2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de aynı şeyi düşünüyorum Can'ım araştırma aşamasındayım, travel sisteme de çok ağır diyorlar yeni moda gibi bişey oldu zaten acaba onun yerine tam yatan Bebek arabası ve oto koltuğu mu alsam ki diyorum, macleren İ öok övüyorlar, biz mağazada baby2go nun travel sistemine bakmıştık aslında bana baya pratik gelmişti tel elle kapanıyor falan ama travel aşan mutlaka bastın da alıyor sonra diyorlar iki araba da gereksiz geliypr, kafam karışık

Travel sistem mi Can'ım normal mi? Kaça aldınız

:))))) Hiii bende de o cisimde bazı komşular vardı da alakamı kestim huzur buldum cnm :) seninki görümce tabi, kesemeyeceğin için en güzelini yapmışsın gerekeni söyleyerek :) bana bi tanesi bırak kitaplığı kitapların kendisi için laf etti. Alışverişten dönmüştüm, kızıyla geldiler; kitapları çıkardığımı görünceee,,, bak o cümle kulaklarımdan hala gitmiyo "ay ablaaa bir ton kitabın var hala kitap alıyosun!". Aslında cehaletin verdiği bu mutluluk ve aymazlığa şapka çıkarmak istedim o an sanırım; basiretim bağlandı, sadece "kızım kitap bu süs değil, kıyafet de değil ki eskiyene kadar giyesin, bi kere taş çatlasın iki kere okursun; kitabın fazlası diye bişey olmaz" diyebildim... hala içimde yaradır hakettiği cevabı vermemiş olmak. Hatırladıkça ağlamaklı gülüyoruz eşimle...
Cnm ben hayal görmüşüm heralde, avm deki mağazalarda yok hiç. İnternnette gördüğüm kalmış heralde aklımda. Ecobebek.com ve https://www.organickid.com.tr/Organickid-Aylik-Body-Set-12li,PR-6853.html diye copy paste yapmışım notlara :)

Elleri falan nası anlıyosun cnm ya,, ben ikinci olduğu halde anlamıyorum wala... bi tek döndüğünü hissetmiştim o da aşağı değil yukarı vurduğu için :) niye anlamıyorum (
Doktorum tam pozisyonunu ve nerede eli ayağı olduğunu söyledi çünkü :)) bir de eller daha zayıf vuruyor, daha çok kayıyor. Ayaklar kuvvetli vuruyor. Yani ben doktorun da söylediği bebeğin pozisyonunu dikkate alarak öyle hissediyorum.

Anladım canım. Sağlıkla giysinler :) çok güzel kıyafetler alıyorsun, güzel günlerde de giydirirsin inşalllab :) ben de bir takım alt üst alayım bari.

Bir de şöyle bir durum var canım, benim de seZeryana doğru gidiyor. Tarih belirlemek gerekecek bir sonraki randevuda. Eşim de dedi ki, babalık izini 5 günmüş. Bari ptesi doğsun ya da haftasonu, böylece ben de 1 hafta bebeğin yanında göreyim diyor. Aklıma takıldı ben de soracağım doktora.
Normalde 10 ağustos Doğum tarihi, ama doktor muhtemelen 1 hafta öncesini söyler, bu durumda ben 29-30-31 Temmuz'dan biri olsun derim diye düşünüyorum.

Travel sistem mi Can'ım normal mi? Kaça aldınız
travel sistem olarak kullanilabiliyor ama tek satilan bir araba canim. 1800e almistik. vip bebek'te avionaut anakucagi ile birlikte satiliyordu son gordugumde. ilgilenirseniz alisveris icin guvenilir bi yer. biz ordan almistik.

Benim de kv kitap okurken sende de hiç akıl Yok tatil günü kitap okuyorsun tarzı bi cümle kurmuştu acayip sinir olmuştum ya hala aklımda bak okumayıp senin gibi cahil mi kalayım diyesim geldi de tuttum kendimi :) çocukla kitap vs okurken de benzer cümle kuracak kesin o zaman bişey demem lazım yoksa çocuğu etkiler Allah korusun

Teşekkür ederim canm

canim ben izin 5 is gunu diye biliyorum yani her halukarda haftasonu ile birlesir gibi geliyor ama yine de esin calistigi yerle bi konussa daha iyi olur

Biz Casual Quantum aldık, hareket kabiliyeti güzel, dengeli, hafif, kolay değiştiriliyor diye tercih ettik. Bayağı bir süre araştırıp da bunda karar kılmıştık. En son geçenlerde gördüm e-bebek'te indirim vardı 1100'e kadar düşmüş. İlgilenirseniz bir mağazasında deneyebilirsiniz.

bahsettiğim böyle bişey. İnstgramda bu sayfada var 100₺ alternatif bulamazsam alaym diyorm
Ben bunlardan hiç görmemişim, güzelmiş :)

Ya kizlar bu decaviti herqun iciyomusunuz ? Ben bu aralar iyice saldim kendimi hic icmiyorum nerdeyse...fazla vitamin aliminin zaari olurmuki bebeqe yoksa fazlasi vucuttan atilirmi ?
Her gün içiyorum ben, tercih meselesi tabi yine ama tam senin haftalarında kemikler, sinir ve birçok önemli kısmı geliştiği için bebeğin bir sürü şeyi alman lazım. Demir, kalsiyum, protein vs. bu aralar ihmal etmemeye çalış. Fazla vitaminlerin hepsi vücuttan atılmaz suda çözünen vitaminler günlük olarak fazlası atılır diğerleri depolanır. B grubu ve C vitaminlerini her gün almak zorundasın diğerlerini vücut depoluyor. Yine de günlük alınması gereken miktarlar hamilelikte artıyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…