- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
karadeniz insanının genel hali bu. lafta çok cömertiz sanırım :) babam da olsa karşımdaki tutamıyorum dilimi. onu demiyeydin bari diyolar yok yahu nasıl rahat uyucaktım demeseydim diyorum :)Söylemeden gecemicem anlatım tarzın çok hoş komik canm...insanlara lafinjda esirgemiyorsun
Insallah cnm insallah :)arch2401 canım çok geçmiş olsun güzel kızın 2 hafta daha sabretsin inşallah herşey çok güzel olacak inanıyorum :)
Sagolasin cumlemizin yardimcisi olsun insallahDualarımız seninle canm çok şükür buraya kadar geldin. Sağlıkla alacaksın kucağına inanıyorum benAllah yardımcın olsun
Cnm suyumuz coktu kasilma olunca keseyi zedelemis su gelince de kasilmayi tetikliyor kasilma siddetleniyor zincirleme bir durum hastahaneye ilk geldigimde 8 dk da 1 kasilmam vardi sabahtan beri cok sukur 1 tane bile yok. Nst de de hicbirsey cikmiyor tek beklentimiz enfeksiyon olusmamasi... ah kese delinmeden kasilmayi yakalayabilseydim cok iyi olacakti ama kismet.... size dedigim gibi kese olayi zurnanin zirt dedigi yer. Sukur ki ustten acilmis alttan acilsaydi mumkunati yok ki dogacakti.... hem suyun hepsi gelirdi hemde delik asagida olunca şak diye enfeksiyon kapiliyor....çok geçmiş olsun canım. moralin yerinde olsun zaten hiç sıkma canını. 34 idealine birkaç gün kaldı. bundan sonra doğsa bile sıkıntı olmaz Allahın izniyle. çok mu hareket etti ondan mı zedeledi keseyi acaba? hastanede daha iyi olucaksa tabi ki kal. yetr ki iyi olsun iremcik. zaten çok az kaldı.
Canım bazı şeylerin önüne ne yaparsan yap geçemiyorsun nasipte ne varsa o oluyor ama şükür ki riskli zamanları atlattınız İrem hanımla:) inşallah annesi enfeksiyon da oluşmayacak. Bu kadar bekledi hanım kızımız inan birkaç hafta daha bekleyecektir dua edelim biz bol bol en güzel vakitte gelsin inşallah küçük hanımCnm suyumuz coktu kasilma olunca keseyi zedelemis su gelince de kasilmayi tetikliyor kasilma siddetleniyor zincirleme bir durum hastahaneye ilk geldigimde 8 dk da 1 kasilmam vardi sabahtan beri cok sukur 1 tane bile yok. Nst de de hicbirsey cikmiyor tek beklentimiz enfeksiyon olusmamasi... ah kese delinmeden kasilmayi yakalayabilseydim cok iyi olacakti ama kismet.... size dedigim gibi kese olayi zurnanin zirt dedigi yer. Sukur ki ustten acilmis alttan acilsaydi mumkunati yok ki dogacakti.... hem suyun hepsi gelirdi hemde delik asagida olunca şak diye enfeksiyon kapiliyor....
Cnm suyumuz coktu kasilma olunca keseyi zedelemis su gelince de kasilmayi tetikliyor kasilma siddetleniyor zincirleme bir durum hastahaneye ilk geldigimde 8 dk da 1 kasilmam vardi sabahtan beri cok sukur 1 tane bile yok. Nst de de hicbirsey cikmiyor tek beklentimiz enfeksiyon olusmamasi... ah kese delinmeden kasilmayi yakalayabilseydim cok iyi olacakti ama kismet.... size dedigim gibi kese olayi zurnanin zirt dedigi yer. Sukur ki ustten acilmis alttan acilsaydi mumkunati yok ki dogacakti.... hem suyun hepsi gelirdi hemde delik asagida olunca şak diye enfeksiyon kapiliyor....
