- 29 Ocak 2017
- 4.552
- 8.678
- 158
Ben de aynı şeyi düşünüyorum Can'ım araştırma aşamasındayım, travel sisteme de çok ağır diyorlar yeni moda gibi bişey oldu zaten acaba onun yerine tam yatan Bebek arabası ve oto koltuğu mu alsam ki diyorum, macleren İ öok övüyorlar, biz mağazada baby2go nun travel sistemine bakmıştık aslında bana baya pratik gelmişti tel elle kapanıyor falan ama travel aşan mutlaka bastın da alıyor sonra diyorlar iki araba da gereksiz geliypr, kafam karışıkKızlar merhabalar, haftasonu girememiştim geçmişi anca okuyabildim baya yazmışsınız:)
Bebek arabası konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var, travel sistem düşünüyorum ama onların da hantal oluşu aklımı kurcalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Travel sistem mi Can'ım normal mi? Kaça aldınızbiz mamas & papas armadillo flip xt aldık. katlanması kolay olduğu için bunu tercih ettim ben. bir de kumaş kalitesi iyi. arkadaşımda da vardı kullanmaya başladıktan sonra pişman olmayacaksınız çok rahat bir araba falan dedi. bakalım göreceğiz :)
Bebegen diye bir sitede görmüştüm deKızlar hatıra fotoğrafı çekmek için 1 aylık 2 aylık yazan tşörtler oluyor ya bebekler için. Onlardan denk gelen söyleyebilir mi ya almak istyorum da
evet günlerce oturup tasarladığım herkesçe çok da beğenilen mis gibi kitaplığıma ayyyyyyy sana iyi toz almalar diye yorum yapan biri var kocamın ailesinde :) ismini vermiyim cismi gö ile başlıyo :) yanlış anlamayın görümce demek istedim :):):) neyseee.. hiç aklıma gelmemişti bu pis kadınlar düşünür öyle şeyleri dedim ben de:) haketti ama :)
Cnm ben hayal görmüşüm heralde, avm deki mağazalarda yok hiç. İnternnette gördüğüm kalmış heralde aklımda. Ecobebek.com ve https://www.organickid.com.tr/Organickid-Aylik-Body-Set-12li,PR-6853.html diye copy paste yapmışım notlara :)Çok sevinirim
Doktorum tam pozisyonunu ve nerede eli ayağı olduğunu söyledi çünkü :)) bir de eller daha zayıf vuruyor, daha çok kayıyor. Ayaklar kuvvetli vuruyor. Yani ben doktorun da söylediği bebeğin pozisyonunu dikkate alarak öyle hissediyorum.Elleri falan nası anlıyosun cnm ya,, ben ikinci olduğu halde anlamıyorum wala... bi tek döndüğünü hissetmiştim o da aşağı değil yukarı vurduğu için :) niye anlamıyorum(
Anladım canım. Sağlıkla giysinler :) çok güzel kıyafetler alıyorsun, güzel günlerde de giydirirsin inşalllab :) ben de bir takım alt üst alayım bari.Yok bence avantajı cnm. ben de tulumu daha rahat buluyorum. Sırtı beli açılmıyor, derli toplu duruyor hem de. Doğumdan sonra giydireceğimiz takım tulumlu, bu da değişik olsun dedim, o yüzden iki parça yani :) uygun renkte çorap da almıştım zaten daha önce. Bir de hastanede fotoğraf çekimi oluyor ikinci gün, bunun resimde tam çıkmamış ama altı simli parlak; güzel görünür fotolarda diye düşündüm :)) yoksa senin dediğin gibi en rahatı, çıtçıtlı body + ayaklı tulum :) dışarı çıktığımız günler hariç kızımı da hep öyle giydirdim neredeyse iki yaşına kadar :))))
Bir de şöyle bir durum var canım, benim de seZeryana doğru gidiyor. Tarih belirlemek gerekecek bir sonraki randevuda. Eşim de dedi ki, babalık izini 5 günmüş. Bari ptesi doğsun ya da haftasonu, böylece ben de 1 hafta bebeğin yanında göreyim diyor. Aklıma takıldı ben de soracağım doktora.27 temmuz cnm, 40'ın sonu gibi yani. 39'un başında alırım dediyse büyük ihtimal sezeryan olucan heralde di mi? Çünkü kesin seZeryan istiyorum deyince 38 bittiğinde alıyorlar. Ben normali de beklediğim için uzattı tarihi.
sandalyeyi ozellikle koydum referans olsun diye :)Zahmet olmazsa canım çok teşekkür ederim:)
travel sistem olarak kullanilabiliyor ama tek satilan bir araba canim. 1800e almistik. vip bebek'te avionaut anakucagi ile birlikte satiliyordu son gordugumde. ilgilenirseniz alisveris icin guvenilir bi yer. biz ordan almistik.Travel sistem mi Can'ım normal mi? Kaça aldınız
Benim de kv kitap okurken sende de hiç akıl Yok tatil günü kitap okuyorsun tarzı bi cümle kurmuştu acayip sinir olmuştum ya hala aklımda bak okumayıp senin gibi cahil mi kalayım diyesim geldi de tuttum kendimi :) çocukla kitap vs okurken de benzer cümle kuracak kesin o zaman bişey demem lazım yoksa çocuğu etkiler Allah korusun:))))) Hiii bende de o cisimde bazı komşular vardı da alakamı kestim huzur buldum cnm :) seninki görümce tabi, kesemeyeceğin için en güzelini yapmışsın gerekeni söyleyerek :) bana bi tanesi bırak kitaplığı kitapların kendisi için laf etti. Alışverişten dönmüştüm, kızıyla geldiler; kitapları çıkardığımı görünceee,,, bak o cümle kulaklarımdan hala gitmiyo "ay ablaaa bir ton kitabın var hala kitap alıyosun!". Aslında cehaletin verdiği bu mutluluk ve aymazlığa şapka çıkarmak istedim o an sanırım; basiretim bağlandı, sadece "kızım kitap bu süs değil, kıyafet de değil ki eskiyene kadar giyesin, bi kere taş çatlasın iki kere okursun; kitabın fazlası diye bişey olmaz" diyebildim... hala içimde yaradır hakettiği cevabı vermemiş olmak. Hatırladıkça ağlamaklı gülüyoruz eşimle...
