2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar crp degerimde azalma var ama bu sefer de lokasit oranim artmis lokasit dusmezsse yarin doguma alacak dr insallah duser
İnşallah düşer canım… ama her ihtimale karşı içini ferah tut bebisin iki kiloyu geçti..

Bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı. Bebişim bir hafta önden gidiyormuş 2.068gr olmuş. 32+0 olduğumuz için çalışabilir raporu aldım. Bu cumaya kadar çalışıp önce yıllık izin sonra da raporumu başlatacağım.
Doktor en fazla 7 haftaya doğum olur dedi ve kontrollerimizi 15 günde bire indirdi :)))
Hala anne olacağıma inanamıyorum. Garip geliyor, inanilmaz geliyor... Allah hepimizin bebeklerini korusun, sağlıkla dünyaya getirsin tarif edilemez bir mucize onlar...

Ah canım benim çok dikkat et kendine. Hadi biraz daha dayan, bak aylardır Ne çok mücadele verdin, sağlıkla gelsin ama zamanında gelsin, küvet gerekmeden al kucağına bebeğini inşallah :)
Ben inanıyorum ve güveniyorum ireme de sana da :)
Dualar sizinle.

amin canim. masallah bebisine

Kabus gibi aynen, ben de korkuyorum inşallah işteyken su falan gelmez, bir de panikten ne yapacağımı şaşırırım. Eşim bile zor gelir taa çorluda çalışıyor :)
Ay neyse çağırmayalım şimdi kötüyü.
Biz izine ayrılalım biraz dinlenelim öyle gelsinler :)

Sagol cnm Allahtan hayirlisi

Ben de dikkat edicem bakayım becerebilicem mi :) ayaklarını net hissediyorum da elleri hiç anlamadım wala

Eğer normal doğum kesinlikle olmayacaksa 39'un başında alıyolarmış sanırım cnm. Ama sen gününü al dediğin gibi, ola ki normal başlarsa da zaten sezeryana hemen alabilir doktor. Babası da haklı, hem sana da çok faydası olur evde olmasının :)

Academicteyim cnm evt kendi dr um

En güvende olduğunuz yerdesin yani :) inşallah düşer enf da cnm,, düşmese bile bebek için herşey yolunda şu an. Her halikarda çok güzel olucak inşallah. Kalben yanındayız; ihtiyaç duyarsan da dediğim gibi cismen de yanında oluruz. İyi haberler verirsin yarın sabah inşallah :)

Cok kotuyum kizlar ya off iftara misafirim vardi acayip yoruldum rahmim yerinden cikacak qibi aqriyo karnim hic bukadar sert olmamisti ortadan ayrilacak qibi hissediyorum bebekte bitarafa toplandi tas qibi kipirdamiyo hic

Hayret ya... takdir edicekleri yerde bi de üste laf ediyolar.. ama dediğin gibi çocuk olunca kibarca söylersin... hele ki bizden sonraki nesil için okumaktan başka bir kurtuluş yolu göremiyorum ben çünkü

Cok kotuyum kizlar ya off iftara misafirim vardi acayip yoruldum rahmim yerinden cikacak qibi aqriyo karnim hic bukadar sert olmamisti ortadan ayrilacak qibi hissediyorum bebekte bitarafa toplandi tas qibi kipirdamiyo hic
Çok yorulunca oluyor öyle canım maalesef dinlen düzelir ılık bi duş al bide rahatlarsın bence daha çağırma misafir yeter çok zor oluyor valla ben eşime bile zor hazırlıyorum iyi cesaret misafir çağırmak :)

Hayret ya... takdir edicekleri yerde bi de üste laf ediyolar.. ama dediğin gibi çocuk olunca kibarca söylersin... hele ki bizden sonraki nesil için okumaktan başka bir kurtuluş yolu göremiyorum ben çünkü
Aynen ya Yen'i nesil fena geliyor okuyanlar bile işsiz kalacak fln neyse elimden geleni yapacam artk bişey derse de uyarırım yada her zamanki gibi eşime söyletirim :)

Ben caqirmadim canim ya kendimize yemek yapmistim ufak tefek kardesimle esi qeldilerdi sonra baktim annemlerde qeldi :):) ayyy yemek yetmicek diye tekrar tekrar ek biseyler yaptim kosusturmaca olunca boyle oldu az uzandim biraktim.mutfaqi oylece az dinleniyim yaparim

Kızlar biz bugün doktora gittik bu arada. Bebiş iyice kızıma benzemiş. Aynısı gibi duruyo :) 2300 küsur kilosu... nst ye girdik, onda da sıkıntı yok.. havuza giriyorum dedim, ne güzel, girin, hiç sorun yok dedi... Ayşe'yi hala kucaklıyorum zorda kalınca dedim, normal, bunlar da ağrı olarak döner size tabi dedi.. az hareket ediyor dedim, ona da olabilir dedi. Siz hareketli olduğunuz için de hissetmiyor olabilirsiniz dedi. değişik bi durum yok yani... zaten rahat adam,, yine kafamızı rahatlattı gönderdi bizi :)) bir de bekuzin gibi bişey verdi vitamin olarak, ellerim bacaklarım falan çok uyuşuyo dedim, ondan heralde... oradan da klasik avm turumuzu yaptık, mağazayı kolaçan ettik geldik. Yine yorgun, yine bitap, yine wc-yatak odası düzleminde bir gece başlıyor şimdi de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…