biz mamas & papas armadillo flip xt aldık. katlanması kolay olduğu için bunu tercih ettim ben. bir de kumaş kalitesi iyi. arkadaşımda da vardı kullanmaya başladıktan sonra pişman olmayacaksınız çok rahat bir araba falan dedi. bakalım göreceğiz :)Kızlar merhabalar, haftasonu girememiştim geçmişi anca okuyabildim baya yazmışsınız:)
Bebek arabası konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var, travel sistem düşünüyorum ama onların da hantal oluşu aklımı kurcalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Hemen baktım canım dediğin gibi katlanışı kolay ve az yer kaplıyor gibi, güzel günlerde kullanın inşallah notumu da aldım fiziken de bakarım artık:)biz mamas & papas armadillo flip xt aldık. katlanması kolay olduğu için bunu tercih ettim ben. bir de kumaş kalitesi iyi. arkadaşımda da vardı kullanmaya başladıktan sonra pişman olmayacaksınız çok rahat bir araba falan dedi. bakalım göreceğiz :)
O zaman cok dert etme canım hahahaah arkasına bakmadan gider belkiii Esin de söyler bnce cok erken gelmesine gerek olmadıgını:)Sagol arkadaşım. Çok da sıkıntı yapmicam aynen. O gün aramız limoniydi eşimle sanki bana inat olsun diye çağırmış gibi yaptı ondan sinir olmuştum. Ama şimdi şimdi aklına gircem ben yavaştan.Benim gelmesine lafım asla yok bizde evlat sahibiyiz ama doğumdan sonra sana ve çocuga bakicam diiyince beklenti içine girdik. Aaa baktık yok herşey bize kaldı o zaman çok üzülmüştüm. Şükür ki çabuk toparladim. Baktık. Bakılıyor zaten sorun o değil.sadece ayrım yapıyor bazen ve böyle isine gelmediği zaman ise el sürmüyor ona üzülmüştüm. Eşim o zaman bir daha cagirmam demişti. Unutmuş olacak ki rahat konuştu. Ben ona animsatacagim. Sonra gelip kendi annesini bana sitem ediyor yoksa. Bu ne is bilmiyor, çocuğu tutamıyor edemiyor diye. Yine aynısı olacak. Kızımla ilgilenecek ama benim kizim durduğu yerde durmaz. Oyun ister kosmaca ister park ister farklı yiyecekler ister. İster ioglu ister. O onlara da yetisemeyeceginden çok kalmaz hahaaha kendi pes eder insallah amin. Çünkü dışardan kızim sakin duruyor. Ama evdeeee kaç yani
bahsettiğim böyle bişey. İnstgramda bu sayfada var 100₺ alternatif bulamazsam alaym diyormEğer bulamazsan da kendin hazırlayıp fotoğrafçı ya da baskı yapan yerlerden çıkartabilirsim istediğin gibi, istediğin kıyafete.
Çok sevinirimYa ne çekmişler acaba?? Saçmalığa bak, kestiklerini hissetmişmiş, ona dayanamayan bünye normal doğuma nasıl dayanıcakto çok merak ettim? Bak cnm, bebeği içinden çektiklerini, baskıyı işlem yapıldığını vs hissediyorsun elbette. Lokal anestezi ile yapılan her işlemde geçerlidir bu. Ondan korkuyorlarsa genel anesteziyle girip doğursalarmış. Kulak asma böyle mıymıy insanlara. Ya bana korkuyo musun dedi eşim,, hiç umrumda değil dedim. O an isterse bacağımı kessin yeter ki sağsalim doğduğunu göreyim diye düşünebildim sadece. Hamile kadının yanında ne boş konuşmalar bunlar? İnsanlar normal doğumda saatlerce sancı çekiyor, kırk dakikalık sezeryandna korkmak normal doğum yapan kadına saygısızlık gibi geliyor bana. Yani elbette diş çektirmekten bile korkabilir insan, o ayrı. Ama alternatiflerin biri kaslarınla, sancıyla ve eşsiz bi sabırla bir canlıyı 9 ay yaşadığı yerden çıkarmak,,, ki onun da kesilmeden olacağı garanti değil. Bu durumda sezeryan kesiğine acı duymadığı halde dayanamayan insan normal doğumu heralde en az on sene duranlatır