Cnm ben hayal görmüşüm heralde, avm deki mağazalarda yok hiç. İnternnette gördüğüm kalmış heralde aklımda. Ecobebek.com ve https://www.organickid.com.tr/Organickid-Aylik-Body-Set-12li,PR-6853.html diye copy paste yapmışım notlara :)
Teşekkür ederim canm alternatif oldu sağol
Teşekkür ederim canm:))))) Hiii bende de o cisimde bazı komşular vardı da alakamı kestim huzur buldum cnm :) seninki görümce tabi, kesemeyeceğin için en güzelini yapmışsın gerekeni söyleyerek :) bana bi tanesi bırak kitaplığı kitapların kendisi için laf etti. Alışverişten dönmüştüm, kızıyla geldiler; kitapları çıkardığımı görünceee,,, bak o cümle kulaklarımdan hala gitmiyo "ay ablaaa bir ton kitabın var hala kitap alıyosun!". Aslında cehaletin verdiği bu mutluluk ve aymazlığa şapka çıkarmak istedim o an sanırım; basiretim bağlandı, sadece "kızım kitap bu süs değil, kıyafet de değil ki eskiyene kadar giyesin, bi kere taş çatlasın iki kere okursun; kitabın fazlası diye bişey olmaz" diyebildim... hala içimde yaradır hakettiği cevabı vermemiş olmak. Hatırladıkça ağlamaklı gülüyoruz eşimle...
Cnm ben hayal görmüşüm heralde, avm deki mağazalarda yok hiç. İnternnette gördüğüm kalmış heralde aklımda. Ecobebek.com ve https://www.organickid.com.tr/Organickid-Aylik-Body-Set-12li,PR-6853.html diye copy paste yapmışım notlara :)
canim ben izin 5 is gunu diye biliyorum yani her halukarda haftasonu ile birlesir gibi geliyor ama yine de esin calistigi yerle bi konussa daha iyi olurBir de şöyle bir durum var canım, benim de seZeryana doğru gidiyor. Tarih belirlemek gerekecek bir sonraki randevuda. Eşim de dedi ki, babalık izini 5 günmüş. Bari ptesi doğsun ya da haftasonu, böylece ben de 1 hafta bebeğin yanında göreyim diyor. Aklıma takıldı ben de soracağım doktora.
Normalde 10 ağustos Doğum tarihi, ama doktor muhtemelen 1 hafta öncesini söyler, bu durumda ben 29-30-31 Temmuz'dan biri olsun derim diye düşünüyorum.
Biz Casual Quantum aldık, hareket kabiliyeti güzel, dengeli, hafif, kolay değiştiriliyor diye tercih ettik. Bayağı bir süre araştırıp da bunda karar kılmıştık. En son geçenlerde gördüm e-bebek'te indirim vardı 1100'e kadar düşmüş. İlgilenirseniz bir mağazasında deneyebilirsiniz.Kızlar merhabalar, haftasonu girememiştim geçmişi anca okuyabildim baya yazmışsınız:)
Bebek arabası konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var, travel sistem düşünüyorum ama onların da hantal oluşu aklımı kurcalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Ben bunlardan hiç görmemişim, güzelmiş :)bahsettiğim böyle bişey. İnstgramda bu sayfada var 100₺ alternatif bulamazsam alaym diyorm
Her gün içiyorum ben, tercih meselesi tabi yine ama tam senin haftalarında kemikler, sinir ve birçok önemli kısmı geliştiği için bebeğin bir sürü şeyi alman lazım. Demir, kalsiyum, protein vs. bu aralar ihmal etmemeye çalış. Fazla vitaminlerin hepsi vücuttan atılmaz suda çözünen vitaminler günlük olarak fazlası atılır diğerleri depolanır. B grubu ve C vitaminlerini her gün almak zorundasın diğerlerini vücut depoluyor. Yine de günlük alınması gereken miktarlar hamilelikte artıyor tabi.Ya kizlar bu decaviti herqun iciyomusunuz ? Ben bu aralar iyice saldim kendimi hic icmiyorum nerdeyse...fazla vitamin aliminin zaari olurmuki bebeqe yoksa fazlasi vucuttan atilirmi ?
Sagol cnmarch2401 çook geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin İrem'imiz biraz daha sabretsin gelmesinn
İnşallah düşe canım benim lökosit değerin dualarım seninleKizlar crp degerimde azalma var ama bu sefer de lokasit oranim artmis lokasit dusmezsse yarin doguma alacak dr insallah duser
canim hakkinizda hayirlisi olsun insallah saglikla ayrilin hastanedenKizlar crp degerimde azalma var ama bu sefer de lokasit oranim artmis lokasit dusmezsse yarin doguma alacak dr insallah duser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?