2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Söylemeden gecemicem anlatım tarzın çok hoş komik canm...insanlara lafinjda esirgemiyorsun
karadeniz insanının genel hali bu. lafta çok cömertiz sanırım :) babam da olsa karşımdaki tutamıyorum dilimi. onu demiyeydin bari diyolar yok yahu nasıl rahat uyucaktım demeseydim diyorum :)

Cnm suyumuz coktu kasilma olunca keseyi zedelemis su gelince de kasilmayi tetikliyor kasilma siddetleniyor zincirleme bir durum hastahaneye ilk geldigimde 8 dk da 1 kasilmam vardi sabahtan beri cok sukur 1 tane bile yok. Nst de de hicbirsey cikmiyor tek beklentimiz enfeksiyon olusmamasi... ah kese delinmeden kasilmayi yakalayabilseydim cok iyi olacakti ama kismet.... size dedigim gibi kese olayi zurnanin zirt dedigi yer. Sukur ki ustten acilmis alttan acilsaydi mumkunati yok ki dogacakti.... hem suyun hepsi gelirdi hemde delik asagida olunca şak diye enfeksiyon kapiliyor....

Canım bazı şeylerin önüne ne yaparsan yap geçemiyorsun nasipte ne varsa o oluyor ama şükür ki riskli zamanları atlattınız İrem hanımla:) inşallah annesi enfeksiyon da oluşmayacak. Bu kadar bekledi hanım kızımız inan birkaç hafta daha bekleyecektir dua edelim biz bol bol en güzel vakitte gelsin inşallah küçük hanım

Canım dualarımız seninle, iyi olucak her şey. Sen içini rahat tut yeter ki.

Kızlar merhabalar, haftasonu girememiştim geçmişi anca okuyabildim baya yazmışsınız:)
Bebek arabası konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var, travel sistem düşünüyorum ama onların da hantal oluşu aklımı kurcalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim

biz mamas & papas armadillo flip xt aldık. katlanması kolay olduğu için bunu tercih ettim ben. bir de kumaş kalitesi iyi. arkadaşımda da vardı kullanmaya başladıktan sonra pişman olmayacaksınız çok rahat bir araba falan dedi. bakalım göreceğiz :)

Hemen baktım canım dediğin gibi katlanışı kolay ve az yer kaplıyor gibi, güzel günlerde kullanın inşallah notumu da aldım fiziken de bakarım artık:)

O zaman cok dert etme canım hahahaah arkasına bakmadan gider belkiii Esin de söyler bnce cok erken gelmesine gerek olmadıgını:)

Çok sevinirim

Eğer hem hafif hem travel olsun istersen quinny zapp extraya da bakabilirsin bir arkadaşım kullanıyor çok memnun ama burda bir arkadaşımız da denge problemi olduğundan bahsetmişti istersen kendin bi canlı gör yine de. Buara etrafımda da baya çok görüyorum

Ya kizlar bu decaviti herqun iciyomusunuz ? Ben bu aralar iyice saldim kendimi hic icmiyorum nerdeyse...fazla vitamin aliminin zaari olurmuki bebeqe yoksa fazlasi vucuttan atilirmi ?

Çok çok gecmis olsun canım,moralini yüksek tut,zaten sen cok bilincli bir anne adayısın:) dualarım seninle insalllah enfeksiyon da olmayacak,zamanında bebegini kucagına alacaksın... icini ferah tut cnm.

Ya kizlar bu decaviti herqun iciyomusunuz ? Ben bu aralar iyice saldim kendimi hic icmiyorum nerdeyse...fazla vitamin aliminin zaari olurmuki bebeqe yoksa fazlasi vucuttan atilirmi ?
Bulundğm şehrin en iyi dr na gidiyorum. Ben hiç kullanmadım decaviti bişey olmaz yani atladğında merak etme. Zaten dikkatli besleniyoruz bi kez bi dr dediki bebek zaten senden alacağını alı o her türlü büyür. Sen kendine yazık edersin kötü beslenirsen dedi. Eskiden annelerimiz vitaminle geçirmiyordu hamileliğini. Kan testlerinde neyin eksikse onu alsan yeterli aslnda bana 4.aydan sonra foliği bıraktırdı sadece gynoferon verdi. Hamilelik boyunca kullandğm tek hap o yani. Ben kendim istedğim için de balık yağı takviyesi alıyorum o kadar

Hemen baktım canım dediğin gibi katlanışı kolay ve az yer kaplıyor gibi, güzel günlerde kullanın inşallah notumu da aldım fiziken de bakarım artık:)
istersen birazdan katlanmis halini de cekebilirim ne kadar yer kapladigi fikir verir?

Allah korusun beterinden. son düzlükteki son engel olsun bu da geçmiş gitmiş olsun inşaAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…