cnm ben gördüm ama şu an çıkaramıyorum,, kesin yakındaki mağazalardan birinde görmüşümdür. Bakıcam birazdan bi iki tanesine, bulursam paylaşırım hemen
Eğer hem hafif hem travel olsun istersen quinny zapp extraya da bakabilirsin bir arkadaşım kullanıyor çok memnun ama burda bir arkadaşımız da denge problemi olduğundan bahsetmişti istersen kendin bi canlı gör yine de. Buara etrafımda da baya çok görüyorumKızlar merhabalar, haftasonu girememiştim geçmişi anca okuyabildim baya yazmışsınız:)
Bebek arabası konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var, travel sistem düşünüyorum ama onların da hantal oluşu aklımı kurcalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Çok çok gecmis olsun canım,moralini yüksek tut,zaten sen cok bilincli bir anne adayısın:) dualarım seninle insalllah enfeksiyon da olmayacak,zamanında bebegini kucagına alacaksın... icini ferah tut cnm.Gunaydin kizlar dun biraz agrilarim vardi gece bir miktar camasirim islandi acile geldik biraz sancim baslamis bir miktar da suyum sizmis sanciyi durdurduk. Su seviyemiz cok iyi durumda ama azar azar geliyor. Kese yukardan bir miktar zedelenmis hastahanede musade altindayim dikis saglam bir sorun yok onumuzdeki sureci hastahanede gecirebilirim. Bolca dua edin moralim yerinde bebegim 2150 gr olarak olculdu ama kuvez sikintisi olmamasi icin 15 gun daha durmaliymis. Dr daha uzun da durabilir dedi yeterki enfeksiyon bas gostermesin.
Bulundğm şehrin en iyi dr na gidiyorum. Ben hiç kullanmadım decaviti bişey olmaz yani atladğında merak etme. Zaten dikkatli besleniyoruz bi kez bi dr dediki bebek zaten senden alacağını alı o her türlü büyür. Sen kendine yazık edersin kötü beslenirsen dedi. Eskiden annelerimiz vitaminle geçirmiyordu hamileliğini. Kan testlerinde neyin eksikse onu alsan yeterli aslnda bana 4.aydan sonra foliği bıraktırdı sadece gynoferon verdi. Hamilelik boyunca kullandğm tek hap o yani. Ben kendim istedğim için de balık yağı takviyesi alıyorum o kadarYa kizlar bu decaviti herqun iciyomusunuz ? Ben bu aralar iyice saldim kendimi hic icmiyorum nerdeyse...fazla vitamin aliminin zaari olurmuki bebeqe yoksa fazlasi vucuttan atilirmi ?
istersen birazdan katlanmis halini de cekebilirim ne kadar yer kapladigi fikir verir?Hemen baktım canım dediğin gibi katlanışı kolay ve az yer kaplıyor gibi, güzel günlerde kullanın inşallah notumu da aldım fiziken de bakarım artık:)
Allah korusun beterinden. son düzlükteki son engel olsun bu da geçmiş gitmiş olsun inşaAllah...Cnm suyumuz coktu kasilma olunca keseyi zedelemis su gelince de kasilmayi tetikliyor kasilma siddetleniyor zincirleme bir durum hastahaneye ilk geldigimde 8 dk da 1 kasilmam vardi sabahtan beri cok sukur 1 tane bile yok. Nst de de hicbirsey cikmiyor tek beklentimiz enfeksiyon olusmamasi... ah kese delinmeden kasilmayi yakalayabilseydim cok iyi olacakti ama kismet.... size dedigim gibi kese olayi zurnanin zirt dedigi yer. Sukur ki ustten acilmis alttan acilsaydi mumkunati yok ki dogacakti.... hem suyun hepsi gelirdi hemde delik asagida olunca şak diye enfeksiyon kapiliyor....
Zahmet olmazsa canım çok teşekkür ederim:)istersen birazdan katlanmis halini de cekebilirim ne kadar yer kapladigi fikir verir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?