıktı bu ağrı? Hiç arada hafifliyor mu ya da geçiyor mu canım? Ne zamana kadar devam edicek acaba? Bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…